forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 6:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:48 pm 
Аватар

Къв Макриев бе, радвахме се на Шоколада, щото беше "висок и прилича на нападател, за разлика от ПВЦ" :loser2 Селекцията е супер, мачове има за всички! А не да трябва да се молим 5-6 човека да си пазят нивото всеки мач, че един като издъхне и гол не можем да вкараме. Ето сега, ако гледаме реално, Дарко е тоталната дупка - ако има кой да го замести (ама не Кривия за 20 мин.) - супер. Младенов няма ден - хоп, Слори! Слори няма ден - хоп, Младенов/Киров! Грийн или Гаджев нямат ден - хоп, Ицо Йовов (или обратното). Така се играят мачове четвъртък-неделя! А не да ми окапят на втората седмица и ни ЛЕ, ни шампоанат!Да могат да почиват, поне по едно полувреме и да не се чудим как да вкараме гол на Калиакра.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Къв Макриев бе, радвахме се на Шоколада, щото беше "висок и прилича на нападател, за разлика от ПВЦ" :loser2 Селекцията е супер, мачове има за всички! А не да трябва да се молим 5-6 човека да си пазят нивото всеки мач, че един като издъхне и гол не можем да вкараме. Ето сега, ако гледаме реално, Дарко е тоталната дупка - ако има кой да го замести (ама не Кривия за 20 мин.) - супер. Младенов няма ден - хоп, Слори! Слори няма ден - хоп, Младенов/Киров! Грийн или Гаджев нямат ден - хоп, Ицо Йовов (или обратното). Така се играят мачове четвъртък-неделя! А не да ми окапят на втората седмица и ни ЛЕ, ни шампоанат!Да могат да почиват, поне по едно полувреме и да не се чудим как да вкараме гол на Калиакра.....

:smt023

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:52 pm 
Аватар

Край на дискусията с мнението на Wild Child :punk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:53 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Край на дискусията с мнението на Wild Child :punk

Try again, mate :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:56 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=MTTBsSzPW18 :bigok Казах Wild Child :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:58 pm 
Аватар

Днес в 16:45 видях Г. Христов пред една кооперация на "Гурко" 66 - с/у последната спирка на авт. 9 (ако не се лъжа, не знам какво има там) Чакаше там поне 10 мин. и си хапеше ноктите от скука. Физиономията му отново беше в типично негов стил - безизразна и отчаяна.

Все пак на добър час в Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 6:06 pm 
Аватар

STALKER написа:
Според мен Дани Младенов ще играе зад Гарра, вместо Дарко, а Слори и Мълдър ще заформят убийствен дует по дясното крило :bigok Отивам да подскажа идеята си на Яската у фейскока :loser2

Точно това и аз си мислех.Дани показа, че е много по-ефективен и добър в наказателното поле, по-скоро като втори нападател, отколкото като крило.Дарко пък не е във форма.

А форумът, както винаги е на ниво..има или няма трансфери, мрънкането винаги е едно и също :lol: Взимаме играчи, за които едва ли сме си мечтали, че ще вземем..имаме г/д по 2ма добри играчи на пост (миналият сезон и по 1 нямаше) и сега се чудим и вайкаме колко е кофти, че ще имаме вариативност и как ще може да се избира между добри играчи, да играе този в най-добра форма.Ех, че гадно.. :lol: Да не говорим, че без този трансфер..ако Дани и/или Жо се контузят, трябваше Бок Ицо да се мъчи по крилото..примерно в решителен мач за излизане от групите на ЛЕ.Като прибавим и това, че нашите играчи, като изиграят три мача сряда/неделя умират..направо е много гадно, че ще имаме още един играч като опция. :ohmygod

Между другото от Киров и аз досега не съм видял и 1 едно отиграване, което да запомня..с изключение на един шпагат срещу АИК..но дано се развие момчето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 6:06 pm 
Аватар

Admirer написа:
Днес в 16:45 видях Г. Христов пред една кооперация на "Гурко" 66 - с/у последната спирка на авт. 9 (ако не се лъжа, не знам какво има там) Чакаше там поне 10 мин. и си хапеше ноктите от скука. Физиономията му отново беше в типично негов стил - безизразна и отчаяна.

Той живее на Шейново, срещу родилния дом, много често мое да го видиш из тоя район. :lol: Обикновено е сам и с традиционния депресиран поглед :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 6:10 pm 

Admirer написа:

И аз му пожелавам успех и то съвсем искрено. Дано в Славия си върне малко от увереността с която играеше в Ботев (ако това стане просто ще докаже, че не бе за Левски).

За разлика от миналата година сега имаме поне няколко човека, които могат да вкарват когато мача се закучи. Кой от въпросното нападателно трио Жо/Хичо - Бок Йовов - Зе Соареш можеше да направи подобно нещо? Сега имаме Гарра, Дани Младенов, Иса, а защо не и Слори, които са си истински машини за голове (за последния съдя само от информацията за него).

За първи път очаквам с оптимизъм участието ни в групите на който и да е турнир от ЕКТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 8:51 pm 

Гонзо сложи край на селекцията в Левски
30 август 2010
http://football.sportal.bg/news.php?news=256517

Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че привличането на Андвеле Слори ще сложи край на селекцията в лагера на "сините". Босът обяви, че договорът с третия холандец, акостиращ в Левски през това лято, е въпрос на време и той трябва да премине единствено медицински прегледи.

"Привличането на Слори е на практика сигурно, трябва да мине медицински прегледи, но за личните условия сме се разбрали с него. Искам да уточня и още нещо, което се преекспонира в медиите. Ние изчаквахме да влезнем в групите на Лига Европа, а не той. Трансферният прозорец затваря утре, така че няма да има повече попълнения", каза Гонзо.

С това той окончателно прекрати интереса на Левски към Димо Атанасов от Локомотив (София).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 9:01 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Гонзо сложи край на селекцията в Левски
30 август 2010
http://football.sportal.bg/news.php?news=256517

Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че привличането на Андвеле Слори ще сложи край на селекцията в лагера на "сините". Босът обяви, че договорът с третия холандец, акостиращ в Левски през това лято, е въпрос на време и той трябва да премине единствено медицински прегледи.

"Привличането на Слори е на практика сигурно, трябва да мине медицински прегледи, но за личните условия сме се разбрали с него. Искам да уточня и още нещо, което се преекспонира в медиите. Ние изчаквахме да влезнем в групите на Лига Европа, а не той. Трансферният прозорец затваря утре, така че няма да има повече попълнения", каза Гонзо.

С това той окончателно прекрати интереса на Левски към Димо Атанасов от Локомотив (София).

в този случай...длъжен съм да си върна думите назад...че е чакал да влеземе в ЛЕ и идва наготово...така го бяха представили първоначално в медийте...но почти съм сигурен...че Гонзо го прикрива тоя....за да няма неудобни въпроси...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 9:02 pm 
Аватар

Тоя интерес към Дим Оатанасов си го измислиха медиите :loser2 Щом Гигов не е запознат, значи трансфер нямаше да има :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 9:35 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=MTTBsSzPW18 :bigok Казах Wild Child :loser2

А всъщност ника идва от тука
http://www.youtube.com/watch?v=Sa0v08XY2G8

Ма тогава бях малък и ме обявиха за Wild kid, а не за Wild Thing :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 9:45 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Тоя интерес към Дим Оатанасов си го измислиха медиите :loser2 Щом Гигов не е запознат, значи трансфер нямаше да има :blass

Димо съм навит да го вземем само на бартер с Тевия :blass иначе Гигата да си го къта до пенсия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 10:15 pm 
Аватар

Гара :arrow: Камбура
Мулдър :arrow: Тъча
Борносузов :arrow: Грийн

още и още...

Щяхме да си подсигурим ебати емоциите с тея тъпаци :bigok

Съдбата този път ни се усмихна, наистина. Имайки предвид малоумието на Ганьо... Неочаквано развърза кесията 'честния родопчанин' :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 10:25 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Аз още съм шокиран, че при идването на футболист с такава визитка в Левски (и не е на 35 години, да се отбележи), тук се говори за Сашо Киров и т.н., но сигурно аз съм сбъркан :oops:

!!!

STALKER написа:
0 tolerance написа:

Димо съм навит да го вземем само на бартер с Тевия :blass иначе Гигата да си го къта до пенсия :bigok

Тевия още не сме го видяли какво може. Може и да се окаже като Ричи- сума време пренебрагван, а като му се даде шанс си показа неговото. :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 10:33 pm 

Хайде, тоз трансфер ще го преглътнем, но ако направим още един мисля че ще трябва да подновим офанзивата с лепенките срещу Батков. :loser2 Това е Левски, а не приют за бездомни западноевропейци. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 12:17 am 
Аватар

Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че новото попълнение на тима Андвеле Слори ще взима най-малка заплата от тримата холандски футболисти, дошли на "Герена" това лято. Батков обаче уточни, че заплатите, които Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн и Слори получават не са малки и са съпоставими със сумите, които се дават за заплати в клубовете от последната третина на германската Бундеслига.За самия мач "синият" бос сподели: "Слава Богу, че бихме. Играчите подцениха съперника, поне по начина, по който изиграха положенията си. Продължаваме напред. Днес е понеделник, те са млади момчета и трябва да възстановяват бързо".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 12:44 am 
Аватар

Сега като Георги Христов си тръгна, кой ще трови живота на целокупната форумписарушка :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 12:47 am 
Аватар

Никой не остана :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 12:48 am 
Аватар

Викам да си псуваме Тенията :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 12:48 am 
Аватар

БоК Ицо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 12:49 am 
Аватар

Аз пък си мисля, че Жорката е ебал на някой жената, ама не ще да си признае :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 1:04 am 
Аватар

Insomnia написа:
Нямаме вече и някой некадърник, на когото да му скандираме името. :( Деко, Еньо, Хичу - всичките си тръгнаха. :cry:

Щърков :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 1:15 am 
Аватар

Имаме голям проблем в отбора! И пак Батков е виновен. Може ли този безкадърник честен родопски да не остави един, който да псуваме? :ohmygod2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 1:18 am 
Аватар

Във фороНа и при 6 от 6 победи в групите нещо ще ни мъчи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 1:33 am 
Аватар

Лабрадор написа:

И мен тогава ще ме мъчи. Ок, значи играем добре, ама много негра да бо е**. То сите отпред черно. :tmbk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 8:45 am 
Аватар

Лабрадор написа:

Както казва един мой клиент- мъдрец:

Цитат:
БОЛЕН ХУЙ ЕБЕ, КАХЪРЕН- НИКОГА!

Имам чувството, че в тоя форум само кахърлии деба :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 11:57 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Сега като Георги Христов си тръгна, кой ще трови живота на целокупната форумписарушка :blass

Ето затова имахме огромна нужда от Димо Селяка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 31, 2010 11:59 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Mr. Smith написа:

Ето затова имахме огромна нужда от Димо Селяка :bigok

След като трансферирахме ГХ14 зейна огромна пропаст във форума :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]