А честито, братя и сестри. Но да не се лъжем - зле сме.
Айде да речем, че отбора беше по - малко свеж от свинете заради двата дни почивка по - малко обаче е абсолютно непростимо да отебем фланговете кажи - речи за цял мач при положение, че бековете им са дебютанти или ливади.
Също така си личи, че нямаме втори човек до Владо Гаджев. Йовов НЕ Е опорен халф - да, има погледа, паса, опита обаче без грам физика играч на 33 няма как да запълни центъра. И оттам е получи старинната тактика "Иванков - Гонзо", този път в изпълнение на Гошо и Гарра Дембеле който тепърва ще ги ебе.
Аз мача на практика сега все едно го гледам отново, щото бидейки в "Б" сектор бях зает да викам като луд и погледа върху терена баш зад едната врата ми беше никакъв. В тая връзка идея нямам в що за хореография участвах и не ми пука особено, обаче поне според мен хлапето с негафона се справи доста добре. Имаше и сране по чорбите, и нашите си песни...е, по някое време ни вкара в чудо с това "първата третина пее, втората стои, третата гледа" и пр. но се разбрахме

Е, не ч ене ме хвана смях когато трябваше да почнем Allez le Blues и малките се пулеха неразбиращо но накратко - ебахме им майката на трибуните, което беш най - хубаво.
Естествено не всичко беше идеално и като подавахме скандирания към 20 човека във "В" сектор ония имаха идеална възможност да ни затапят, но бидейки комунистически унтерменши понеже отрано усетиха какво ги чака мълчаха като путки почти през целия мач а това беше най - хубавото – че им разказахме играта от трибуните. Прочее това е добре известно поведение на питомците на цк на бкп - като няма гарантирани с указ титли и кебапчета на аванта, следва насрано мълчание от гейския сектор.
Дори при лимитирана продажба на билети не можаха да ни минат по бройка - напролет Гонзо, бидейки цар и олигарх требва да пусне свободна продажба и като натъпчем "Герена" в съотношение 4:1 и немат грам оправдание да ги видим колко са жалки, не че днес не се видя.
Иначе относно настроенията за разгром - епохата , в която и последната ни резерва живееше с убеждението че мач с цС*ка се печели по - лесно от домакинство на "Видима" и два гола разлика са нещо рутинно свърши през 2002, когато безкадърника Муслин допусна чорбите да бъдат реанимирани в "мач без значение" с 0 - 1 на "Кочинпарк". Само след месеци последва нелепо на пръв поглед поражение с 0 - 3 пак там и оттогава, макар че продължаваме си ги бием всеки мач е някаква Сталинградска епопея. Прочее тогава комай и Насо имаше пръст в чорбарската реанимация, което не пречи през ден - два да го спрягат за месия.
Тази тенденция беше на път да се пречупи при Кокала с онова 2 - 0 от 09.05.2009, защото бидейки наше момче закалено в маса разгроми над комунягите за него цура не означавше нещо особено и успя да предаде този начин на мислене дори на хора като ПевецО. Само че както знаем пак се почна отначало и а дано на "Герена" напролет с нов разгром си върнем старата тенденция.
Та честито за пореден пъти все пак без еуфория, защто да се бие цура в "Левски" не е някакъв подвиг а досадна рутина.