forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 9:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:00 pm 
Аватар

МВРО е МВРО. Не знам какво чудене има тук и на кого не му е ясно кой финансира всички псевдопатриотарски организацийки (да, точно така, това е ВМРО от учебниците по история днес), които изглеждат като правени на конвейер. Расате е доказан модерен агентурник, имам нЕкои съмнения и около "възраждащото се" МВРО. Толкова.

Колкото до Иван Йорданов Костов - интересът все натам дърпа, аз съм казал. Кое не е изказано по тая тема, та все едно и също се дискутира?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:18 pm 
Аватар

В случая Ачката Джамбазки има право, особено пък за етнос на религиозна основа(при това ислям), което е доказано опасна простотия.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:22 pm 
Аватар

Аз за мен си знам дали съм псевдопатриотар! А пък ти ми кажи нещо за финансирането на ДСБ! Е, то е ясно четири години му дадохме на Костов, та добре ги оползотвори! Пък аз вече толкова години не съм взел и един лев за избори от ВМРО, тези като Славчо, които взеха поискаха повече и избягаха! Лесно щеше да ми е хайде в бсп и готово, а за седене в при СДС или ДСБ за мен след 2000 е срамно! Между другото заради дребните игрички и във ВМРО много се отдръпнаха свестни хора и т.н. Ама ВМРО не е само избори и да хванеш баницата! Само знам ,че при мен са все хора, които са стабилни финансово, имат бизнес и не ги блазни, я да стават общински съветници, я да са в депутатски листи! За разлика от членовете на СДС и ДСБ! Между другото членовете на споменатите две партии се активизират само на изборите, когато получат кинтите от централата! Що се отнася до самите избори с чиста съвест мога да кажа, че голямо купуване на гласове пада от всички! Що се отнася до ВМРО, при нас пари няма и всичко е честно! Сега при Славчо не ме интересува какво е било, явно може и да са купували! Хич и не искам да споря повече, гледам как е на местно равнище, а пък ти гледай с глобалния поглед и се чувствай добре! Щом ние сме псевдопатриотари, тогава разни демократично мислещи, какви са - отявлени национални предатели!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:24 pm 
Аватар

А и да добавя, както се изказах по-горе, аз каквото мога правя, ако трябва и да се наместя между помашките шамари! А, какво правят мастити разбирачи, като змея, пишат ерудирани европейски фрази! Или ръсят цинизми и отрицания по форума като теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:32 pm 

Пичове, в щатите има само американци. В България има вече няколко бразилци, що не ги добавим и тях в анкетата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:39 pm 

Имам един бърз въпрос към вас. Миналата година бях от АТАКА. Тази година от ВМРО ли съм? Питам само щото дoкато се усетя от кои съм, времето се изтърколило и изборите дошли, та да не взема да се изложа нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:40 pm 
Аватар

гил галад написа:
А и да добавя, както се изказах по-горе, аз каквото мога правя, ако трябва и да се наместя между помашките шамари! А, какво правят мастити разбирачи, като змея, пишат ерудирани европейски фрази! Или ръсят цинизми и отрицания по форума като теб!

Обърка хората, на които да менторстваш. И го пиша с цялото уважение, което тая към образа на стар левскар, пазещ истинските левскарски ценности, който съм си изградил за теб от прочетеното тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:53 pm 
Аватар

гил галад написа:
Аз за мен си знам дали съм псевдопатриотар! А пък ти ми кажи нещо за финансирането на ДСБ! Е, то е ясно четири години му дадохме на Костов, та добре ги оползотвори! Пък аз вече толкова години не съм взел и един лев за избори от ВМРО, тези като Славчо, които взеха поискаха повече и избягаха! Лесно щеше да ми е хайде в бсп и готово, а за седене в при СДС или ДСБ за мен след 2000 е срамно! Между другото заради дребните игрички и във ВМРО много се отдръпнаха свестни хора и т.н. Ама ВМРО не е само избори и да хванеш баницата! Само знам ,че при мен са все хора, които са стабилни финансово, имат бизнес и не ги блазни, я да стават общински съветници, я да са в депутатски листи! За разлика от членовете на СДС и ДСБ! Между другото членовете на споменатите две партии се активизират само на изборите, когато получат кинтите от централата! Що се отнася до самите избори с чиста съвест мога да кажа, че голямо купуване на гласове пада от всички! Що се отнася до ВМРО, при нас пари няма и всичко е честно! Сега при Славчо не ме интересува какво е било, явно може и да са купували! Хич и не искам да споря повече, гледам как е на местно равнище, а пък ти гледай с глобалния поглед и се чувствай добре! Щом ние сме псевдопатриотари, тогава разни демократично мислещи, какви са - отявлени национални предатели!

И в това ти мнение приемам всичко за гуТ, явно си доста чувствителен на тази тема, в което няма нищо лошо, само че аз лично никога не съм имал претенции да съм "демократично мислещ" (и съответно според твоите критерии - "национален предател") - все пак винаги съм желаел смърт за всички комуняги по целия свят, което не е особено демократично и либерално. Не доуточнявам и чорбари, щото те влизат в тая категория.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 3:59 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Имам един бърз въпрос към вас. Миналата година бях от АТАКА. Тази година от ВМРО ли съм? Питам само щото дoкато се усетя от кои съм, времето се изтърколило и изборите дошли, та да не взема да се изложа нещо.

Дотук само Бранникъ е набелязан като МВРО-поклонник. Ти си все още в релсите, но нищо не се знае :smt047 Повтаряй си, че МВРО не е "куул", и си в играта, спокойно ще ти е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 4:05 pm 
Аватар

Аз си признавам, че вече не мога да разбера за какво става въпрос! Някой ако може да ми обясни, но с нормални термини, защото ми е интересно наистина!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 4:09 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:

Дотук само Бранникъ е набелязан като МВРО-поклонник. Ти си все още в релсите, но нищо не се знае :smt047 Повтаряй си, че МВРО не е "куул", и си в играта, спокойно ще ти е.

Аз не мога да проумея защо въобще обсъждаме ВМРО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 4:11 pm 

Момчета, зарежете тази безсмислена дискусия. Ето това е видеото което трябва да разпространяваме. То трябва да се види от всички.

http://www.youtube.com/watch?v=6upopc8bIIo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 4:13 pm 
Аватар

И аз се чудя за кво трябваше да се прекъсва добрата храна, която се стичаше по Бранникъ. И, впрочем, сърдете се на него - четете как се реагира на всяка пусната от него статия от сайта на ВМРО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 4:15 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:

Аз не мога да проумея защо въобще обсъждаме ВМРО.

Предполагам предходното ми мнение отговаря на твоя въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 4:27 pm 

БранникЪ,разговор за курви кога? :bigok Ами за сперма и лайна? :loser2

Заеби,усещам как 4 дена в Португалия ше слушам за четите на Джамбазов и събиранията в еБанско вместо да разцепим на некои рускини или молдовки гъзовете :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 5:21 pm 
Аватар

Ако трябва да кажа нещо сериозно по темата - според мен е най-добре в графата етническа принадлежност, да се остави едно празно поле и всеки да си го попълни както иска. В крайна сметка, нема полза да принудиш некой да се пише българин, ако той не се чувства такъв :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 6:20 pm 
Аватар

Omraz написа:
Особено определението "Мавъра" :loser2

Много точно :loser2 Звучи някак международно и доста по-проницателно от Мангал Костов :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 6:22 pm 

http://vbox7.com/play:25c01b71?ref=nf

Ето го и патриот нула, а.к.а партизанинО :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 6:29 pm 
Аватар

патриотнула и политологнула а.к.а The Shumkars :loser2 с щедрото финансиране на Змея КомуниС ще възродят патриотичното движение Фарабундо Марти и след две неуспешни революции в Салвадор и ХондураС ще се превърнат в живите легенди на партизанското движение, като след 20-на години всяка уважаваща лявоориентирана путка ще си е татуирала брадата на нашето момче на путката :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 7:08 pm 
Аватар

Ааааа, ебати циркО е бил днес в парламента :loser2 :loser2 :loser2

„Помолих да ми покажат тоалетната, вие цялата група се измъкнахте, пиете кафе и пушите цигари в кафето… Един нямаше тука…”
"Аз излезнах до тоалетната за 2 минути, вие от БСП всичките се изнесохте след мене и останаха смао колегите ви от ДПС да се червят тука" :losers
:hitl3 :hitl3 :hitl3
„Кажи, Масларова! Дъвчеш дъвка и не те разбирам, не мога да чуя какво казваш.” :hitl3
http://play.novatv.bg/play/232703/?autostart=true

Само заради това трее ПожарникарО да е на власт още няколко години поне :loser2 Поне да се смеем...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 7:19 pm 
Аватар

Omraz написа:
http://vbox7.com/play:25c01b71?ref=nf

Ето го и патриот нула, а.к.а партизанинО :bigok

Колко внимателно си оправя микрофоните в началото, само на тва си умрех да се смея! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

и старците шапките даже си свалят
пред славният ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 02, 2010 11:56 pm 
Аватар

Цитат:
онзи ден разбрах защо нема пАре за болнична помощ.

пАре нема, защото болниците ни са пълни с цигани. те весело пикаят по подовете се едно са си в колибите, пушат по терасите и тайно смукват по некоя двестаграмка между операциите.

а някой да е виждал циганин да плаща за нещо, което не е двестаграмка спирт?

та ето затова за нормалните хора нема (нема и да има) места в болниците, нема направления, нема нищо.

също така разбрах, че нормалните хора в нашата ненормална държава имат едно задължение – ДА ПЛАЩАТ.

да плащат тока, водата и здравното осигуряване на циганите, кирливия от никого нежелан тютюн на турците, беемветата на управляващите и мерцедесите на бандитите, яхтите и линкълните на олигарсите, както и много други неща, все в тоя смисъл. а някъде в тази дълга редица стои и директното плащането на собственото им здравеопазване, зъболечение, енергоснабдяване и т.н. и т.н.

опаа, щях да забравя – и медийните изяви на батебойко, юнакът на юнаците. както и на кохортата му. за разлика от него циганите поне двестаграмките си плащат, освен ако не са ги откраднали. но пък поне не се пуйчат.

нека ви разкажа за монката, който в момента е на смъртно легло – инфарктец, тъй обичаен за българските мъже на около пеесе години.

Та Монката реши да си прави ремонт на вилата. И понеже нема свободно време, реши да наеме майстори. Понеже и пари нема кой знае колко, нае едни цигани, ама с препоръки – не пиели много, добри били, не зимали много. Нае ги да му измажат холчето отвътре и да му монтират контактите.

Отива Монката след една седмица и що да види: холчето измазано, контактите наредени – чудо! Платил той на циганите и решил да си включи зарядното, че батерията на телефона му паднала. Бре – тука да я включи – нема ток. Бре там – пак нема. Циганите още не били тръгнали – излита Монката и крещи: дееба вашата мама циганска, кво направихте бе, мамка ви дееба.. и т.н. все в тоя дух. Циганите весело го погледнали, па рекли: кво бе, чорбаджи? Как кво бе, дееба вашата и т.н. все в тоя дух, тука нема ток в тия контакти! А те – е, нали контакти има, ние се пазарихме да измажеме и да туриме контакти? А той – контакти има, ама ток нема! А те – абе за кво ти е ток, да минат некои цигани да ти открадат жиците, я си свиркай…

И понеже циганите били 5 към 1, си тръгнали. Сега ги чакаме да се върнат и да откраднат и контактите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 04, 2010 6:36 pm 

psalm69 написа:
http://www.youtube.com/watch?v=FTt1MyXCfzs&feature=player_embedded

Като видиш тези хора почваш да се чудиш за кво живееш в тая кочина :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 04, 2010 6:47 pm 

търновец0 има комплекс към величествения ми град, за него бъдещ областен център, и във всяко мнение ме споменава :bigok
цел живот русенска област :smt006 :smt023 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 04, 2010 6:50 pm 

по темата http://www.bnews.bg/article-14829
:boisw :smt027 :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 04, 2010 7:07 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
търновец0 има комплекс към величествения ми град, за него бъдещ областен център, и във всяко мнение ме споменава :bigok
цел живот русенска област :smt006 :smt023 :loser2

От времето на русчукския санджак вие не сте ни били областен център, но за сметка на това повеме от 200 години сте поемали жадно олигархичните ни царствени изпражения :loser2
русИ е село, ооо русИ е селоо и цял живот в разградска област :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 04, 2010 7:41 pm 
Аватар

Русе е първият европейски град в България :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 04, 2010 7:41 pm 
Аватар

А след 10ти Ноември, това е Кюстендил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 04, 2010 11:22 pm 

Вилает, майна, не санджак :loser2
Разградска област сме няколко години заради аграра Пенчо Кубадински :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 05, 2010 12:21 am 

Баба ми ми разказваше навремето ,че е и имало инсулти в Русе поради преминаване под протектората на Разград :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]