forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 2:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 20, 2011 11:30 pm 
Аватар

http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=216

МОЩНО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 20, 2011 11:47 pm 
Аватар

Аз съм на линия още за тренировката :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 20, 2011 11:51 pm 

Нека се сложи като ВАЖНО !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:10 am 
Аватар

ЧЕТВЪРТЪК ВСИЧКИ!!! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 Дано да се получи шоуто от преди мача с Лил :smt026

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:12 am 
Аватар

Вие само за А говорите,но във В какви изненади биха срещнали.Тъпо е,но някога те почнаха с тия квоти за да се опитат да намаляват синьото присъствие,а сега вече да си сърбят попарата,не зная до колко го разбират,но не са добре дошли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:17 am 
Аватар

СиняИдея написа:
http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=216

МОЩНО!

Точно това исках, нека има надъхвация преди мача със свинете!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:19 am 

Ivan63 написа:
Вие само за А говорите,но във В какви изненади биха срещнали.Тъпо е,но някога те почнаха с тия квоти за да се опитат да намаляват синьото присъствие,а сега вече да си сърбят попарата,не зная до колко го разбират,но не са добре дошли

Преди всяко дерби на Кочината или на Герена се говори едно и също: пробиви в сектори и тн. Няма нормален човек в България, който да е фен на цдна и да дойде в А,В или Б. Това просто няма как да стане, не се е случвало и няма да се случи. СФинете вдигат шум около феновете, за да се замЪгли слабото състояние на фк.недоразумение1948.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:23 am 
Аватар

В едно от последните дербита на Герена малка група чорбари (около 20-30 ) бяха взели билети за сектор В, но ушевите ги вкараха в сектор Г откъм В т.е. бяха разделени от клетката, но бяха в Г.

Последна промяна maxsupport на Пон Фев 21, 2011 12:30 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:30 am 

maxsupport написа:
В едно от последните дербита на Герена малко група чорбари (около 20-30 ) бяха взели билети за сектор В, но ушевите ги вкараха в сектор Г откъм В т.е. бяха разделени от клетката, но бяха в Г.

Това е и другия фактор. Никой няма да си сложи главата в торбата, заради 20-30 човечета с промити мозъци. Именно заради такива субекти може да стане страшно и да се помни с години(недай си боже).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:33 am 
Аватар

Wildkid написа:
А аз мисля, че не е зле малко да излезем от еуфорията, която, нормално, ни обхваща преди всяко дерби. Историята показва, че "лесни" мачове с прасетата почти няма, и най-вече - когато сме очаквали да ни е най-лесно и че бием 100% с разгромен резултат, обикновено мачовете са били мъка (за тях важи същото, даже в по-голяма степен, но тва не е важно). Не, че в момента не сме очевадно по-силния отбор. Това обаче спокойно може да ни изграе лоша шега, и то в две посоки - или да помислим, че ги бием елементарно, или пък да се сковат от напрежението и очакването за 100% победа. Не е, като да не ни се е случвало, и то в последните години....

Та, мисълта ми е, да се подготвят за мача методично и сериозно, да излязат само и единствено с мисъл за пълно раздаване и просто да си проличи разликата в класите. А не всички да се надъхваме излишно за разгроми! Ако играят, както могат, спокойно и без изнервяне, всичко ще си дойде на мястото. И тука и ние имаме роля, защото ако мача не тръгне с 2 гола до десетата, както явно повечето хора си мислят, че ще стане, ами се закучи нещо, или недай боже направим простотия и ни вкарат, изведнъж ще стане сложно, а на трибуните ще има сериозно количество хора, дето ще се чеше по главата и ще пита "шо станА".... Затова - по-спокойно, уверено и целенасочено, но спокойно и без пренавиване!
Само като се сетя за мача със спортинг :smt085 :smt085 :smt012 :smt012 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:39 am 

Айде да идва мача, да си ги биеме и да се свърши с тая "еуфория", че толкова глупости се изписаха - просто не е истина! Говоря за спортни сайтове, вестници, интервюта в телевизии. Заприличахме на шкембеджийница - държавата си е*ава майката преди дерби, "кървави дербита", "вечни дербита" все едно сме обявили война на некоя бивша Юго-република.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 1:00 am 
Аватар

5дена :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 9:37 am 
Аватар

Гара Дембеле се закани на лит(*кс-етрополе: Искам пак да им вкарам и Левски отново да вземе дербито

Черната звезда на Левски Гара Дембеле точи бутоните за вечния съперник лит(*кс-етрополе. Сини и червени откриват пролетта в събота, а новият №9 на Герена е готов на всичко, за да вкара пак на вечния съперник.

- Чувствам се отлично, отборът направи добра подготовка. Искам пак да вкарам гол и Левски да победи - каза Дембеле за "7 дни спорт".

- Целта ни е шампионска титла, затова задължително ни трябва победа. Не знам колко гола ще вкарам през пролетта, но искам да бележа във всеки мач.

Вчера сините изиграха последната си контрола преди големия мач. Резерви и юноши отупаха 3:0 Чавдар (Етрополе), а титулярите бяха запазени за дербито.

Преди контролата Гара Дембеле и другите основни футболисти тренираха отделно.

http://www.novsport.com/news132476_1003.html

:blowj :blowj

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 9:43 am 
Аватар

Да бъдем по-конкретни:

Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 10:39 am 
Аватар

south написа:
То в А има хора, които си разменят ритници и тупаници, заради отигравания на футболисти, чорбари там е допълнителен бонус, а и тръбите за знамената са наблизо... тъй че тъпите прасета не знам какво си мислят, ако могат въобще да мислят. :lol:

Е след като некви хора даже съобщаваха,че тоя път няма да се бият независимо какво ще стане :bigok не ги виждам прасетата нещо в цялата картинка.

Просто се опитават да всяват смут,ама както винаги не им се получава,както всичко останало :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:13 pm 
Аватар

Малко не се вписвам в еуфорията преди това дерби, щото имам повод да съм тъжен тези дни, но много силно се надявам събота вечер след 19:50 усмивката да се върне на лицето ми, а милионите Левскари да празнуват из кръчмите поредната победа :idea: Дори минималната победа си е победа и ще ме зарадва доста.
Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:16 pm 
Аватар

громим с 1:0 и още 5 изпуснати положения :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:35 pm 

кога пускат билетите ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:42 pm 

ROSEN написа:
кога пускат билетите ?

24ти :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:43 pm 

Dimebag Darrell написа:
Роналдо, захарно петленце златно :smt007 Нема да се стопиш :ls-cup

няма но по е добре Слънце да греине (sun)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 12:56 pm 

В четвъртък (24 февруари) стартира предварителната продажба на билети за дербито от 16-ия кръг на първенството Левски - лит(*кс-етрополе. Двубоят по програма ще се играе в събота (26 февруари) от 18,00 часа на стадион „Георги Аспарухов".

Билети ще се продават на касите до стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" №47 и в новия магазин „Ултра блу" на булевард „Васил Левски" №53 от 12,00 до 18,00 часа, информира сайтът на „сините”.

В петък (25 февруари) пропуски ще се продават отново на двете места в София, от 10,00 до 18,00 часа.

Уточняваме, че при предварителната продажба всеки фен може да си закупи не повече от 5 билета.

В деня на мача (събота, 26 февруари) билети ще се продават само на касите до стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" 47 от 10,00 ч. до края на първото полувреме на двубоя.

ПФК Левски призовава привържениците на отбора да се възползват от предварителната продажба на билети и да се снабдят по-рано с пропуски, за да се избегнат опашките и напрежението на касите на "Герена" в деня на мача.

Цени на билетите:

Сектор „А" - 12 лв

Сектор „В" - 10 лв

Сектор „Б" - 7 лв (2 лв от тях отиват за лечението на Георги Николов, който се нуждае от бъбречна трансплантация)

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 2:32 pm 
Аватар

Свинете нещо не са в час с този А сектор. Живеят с някаква заблуда, че там ходят само пенсионери и майки с деца едва ли не. Некакви прегради щели да бутат и видиш ли как щели да се насерат хората в А от страх. Е па елате в А бе, свински боклуци червени. Аз пък точно този път ей така за да имам шанса да се посера от страх, че не съм го правил от детската градина по изключение за А ще си взема. И доста други момчета само заради това ще бъдат там - за да имат шанса да се докопат до самозабравило се прасе. Елате в А, моля ви свине мръсни! Няма да има милост, няма да има прошка! Нито на терена, нито на трибуните!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 2:54 pm 
Аватар

И мен нещо ме обхваща еуфорията, което отдавна не се е случвало... Може би защото съм пенсионер от А сектор, а там както разбрахме, ще са съсредоточени основните събития на мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 3:33 pm 

Тея не знаят кво ги чака в А! :sm_horse :smt071 :smt070 :smt068 :smt117 :gsh :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 3:40 pm 
Аватар

- Прасчо?
- Да, Пух?
- Нема да ти се верва на 26-ти бе, прасе!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 3:41 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
И мен нещо ме обхваща еуфорията, което отдавна не се е случвало... Може би защото съм пенсионер от А сектор, а там както разбрахме, ще са съсредоточени основните събития на мача :bigok

само да не почнете да се биете помежду си за това кой пръв да се докопа до чорбите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 3:42 pm 
Аватар

И аз този път ще си взема за сектор А !! Да ги видим прасетата дали ще дойдат !! :boisw кур за цфка !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 3:44 pm 
Аватар

И ние се чудим между А и Б, в А 100% ще е забавно, но пък не се пее 90мин както в Сектора...

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 4:28 pm 
Аватар

Абе на тия отрепки не им ли е ясно че олигархичния А сектор на Герена има ДВА ВХОДА ляво и дясно на ВИП зоната, като за да си пъхнат зурлите някои заблудени олигофренчета до "мястото на билета, заверен от министерството на финансите и даващ право на застраховка" ще трябва да се редят чинно през единият вход за Левскари ... :smt005 ... Тия определено не знаят къде отиват, не знам знаят ли откъде идват също така ... :loser2
Първо никой няма да им разреши да припарят до секторите за хората, защото свинете ще бъдат под съпровод натикани в клетката за човекоподни.
Второ, ако някоя скрита лимонка го направи, ще бъде без абсолютно никакви атрибути и ще мълчи като пукал! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 4:31 pm 
Аватар

Тия ако наистина отидат в "А", нема да им се верва. :losers :losers :bigok

Аре да идва тая събота по-бързо, че не се трае!Прасета, ебана ви е майката, още отсега! :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]