forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 6:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:26 pm 
Аватар

Еми ако шахматиста спре да се чупи наистина не ни трябва. Остава едно защитниче от чужбина и нещата заспиват. Ако не продадем Гарата ще е направо супер. А циганина крайно време да бъде трансфериран в заводите на Palmolive, Dove или нещо такова :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:30 pm 
Абсолютна оставка на цялото ръководството, включително и на част от ръководството на Eon и Български пощи. Поредна седмица без да се купи Галин Иванов, без дори да му се отправи оферта. :ohmygod Гонзо, Ясене, търпението ни свърши!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:33 pm 
Аватар

Няма чужденци, а само български играчи, следователно се очертава много слаба селекция. Аз си признавам, че изобщо не ги знам какви са споменатите дотук играчи, защото освен мачове на Левски нямам нерви да изтърпя да изгледам нито един друг мач от българското първенство, но съдейки по горчивият опит от лятото съм песимист за българските играчи и доколко може да са полезни на отбор като Левски. :smt006 Тоя Старокин всъщност поне съм го чувал, но впечатления от играта му нямам никакви, но пък идва от Черноморец, така че може и да не е чак толкова слаб играч. Като цяло класата на Левски на този етап колкото и да е жалко може да се вдигне предимно от чужденци, българските играчи са просто... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:34 pm 
Аватар

Орлин Старокин пред Novsport.com: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски :smt017
http://www.novsport.com/news125050_1003.html
Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.
Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на лит(*кс-етрополе за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).
Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.
"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече твърденията в пресата пред Novsport.com.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:35 pm 
Аватар

http://sport.burgas24.bg/169369.html

+ коментарите отдолу

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:36 pm 
Аватар

Цитат:
Източник: в. "Меридиан мач" 14:26 / 09.06.2010
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:38 pm 
Цитат:
Няма чужденци, а само български играчи, следователно се очертава много слаба селекция. Аз си признавам, че изобщо не ги знам какви са споменатите дотук играчи, защото освен мачове на Левски нямам нерви да изтърпя да изгледам нито един друг мач от българското първенство, но съдейки по горчивият опит от лятото съм песимист за българските играчи и доколко може да са полезни на отбор като Левски. :smt006 Тоя Старокин всъщност поне съм го чувал, но впечатления от играта му нямам никакви, но пък идва от Черноморец, така че може и да не е чак толкова слаб играч. Като цяло класата на Левски на този етап колкото и да е жалко може да се вдигне предимно от чужденци, българските играчи са просто...

Затова решението е ГАЛИН ИВАНОВ! Аз също като теб никога не съм гледал играча, за който говоря,нямам си идея дори дали е на 21 или на 45, никога не съм го виждал дори на снимка, всъщност специално Галин май съм го чувал, но знам че е ОТЛИЧЕН футболист, с перфекнтна физика, перфектни данни (6,5 метра норматив хвърляне на медицинска топка 8 клас, 12 минути 12 км тест на Купър бягане 600 метра 10 клас, 18 пъти скок с бънджи Аспарухов мост), знам че играе еднакво добре с двата крака, пласира се, знам че е левскар от малък, ИДЕАЛЕН Е!!!!! Но си признавам, че нямам впечатления от играта му никакви.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:38 pm 
Аватар

:slap Нищо не си разбрал, Кратунко :slap

Това в отговора на ЕърДжей.

Та... тряяше ли да обяснявам, че е харесван от Жалке, и че потребителите от Бургас го хвалят като най-добрия им играч за тоя сезон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:39 pm 
Аватар

0 tolerance написа:

Прочетох, че нещо снасял и, че цуца го искала :blass

Харесван е от Жалке - според ММ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 9:46 pm 

Според мен по-добре беше Дяков.Тоя Димов е прасе и мрази Левски,ама май не е лош. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 10:22 pm 
Аватар

Доста тъпо включване от Македоналдс и тоя път не ти се получи :wink: Чакаме защитник+този от пирин и дясно крило :bigok Гарата остава и мачкаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 10:23 pm 
Аватар

0 tolerance написа:

Това в отговора на ЕърДжей.

Та... тряяше ли да обяснявам, че е харесван от Жалке, и че потребителите от Бургас го хвалят като най-добрия им играч за тоя сезон?

От коментарите: пален сме6ник

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 10:26 pm 
Аватар

air_J написа:
...Като цяло класата на Левски на този етап колкото и да е жалко може да се вдигне предимно от чужденци, българските играчи са просто... :ohmygod2

Винаги правиш впечатление с крайно кафеви мнения обаче - окей, нямаш нервите да гледаш други мачове в "А" група - принципно и аз не гледам, но поне не се изхвърляй като чикия на мокър песък да ги отписваш като качества. Можеш ли да преброиш колко сладури от сегашния ни състав са дошли от други БГ отбори? :loser2 Представяш ли си преди 15 години некой така да се беше изцепил "Тоя Топузаков идва от Димитровград бе, за чий хуй ни е"... :bigok

Таланти винаги е имало и ще има, въпроса е до колко ще се реализират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 10:40 pm 
Аватар

Ами, от сегашните ни най-добри играчи от български отбор така и не мога да се сетя кой дойде, освен Гара Дембеле. Нито Тасевски, нито Грийн, нито Гаджев, нито Жоазиньо... А примера с Топузаков е крайно неточен що се отнася до мен, защото аз специално него като футболни качества абсолютно никога не съм го харесвал. Просто беше много сърцат играч и се раздаваше много на терена, дето се вика беше левскарският Карлес Пуйол, който също като футболни качества не е кой знае какво, обаче играе винаги със сърце, а такива играчи винаги печелят симпатиите на публиката и им се прощава почти всичко.
А иначе не разбирам иронията, която незаслужено понасям. :bigok Факт ли е, че най-слабите играчи в отбора на Левски са българите - факт е! Факт ли е, че най-слабите ни трансфери предишният, а и не само предишният трансферен прозорец бяха на българи от българското първенство - факт е! Факт ли е, че особено Иво Иванов беше взет със статута на едва ли не най-добрият играч в българското първенство, а всъщност не се оказа точно така - факт е! Факт ли е, че един Милиев беше взет като едва ли не най-големият талант в българският футбол преди време, а всъщност май не се оказа чак толкова талантлив - факт е! Е на фона на всичкото това как да приема трансфери от типа на Пламен Илиев, дето ще бъде последна дупка на кавала за нещо кой знае колко позитивно? Той и Кирчо Акалски дойде като голям играч, а приноса му към отбора и досега е мистерия. Така че на фона на всичко това няма никаква нужда да гледам кой да е български играч, за да поставя под съмнение варианта да се впише успешно в отбора, особено пък като чужденците - на момента. Не казвам, че е изключено, но вероятноста е максимум 1%. Най-малкото ако бяха чак толкова класни българските играчи отдавна да са заминали по Турция, или Русия. Така че ви препоръчвам да не възлагате надежди на българските играчи, за да не останете разочаровани. Пък ако стане нещо от тях и вземат, че заиграят на ниво - добре дошло е, няма да се разсърдя, че не съм бил прав, като съм се съмнявал в тях, а напротив - ще призная грешката си. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 10:56 pm 
Аватар

Да разбирам, че и ти си псувал Гонзо в тегавото му начало тогава? :smt003

Не всеки тръгва като Дембеле и това е рядкост всъщност. А на Милиев му се радвам още от мачовете с Виляреал, за годините си е много стабилен и от тук насетне 100% ще се отвърди и в национала...не знам какво не му харесваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 11:15 pm 

Тази новина за Димов е много добра. Най-после истински дефанзивен халф в отбора, който е млад, атлетичен (1.88) и има дори някакъв международен опит (игра с/у Македония-Гьорче Петров и с/у Сампдория в Интертото).
Да ни е честит!

Гарата гo пишете бегал. На Карвальо не му берете кахъра, че е стар. Той ще навърши 30 на 31-ви Октомври когато половината от следващото издание на ЕКТ ще е преминало. В него има поне още 2-3 години футбол на високо ниво, а е и национал, макар и на Гвинея-Бисау.

Не ми е ясно защо искаме да вземем Костов от Пирин. Той не е централен нападател тип таран.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 11:21 pm 
Аватар

Може би щото този сезон си патехме от липсата на човек зад нападателя с контузиите на Йовов и Дарко и трябваше да търпим циганина на този пост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 11:28 pm 

Kryten написа:
Може би щото този сезон си патехме от липсата на човек зад нападателя с контузиите на Йовов и Дарко и трябваше да търпим циганина на този пост

В превод, Костов не е нападател, а плеймейкър. Правилно ли съм разбрал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 11:37 pm 
Аватар

Костов е дясно крило. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 11:38 pm 
Аватар

Trent написа:
Да разбирам, че и ти си псувал Гонзо в тегавото му начало тогава? :smt003

Не, няма такова нещо, може би нещо не си ме разбрал като хората. Аз и Топузаков не съм псувал, напротив много го уважавам, но просто не харесвам чисто футболните му качества. Единственият играч на Левски, който съм освирквал и псувал беше Николай Михайлов и не се срамувам изобщо от постъпката си. И го освирквах не заради футболните му качества, а заради поведението му извън терена. Ако се появи отново някое такова "дупе" като него с такова поведение извън терена може би ще стане вторият псуван играч на Левски от мен. :bigok Както и да е, работната седмица почва и няма да ми се занивама да водя спорове тук, така че приемете, че съм се изложил с предишните си мнения и вие печелите. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 12:31 am 
Аватар

Добре, ще си говорим пак, като дойде. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 12:58 am 
Аватар

Тоя Старокин не трябва да идва в Левски за нищо на света, той не е просто прасе, а е болен чорбар. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 2:08 am 

Аз не съм от спецовете, а от спецчастите, затова ще си позволя не коментар, а въпрос:
Кой от новопривлечените футболисти (и тези, за които се очаква да бъдат привлечени) ще вдигне класата на отбора и ще ни направи по-конкурентни за титлата тази година?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 2:17 am 
Аватар

Момчета дано тая селекция която си мисля стане факт а тя е: Пламен Илиев, Даниел Димов, Орлин Старокин и Базил Ди Карвальо при евентуална продажба на Дембеле, а ако Дембеле остане ще е :smt007 Дано Даниел Димов и Влади Гаджев направят един добър тандем и бетонират центъра на терена :) а Сержиньо да заиграе в центъра на защитата с Милиев :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 2:31 am 
Аватар

Взимаме играчи като за резерви... Това е много хубаво да имаш дълга скамейка ама да не стане така, че да вземем резерва/и на някои/й, а титуляри където трябва да се вдигне класата и да се закърпи положението да не вземем...
По мое мнение Веско на който изобщо не съм фен е по-добър от свинята от черноморец, Сержиньо и Влади са с класи над въпросния дървосекач от морето, а за 18-9 вратар пламенчо изобщо няма нужда да говоря... АКо някой знае къде пазят 18-9 годишни на отбор който се бори за нещо като първи избор ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 4:23 am 

hidden767 написа:
Аз не съм от спецовете, а от спецчастите, затова ще си позволя не коментар, а въпрос:
Кой от новопривлечените футболисти (и тези, за които се очаква да бъдат привлечени) ще вдигне класата на отбора и ще ни направи по-конкурентни за титлата тази година?

До сега сме взели само двама нови така, че ще коментирам само тях.

Трансферът на Пламен Илиев е абсолютно безсмислен освен ако не го броим за инвестиция в бъдещето.

Даниел Димов със сигурност щге вдигне класата на отбор и то по две причини:
- дефанзивен халф е (ние имаме само един истински такъв)
- висок е 1.88.
Знам, че този мой отговор издава занижени критерии, но гарантирам ви, че с гореизброените две качества Димов ще ни бъде много от полза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 10:02 am 
Аватар

за съжаление ще се съглася със СЗ_ФЕН за Пламен Илиев, при условия, че си имаме Ивайло, който го запокитихме в Бела Слатина... ама карай...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 10:17 am 
Аватар

Доста кафеви последни мнения, но все пак да се каже за Веско Минев за да няма неразбрали: той самият настоява за трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 11:36 am 

Мен ме интересува има ли оферта за Галин Иванов и Муса Едикой си ?!?!?!?!
Ако няма - всички ВЪН, начело с чистачката. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 11:37 am 
Аватар

Сега пиша офертата,а по-късно платежното :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]