forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 2:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:33 pm 
Аватар

Цаците ни знаме, ни тъпан, ни нищо... що така, да не са им искали пари, за да гледат мача :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:39 pm 
Аватар

Шансовете са ни изравнени. Но сега те са в по-добро психологическо положение. Бият чмц и самочувствието им скача до небесата. Утре ние ще сме подложени на изключително напрежение ,а знаем как играе отбора тогава... Не се развиват нещата както трябва ,но с една победа над Доко нещата определено ще се успокоят за нас и за Ясен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:40 pm 
Аватар

А тоя мангал койта е бати и рибока... изпуска на празна врата.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Кой искаше Койта на подготовката? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

А доскоро им се смеехме, че ще изпадат. Дайте да си гледаме нашата градинка, а свинете да умират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:47 pm 
Аватар

Майка им да еба нещастна !!! Ние ги върнахме към живота тия отрепки ! Да умрат !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:47 pm 
Аватар

Който сере срещу вентилатор трябва да е наясно, че лайната ще се върнат към него :smt006 Нашите не спряха да говорят колко велики играчи имаме и как не можем да играем в защита :smt042 , а лицето Тодор Батокв не мисля и да се сещам за него :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:48 pm 
Аватар

чорбетата винаги така почват, супер надъхани, правят мачовете и после духат супата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:52 pm 
Аватар

Отбор без стадион, без място за трениране, без ток, без пари, без играчи, без треньор, без ръководство, без публика, с милиони дългове ни бие, ще победи и при още едно тежко гостуване, а ние пак им се смеем :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 7:57 pm 
Аватар

Утре ще се издъним сигурен съм. Ще паднем надолу в класирането и ще чакаме да ни бият и Цаците за да се направят някви промени. И не го казвам, защото имам нещо против Яската, но ЦЯЛ сезон не можа да ги научи как да играят в защита, толкова мачове се осраха заради някви елементарни грешки, че не искам да се сещам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:03 pm 
Site Admin
Аватар

Седем:Едно написа:
Отбор без стадион, без място за трениране, без ток, без пари, без играчи, без треньор, без ръководство, без публика, с милиони дългове ни бие, ще победи и при още едно тежко гостуване, а ние пак им се смеем :ohmygod

Всичко си е до треньора,а аз не съм сигурен,че в момента свинете нямат такъв :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:04 pm 
Аватар

Имат страшен треньор, да бе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:06 pm 
Site Admin
Аватар

Радуканов е по-слаб треньор от Ясен защото....?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:07 pm 
Аватар

Щото му е по-малък кура и ебе мъже

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:12 pm 
Аватар

как бе :bigok Радукратунатора е страхотен млад специалист :bigok Ясен за нищо не става

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:13 pm 
Аватар

Гонзо наистина е направил огромна грешка като не взе тази божествена черноморска защита и това огнено черно нападение. Прави бяха форумните селекционери, най-вече SZ_Fen и Хидъна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:17 pm 
Site Admin
Аватар

:ohmygod Ебати тъпия гол... не,че предните два не бяха ама този... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:18 pm 
Аватар

Деба нещастниците! Утре ще се трепери, тва е ясно! :smt012 Прасетата удариха шестицата като взеха Бандата.. Върши им и ще им върши страхотна работа занапред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:22 pm 
Аре стегнете се малко, бе :evil: Левскари ли сте или хуйови глави...
Бахти насраните типове :ohmygod Все едно чета чорбарския форум преди мача с нас...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:23 pm 
Аватар

Тони Велков също бил млад специалист, да го вземем на мястото на Ясен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:23 pm 
Аватар

Наистина нема толко насрани мнения, вие сте се побъркали нещо бе :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:28 pm 
Аватар

Абе утре си взимаме мача с локо и всичко е ок...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:31 pm 
Аватар

Къде ще бръскаме, бе? Колко пъти да питам, а? Ей, нямате никакво уважение към старите хора вече :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:32 pm 
Аватар

К'во сте се впрегнАли толко бе :ohmygod ...Важното е ние да си биеме и т'ва е!Големо важно,че прасетата бият некви умрели цаци...Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:40 pm 
:shock: ти такова наредено първенство няма като нашето . Неможе първия полусезон славния комунистически отбор да не може да бие отбори като калиакра и в същото време черноморец да играе невиждано добре и в един момент 2рия полусезон всичко се променя .... комунистическата сган стават уникално добри - платини който е пълно дърво става голмайстора на целия свят ... а играчите на черноморец немогат да изкарат топката от наказателното си поле . Въобще как стават тия неща ?! Как се променят толкова бързо нещата ?! Защо всъщност Балъков не е треньор на Черноморец ? Защо ни биха тези боклуци насред Герена с най-смешния отбор който са имали някога при положение че в същото време ние имаме един от добрите моменти в своето съществуване . Незнам но на мен вече започна доста да ми понамирисва цялата система . И не е от днес за утре .. от преНАСЛОЯВАНЕ се е образувало това мнение . И не ми говорете че няма такива неща .... знаем как и по какъв начин се спечелиха последните няколко титли в първенството .
Въпросите са куп ... а отговорите на тях са някак си незадоволителни .

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:46 pm 
Аватар

Втория гол на новия кюрд... :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:03 pm 
Аватар

ivayllo написа:
в същото време черноморец да играе невиждано добре

:smt017
кога са играли невиждано добре :roll:
срещу силните с тотална защита и дебнат на контра, срещу слабите, които се затварят, направиха един куп 0:0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:05 pm 
ivayllo написа:
:shock: ти такова наредено първенство няма като нашето . Неможе първия полусезон славния комунистически отбор да не може да бие отбори като калиакра и в същото време черноморец да играе невиждано добре и в един момент 2рия полусезон всичко се променя .... комунистическата сган стават уникално добри - платини който е пълно дърво става голмайстора на целия свят ... а играчите на черноморец немогат да изкарат топката от наказателното си поле . Въобще как стават тия неща ?! Как се променят толкова бързо нещата ?! Защо всъщност Балъков не е треньор на Черноморец ? Защо ни биха тези боклуци насред Герена с най-смешния отбор който са имали някога при положение че в същото време ние имаме един от добрите моменти в своето съществуване . Незнам но на мен вече започна доста да ми понамирисва цялата система . И не е от днес за утре .. от преНАСЛОЯВАНЕ се е образувало това мнение . И не ми говорете че няма такива неща .... знаем как и по какъв начин се спечелиха последните няколко титли в първенството .
Въпросите са куп ... а отговорите на тях са някак си незадоволителни .

:!: :!: :!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:12 pm 
Аватар

За мен Ч-ц играеше отвратително скучен футбол, без грам импровизация. Имаха/имат някои прилични играчи, които да им правят контрите, обаче когато се налага да градят играта става прекалено сложно. През есента се опитах няколко пъти да ги гледам срещу отбори от типа Академик, Видима и т.н. и просто не се издържаше. Днес не играха защитно и бяха разкрити бързо. Лошото е,че срещу нас най-вероятно ще се окопаят, но това не би трябвало да е причина да не ги бием.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:19 pm 
FLAME написа:
ivayllo написа:
в същото време черноморец да играе невиждано добре

:smt017
кога са играли невиждано добре :roll:
срещу силните с тотална защита и дебнат на контра, срещу слабите, които се затварят, направиха един куп 0:0

с нас с тотална защита ли играха ? аз не смятам че вкараха головете от контра ... под невиждано добре имам предвид че са играли така както никога досега ... дай ми обяснение защо махнаха Балъков че аз нещо не намирам отговор .... и не ми говорете че е заради парите . Струва ми се че представителите на така наречения български футбол тотално почнаха да се гаврят с българския футболен запалянко . Винаги досега ми се е струвало смешно когато някой твърдеше това но всичко което видях през последните 2-3 първенства направо ме хвърли в тотален разум . Чакам някой който да ме опровергае ... но преди да почне опровергава да ми каже как Латекса печелиха първенството досега ? Как Чорбаспор спечели първенството ? Защо черноморец играха толкова жалко днес ? Защо ние играхме толкова жалко ония ден ? Как така комунистите от последните места се добраха близо до нас ? Защо платини стана изведнъж голмайстор ? Защо изгониха прасетата от сектора им по време на дербито ? Защо когато са влезли в сектора е имало предварително изпотрошени бетонови блокчета ? А мача с Естония ? А играчите които играят в националния ? А останалите мачове в нашето първенство които придобиват някакви нечувани обрати ? Просто много станаха случайностите ... а за томоф ? ами чорни ? ами тия боклуджии ... ами гришата ? ами лудогорец ? ПЕЯ КУР !

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 104  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]