forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 3:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 7:21 pm 
Аватар

Ми аз бях харесал Суарез от Аякс, ама тия Ливърпул го купиха :? Галин и той отиде в Германия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 7:21 pm 
Аватар

днеска само продаваме.... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 8:02 pm 
Аватар

Росен написа:
Ми аз бях харесал Суарез от Аякс, ама тия Ливърпул го купиха :? Галин и той отиде в Германия...

Е Суарез и аз го бях набелязал, ама взехме Киро Акалски :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 8:57 pm 
Аватар

БижутерО написа:
Как е днес? Има ли подготвена оферта за някой достоен да облече синия екип? А набелязани? :bigok

Какво ще кажеш за Муса Дембеле - висок, черен, вкарва , предполагам че пие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 10:42 pm 
Аватар

Цитат:
Футболистът на Левски Жоазиньо официално призна, че напуска тима в посока Русия. През следващия сезон бразилецът ще играе в Кубан Краснодар, а ето какво заяви на сбогуване малогабаритното крило:

"Всички знаят, че руският шампионат е на различно ниво от българския. С тези думи не искам да обиждам първенството, в което съм играл толкова години. Наистина обаче Русия е по-сериозна витрина, през която могат да те видят най-големите. Едно от Топ първенствата в Европа. Обръща се повече внимание на този шампионат. Да, няма да бъда в отбор, който да се бори за титлата, както с Левски, но това е следваща стъпка към по-добро бъдеще. Все пак съм още млад и там има повече хора, които могат да ме забележат. Изключително много се надявам да вляза в същия ритъм и да се аклиматизирам така, както в Левски. Не искам да говоря и коментирам финансите. Съвсем нормално е като преминаваш в нов клуб финансовите параметри да са по-добри. Това ще ми даде възможност да помагам повече на семейството си и да имам спокойствие от лична гледна точка. Не смятам парите за най-важното, а това че наистина се развивам в правилната посока.

Дали с мен или без мен Левски ще продължава да си гони целите и да ги постига. Ако е без мен, то искам да се знае, че сърцето ми и мислите ми ще са насочени към Левски и ще изживявам с тях всичко. Иначе според програмата на втория полусезон, имайки предвид, че няма да има 30 мача и двубои в Европа, Левски ще влезе в по-добър ритъм. Ще се намали умората и напрежнието в тима. Отборът има големи шансове да осъществи целите си - титла и купа на България. Като качества Левски наистина е най-добър в България."

sportal.bg

завинаги един от нас :smt089 :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 30, 2011 11:47 pm 
Аватар

Много ми е интересно какво стана с прословутата клауза в договора на Гарра, според която всеки, който даде 1-2 милиона и го взима? Нещо спря да се дрънка а тази глупост, даже и Месията забрави за това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 12:17 am 
Аватар

А сега де!?

http://www.лъжеспорт.bg/news/bgfootball/s/1660309799-Gonzo_ekskluzivno_pred_Livesport_bg_Az_sam_shefat_i_kazvam_che_Dembele_ostava_v_Levski.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 8:21 am 

Преди това, високият 178 сантиметра нападател има записани три сезона в Брюж също с 11 гола в актива си. През сезон 2005/06 Юлу-Матондо вкарва гол за белгийците на италианския гранд Ювентус в груповата фаза на Шампионската лига, но тимът му губи с 1:2 след голове на Давид Трезеге и Павел Недвед.

Очаква се Тодор Батков да плати около 200 000 хиляди евро за новото попълнение на Левски. Играчът и "сините" вече са договорили личните условия на футболиста, който единствено трябва да премине успешно медицински преглед и ще започне подготовка в Кипър.

http://www.gol.bg/levski/2011-01-30/lev ... height=275

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 11:55 am 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Мениджърът на Матондо: И други отбори го искат, не само Левски

Футболният агент Таймуд Рашид разказа повече подробности около евентуалния трансфер на Жанвион Матондо в Левски. Мароканецът работи за агенцията, която движи делата на футболиста. Пред "7 дни спорт", той заяви, че "сините" действително искат крилото, но за него има и други кандидати.

- Г-н Рашид, вярно ли е, че Жанвион Матондо вече е играч на българския Левски?

- Не, Матондо все още е собственост на Рода. Това, което се говори и пише в медиите, не мога да го коментирам.

- А има ли оферта от страна на Левски?

- Вижте, в момента съм в Катар, но не са ми казвали за конкретна оферта. Говорих с Матондо и с други колеги, има интерес от Левски. Има запитване от българския клуб, но не и оферта.

- А има ли други опции пред Матондо?

- Да, но и те са като на Левски. Само интерес, нищо конкретно.

- Той е изиграл само един мач в Рода този сезон. Защо, да не би да има някакви проблеми в тима?

- Така са решили в Рода, така са направили. Не е конфликтна личност, няма проблеми с никого. Те губят, той е добър футболист.

- Каква е неговата позиция?

- Най-вече на дясното крило. Може да играе още на върха на атаката и като втори нападател.

- А кои са му най-силните качества?

- Има много добра техника, хубав удар. Бърз е, опасен при празни пространства.

http://football.sportal.bg/news.php?news=283923

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 11:59 am 
Аватар

Да, този има много време да решава, осще около 12 часа :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 4:56 pm 

Никой нищо конкретно не пише за белгиеца от Конго, а не остана много време.
Някой има ли представа дали този наистина ще идва или нещата са в сферата на гледаме един, чакаме го да дойде, ама може и да изпусне самолета за София и да не дойде до края на 31-ви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 4:57 pm 
Аватар

Да не движим ние трансфера, че да има ежеминутна информация? Ако подпишат ще го съобщят, ако не - няма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 5:14 pm 
Аватар

Жоазиньо замина тази сутрин за Германия, където ще бъде изследван обстойно. Ако всичко е нормално, крилото на Левски ще премине в руския ФК Краснодар, чийто треньор е бившият наставник на “сините” Славолюб Муслин.

“Все още нямам договор. Сега трябва да мина прегледи и ако всичко с тях е наред, ще подпиша договор”, призна на Летище София бразилецът. “Разбрах вече, че треньорът е много добър. Отборът пък тази година влиза в първата дивизия на Русия. Разполагат с една много добра база. Има добри условия за трениране, това е всичко, което знам досега”, добави Жо.

Бразилецът призна, че е раздвоен в чувствата си за трансфера. През сълзи той коментира: “От една страна съм щастлив, но от друга съм много тъжен. Щастлив съм, защото правя нещо много важно за моя живот. Тъжен съм, защото си тръгвам от отбора, който обичам, аз много харесвам периода си тук.

За Левски мога да кажа само хубаво. Добър отбор, голям клуб. Всяка година играехме, за да спечелим шампионата. Станах шампион, надявам се сега отборът да стане първи. Отборът на Левски е голям. Искам да благодаря на феновете. Те направиха много за мен, а и за отбора. Надявам се да бъде така и занапред. Нека ме подкрепят, Левски също.

Нека винаги бъдат на стадиона, защото в Левски има много добри футболисти. Всички в отбора носят с гордост фланелката на Левски. Искам един ден да се върна тук и да играя в Левски. Кой знае, може пък да завърша кариерата си в Левски”.

Малък, но ОГРОМЕН! Баси, стана ми кофти че тоя пич си тръгва, със сигурност Тара го е принудила, да и окапе мръсния мустак да и окапе! Пожелавам му успех и дано един ден наистина се върне. Един транспарант в негова чест на 26-ти не е лоша идея...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 5:39 pm 
Аватар

Дембеле демонстрира уникален морал, лично отказал четири пъти повече пари от Вердер

Представители на Вердер опитали да убедят Гара да се възползва от клаузата за разтрогване на договора си с Левски

Гара Дембеле е проявил уникален морал и солидарност към Левски, след като лично е отказал да приеме солидна оферта от страна на Вердер Бремен да напусне настоящия си клуб, научи лъжеспорт.bg.

Французинът, който е набеден за пияница и човек с липса на морал, е проявил достойно за уважение мъжество, след като представители на германския клуб са се свързали персонално с него и мениджъра му с предложение да се възползва от клаузата за разтрогване на договора си, която възлиза на 2 милиона евро.

От Вердер са опитали да изкушат голмайстора с четирикратно по-висока месечна заплата, възлизаща на 50 до 60 хиляди евро, която именно е била основният коз на "музикантите" в преговорите за французина. По този начин бременци възнамерявали да избегнат високата трансферна сума, която искат „сините" за звездата си.

Дембеле обаче е останал коректен към Левски и дори е алармирал клуба си за опитите на германците. „Сините" изказват благодарност на футболиста за проявата на морал, разкриха за лъжеспорт.bg от Левски.

:lol: Поредните батковизми! Eдва ли от Вердер са такива глупаци да контактуват зад гърба на клуба с играч който има повече от 6 месеца оставащ контракт. Важното е че Лайвспорт са е един от малкото спортни сайтове, в който се пише професионално и не се сере по ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 5:50 pm 
Аватар

Абе всеки е за себе си. Това че са германци не ги прави много достойни, честни и коректни арийци. Искат да минат тънко, но получават само мисълта за батко им Гара, който от другия сезон ше ги пори, като център нападател на Байрам Мюншин :unc-k

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 6:37 pm 
Аватар

Как да минат тънко с 2 милиона, като на лято могат и без пари да го вземат :bigok Но Бащицата явно отново е ловил американски шпиони и фашистки елементи по нивите на Южна България :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:04 pm 

Kryten написа:
Да не движим ние трансфера, че да има ежеминутна информация? Ако подпишат ще го съобщят, ако не - няма

Недей така, че ми разби детските мечти. Е*а ти как се скапах. Аз през цялото това време си мислех, че ние движим трансферите. Имай малко милост бе пич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:31 pm 
Аватар

Цитат:
18:06 Реал Мадрид преотстъпи юношата Матеос на гръцкия АЕК (Атина)

Ние юноши на Реал като АЕК и чучурка кога??? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:34 pm 
Site Admin
Аватар

EMI4KU написа:
Цитат:
18:06 Реал Мадрид преотстъпи юношата Матеос на гръцкия АЕК (Атина)

Ние юноши на Реал като АЕК и чучурка кога??? :bigok

за сметка на това имахме юноша на Аякс :bigok а такъв на Ман.Юнайтед неодобрихме :smt035 повтарям...Неодобрихме :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:39 pm 
Аватар

Кога пък сме пробвали пакистански изселник? Нещо не се сещам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:41 pm 
Аватар

Един уелсец идвА и дори вкара на Цървена Звезда :arrow: Ramon Calliste

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:41 pm 
Аватар

Пробвахме некъв, даже и гол вкара. Уелсец май беше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:45 pm 
Site Admin
Аватар

EMI4KU написа:

http://football.sportal.bg/news.php?id=199563 :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:45 pm 
Аватар

Да бе вярно. Но поданник на карл Куан Харлос нямаме, повтарям нямаме :slap :loser2
аааа статиите отдолу :smt005 :smt005 :smt005
Цитат:
Още по темата

Феновете на Левски призоваха Батков: Тодоре, спаси ни - гръмни се!

Цецо Димитров: С тази победа ни дойде самочувствието
Милиев: Идват светли дни за Левски
Хичо: Забравяме за загубите и започваме да бием
...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:49 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Как да минат тънко с 2 милиона, като на лято могат и без пари да го вземат :bigok Но Бащицата явно отново е ловил американски шпиони и фашистки елементи по нивите на Южна България :loser2

Ще го вземат без пари само ако Гонзо го изгони за алкохолизъм. Гарра има 3 годишен договор. Нещо много подценяваш Бащицата и ще се разправяме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 7:52 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
EMI4KU написа:

http://football.sportal.bg/news.php?id=199563 :bigok :bigok :bigok

Видеото започва култово,с познатия глас. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 8:16 pm 
Аватар

Трябва да направим оперна постановка. В главната роля: Свинчо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 8:59 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Mr. Smith написа:

Ще го вземат без пари само ако Гонзо го изгони за алкохолизъм. Гарра има 3 годишен договор. Нещо много подценяваш Бащицата и ще се разправяме :bigok

Останал съм с впечатление, че договора му изтича след 6 месеца :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 9:00 pm 
Аватар

8 часа е , нещо трансферче, Галин, у-а :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 31, 2011 9:02 pm 

Някой е добавил следните две имена към страницата ни на Уикипедия. Предполагам, че е някаква грешка:

http://en.wikipedia.org/wiki/Youssef_Kaddioui
http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Burns

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]