forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 12:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 9:54 am 
Аватар

Трайков ще го трайнат много бързо, за съжаление :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 11:39 am 
Аватар

Чл. 103.НК Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9

† за предателите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 1:20 pm 
Аватар

Ебати постановката, честно. Не можаха да измислят нещо по-добро явно, ами "недоглеждане", "превишаване на правомощията" и тн... още преди когато бойко криеше западните инвеститори дет се интересуваха от Белене беше ясно, че се е договорил с блядовете. Тва управление стигна дъното вече :wink: Ако не беше тъжно щеше да е прекалено смешно, не сме чак толкова тъпи още, че да ни баламосват с такива глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 1:35 pm 
Аватар

Има ли някой ИТК по цените на мобилните разговори по Европа. Все още ли е най-скъп средният разговор за минута в богаташката ни страна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 4:25 pm 

Така като гледам до няколко дни ще си оправят версиите за случилото се. Явно преди това комуникацията им куцаше нещо и за това се омазаха така. Факт е обаче, че вече сме безкрайно неадекватна и непредсказуема държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 6:33 pm 

Goviado написа:
Има ли някой ИТК по цените на мобилните разговори по Европа. Все още ли е най-скъп средният разговор за минута в богаташката ни страна?

Тва е част от ония старогръЦки митове и легенди, дето не знам как се загнездват в акъла на фотьойлните българи и те вЕрват безприкослновно, докато пцуат как е нема такава държава и се чешат под белия потник на дупчици :loser2

Други подобни са, че нема такия задръствания, нема толко непочистен снЕг, нема толко скъп бенДзин и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 6:49 pm 

В БГ са много по-евтини разговорите, отколкото в Германия. Тва го заявявам безпрекословно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 6:56 pm 
Аватар

Ако сравним цена на минута/минимална заплата в съответната страна, какво излиза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 7:00 pm 
Аватар

И от Испания са по-евтини разговорите. Тук говоря 30 секунди с телефон от моята компания и ми излиза почти 20 евроцента, плюс че съм на местната Прима и имам минимум 6 евро на месец, които задължително трябва да изговоря, защото ако не го направя разликата с това, което съм изговорил си ми я взимат директно. :bigok Ако говоря към други компании пък е още по-скъпо.
Бензина е около 1,15-1,20 евро най-евтиният, задръствания в посока Мадрид има абсолютно всеки работен ден, като около 7-7:30 са вече скандални, особено пък ако има някакъв инцидент. За снега не мога да кажа, защото тук никога не съм виждал сняг. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 7:00 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
В БГ са много по-евтини разговорите, отколкото в Германия. Тва го заявявам безпрекословно :bigok

Не знам ама като бях в Дойчланд, звънях от домашен на някаква фирма там на домашен на БТК тук, за някакви си 1 евро цента на минута :bigok а пък в рОсия, мобилните оператори започват да ти отчитат такса за разговор чак след 8-та минута :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 7:01 pm 

A aко сравним производителността на труда и БВП на глава от населението? А и телекомуникационното оборудване е вносно, а на баш специалистите заплатите не са им 10 пъти по-ниски в БГ, както при чистачките примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 7:41 pm 

Levskarq написа:
Semper_Fidelis написа:

Не знам ама като бях в Дойчланд, звънях от домашен на някаква фирма там на домашен на БТК тук, за някакви си 1 евро цента на минута :bigok а пък в рОсия, мобилните оператори започват да ти отчитат такса за разговор чак след 8-та минута :loser2

Я кАжи честно за Русия и 8мата минутка :smt005 :smt005 :smt005

Винаги почват се вадят чутовни доводи как Е най-скъпо нищо, че сички които живеят там казват обратното :bigok А приказките под шипковия храст са извън секви галактически граници :smt031 Така се раждат легендите, тоя форум е тоталка от тука до Филипините и само сините :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 10:43 pm 
Аватар

Goviado написа:

"все още" не знам, но като живях в холандия преди 3 години там си беше определено по-скъпо, малко са митове, че тук било скъпо, напротив, но са големи педали от трите оператора и те набутват допълнително много ако не внимаваш

Гатев написа:
Ако сравним цена на минута/минимална заплата в съответната страна, какво излиза?

излиза че германеца е по-кадърен от теб

Levskarq написа:
Не знам ама като бях в Дойчланд, звънях от домашен на някаква фирма там на домашен на БТК тук, за някакви си 1 евро цента на минута :bigok

от домашния си в софия звъня към стационарни из европа и сащ на 5-6 стотинки на минута, не съм с бтк , но предполагам и при тях е така

Последна промяна Boyo на Сря Апр 06, 2011 10:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 10:45 pm 
Аватар

antonatan написа:
министър Трайков ми изглежда кадърно момче, май ще бъде махнат... много пита :roll:

според мен пък на трайков му вдигат рейтинг за президент, защото вече е ясно , че нито цв цв нито б б биха имали шанс и спешно им трябва някой...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 11:33 pm 
Аватар

Цитат:
Я кАжи честно за Русия и 8мата минутка

е това съм го чувал от един роднина който работи в МосквЕ :smt003 сега не знам на кой оператор е, ама човека така го каза..
Цитат:
от домашния си в софия звъня към стационарни из европа и сащ на 5-6 стотинки на минута, не съм с бтк , но предполагам и при тях е така

е да даже и безпалтни минути дават бетекато към някой планове от по-скъпите..

А пък при маляките съм забелязал, че тарифните им планове на сметка са много скъпи. В смисъл най-евтиният план започва от 10 или 20 евро :shock: и нямат чак толкова безплатни мунити. Но пък ако зареди ваучер и пратиш смс за 5 евро например, се възползваш от същите минути и мб-ти за интернет каквито ползват онези, които плащат 20 евро :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2011 11:43 pm 

искам сериозно да питам жорката и дибелия от изток
ши прайм ли беленйе или не :?: :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2011 1:39 am 
Аватар

политологО, пак сте плагиатствали, дееба :lol: днеска като видех билборда с Кошлука, щех да падна....направо сте си за 'господарите' :blass

Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2011 9:28 am 
Аватар

Levskarq написа:
Цитат:
Я кАжи честно за Русия и 8мата минутка

е това съм го чувал от един роднина който работи в МосквЕ :smt003 сега не знам на кой оператор е, ама човека така го каза..

Това са пълни глупости...факт е...че разговорите, като цяло са по скъпи от тук....но това идва от факта...че така са си районирали зоните на действие...например дори и да си на един и същ оператор/Мегафон, МТС, Билайн/, но номера е взет от Санкт-Петербург, като отидеш в Москва, вече си в зона на роуминг и ти дерат кожата яко....иначе ако звъниш само на "местни" номера....и си на "безлимитка", дори е по евтино от тука...нещо като наще 1 ст. на минута.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2011 10:28 am 
Аватар

BSG написа:
Levskarq написа:
Semper_Fidelis написа:

Я кАжи честно за Русия и 8мата минутка :smt005 :smt005 :smt005

Винаги почват се вадят чутовни доводи как Е най-скъпо нищо, че сички които живеят там казват обратното :bigok А приказките под шипковия храст са извън секви галактически граници :smt031 Така се раждат легендите, тоя форум е тоталка от тука до Филипините и само сините :bigok

За Европа няма да говоря...не съм живял и няма да говоря, но живях две години в Канада и мога спокойно да кажа, че разговорите са МНОГО по-евтини от България. Аз говорих от там с България за два цента на минута, а у нас междуградските са по-скъпи. Отделно от тва за мобилен плащаш 30 долара (към 40 лв. по това време) иговориш нон стоп, без граница на минутите...освен това ти дават ебати якия телефон безплатно :lol:

За другите цени - основните неща като месото и др. са или на подобна цена, или по-евтини. Бензина е окло левче... По-скъпи са услугите - примерно да заведеш мацката на ресторант или клубче, ама тва не са от най-основните разходи.
Заплатите също са по-високи - 8 долара на час е по закон минималната и дори за най-оркската работа ти плащат толко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2011 7:38 pm 
Аватар

За храната абсолютно потвърждавам, че не е по-скъпа, а специално тук в Испания почти всичките храни са по-евтини. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 2:05 pm 
Аватар

е па аз от бг звъня до сащ и канада за 6 ст мин, вкл на мобилни, не виждам какво му е скъпото :)

а храната в сащ и канада е по-евтина, но също така е тотален junk, плюс това там няма ддс
в европа лидъл навсекъде си е на едни цени , но говорим за храна, а не за отрови :)
а при по-качествените неща тук е доста по-евтино от европа - плодове и зеленчуци например в холандия беха 2-3 пъти по-скъпи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 11:17 pm 
Аватар

Форумът от една-две седмици не следи тия цигани в Либия.
http://focus-news.net/?id=n1512159

Как така тия джагали имат изтребители? Нали бяха бедняци и ревяха, че Мухлямар ги боНбандираше? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 3:14 pm 
Аватар

Дезертирали военни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 12, 2011 6:52 pm 
Аватар

I kakvo stana, nali uj imashe moratorium varhu cenite na gorivata, a v4era na OMV, naftata 2,52 leva !
Ibasi darjavata, ibasi mamata :bigok Po-dobre maj v nqkoe selo v Severen Kvebek otkolkoto tuk :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 12, 2011 6:59 pm 
Аватар

Цените са напълно нормални, защото цената на суровината е почти еднаква навсякъде :wink: Все едно аз да искам Ауди С8 да струва 10 хилки само защото стандарта на живот в БГ е по-нисък. :smt006
Заплатите не са, но това е сложен проблем, за който до известна степен са виновни самите работници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 12, 2011 7:02 pm 
Аватар

http://www.facebook.com/event.php?eid=123557994387776
Подходящ ден в подходящ час. :ls-cup Ще се посети :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 12, 2011 7:03 pm 
Аватар

Дай по-добре да идем на Витиня да свършим работа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 12, 2011 7:12 pm 
Аватар

За събота ли е? Ако е събота няма как сутринта пък и по други причини ще пропусна. Ще дам пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 12, 2011 7:15 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Цените са напълно нормални, защото цената на суровината е почти еднаква навсякъде :wink: Все едно аз да искам Ауди С8 да струва 10 хилки само защото стандарта на живот в БГ е по-нисък. :smt006
Заплатите не са, но това е сложен проблем, за който до известна степен са виновни самите работници.

Ne stava vapros za tova, nali BBB podpisva morariumi s Lukoil, preskonferencii u-a, jurnalisti, politolozi, putki maini I kakto obiknoveno prazni prikazki. Samo zaradi tezi si dejstviq e napulno normalno da padne pravitelstvoto.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 12, 2011 7:34 pm 
Аватар

Днес слушам по радиото интервю с адвоката на бургаския съдия, когото хванаха с фалшивите нотариални актове, цитирам по памет
"Еми да ОК, наистина има данни, че е работил с фалшифицирани документи, но това не означава, че трябва да е в ареста" :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
Ясно е че в тази държавата честността, достойнството, морала са забранени, особено за хората които уж трябва да решават съдбите на хората, ама в последно време ми идва в повече, а тоя юнак сигурно ще му забранят да работи в системата за 1-2 години, ще го уволнят, той ще стане адвокат и ще ни пее кур за нас абдалите :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]