forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1524 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 8:13 am 
Аватар

diabloodripper написа:
Впрочем сега се замислям, че 3 от голчетата ни идват след асистенции на защитници...това е похвално, понеже след Томашич не сме имали читав защитник, който не се притеснява да подава...

А бе и Рабе нямаше проблем с подаването и не са 1-2 головете станали след негови извеждащи пасове.
Наистина съперниците са малко криви. Скандинавските отбори са си посред сезона, полски, чешки и сръбски отбори не може да се подценяват. Каквото дойде - такова. Ако не можем да отстраним отбор от тяхното ниво какво ще дирим по-напред в турнира?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 8:54 am 
Аватар

Изображение

Не особено вдъхновяваща урна. По принцип преодолими съперници, но определено можеха да са малко по-приятни.
Яблонец мисля,че е най-неприятният съперник, Аалесунд е отбор, който в последните 2 години върви нагоре, мениджър е Кетил Рекдал. Ягелония е носител на купата на Полша, дебютира в ЕКТ, отбор от втората половина на класирането в Полша, но все пак полските отбори едва ли са най-приятни.
Победителят от Калмар - Дачия не е ясен - тук може би е един предпочитан вариант. Шведите винаги са способни на някоя сензация, но като цяло класата на местните отбори не е особено висока.
ОФК Београд - Торпедо Жодино - най-прадпочитаният от мен съперник. 2:2 в Сърбия вчера, което е изненада за мен. Жодино са отчайващи в първенството на Беларус, явно и ОФК хич не ги бива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 8:56 am 
Аватар

Не знам още какво трябва да направи бок Ицо,за да може форомните специалистЕ и разбирачЕ да го признаят.

Разпорихме ги като рибе тея тъпаци и така трябва с абсолютно всеки отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:31 am 
Аватар

Честита победа.
В атака играхме доста добре. Просто като ги има подходящите нападатели головете идват, а не да се мъчим с Певецо, Пеньо и Марципано. Иса 3 положения - 2 гола. Гаррата игра много добре. Хич не се чуди какво да прави топката. Брутални тупалки в посока вратата, особено ме е яд тази от второто полувреме, с която щеше да скъса мрежата.
В защита сме зле. И то не, защото имаме нови защитници, a защото нямаме истински деф. халф и нямаме никаква организирана игра в защита. Абсолютен хаос. На тия смешници, на които половината им играчи имаха вида на ирландска бъчва, всяка атака им беше голова. Много неорганизирано и наплашено. Връх на всичко им беше удара в напречната греда. 4ма наши гледаха този как навлиза спокойно и си отправя удар отдалече.
Дано всичко това да се дължи на подценяване. На мен ми се струва, че нямаме подходящия играч. Още през май казах, че няма кой да замести Сърмов. Много хора го плюеха, но си беше идеален за позицията. А сега няма с кой да излезем при един сериозен противник.
Дано да се реши проблема с този пост максимално бързо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:35 am 
Аватар

Жребият е днес от 13;00 Българско време и ще го предават по Ринг,късмет ;)

:levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:35 am 

Абе добър мач. Имаше много креативност, което се дължи на факта, че дори и двамата ни "дефанзивни" са си баш креативни футболисти (от тук и проблема срещу по-силните отбори). Имаше положения и комбинации, които се получиха само защото противникът беше слаб, но имаше и такива, които бяха много добре отиграни и замислени и биха се получили срещу всеки.
За мен Дъмбфолк са по-слаби от андорците миналата година най-вече в дефанзивен план - бяха много тромави и неповратливи. Андорците се защитаваха не по-зле от всеки отбор от А група до първия гол. Дъмбълдорф са на ниво опашкар в Б група. Били са явно по-добри миналата година, но сега ги порят дори в първенството на хобитън.
Относно центриранията, това е най-вече липса на сработване. След всяко меле при центриране пред вратата Милиев и Иванов се обясняваха кой си е изпуснал човека. Ще се изчисти. Важното е, че особено Иванов , а и Дембеле са високи, че аман от лилипути в този отбор.
За Дани Младенов отдавна казах, че това е заместникът на Мечо и никакъв Асамоа не ни трябва. А най-много се зарадвах на отиграванията на Иса. Това са отигравания на истински голаджия. Перфектно пласиране, безпощадна точност. 2 от 2. Напомня ми на Томас Мюлер. Никога няма да навързва по трима и да влиза с топката във вратата, но е достатъчно че има усет и знае как да се пласира. Симпатично ми е това момче и дано си спечели уважението на всички. Ясно се вижда че с няколко качествени и не особено скъпи трансфера на година можеше не само да задържим, но и да вдигнем доста нивото от 2006/2007 , което още повече очертава границите на престъплението, което шефът извътрши спрямо клуба (и нас). Вижда се, че с юноши, със стари пушки и с чакане не става в отбор като Левски, защото има хора, които идват и без адаптация почват да носят отбора на раменете си.
Като цяло сме по-силни от миналата година и това няма да се промени дори и да отпаднем в следващия кръг, но привличането на ДХ ми се струва задължително за мачовете срещу силните отбори. Ако това се случи, това ще бъде най-добрата селекция на Левски откакто гледам футбол.
И накрая, нека някой по-запознат да каже, дали тази победа влиза в коефициента ни или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:38 am 
Аватар

:shock:
Хидъно оптимист, света е прекрасен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:40 am 
Аватар

хидъна е рептил,подменили са го :smt047 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:40 am 
Аватар

Поздравления и от мен.
Никъде не прочетох похвала за Я.Петров - вижда се,че има сериозна промяна в играта ни. Успех, Ясене!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:42 am 
Аватар

hidden767 написа:
И накрая, нека някой по-запознат да каже, дали тази победа влиза в коефициента ни или не.

Влиза, но индиректно. Дават се само точки за държавния коеф., тоест 1 точка (като за предварителни кръгове) делена на броя на участниците, тоест 0.25. Държавния пък влиза ако не се лъжа пак като 1/4 (фиксирано) във коефициента на клубовете, тост сме заработили една троха. По-точно две трохи ако броим и победата на селото

И да не забравя да се оплача за снощи. Олигархът echoes ни подмина като малка гарра на паметника :smt003 Верно, беше с жената ама все пак :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:46 am 
Аватар

Просто има най-накрая играчи в отбора,които явно са дошли да играят футбол.Дани Младенов направи много силен мач и головете му са адски добри. Не ми се мисли какво щеше да е,ако вместо него беше хичо примерно. Черееен влааак се компоозираа е доста зле в играта с глава,но за сметка на това мощее и ще е бая полезен. А голът му е доста добър и даже си признавам,че не вярвах,че ще вкара,щото предишните ни нападатели тея положения ги пропускаха. Да разпорим и чорбите като рибе пък след това,каквото искат да правят :smt026 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:50 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Просто има най-накрая играчи в отбора,които явно са дошли да играят футбол.Дани Младенов направи много силен мач и головете му са адски добри. Не ми се мисли какво щеше да е,ако вместо него беше хичо примерно. Черееен влааак се компоозираа е доста зле в играта с глава,но за сметка на това мощее и ще е бая полезен. А голът му е доста добър и даже си признавам,че не вярвах,че ще вкара,щото предишните ни нападатели тея положения ги пропускаха. Да разпорим и чорбите като рибе пък след това,каквото искат да правят :smt026 :bigok

Дани Младенов много майсторски отигра положението за втория гол. С леко копване и топката елегантно влезе. Сираков навремето вкарваше доста такива. Типично по голаджийски отигра положението. Голмайсторския нюх е вроден, а не е въпрос на адаптация какъвто е случая при Певецо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 9:55 am 
Аватар

tprodanov написа:
:shock:
Хидъно оптимист, света е прекрасен :bigok

Явно със Змея са били в едно и също възпитателно мазе :bigok

Иначе е прав за всичко... харесаха ми момчетата вчера... а най-хубавото е връщането на хора по трибуните, докато има футбол и се раздават и хората ще искат да ги гледат... след това е ясно на всички какво следва... Иначе М. да налага тази песен ,че бързаме... повтаря я 5-6 път и ще стане за един мач :bigok

"Отдавна всичко си за мене,
отдавна само теб обичам,
отдавна пред теб аз коленича
и знай докрая - ще те обичам"

ЛЕВСКИ ДОКРАЯ ЩЕ ОБИЧАМ!
ЛЕВСКИ ДОКРАЯ ЩЕ ОБИЧАМ!
ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, АЗ ЩЕ ОБИЧАМ,
САМО ПРЕД НЕГО ЩЕ КОЛЕНИЧА!

:lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:10 am 
Аватар

Kryten написа:
hidden767 написа:

Влиза, но индиректно. Дават се само точки за държавния коеф., тоест 1 точка (като за предварителни кръгове) делена на броя на участниците, тоест 0.25. Държавния пък влиза ако не се лъжа пак като 1/4 (фиксирано) във коефициента на клубовете, тост сме заработили една троха. По-точно две трохи ако броим и победата на селото

Даже по-малко - държавния влиза като 1/5. До момента има 2 точки от двете победи на Литекс и Левски, което е 0.5 за държавния коефициент, от което нашия дял е 0.1. Но пък има бонус 0.5 защото е втори кръг, и така до момента за годината заработените точки са 0.6.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:11 am 
Аватар

Днеска само да не се падне Яблонец :smt017 :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:16 am 
Аватар

Хидън и Сталкер имам подозрения, че са изпарени от Големия брат и са прекарали известно време в Министерството на любовта, та сега са превъзпитани под угрозата да ги изпарят и да станат неличности. :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:17 am 
Аватар

Ягелония хич не са зле :bigok Само криви мутри и голи глави виждам аз... :levski

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=av6ZaDBPnEU :bigok
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=_qkniXAq ... re=related
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=GSisi_WL ... re=related

На кои дати са следващите мачове в турнира?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:24 am 
Аватар

Гол.бг пишат тва, ма ме съмнява... Изглежда добър играч, такива не идват при нас.. :smt006

Цитат:
Трансферен удар на "Герена"
16.07.2010 08:45
Левски е напът да привлече Андвеле Слори от Фейенорд

Левски е напът да направи страхотен трансферен удар. "Сините" са много близо до това да подпишат с Андвеле Слори от Фейенорд. Той е опорен халф.

Договорът на футболиста с холандския гранд изтече и в момента той е свободен агент. Това означава, че "сините" могат да го вземат, без да плащат трансферна сума.

Слори е на 27 години и е висок 170 см. От суринамски произход е, но има холандски паспорт и дори има 2 мача с националния отбор на "лалетата" по времето, когато наставник им бе Марко ван Бастен.

През последните няколко месеца е играл като преотстъпен в английския Уест Бромич. Най-силният период на Слори досега е с екипа на Екселсиор, където има записани 65 мача и 26 гола.

На този етап разминаването между Левски и Андвеле е относно заплатата му. Футболистът настоява за по-добро възнаграждение, тъй като идва без трансферна сума. Разликата в параметрите обаче не е особено голяма.

В същото време се разбра, че бранителят на Левски Шакиб Бензукан рискува да бъде трайно закотвен на пейката през новия сезон.

Мароканецът постоянно се оплакваше от контузии в последно време. Той се възстанови за срещата от Лига Европа с Дъндолк, но треньорът на сините Ясен Петров реши да не го включва дори в групата за мача, заради слабата му форма.

Спортният директор на Левски Георги Иванов е провел разговор с Бензукан, като му е обяснил, че иска от него да се стегне. В противен случай защитникът ще получи статут на вечна резерва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:26 am 

http://www.youtube.com/watch?v=E20ScsK9xi0

Тия имат як съпорт, майна... дано не са и те, че с поляци ще е тегаво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:29 am 
Аватар

:octo = пада ни се Калмар (братчед на октопода и сепията). Имах видение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:40 am 
Аватар

Хайде аз ще прогнозирам Аалесунд (Нор)

P.S. Хахах, създадени са и те 1914, но на 25 юни тия норвежци :smt006

Последна промяна Admirer на Пет Юли 16, 2010 10:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:40 am 
Аватар

Кога са мачовете в другия кръг?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:43 am 
Аватар

На 29.07 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:45 am 
Аватар

много крива тая разбивка :? некой имали идея малоумниците от УЕФА как ги определят :smt006

иначе поляците ми се виждат най-приемлив вариант...все пак 13-ти са завършили в първенството...норвежците ше ни спукат от центрирания, а и още помним кво треперене беше срещу Бран...а белорусите и молдовците, заеби :ohmygod

п.п. гледам първия мач е баш на рождения ми ден, дано не ме облеят :lol: :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:46 am 
Аватар

А реваншът е на 5 или 12 август? :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:48 am 
Аватар

МоШно Калмар няма да се класират :bigok Иначе Торпедо Жодино не би трябвало да са като силата Борисов,според мен са приемлив вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:50 am 
Аватар

Levskarq написа:
МоШно Калмар няма да се класират :bigok Иначе Торпедо Жодино не би трябвало да са като силата Борисов,според мен са приемлив вариант.

Абе копеле, не щем да играем с отбор дет се казва Торпедо Жодино, дееба... :oops: ако пак стане нещо, тва ше е дъното :ohmygod

п.п ЖребиО на ловешките селяци днес ли е :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:56 am 
Аватар

STALKER написа:
п.п ЖребиО на ловешките селяци днес ли е :roll:

Днес от 13.00.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 10:56 am 
Аватар

Давайте го спокойно! Хубава победа, но сме дотук! Живот и здраве да е дано поработят здраво тази година, пък за следващата дано можем да се надяваме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 16, 2010 11:07 am 
Аватар

ЛУД-НИ-ЦА! Само това мога да кажа! Отдавна не съм виждал такъв сектор... Отдавна не се бях препотявал 100000 пъти! Отдавна не бях оставал без глас! А na-qkq момент беше, когато М. взе микрофона и каза думите "Хайде момчета и момичета, можем и по-добре! АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ"! Новата песен е хубава. Трябва да се налага "САМО СИНИТЕ", "ТАЗ ТРИБУНА НЕКА СЕ ТРЕСЕ", "ТИ СИ ЛЮБОВТА" и "ЛЕВСКИ ДО КРАЯ ЩЕ ОБИЧАМ"! За играта нищо не мога да кажа, тъй като само видях 6-те гола и 1-2 фаула :bigok !

СЕКТОР "Б" Е СИЛЕН, КОГАТО Е ЕДИНЕН! Много добра работа, евалЯ! :lsfc1 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1524 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]