forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:33 pm 
Аватар

UL написа:
добре де.....ама има и нещо друго.......значи много се хиперболизират дребни неща...
значи основно за простотите в сектора......чакайте малко ами аз като тръгвах по мачове КАКВИ НЕЩА ИМАШЕ В СЕКТОРА ааааа???? Имаше пикаене В сектора, имаше голи гъзове и други работи (не цици), имаше мятани бакелитни седалки по ушевите, но и по главите първите редове в сектора.....имаше скандирания на простотии и глупости.........ама никой не е казал "е тва поколение са пълни лайнари" само защото има лайнари или алкохолни отрепки в сектора............простотията ще си я има винаги на мачове, даже преди имаше по омазани отрепки в сектора.....въпроса е че тъпотиите изпъква когато не се вика, когато няма желание....а то идва от слабото представяне на отбора .....и така омагьосан кръг...

тогава нямаше интернет да си чешим пръстите.... :bigok
след мач се занимавахме с други неща....няма да казвам какви...щото показването на цици ще ви стори като анимационен филм.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:37 pm 
Аватар

Държа да се включа с новия ми корав аватар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:42 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Според мен, единствените нормални решения, които ще тушират горе-долу проблема са:
- по-строги изисквания за подбор на стюарди, да са по-възрастни, зрели хора със съвест и повечко години в сектора;
- кратки и ясни правила за това какво можеш да правиш и какво не можеш, но не на единия мач едното да го може, а на другия да не може, така всеки ще си научи какво може и какво не да прави, няма да има бити, няма да има и недоволни;
- другия проблем е пеенето, трябва задължително човека, който хване мегафона да си разбира от работата(М.) това е повече от задължително, срамно и несериозно е публиката на ЛЕВСКИ да бъде разпявана от няква отрепка.
Тва са 3-те основни неща, които трябва с декларация към НПК ли кво..и аз не знам, ние феновете, които не членуваме никъде да поискаме. Пък вече дали ще си ни сложат на кура или не... поне ще сме опитали...

Няма какво да си кривим душите - тези трите се решават с едно-единствено от воле и то е паричният поток "привърженици-клуб" отново да стане еднопосочен, само дето за някои хора това ще е прекалено неудобно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:43 pm 
Аватар

Студент0 написа:
нема забраа кога бехме в самоков и станаха едни циркове и говорих с некой от форума... питаха ме кой ме кара и отговорих: акриджъсоуснезнамсикво

Ценно инфо, m8. Thanks for sharing it :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:46 pm 
Аватар

bii chorbata написа:
95 набор, заради това, че обича Левски и се израдвало при изравнителния гол, след което без да иска счупило седалката... Веднага дотичали нинЖите и го шамаросали по врата и си говорели "Айде нЕма да го биеме тоя, че не е интересен" :? :? :?

айде стига бе, момче 95 ще счупи тоя тип седалка без да иска :smt005
И да кажем, че е възможно, повечето седалки бяха счупени нарочно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:56 pm 
Аватар

south, Аз не виждам какъв ни е проблема, ако се организираме да пуснем една от тия декларации, мака че ефекта ще е нулев. Ще знаем, че сме опитали мисля, че е по-добре от колкото да тракаме по клавиатурите. Тая тема не знам какво и е предназначението, но ако не се лъжа, служи за дискусии относно проблемите в Сектора. Не сме идиоти, можем да помислим и да формулираме с една кратка декларация исканията на феновете на ЛЕВСКИ и да я пратим на отговорните лица. Ако тва няма да се прави в тая тема, не виждам смисъл да съществува..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:05 am 
Аватар

чупете бе...нали не плащатате вие.... :bigok
няма да забравя...89 или 90 година беше...след един мач в Габрово, цялата агитка на Левски се събрахме в един приятел...при това по скоро чорбар...отколкото от нашите...е няма да ви казвам, какво беше на другия ден, още повече тогава за първи път виждах истински персийски килими....ама нито човека се оплака...нито аз, че чистих два дена и половин година плащах щетите.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:06 am 
Аватар

Смисъла на темата да съществува е това че всеки има да каже по нещо а форума е говорилня. Проблем става когато на определени хора не им е угодно какво се пише и се почва "тия мишки от форума" "на живо къде сте" и т.н. Просто тия неща си се говорят от всички навсякъде навън, но тук може да се прочетат от много хора...а ако някой е много учуден защо никъде не ги е чул, може да се замисли върху себе си с какви хора се събира и дали някой иска да говори нещо по подобна тема точно с него...дет се вика иска ли да седне на една маса с него...

дотогава сметам че всяка една тема по въпроса НЕ е излишна, макар че в кофти моменти всеки казва повече и по-черни неща отколкото са реално...но на никой не му е приятно да удрят приятелите му или самия него в неговия дом или някой да цепи псувни и кълнявки по мегафона...в хората се насажда омраза и ще я има, дали тук ще пише нещо или не няма никакво значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:09 am 
Аватар

rkk написа:
bii chorbata написа:
95 набор, заради това, че обича Левски и се израдвало при изравнителния гол, след което без да иска счупило седалката... Веднага дотичали нинЖите и го шамаросали по врата и си говорели "Айде нЕма да го биеме тоя, че не е интересен" :? :? :?

Лично той ми го каза. Ходи на мачове едва от тази година, като мачовете които е посетил са Европейските плюс тези с Калиакра и Локо Пловдив, едва ли има понятие за какво става в сектора и т.н., но все пак не съм бил на мача и не изключвам факта и чупенето да е било нарочно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:26 am 
Аватар

bii chorbata написа:
rkk написа:
bii chorbata написа:

Лично той ми го каза. Ходи на мачове едва от тази година, като мачовете които е посетил са Европейските плюс тези с Калиакра и Локо Пловдив, едва ли има понятие за какво става в сектора и т.н., но все пак не съм бил на мача и не изключвам факта и чупенето да е било нарочно :wink:

Специално в средата на сектора се чупеше нарочно точно от лапетии (може и под 95 да бяха). Направи им се забележка и спряха, дойдоха и жилетки, набиха им по един зад врата и толкоз. Адекватна реакция според мен. Нито са бити лапетата, нито нищо. По един поучителен зад врата и различно от пребиването на хора. И не всички жилетки са долна измет. Напротив, има много свестни момчета. :wink: Въпроса е олигофрените сред тях да се премахнат. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:29 am 
Аватар

Въпроса е, че не са били жилетки :smt006 Иначе и аз съм точно за такова "усмиряване", а не чрез пребиване, но за думите след шамаросването, просто нямам коментар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:33 am 
Аватар

Мен ме притеснява едно нещо. Лялялалялялсдласндасдка-то след края на "Да запеем дружно песента..." започват да го пеят много повече хора, а не само сз. Не ми го побира ума, кой и защо започна да го добавя и да ни юрка да го пеем като свинете? :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:34 am 
Аватар

Отговора на въпроса ти, кой го е наложил, се намира в това което си написал :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:36 am 
Аватар

Дори и да е нарочно...преди тоя селски стадион редовно го трошехме...аз си имам колекция от седалки от ст. Славия....и не виждам нищо лошо. При хипотезата за мач на Армията и чупене на седалки пак ли ше долетят некви нинжи да го бият момчето. Никой няма право да раздава юмручно правосъдие сред свои. Стигне ли се дотам вече говорим за комплексарска и селскотарикатска, не за Левскарска агитка. Тва е моето мнение по въпроса....
И преди са ставали конфликти в сектора, по-пресен пример ми идва Щурм грац на националния...но е било заради неразбирателства между групи, а това което се случва от няколко години насам покрай тея пусти жилетки е системен и организиран тормоз над всеки един човек, решил да посети сектор "Б". То и напрежението се усеща по време на всеки мач...да седиш под строй да се страхуваш да не направиш нещо "нередно", което за следствие ще има пристигане на банда неидентифицирани, лошо гледащи субекти, дошли да те превъзпитат. Ебати свободата, ебати чудото. Вярно е, че тези, които страдат най-вероятно не са стока, но см също така убеден, че е имало и невинни момчета, пострадали от комплексарски изяви на разни доказващи се бабаити. Аз не съм имал никакви неприятности и нямам право да се оплаквам, никой не ми е казал лоша дума по време на мач, но въпроса е принципен, защото Преди - това разделение го нямаше...каквато и простотия да направиш знаеш, че дори и да нахлуят ушеви с палките човека до теб ще те защити, сега не знаеш откъде могат да ти скочат...това е в разрез с разбиранията ми за левскарско отношение. Въобще преди колкото и отрепки да имаше, дори и без микрофоните и с формалното съществуване на някакъв фиктивен НФК с 347384718 подклуба по села и паланки си имаше доста предимства..но тогава професията "фен" не беше още измислена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:59 am 
Аватар

Гъби написа:
Дори и да е нарочно...преди тоя селски стадион редовно го трошехме...аз си имам колекция от седалки от ст. Славия....и не виждам нищо лошо. При хипотезата за мач на Армията и чупене на седалки пак ли ше долетят некви нинжи да го бият момчето. Никой няма право да раздава юмручно правосъдие сред свои.

Което ме подсети за края на дебютния сезон на "новия ред" и как хора бяха удряни и спирани да се чупи Кочината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:35 am 
Аватар

Кое му е "нормалното" да се чупи стадион на който и да е отбор? :ohmygod2 Момчета, стегнете се! :ohmygod2 Още повече, че сте на по 20+ години, и би следвало да сте порастнали. А Герена като трошат сигурно ги заклеймявате? :ohmygod2 Но нека оставим всичко друго настрана - пак питам, кое е "нормалното" да се чупи който и да е стадион, без нито едно изключение? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:46 am 
Аватар

А кое му е нормалното да дойде човек от агитката ако счупиш седалка на кочината и да те бие? Това преди няколко години и през ум не можеше да ми мине, не можех да си го представя. Да дойде ушев да бие далеч по нормално. А че самото чупене е нечестно всеки го знае, въпроса е че сме възпитани в такава обстановка, в такъв сектор и сме го приели за нещо нормално и дори и на 60г. да стана ако съм на кочината ще им счупя поне една седалка да го е*а :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:48 am 

Честно казано, не ми беше приятно да чете тази тема, но още по-неприятно е че ненормалните неща описани тук, са част от действителността в сектора.Какво става в сектора, всеки може да прецени. В крайна сметка всеки един от нас, си е направил изводите за себе си кой е проблема, защо го има този проблем, ще се оправи ли някога или не. Ясно е, че и 1034852097852035 страници да се изпишат ситуацията няма да се промени.Според вас има проблем, но ако отидете и питате "точните" хора, те ще ви кажат че всичко, което се случва е в реда на нещата.За тях проблем няма.Това да влачеш по земята паднал човек и да го риташ е нещо съвсем нормално.СТАЛКЕР хубаво е дал предложение за контрол върху стюардите.Но все си мисля, че е неприложимо.Това щеше да е хубаво предложение, ако наистина стюардите бяха сложени там за да извършват такава дейност.На всеки му е ясно че те са сложени там за да вършат работата на някого, а не за да бъдат полезни в сектора.Дано вече няма хора, които мислят че тази система със стюардите работи.Не работи и никога няма да работи.Но тя не е измислена да работи, а да устройва определен кръг хора.
Преди началото на сезона говорихме с еди приятел и тогава му казах, че се надявам тази година ситуацията в сектор Б да се промени, а той отговори че никога няма да се промени, но се надява положението да стане поносимо.Е в четвъртък осъзнах..прав си бил брат...никога няма да се промени сегашната ситуация..дори и поносима няма да стане.

Само Левски! :levski

Последна промяна The Eraser на Вто Ное 09, 2010 1:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:54 am 
Аватар

А според инфарктно индиктициозно е-провокативно изследване на ДВРНТСК,90% от този форум са инжектоплякторчета от самоперфориращи се матакапуди и слонобикозъбещи се абракадабарчета! :shock:
Само ЛЕВСКИ СОФИЯ-ЗАПАД!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:57 am 
Аватар

air_J написа:
Кое му е "нормалното" да се чупи стадион на който и да е отбор? :ohmygod2 Момчета, стегнете се! :ohmygod2 Още повече, че сте на по 20+ години, и би следвало да сте порастнали. А Герена като трошат сигурно ги заклеймявате? :ohmygod2 Но нека оставим всичко друго настрана - пак питам, кое е "нормалното" да се чупи който и да е стадион, без нито едно изключение? :ohmygod2

А кое е нормалното в днешна България все още да има стадион на комунистически отбор? Вие тотално изтрещяхте обаче. Димките ви пречели, стадиона на свинете не трябвало да се чупи, след време очаквам и некой да ви пречи като пее, защото няма да чувате футболистите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 10:08 am 

BLUE YOUTH написа:
Добре че имаше и отворени слависти след мача да позамажем лошото насторение :losers

Много си отворен, ама ако ти беше слязла to4nata кола, щеше да дадеш задна :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 10:13 am 
Аватар

stoev написа:
А според инфарктно индиктициозно е-провокативно изследване на ДВРНТСК,90% от този форум са инжектоплякторчета от самоперфориращи се матакапуди и слонобикозъбещи се абракадабарчета! :shock:

Точен както винаги :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 10:28 am 
Аватар

rkk написа:
stoev написа:

Точен както винаги :ohmygod :ohmygod

:smt005 :smt005 :smt005 закриваййй

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 11:18 am 
Аватар

Der Stürmer написа:
А кое му е нормалното да дойде човек от агитката ако счупиш седалка на кочината и да те бие? Това преди няколко години и през ум не можеше да ми мине, не можех да си го представя. Да дойде ушев да бие далеч по нормално. А че самото чупене е нечестно всеки го знае, въпроса е че сме възпитани в такава обстановка, в такъв сектор и сме го приели за нещо нормално и дори и на 60г. да стана ако съм на кочината ще им счупя поне една седалка да го е*а :bigok

Преди няколко години, ако визираш 2005- 2007, да, нямаше да се случи, защото отборът вървеше. Ако ходиш обаче от преди малко повече от приказката (което ме съмнява), ще знаеш, че си се случваше. А това с циците на Слагия щеше да бъде като лека детска закачка.

Имаше едно време едни скинарски групи.. Ехееее, какви неща правехааа... :ohmygod2

Настина не мога да намеря 30 мин да напиша едно по- дълго мнение, но в общи линии споделям на 95% мнението на UL, който ще го почерпя, като се запознаем...

Суба, като ти омръзне аватара ти го взимам :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Важно!
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 12:52 pm 

Здравейте, аз съм В. Владимиров, председател на НКП, и този профил е мой, ще пиша само аз от него.
Прочетох цялата тема и съм супер озадачен от вашите реакции. Помолих ви да ми се обаждате по телефона, а не да пишете откровени глупости, с които да храните жълтата преса. Битият в сектора на мача с Лил го изкарахте супер Левскар. Но тези които го познават знаят за какво идва на стадиона. Не че одобрявам тези неща, но когато му беше казано да сложи димката в кофата с вода, той удари няколко пъти стюарда. За да не стават най-различни недоразумения Ви каня на среща в удобно за вас време и където поискате. Ако не искате да е в кафето, което е направено само за Левскари, но след вашата откровена антиреклама, вие го нарочихте за нещо много много лошо. Може срещата да я направим на Герена, в залата за пресконференции. Ако желаете ще присъствам само аз. Ако желаете може да поканим и други хора, но държа да дойдат най-големите критици на положението в Сектор Б, ако нямат възможност, понеже знам че много хора са от провинцията, аз ще им платя разходите, но трябва да се изясним един път завинаги, иначе просто няма смисъл от тези срещи. И за неразбралите - на евротурнирите е абсолютно забранено паленето на факли и димки.
С уважение: В. Владимиров.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Важно!
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 1:06 pm 
Аватар

Може би не е лошо на Владимиров да му дадете права да чете и скрития раздел

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 1:21 pm 
Аватар

Най-големият проблем на сектора е неадекватното даване на тон по микрофона.

Последна промяна maxsupport на Вто Ное 09, 2010 2:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 1:54 pm 
Аватар

Владо, кафенето е само за Левскари, но все пак не трябва да са облечни с чорбарска марка дрехи, не трябва да пият чорбарска марка бира и трябва да понасят лоши погледи. Аз съм 100% сигурен, че ти си добронамерен и искаш само доброто за отбора и Сектора, но явно си се обградил с кофти хора. За сведение, може да видиш мнението на Stoev в темата за Сектор Б. Това му е най-нежното включване. Аз нямам нищо против подобна среща, предполагам и много други от пишещите тук, но силно се съмнявам да има положителен резултат, тъй като не съм убеден, че ти можеш да промениш нещо, дори и да го искаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 1:59 pm 
Vlado1914 написа:
Здравейте, аз съм В. Владимиров, председател на НКП, и този профил е мой, ще пиша само аз от него.
Прочетох цялата тема и съм супер озадачен от вашите реакции. Помолих ви да ми се обаждате по телефона, а не да пишете откровени глупости, с които да храните жълтата преса. Битият в сектора на мача с Лил го изкарахте супер Левскар. Но тези които го познават знаят за какво идва на стадиона. Не че одобрявам тези неща, но когато му беше казано да сложи димката в кофата с вода, той удари няколко пъти стюарда. За да не стават най-различни недоразумения Ви каня на среща в удобно за вас време и където поискате. Ако не искате да е в кафето, което е направено само за Левскари, но след вашата откровена антиреклама, вие го нарочихте за нещо много много лошо. Може срещата да я направим на Герена, в залата за пресконференции. Ако желаете ще присъствам само аз. Ако желаете може да поканим и други хора, но държа да дойдат най-големите критици на положението в Сектор Б, ако нямат възможност, понеже знам че много хора са от провинцията, аз ще им платя разходите, но трябва да се изясним един път завинаги, иначе просто няма смисъл от тези срещи. И за неразбралите - на евротурнирите е абсолютно забранено паленето на факли и димки.
С уважение: В. Владимиров.

И 1000 срещи да организираш нищо няма да се изясни . За нас е важно само едно - да се върне стария облик на сектора и да няма бити левскари на ВСЕКИ мач . Защо говориш само за мача с Лил ?! А на мача в Ловеч ?! А на останалите мачове ?! Докога ще продължава това ?! Защо диалога ще се води след като някой е бит ?! Неможе ли да се води по време на мача когато трябва да стане нещо .... или да не стане . Заеби

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:29 pm 
Аватар

maxsupport написа:
Най-глемият проблем на сектора е неадекватното даване на тон по микрофона.

:fgod Ти разкри проблема. От другия път почваме си бемол и нещата се оправят :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]