forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1071 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 4:50 pm 

ПРОСТАЦИ що счупихте форумо на Спортинг бе, тамън се бях зачел че ни се радват :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 4:51 pm 
Аватар

Аз съм навитак за Лил, ама с автобусче нещо,не обичам самолети :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 4:52 pm 
Аватар

Insomnia написа:

От София до Брюксел с wizzair има един полет, който излита на 30ти и връщането е на 2ри. :smt007 Всичко за 80 лева. :smt007

На бас, че утре ще е 180, така направиха миналата година с полета си до Рим около нашия мач :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 4:56 pm 

Спокойно може да вземем 10 точки от тази група и да излезнем първи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 4:58 pm 

Гент не е Белгия :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 4:59 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 4:59 pm 
Аватар

най-малко 3 победи очаквувам от тази група...

Citizen_Kane написа:

а кво е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:00 pm 
Аватар

Momo написа:
Спокойно може да вземем 10 точки от тази група и да излезнем първи :) Иначе мисля да натиснем Франция, може и Белгия, там също се говори френски :smt007 :lsfc4
взимаме 9 точки от домакинства, правим 2 равни и се класираме :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:01 pm 
Аватар

В Белгия имат много яка бира :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:01 pm 

Географски може и да се води Белгия,по секакви други параграфи-не е ама нали секи треа се прави на интересен преди да помисли малко :ohmygod2 Момо щел да говори френски в Гент :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:02 pm 
Аватар

На спортинг на 16 декември в София дали няма да им е :cold
Чакам приемливите оферти за пътуване :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:03 pm 
Аватар

:arrow: http://www.skyscanner.net ето тук има добро търсене на лоу костове до различни дестинации. Аз вече намерих вариант до Лисабон през Мадрид с wizz air и easyjet за 155 евро отиване и връщане и по един ден престой отгоре в Лисабон, който ми се струва готин град, а и хостелите не са им скъпи.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:08 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/video.php?video=25560
тия Гент не изглеждат слаб отбор - нека да не летим в небесата. Иначе програмата си е екстра :D
Лошото е че след мача вчера Митрев и Гара може да им падне нивото заради психологически причини покрай тия пропуски :roll: Нашите ако подходят професионално и сериозно можем да се представим много по-добре от миналата година в групите - за продължаване не ми се мисли, но всичко е възможно :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:14 pm 

амадеус.нет също е добра опция за билети,ако не най-добрата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:15 pm 
Аватар

това е най-добрата, аз от тука закупувам

http://www.momondo.com/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:17 pm 
Аватар

смятам да букна полет до брюксел до половин час. моля, ако некой има нещо, с което да ме разколебае, да го направи бързо.. например, сигурна ли е тая програма вече?? :lol: лети се на 30-ти ноември, на първи мач, и на втори се връща. това за 80 кинта, без таксите!! на мен ми звучи ПЕРФЕКТНО, но.. да не пропускам нещо?

страх ме и искам да букна бързо, защото миналата година за 1 ден точно скочиха с 300 лева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:24 pm 
Аватар

Домакинството на Спортинг в последния кръг е идеален мач просто, да се надяваме те дотогава да са се класирали и да дойдат мощно с резервите - ето ти ги 3 точки :smt003 А в гостуването ще се надяваме на хикс...

Дано първия ни мач с тия от Гент не е като с Динамо Букурещ, че ще си ебе майката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:24 pm 
Аватар

echoes написа:
смятам да букна полет до брюксел до половин час. моля, ако некой има нещо, с което да ме разколебае, да го направи бързо.. например, сигурна ли е тая програма вече?? :lol: лети се на 30-ти ноември, на първи мач, и на втори се връща. това за 80 кинта, без таксите!! на мен ми звучи ПЕРФЕКТНО, но.. да не пропускам нещо?

страх ме и искам да букна бързо, защото миналата година за 1 ден точно скочиха с 300 лева.

ако ще взимаш wizzair не си мисли че кацаш в Брюксел - на мяйна си райна е тва летище....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:25 pm 
Аватар

Абе и като него да е - няма лошо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:28 pm 

Гледам че нещо се сърдите за гостуванията - ние ще си гледаме отбора на Георги Аспарухов, а миячите ще ги пуснеме по гостуванията - така всички ще са доволни :lsfc3

Последна промяна joro123 на Пет Авг 27, 2010 5:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:33 pm 
Аватар

kosyo написа:
echoes написа:

ако ще взимаш wizzair не си мисли че кацаш в Брюксел - на мяйна си райна е тва летище....

кво ше рече на майна си райна? :roll: смисъл.. все некъде в брюксел треа да е, нали? така или иначе ше треа да се пътува 60 киломентра до гент, едва ли некви още ако е извън града на майната си ше са проблем. баа, некой да помага :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:34 pm 
Аватар

http://www.11metra.bg/reakciite-v-levski-sled-jrebiq/
Цитат:
Гонзо: Добър жребий, с един явен фаворит Спортинг, докато другите два отбора са на нивото на Левски. Ще се опитаме да преминем групите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:35 pm 

Пичове, изхождайки от това как изглеждат другите групи, нашата група е съвсем преодолима.

Програмата ни е много добра. Ако почнем с победа с/у Гент или поне не паднем от тях нещата могат да придобият други измерения.

Също така вземаме още един супер играч (Слори), а според "Стандарт" дори и двама.

Мисля, че нашият момент дойде отново и че е време за нова приказка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:35 pm 
Аватар

Трудна група, но по-лесна май не можеше.
Лил са доста опасни и в ЛЕ къртеха миналия сезон. Особено като домакини бяха железо и там освен загуба друго не очаквам...
Гент са смешници и там трябва да изстискаме максимума. На нас обаче точно такива отбори са ни проблема. За португалците - не знам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:37 pm 
Аватар

echoes написа:
kosyo написа:
echoes написа:

кво ше рече на майна си райна? :roll: смисъл.. все некъде в брюксел треа да е, нали? така или иначе ше треа да се пътува 60 киломентра до гент, едва ли некви още ако е извън града на майната си ше са проблем. баа, некой да помага :shock:

Шарлероа е на 60 км от Брюксел
в работен ден е 40 мин с кола по магистралата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:38 pm 
Аватар

аха.. е то кола няма да имаме, дано има некви рейсчета ;/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:40 pm 
Аватар

echoes написа:

http://en.uefa.com/MultimediaFiles/Down ... WNLOAD.pdf
Ето програмата на всички мачове от ЛЕ с дати и часове. Да се надяваме да няма промени :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:40 pm 

Е те всички лоу костове са на некви селскостопански аеропортове,ма хората си имат транспорт бърз :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 5:41 pm 
Аватар

да бе са го гледам, 10 евро има некви бусчета, или 85 евро такси :lol:

едит: буукнах, ебал съм му майката.. летене вторник, прибиране четвъртък, мачо у сряда.. 87 лева. не знам дали скоро през живота си съм правил нещо по-прибързано :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:03 pm 

Групата е напълно нормална, дори бих казал изхождайки от моментното състояние на тези отбори - добра.

Разтърсих се доста из нета, изгледах всички клипове на Гент, Лил и Спортинг от този сезон в ЛЕ и нещата можеха да са много по-сиви.

Както се казва, ако не друго то поне надеждата ще живее до 16ти септември, а сигурен съм и след това.

ГЕНТ

Последния сезон са на 3то място, 14-7-7. Супер сложна (тъпа) схема в Белгийското първенство, някакви плейофи, там второ място и в крайна сметка класиране за ШЛ.

Този сезон - тежко отпадане от Динамо Киев в ШЛ - 0:3; 1:3. В първенството на този етап 3 победи (срещу тимчета като Вестерло, Юпен?! и Шарльороа) и загуба 0:4 като домакин от ГенК.

За ЛЕ паднаха от Фейенорд, първия мач в Холандия за Генк гол скорд - 0; гол атемптс - 0 :ohmygod

Втория мач имат два пъти по-малко положения и след като холандците пропиляват 11 положения за гол - Гент е в групите на ЛЕ.
р
Естествено не трябва да забравяме какви мъки сме преживявали срещу белгийските отбори, но си мисля, че няма от какво да се притесняваме, абсолютно постижими 3-4-6 точки.

ЛИЛ

През миналия сезон всички знаем как играха в ЛЕ, четвърто място в Лига1 21-7-10. Доста победи и доста загуби честно казано. Този сезон почват точно на обратния полюс в Лига1 - три равни мача.

За ЛЕ с Васлуй 0:0 като гост и 2:0 във Франция. За пет официални мача този сезон са допуснали 1 гол и са вкарали 3. Реално за мен това е най-добрия отбор в групата с най-добрите играчи - Еден Азар, Жервиньо, Мавуба и др. Явно в защита са машини, така че да му мисли Гарра :evil:

СПОРТИНГ

Миналия сезон завършиха на четвърто място - 13-9-8. Реално погледнато вложиха доста усилия именно в ЛЕ. Завършиха първи в група с Херта, Хееренвеен и Вентспилс. После елиминираха Евертън и отпаднаха адски злощастно от Атлетико след нулево равенство в Испания и 2-2 в Лисабон. Хубавата новина е, че този Спортинг е много далеч от миналогодишния. Продадоха си двамата най-добри играчи Моутиньо (в Порто :mrgreen: ) и Велосо в Дженоа. На техните места играят главно Маниш, Сапатер и Фернандес, но те са далеч от нивото на първите двама. Този сезон в Португалия са записали загуба (срещу Пасош Ферейра) и победа (срещу Маритимо).

За ЛЕ се класираха с невиждан късмет - загуба от Брьондби в Лисабон с 0:2 и победа в Дания с 3:0. Който не е гледал видео от втория мач нека види по какъв начин победиха. Супер некадърни грешки на Брьондби и трети гол в продължението на мача.

Като цяло, лично за мен, изводът е, че Гент са напълно възможен отбор, Спортинг зависи в какво състояние ще ги хванем и дали ще имат ден, колкото до Лил - много, много трудно.

САМО ЛЕВСКИ! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1071 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]