forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 2:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 11:15 am 
Аватар

Никой ли не разбра, че Хидън се ебава и че няма такъв източник, а го е написал той?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 11:39 am 
Аватар

Според мен проблема изобщо не е в травмата на Карвальо.
Или са му хванали истинските години, или Бататюрк няма парите и за това е целия цирк.
Ако държахме наистина на Карвальо, 3 месеца изчакване не са кой знае какъв проблем.
Никой не е застрахован от контузии. Футбол е това. Може да дойде всеки един играч, да се спъне в конуса на игрището и една година лечение на гърба на бащицата. :loser2
Всичкото е цирк!

Последна промяна Vincenzo на Сря Яну 19, 2011 12:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 11:46 am 
Аватар

Факт е, че в последните 3 - 4 месеца "блиц.бг" успяват първи да изкарат новини свързани с розовите. Най-вероятно имат човек некъде из управата им, но това вчера си беше гавра с труп от страна на "Невидимия".
:smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:01 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Никой ли не разбра, че Хидън се ебава и че няма такъв източник, а го е написал той?!

Нормалните хора разбрахме, учещите журналистика на :bigok Типично за бъдещ журналист - не е проверил инфото (дали съществува такава статия), но напада :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 12:40 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководствата на Левски и Локомотив (Пловдив) ще имат среща в Сандански днес, научи Sportal.bg. На нея те ще решат как да процедират по въпроса с нападателя Базил де Карвальо. Както е известно, вчера новото попълнение на "сините" получи контузия на рамото на тренировка в Александруполис и те го върнаха в лагера на пловдивчани в Сандански.

От столичния тим обявиха, че 29-годишният сенегалец има хронична контузия в рамото и ще трябва да се подложи на операция. От "Герена" допълниха, че официален договор между двете страни за трансфер на Карвальо не е сключван и заради това те могат да го върнат.

Ръководството на Локомотив (Пд) пък контрира, че футболистът вече е минал медицински прегледи и дори е бил представен официално от Тодор Батков и Георги Иванов като ново попълнение и няма как да бъде върнат на "Лаута".

sportal.bg

остава :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:09 pm 
Аватар

Дори и да остане Карвалчо, което не ми се вярва, си представете с каква мотивация ще играе в клуб който не го иска и го прави на маймуна ( :bigok )

Така, че като се има в предвив състоянието му и тези циркове които станаха, по добре да си отива в Пловдив майна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:14 pm 
Аватар

Това, че е бил представен от Батков и Гонзо не разбирам каква връзка има с това, че не могат да го върнат :smt017
На тая среща може да го спазарят за по малко кинти. Знае ли човек :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:25 pm 
Аватар

Пълен цирк, Локо Пд връща Карвальо на Левски

Автор: don balon
"Този футболист няма право да тренира с нас, защото има подписан договор със сините", обяви Христо Бонев.

Още днес, наш човек ще закара Карвальо до София и от там вече Левски да се оправят с него.

:bigok :loser2 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:33 pm 
Аватар

тва започва да прилича на пинг-понг с негър :lol: :ohmygod абе дано само да не отнесем некое наказание от ФИФА накрая, че както сме затънали в професионализъм

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:37 pm 
Аватар

STALKER написа:
тва започва да прилича на пинг-понг с негър :lol:

:bigok :smt038 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:39 pm 
Аватар

STALKER написа:
тва започва да прилича на пинг-понг с негър :lol: :ohmygod

:bigok :bigok :bigok

Базил де Карвальо отново се появи на стадион „Георги Аспарухов" днес преди обяд, с което продължава сагата между отборите на Левски и Локомотив Пловдив относно чий футболист е Базил.

След като вчера Левски закара нападателя от лагера в Александропулис в Сандански, в хотела на Локомотив Пловдив се разгоря спор между двата клуба има ли подписан договор Карвальо със „сините" и имат ли право Левски да се отказва от него, след като официално го представиха за ново попълнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:39 pm 
Аватар

Змея Големец :bigok :drunk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:40 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=180933

Продължава сагата „Карвальо”, Локо Пд го върна на Герена
Екип на Гонг / 19 януари 2011 12:20

Според информация на Gong.bg Базил де Карвальо не е преспал в хотела, където са настанени футболистите на Локо Пловдив в Сандански. По решение на ръководството на пловдивския тим футболистът бе докаран днес по обяд и оставен в общежитието на Герена.

Базил де Карвальо пристигна с багаж и се настани и заяви пред Gong.bg, че е футболист на Левски.

Очаквайте след минути изказването на Карвальо за Gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:45 pm 
Аватар

Цитат:
Базил де Карвальо: Футболист съм на Левски, имам договор
Стефан Стоянов / 19 януари 2011 12:33 Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg Още по темата:Продължава сагата „Карвальо”, Локо Пд го върна на Герена
Нападателят на Левски Базил де Карвальо заяви, че има действащ договор с тима на Левски. Днес футболистът се завърна на стадион „Георги Аспарухов” и бе настанен в общежитието на Герена.

Вчера играчът бе върнат в лагера на Локо Пловдив, след като стана ясно, че Карвальо има хронична травма в рамото, която ще наложи операция. От Левски заявиха, че нямат официален договор с футболиста.

„Имам някакви проблеми с ръката си. Искам да направя операция, но за Левски това е невъзможно, тъй като ще загубя три месеца за възстановяване”, коментира днес Карвальо.

„Аз обаче подписах договор с Левски. Имам договор с Левски. Локомотив Пловдив също има договор с Левски. Аз съм футболист на Левски. Аз подписах с тях и Левски подписа с мен. Те казват, че нямат договор с мен, но това не е вярно”, каза още нападателят, който в момента е на Герена.

:ohmygod2 / :smt005

Само ми е жал за Карвальо деба...

Последна промяна acrimonious на Сря Яну 19, 2011 1:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:45 pm 
Айде, честито, конспираторЕ.
"Светило в областта от клиниката в Щутгард потвърди, че Базил трябва задължително да се оперира" :smt006 Ей сега му слушах интервюто, не е партенка :smt002 И кво се оказа. Добрият чичко Коко, с който не искаме да си разваляме отношенията :cry: ни пробуда един "лимонен проблем" и малко "Moral Hazard", но Гонзо е подлогата, щото е решил да защити интереса на Левски и да им върне играч, който не можем да използваме поне 4 месеца :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:47 pm 
Аватар

Този месец горница от тебе ли е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:48 pm 
Аватар

Горница е :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

контузия има, ама май и договор има и ще го бараме гол :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Makedonalds написа:
Айде, честито, конспираторЕ.
"Светило в областта от клиниката в Щутгард потвърди, че Базил трябва задължително да се оперира" :smt006 Ей сега му слушах интервюто, не е партенка :smt002 И кво се оказа. Добрият чичко Коко, с който не искаме да си разваляме отношенията :cry: ни пробуда един "лимонен проблем" и малко "Moral Hazard", но Гонзо е подлогата, щото е решил да защити интереса на Левски и да им върне играч, който не можем да използваме поне 4 месеца :slap

Бачи, кьорав карти не играе. Помниш как Зе ни го върнаха от Амкар за съмнения за херния. Но дотогава не го представиха, нали? Сега най- вероятно и ще си го лекуваме, и ще си го плащаме ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

А от мадам иБа е долницата за Мистър Коко :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:51 pm 
Аватар

Голяма работа, все едно за първи път вземаме контузен негър :bigok :bigok :bigok Поне е само за 350К, а не за умопомрачителните кинти дето Мишата Чуорни и Сирака ги раздаваха като топъл леБ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:51 pm 
Аватар

Бай Торе & Бай Джери написа:
А от мадам иБа е долницата за Мистър Коко :smt035

Мадам Ба е жена, ма и нейната куряга лапнахме ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:52 pm 
Аватар

По-скоро и лапнахме косматата путка :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:54 pm 
Нашите са знаели за контузията, но не и че трябва задължителна операция :smt002 Тва малко променя нещата. Нали мистър Коко, Зумата, Путката и другите държат на колегиалните отношения, за които се ревеше тука, не можеше ли да ни "подскажат" :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:54 pm 
Аватар

Цитат:
Базил де Карвальо отново се появи на стадион "Георги Аспарухов" днес преди обяд, с което продължава сагата между отборите на Левски и Локомотив Пловдив относно чий футболист е Базил.

След като вчера Левски закара нападателя от лагера в Александропулис в Сандански, в хотела на Локомотив Пловдив се разгоря спор между двата клуба има ли подписан договор Карвальо със „сините" и имат ли право Левски да се отказва от него, след като официално го представиха за ново попълнение.

"Имам проблем с ръката, ще трябва да направя операция. Ще трябва да отсъствам 3 месеца или два месеца и половина. Имам контракт с Левски. Локомотив и Левски имат договор. Аз съм футболист на Левски", категоричен бе Карвальо пред "Дарик".

sportal.bg
:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 1:57 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Нашите са знаели за контузията, но не и че трябва задължителна операция :smt002 Тва малко променя нещата. Нали мистър Коко, Зумата, Путката и другите държат на колегиалните отношения, за които се ревеше тука, не можеше ли да ни "подскажат" :smt002

Бачи, говорим за 350 к евро. Несериозно е да са знаели, ама да не са я изследвали обстойно преди да го представят :)

Аз все пак ще се радвам за Васил да остане, щото в него има много хляб и ми е тъпо как го подмятат като прани гащи...

Дано не го закъсаме с парите само.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:00 pm 
Аватар

Баси щом от 350К евро ще я закъсаме, за къде въобще тръгваме :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:01 pm 
Аватар

Не знам с какви очи ще се гледат, ако остане. Пореден цирк, от който ми се повръща. Ще спра да следя така наречения "трансферен прозорец" в България, защото може да придобия някое психично заболяване. Ебати цирка, ебати сериала, ебати сапунката, ебати чудото. На 25.02, преди мача с прасюгите, отварям и прочитам кой какво е купил и кой къде играе. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:04 pm 
Аватар

Айде бе , с какви очи, все едно заплата няма да му плащат, работата му е да играе добри и да вкарва :loser2 Пък ако е добър колко му е да разчленим Ангелов и да присадим липсващите и дефектни органи на Базил :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 2:04 pm 
Аватар

Мангала го разкарват като цигане между домове за социално слаби, майна :bigok Би ми било безкрайно смешно, ако не ставаше между "професионални" клубове.

В цялата ситуация има осиране, при това - очевидно - и от двете страни! Тъпото при нас е не това, че опитваме да го върнем (логичен ход), а че изобщо сме допуснали подобно нещо да се случи. И любимия ми колега Бащицата е крайно време да се научи, че у договорите за ритнитопковци е хубаво да се слагат клаузи за разваляне, ако се окаже, че маймунето е хронично преебано (моля да се прави разлика между получило контузия и хронично преебано!). Нашата грешка е, че го пускаме на прегледи, обявяваме, че "всичко е ток и жица" и после оп - бил преебан, ама то ние сме били имали едно наум - тогава няма да го обявяваш, че всичко му е наред, бе! Ей това е тъпото.

Оттам-нататък - Бонбонев да го духа под вода, деба и неадекватника проЗ и да ходи да го лапа на Гаррата с мазната си уста! Това, че доковците нямат един нормален ръководител е ясно!

Няма защо да се псува Гонзо - за тия неща би трябвало да отговарят други хора - Гонзо има за задача да намира читави футбалери, други трябва да ги преглеждат, да им правят договорите и т.н. Тъпото е, че и при нас се е действало непрофесионално в ситуацията, но далеч не сме само ние виновни!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]