forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 5:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 750, 751, 752, 753, 754, 755, 756 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:12 pm 

Trent написа:
Нз, в крайна сметка си мисля, че можеше и просто мача да си свърши хикс, хем да им серат на смешния турски футбол, хем да вземат и неква точица за коефициента. Тия измислени отборчета - и Галатасарай, и Бешикташак, че и Бурсаспор дори и Черноморец ще ги ебе :slap Кур за тех пеем :bigok

:sm_horse :ohmygod2 :slap

Днес говорих и с човек, който вчера "съжалил свинете" :ohmygod :ohmygod2

Последна промяна Omraz на Пет Сеп 17, 2010 4:14 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:12 pm 
Аватар

малоумна свиня
Цитат:
Квото и да си говорим,ако ние имахме толкова нахъсани циганета като Дебеле и Боб Марли дето им изкараха мача снощи,щяхме да си вкараме и положенията срещу резаните.Отделно на тва,че обраха най-доброто от България за некви стотинки...ебем ти и двойния стандарт.

:ohmygod2 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:15 pm 
Аватар

вие сте луди. ако ги пишете тия неща, за да се правите на интересни разбирам, но ако наистина така ги чувствате.. за мен е абсолютно необясним феномен това :shock: да се утрепам не мога да съжаля за свинете, за точките, за на майка им путката.. турци били, не знам кви били, боли ме фара. изкефих си се, даже едно мощно АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАМА ВИ ДЕЕЕЕБА имаше в стаята, докато си четях форума и гледах мача на телевизора :bigok трябва да падат вечно и завинаги, трябва да са сдухани, да има скандали, да няма кинти от точки, да няма никакви причини и основания да грухтят нещо, да са тихички, да им спират тока и в крайна сметка.. рано или късно, да ги закрият, това е :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:17 pm 
Аватар

echoes написа:
вие сте луди. ако ги пишете тия неща, за да се правите на интересни разбирам, но ако наистина така ги чувствате.. за мен е абсолютно необясним феномен това :shock: да се утрепам не мога да съжаля за свинете, за точките, за на майка им п..ка.. турци били, не знам кви били, боли ме фара. изкефих си се, даже едно мощно АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАМА ВИ ДЕЕЕЕБА имаше в стаята, докато си четях форума и гледах мача на телевизора :bigok трябва да падат вечно и завинаги, трябва да са сдухани, да има скандали, да няма кинти от точки, да няма никакви причини и основания да грухтят нещо, да са тихички, да им спират тока и в крайна сметка.. рано или късно, да ги закрият, това е :idea:

НЕКА! :smt035
ЩЕ ! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:20 pm 
Аватар

чорбите будят съжаление само от това,че няма да сме отговорни за закриването им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:24 pm 
Аватар

echoes написа:
вие сте луди. ако ги пишете тия неща, за да се правите на интересни разбирам, но ако наистина така ги чувствате.. за мен е абсолютно необясним феномен това :shock: да се утрепам не мога да съжаля за свинете, за точките, за на майка им п..ка.. турци били, не знам кви били, боли ме фара. изкефих си се, даже едно мощно АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАМА ВИ ДЕЕЕЕБА имаше в стаята, докато си четях форума и гледах мача на телевизора :bigok трябва да падат вечно и завинаги, трябва да са сдухани, да има скандали, да няма кинти от точки, да няма никакви причини и основания да грухтят нещо, да са тихички, да им спират тока и в крайна сметка.. рано или късно, да ги закрият, това е :idea:

няма какво да добавя :bigok
Веднъж само. един единствен път им стисках палци да бият. Беше през пролетта на 1999 г. с/у Литекс, когато полеганаха. Никога повече.
За това само бой и загуби за тях. За тях и за латекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:26 pm 
Аватар

Снощи, след гола на ариеца, от съжаление към свинете на лицето ми грейна една огромна усмивка и остана там чак до сутринта. Събудих се, спомних си мачът ни вчера и отново грейнах. А след като се сетих и за чорбите, щастието ми стана пълно и нищо не можа да ми развали денят. Само Жиняк ме е карал да се чувствам по-добре :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:27 pm 
Аватар

echoes написа:
вие сте луди. ако ги пишете тия неща, за да се правите на интересни разбирам, но ако наистина така ги чувствате.. за мен е абсолютно необясним феномен това :shock: да се утрепам не мога да съжаля за свинете, за точките, за на майка им путката.. турци били, не знам кви били, боли ме фара. изкефих си се, даже едно мощно АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАМА ВИ ДЕЕЕЕБА имаше в стаята, докато си четях форума и гледах мача на телевизора :bigok трябва да падат вечно и завинаги, трябва да са сдухани, да има скандали, да няма кинти от точки, да няма никакви причини и основания да грухтят нещо, да са тихички, да им спират тока и в крайна сметка.. рано или късно, да ги закрият, това е :idea:

Целият Стрийт бар в Студентски град избухна на гола на по-малко турците. :lol: Чак срам ме хвана :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:28 pm 
Аватар

На тия колкото повече им гледам жалката команда, толко повече съжалявам, че не им отвъртехме поне една тройка в първия кръГ :loser2 да се надяваме, че пропускът ще бъде поправен след нова година :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:52 pm 
Аватар

Мача ще е на Герена, там е друго :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 4:55 pm 

Хората които страдат за свинете и коефициента да си помислят за кого страдат точно-за уродите които на ВСЕКИ ЕДИН мач на жалкия си отбор грухтят в екстаз против умрял човек,тия които разровиха гроба на Гунди и Котето,тия които омазаха с лайна плочата на Витиня :wink: Искате тия хора да бъдат щастливи :slap :slap :slap

Или ако се абстрахираме от горното,представете си равния и заглавията в пресата "евробоеца размаза бешикташ с 0-0" и кви ли не дитирамби в близките 3 години :ohmygod2

Секи сам си прави избора :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 5:02 pm 
Аватар

Свинете задължително, денонощно, навсякъде трябва да бъдат обливани, мачкани, унизявани, презирани, обиждани и сгърчвани :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 5:02 pm 
Аватар

Фенове на лит(*кс-етрополе откраднаха шоколади и флашки от бензиностанция
http://gong.bg/view_article.php?article_id=157915

Аре стига де, след телефоните и якетата на децата сега и това ццц... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 5:04 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Хората които страдат за свинете и коефициента да си помислят за кого страдат точно-за уродите които на ВСЕКИ ЕДИН мач на жалкия си отбор грухтят в екстаз против умрял човек,тия които разровиха гроба на Гунди и Котето,тия които омазаха с лайна плочата на Витиня :wink: Искате тия хора да бъдат щастливи :slap :slap :slap

Или ако се абстрахираме от горното,представете си равния и заглавията в пресата "евробоеца размаза бешикташ с 0-0" и кви ли не дитирамби в близките 3 години :ohmygod2

Секи сам си прави избора :idea:

Как може да ме е яд за тия бе. Вчера съседите от отсрещната сграда излизаха да гледат по балконите какво става. По пижама на вън крещя. Яд ме е за ЦДНА, яд ме е, че не отнесоха някоя тройка. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 5:04 pm 
Аватар

STALKER написа:
На тия колкото повече им гледам жалката команда, толко повече съжалявам, че не им отвъртехме поне една тройка в първия кръГ :loser2 да се надяваме, че пропускът ще бъде поправен след нова година :bigok

Даваш си сметка колко ще е пълен стадион 'Герена' в първия кръг пролетта :bigok И ест. 500 свини

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:01 pm 

Ще правят шествия за да са повече.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:09 pm 

shalala написа:
Целият Стрийт бар в Студентски град избухна на гола на по-малко турците. :lol: Чак срам ме хвана :oops:

Ахахах, дори и бармана избухна. Никога не съм подкрепял турци, но тоя гол си бешее :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:24 pm 
Аватар

А феновете им вече могат Супермаркет да отворят от гепени неща,телефони и якета от Мездра,флашки и хранителни продукти от бензиностанция,пуловерчета от Италия,ако им е останал и от възелина от гостуването в Турция,понапълниха щандовете.
ПП.Ах как боли в последната минута,точно червенушки псевдо журналисти са дописвали статиите за евробоеца и че лит(*кс-етрополе си е лит(*кс-етрополе и аре честито,отиде статията в кофата. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:29 pm 
Аватар

Откраднатите шоколади им трябват за станиоли бе, за хорео. :blass :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:39 pm 
Аватар

Tech0 написа:
Откраднатите шоколади им трябват за станиоли бе, за хорео. :blass :smt031
хахахахаха,това не било кражба,това било партийно поръчение,с хореография ще завземат Европа....а флашките за какво са им да ги еба,може да ги заменят за още станьоли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:41 pm 
Аватар

jurnalist0 написа:
shalala написа:

Ахахах, дори и бармана избухна. Никога не съм подкрепял турци, но тоя гол си бешее :loser2 :loser2

С дълга коса ли беше?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:43 pm 
Аватар

Цитат:
Аз ти заявявам И ПО НАЙ-РЕВНОСТЕН НАЧИН ДЪРЖА НА МНЕНИЕТО СИ, ЧЕ ШЕРИДЪН Е ПО-ДОБЪР ОТ Гара Дембеле. . Знаеш ли, че в кариерата си Дембеле има не повече от 10 гола... Имам чувство, че си умен човек, така че направи връзката и се сети защо тук вкарва толкова.
Киро е играл 4 мача И ВЕЧЕ НЕ СТАВА. Психари ли сте бе????????????????????????????????

:blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:52 pm 
Аватар

Silvio Dante написа:
С дълга коса ли беше?

Не беше тоя психопат, а някаква нова звезда :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:53 pm 
Аватар

Вчера в Надежда при гола на Бешикташ е било лудница... яко бомби, крещене и възгласи на висок глас :bigok Убеден съм, че в почти всички столични квартали е било така :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:58 pm 
Аватар

Аз седях и си мислех колко са жалки и двата турски гранда, когато гордия ариец Оня-си-некъв-си им забучи и започнах да подскачам и да викам, та баща ми трябваше да ме успокоява. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 7:13 pm 

Свинете са обезумели в момента. :lol:
Също така са се насочили към отбори от чужбина, някои които преди постоянно пишеха чорбарски статуси във фейсбук, сега пишат за Барса, Ман Ю, Арсенал и т.н :loser2 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 7:37 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Вчера в Надежда при гола на Бешикташ е било лудница... яко бомби, крещене и възгласи на висок глас :bigok Убеден съм, че в почти всички столични квартали е било така :lsfc3

Има един Румен шестака в отсрещния блок точно срещу мене, а на първия етаж братовчед му - умерено прасе.
Тоя на всяка Орина върху чорбата хвърля по една-две моШни шашки независимо от часа :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 7:42 pm 

Свинете са си намерили виновник - Шеридън :bigok Масово го хранят навсякъде. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 8:01 pm 
Аватар

:smt003 :smt003 :smt003 :smt003
Инфото в скайп на един приятел:
Питам има ли власт, която да не е подкрепяла вас! Сектор В ни дели, Аз съм човек ГОВЕДОooo си тиииии!

Последна промяна angysarmy на Пет Сеп 17, 2010 10:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2010 8:46 pm 

Omraz написа:
Свинете са си намерили виновник - Шеридън :bigok Масово го хранят навсякъде. :smt005

Добре, че Шеридън няма стадион щото щяха да му нарежат гредите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 750, 751, 752, 753, 754, 755, 756 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]