forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 8:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 01, 2011 7:25 pm 
Аватар

viewtopic.php?f=1&t=10843 - програмата за пролетта
за щастие нямаме мач в понеделник. но има два междинни кръга в сряда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 1:18 am 

Програмата е екстра! :bigok :bigok
Гостуване в Перник, Пловдив, Стара Загора и Благоевград, и то в рамките на 1 месец :smt047 :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 1:26 am 

Перник, Ст. Загора и Пловдив в априлските уикенди, добре е. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 9:01 am 
Аватар

отровна пролет се очертава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2011 6:50 pm 
Аватар

Латекс със скандална декларация :bigok

Президентът на Литекс Трифон Попов взе отношение отностно лъжливите и обидни квалификации за отбора и треньора Любослав Пенев в медиите.
„За пореден път на комплексираните злобни помияри в българската спортна журналистика им лъснаха голите насрани задници." , започна Попов. „Измислиха си информация, че храним футболистите с ябълки!!! Може и да са прави нищожествата... Цената на скрапта доста се повиши и не е рентабилна. А относно "физкултурника" - там където неговото име е записано със златни букви, те не са били и в най-мокрите си сънища. Но това е злобата, омразата и завистта. Тя е присъща на онанистите и некадърниците. Желая им да са живи и здрави!"

П.П :И следващия път като лъжете, си пишете имената! Нали сте мъже!

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2011 3:09 pm 
Аватар

тоя Муслин ни изкупи...ей богу....след Жо, още един играч от българското първенство преминава във фк Краснодар....

Цитат:
Контракт с ФК «Краснодар» сроком на 1,5 года подписал португальский полузащитник Марсио Нуньо, ранее защищавший цвета болгарского клуба «Черноморец» (Бургас).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 04, 2011 6:52 pm 
Аватар

Резил за Славия в Турция - "белите" предизвикват масов бой на терена

Отборът на Славия записа разгромна загуба с 1:4 от втородивизионния украински Олександрия в първата си контрола на турска земя. Единственото попадение за "белите" вкара Спас Георгиев в 76-ата минута. Преди това съперникът им бе повел с три гола след попадения на Ксюнз (10), Довий (64) и Кочук (64). Резилът на българите бе оформен в 89-ата минута, когато Шупик фиксира крайното 1:4.

Най-интересната ситуация в срещата обаче бе в 82-ата минута, когато Георги Христов влезе с бутоните напред в краката на съперник, а неспортсменската му проява доведе до масов бой на терена. В мелето се включиха и щабовете на двата отбора. След няколко минути играта все пак бе подновена и в оставащите пет минути до края нямаше други ексцесии.

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 2:15 pm 

По коя телевизия ще дават пролетните мачове? :smt017 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 2:23 pm 
Аватар

btv action

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 3:19 pm 
Аватар

Admirer написа:
btv action

Това ли е поредното ново име на "ПроБГ", "ТВ2", и там както още се казва, че се бъркам вече? Гледам ми е изчезнал ПроБГ, а имам някакво бТВ Екшън, та затова питам. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 8:22 pm 

Значи футболното ни първенство ще се дава по телевизия, която НЯМА национално покритие? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 8:27 pm 
Аватар

Това пък как го реши? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 8:35 pm 

BTV Action е вместо ПроБГ, просто е сменено името с цел всички тв на BTV Media Group да носят еднакви имена.. не бих се учудил ако преименуват скоро Ринг на BTV Sport..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 8:38 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Това пък как го реши? :ohmygod

krisoBG написа:
BTV Action е вместо ПроБГ, просто е сменено името с цел всички тв на BTV Media Group да носят еднакви имена.. не бих се учудил ако преименуват скоро Ринг на BTV Sport..

ProBG беше национална ефирна програма. BTV Action не е, преди преименуването и ребрандирането новите собственици се отказаха от националното покритие. Много хора все още са без сателичти чинии и абонамент за кабелна телевизия, така че това има предвид Йорд Ан и е прав.

А RingBG, ако съдим по една съвсем наскоро пусната тема с въпрос на едно момче от форума, което работи там и което се опитват да преебат, май отива към закриване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 8:59 pm 
Аватар

Джордън открива резултата срещу Седем:Идно :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 9:14 pm 

Ситуацията при бТВ и ПроБГ+Ринг е, че преди години, когато румънците от СМЕ са искали да купят бТВ, са им искали безбожно много пари (1 млрд евро). Затова решили да вземат по-малка телевизия и да я развият, за да стане конкурентна на бТВ и по този начин да я изкупят.
Купиха бТВ и цялата медийна група около тях за 400 милиона миналата година, след като Про БГ набираха доста сила(дори на мен ми бяха любимци, особено Валя Войкова :smt049 ).

Иначе аз винаги съм бил против мачовете по телевизията, но това да се излъчва по кабелна телевизия е пълната простотия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 9:39 pm 
Аватар

Пълни глупости, има си национално покритие. Просто не е ефирно. И какъв е проблема, не мога да разбера? Да не би в Англия Скай да се гледа безплатно от всички? Искаме да имаме футбол, ама да го излъчва БНТ безплатно. Повечето клубове разчитат само на тези пари за да оцелеят. Ако ще и СКАТ да купи правата, важното е да се дадат максимума пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 9:45 pm 
Аватар

Пълни глупости, има си национално покритие. Просто не е ефирно. И какъв е проблема, не мога да разбера? Да не би в Англия Скай да се гледа безплатно от всички? Искаме да имаме футбол, ама да го излъчва БНТ безплатно. Повечето клубове разчитат само на тези пари за да оцелеят. Ако ще и СКАТ да купи правата, важното е да се дадат максимума пари.

Темата беше, че първенството вече няма да се излъчва по ефирна телевизия. Дали е правилно или неправилно е друга тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 10:07 pm 
Аватар

знам, че по принцип си не позицията "да го духат бедните" (ако може и под вода), но закона изисква държавното първенство (някакъв минимум от мачовете) по футбол да се излъчва национално и безплатно, а кабелните програми не могат да се гледат безплатно, трябва да си абонат на нещо...преди Про бг имаше ефир, сега Бтв екшън няма...толкоз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 11:41 pm 
Аватар

Ти заеби да има такъв закон. Би ли ми го показъл? Същите глупости ги слушахме и когато Диема взеха правата за Европейското, ама хората си го излъчиха и благодарение на това го гледахме в 16:9 формат с добро качество и приличен коментар. И не съм на принципа "да го духат бедните", но предпочитам в отборите да влизат някакви пари и да им се помага, отколкото бай Пеци от Чапръчане да може да гледа 1/ЕДИН/ мач по БНТ, коментиран от Петела.
Булсат и Виваком имат оферти от 4.80 лв на месец за цифрова ТВ. Смятам, че всеки може да си го позволи. Или викаш, по-добре една кутия цигарки да си вземе беднякът?

П.П.

Змей, не знам дали е редно точно ти да ми казваш за бедните. Аз поне плащам данъци, осигуровки и ДДС по няколко хиляди лева всеки месец, та да може част от тях да отиват и при нямащите, пенсионерите и мързеливците. Ти колко наливаш в държавата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 12:02 am 
Аватар

ами ако имах твоите доходи и аз щях да наливам няколко хиляди, кво толкова...предполагам, че каквото си могъл да си спестиш, си го направил :blass
никого не можеш да задължиш да плаща за нещо, ако по закон има право да го получава безплатно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 12:03 am 
Аватар

Дай да го видим тоя закон, де?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 12:06 am 
Аватар

то не е закон, а наредба на СЕМ, Георги Лозанов я коментираше преди време...помоли некой от форуните йористи да я изрови, а не знам откъде :)

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=609481

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 12:18 am 
Аватар

Дрън-дрън. Мокрите сънища на Гого Лозанов не са наредба. Да не говорим, че дори и да има такава, тя ще включва само националните отбори, а не Слиьен-Калиакра. Няма смисъл да спорим, темата беше дали има национално покритие. Ангелоф уж журналя се бара, а не прави разлика между национално и ефирно. И Змей, що нищо не каза за цифровата тв срещу 5 лв на месец? Скъпо ли идва на бедняците или е по важно да си купи пакет арда и 100 гр ракия с тях в селската кръчма? Разсъждаваш като типичен комунист - ще гледаме по БНТ с ужасно качество, само по един мач (който Петела избере) на седмица, клубовете няма да получават 1 ст, но ще е безплатно и ще го има навсякъде. Така беше и преди 10.11.1989, така беше и с телевизорите, плочките за баня и бананите. Аз това не го искам пак. Ако смяташ, че е по готино - Северна Корея ще те приеме с отворени обятия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 10:09 pm 
Аватар

абе кур за бнт отвсякъде....голям и мазен......кур за тая спаружена комунистическо турска телевизийка, малоумните им извадени от нафталина хора от "Спортна редакция", шибаните им застинали в 70-те години камери, ПТС-та и прочие и не на последно място ебаните им коментатори (без Ники Ибришимов).......по-добре да не дават мачове по ЕФИРНА телевизия отколкото тва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 06, 2011 10:24 pm 
Аватар

ПроБГ не знам колко е ефирна, но е факт че в много места не се хващаше без кабел. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 07, 2011 9:31 am 
Аватар

Пробг вече няма, пък и се отказа от ефира в София преди няколко месеца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 07, 2011 10:24 am 
Аватар

antonatan написа:
Пробг вече няма, пък и се отказа от ефира в София преди няколко месеца

Това сега защо го написа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 07, 2011 10:43 am 
Аватар

tonko88 написа:
ПроБГ не знам колко е ефирна, но е факт че в много места не се хващаше без кабел. :smt006

писах на тонко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 07, 2011 11:12 am 
Аватар

Еми да, но точно тия неща са изяснени в предните постинги :lol: Но си прав, че май пак нашият приятел с жАлтия екип на Левски е за ебане :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 104  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]