forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 2:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:23 pm 
Аватар

Споко, още има теоретичен шанс да сме шампиони :bigok ако бием докрая, апък първите три нон-стоп падат, ще завършим една точка пред литекс :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:24 pm 
Аватар

Лъч надежда! Следващата е да се намери копувач, а Батков да смъкне цената на реална цена - 5-6 мил. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:26 pm 

След очертаващия се провал единственото нещо което може да се случи е Паткофф да продаде клуба и всички да се измитат от Гонзо до последната резерва

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:29 pm 

blue_fury написа:
След очертаващия се провал единственото нещо което може да се случи е Паткофф да продаде клуба и всички да се измитат от Гонзо до последната резерва

Това на английски се нарича "wishful thinking".

По-скоро Батков ще назначи Войнов за старши, а селекцията ще се състои от половината отбор на Мездра + преотстъпените играчи. Ще има приказки за изграждане на нов отбор, планове за бъдещето и .......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:31 pm 

Значи ето го предполагаемия сценарий.

Латекса ляга и на Локо София, а Локото ляга на Вазелинспор. Единствено Славия, Черно Море и Черноморец могат да объркат тези сметки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:33 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Латекса ляга и на Локо София, а Локото ляга на Вазелинспор. Единствено Славия, Черно Море и Черноморец могат да объркат тези сметки.

Успокой се, бре човеко, Литекс с Локо София ще играят другия сезон.
А на нас никой не ни е виновен,че направихме равен с Мездра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:36 pm 

FLAME написа:
SZ_FEN написа:

Успокой се, бре човеко, Литекс с Локо София ще играят другия сезон.
А на нас никой не ни е виновен,че направихме равен с Мездра.

Значи плана отдавна е в действие :D. Локо легна на Латекс. Латекс легна на прасетата. Локо - Прасеспор ще бъде равен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:41 pm 

Абе как се ляга в 88 минута? От вчера се чувствам глупаво, че си помислих, че Левски играят в уговорен мач и може и затова да е, но да биеш в уговорен мач в 88 мин. не ми звучи много реално....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:44 pm 

Като видиш как Пламен Николов приклекна, за да го надскочи високия метър и шейсет пенсионер Тодор Янчев ще ти стане ясно.
То опити за шпалири имаше и преди това, но пусто свинско некадърие.
Този мач беше пълен майтап, в духа на най-добрите свинско-селски традиции.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:44 pm 

Zeleniat написа:
Абе как се ляга в 88 минута? От вчера се чувствам глупаво, че си помислих, че Левски играят в уговорен мач и може и затова да е, но да биеш в уговорен мач в 88 мин. не ми звучи много реално....

Точно тогава изглежда най-малко подозрително.

Погледни и това, че Латекс не пусна едни от най-добрите си фтуболисти - Дока, Янев, Кишишев, а Том поигра 20-ина минути. Ако не ги използваш за едно подобно гостуване, когато друг път ще ги използваш, в домакинстите мачове с Локо Пд. и Монтана?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:46 pm 
Аватар

баткоглу има здрави връзки в бфс и за него не е проблем да направи така, че 4-тия да играе в европа :bigok битката ни е със славия, не с другите, момчета :sm_cigar :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:47 pm 
Аватар

Zeleniat написа:

Идеално си е да пуснеш в последните минути, щото не си личи толкова много :smt006 Последнти еминути като си решил да допуснеш гол, той ще влезе - дали в 87,88 или 90 - все ще влезе, няма страшно :wink:

П.С. Не казвам, че мачът беше уреден.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:52 pm 

Гледах пак повторението и ми се вижда, че Пламен Николов е далеч от топката. Иначе наистина няма никва логика да излезне без Дока, джудето и Том. Все пак чорбата са страхотно жалки и няма да имат проблеми да загубят 4 точки до края, но не знам как ние ще бием във Варна. Може и да се лъжа, но е много важно чорбата да не играят в Европа. Сигурен съм, че ще има огромни катаклизми и най-накрая ще пием по едно за закрития отбор :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 9:56 pm 

Не знам, на мен вече ми се повръща като чуя за "уреден" мач :ohmygod Стига вече сте бистрили схемите. Тоя клекнал, оня пръднал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 10:03 pm 

Zeleniat написа:
Гледах пак повторението и ми се вижда, че Пламен Николов е далеч от топката. Иначе наистина няма никва логика да излезне без Дока, джудето и Том. Все пак чорбата са страхотно жалки и няма да имат проблеми да загубят 4 точки до края, но не знам как ние ще бием във Варна. Може и да се лъжа, но е много важно чорбата да не играят в Европа. Сигурен съм, че ще има огромни катаклизми и най-накрая ще пием по едно за закрития отбор :smt007

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 10:29 pm 

Гонзо е каръка.Той затова и кариера не можа да направи,миналата година ни провали с Бате Борисов,доведе Ортега и Достанич,Кривия и Тевия.Спасението ни е в избора на Илиян Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 10:38 pm 

sinja oda za naroda написа:
Гонзо е каръка.Той затова и кариера не можа да направи,миналата година ни провали с Бате Борисов,доведе Ортега и Достанич,Кривия и Тевия.Спасението ни е в избора на Илиян Илиев.

Защо си мислиш, че Илиан ще иска да ни спасява с очертаващата се нула доларова селекция?

На него може да му се отвори шанс да води отбор в ЛЕ тази есен, а не в турнира Плейстейшън.

За Тевия не съм съгласен. Какво ти е виновен като Гонзо няма топките да го пусне срещу бившия му отбор при все, че имаше остра нужда от още един дефанзивен халф.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 10:52 pm 

Пирин и Монтана няма вече за какво да играят освен за чест,така че е вероятно да ни полегнат.Морето винаги скачат за победа,а Сливен ако в предпоследния кръг изпаднат и с тях мача ще е протоколен,така чеблагодарение на къмета,обстоятелствата и леката ни програма за жалост ще играем в Европа и тази есен. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 11:09 pm 

strave написа:
Пирин и Монтана няма вече за какво да играят освен за чест,така че е вероятно да ни полегнат.Морето винаги скачат за победа,а Сливен ако в предпоследния кръг изпаднат и с тях мача ще е протоколен,така чеблагодарение на къмета,обстоятелствата и леката ни програма за жалост ще играем в Европа и тази есен. :smt006

In Slavia, Cherno More & Chernomorec we trust :D.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 11:10 pm 
Аватар

Ноздрата от днес не е кмет на Слиьен, та не знам кой ще плаща на футболистите им. Дано изчезнат и те, последвани от чорбата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 11:11 pm 
Site Admin
Аватар

мдаа :8) затова е и важно чорбата да не се класира за Европа,за да няма кинти :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 11:45 pm 
Аватар

сашо дик ви е подменил :lol:

за кво им е на селяните да се мъчат да бият днес, като докрая имат лесна програма - пазят се днес, бият после 3 от 4 и са шампиони...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 12:03 am 

ДокО изхвърча от Европа след загуби от черноморец, пловдивските им адаши и Х с ЧМ. От цаца турско знаме или падат или правят Х. Ние бием до края с по 3:0. После вкарваме Каунас в групите на ЛЕ. Ние сме си мазохисти така че не би било проблем, и вълка сит и агнето цяло :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 12:11 am 
Аватар

ЛИТЕКС-КУРВИТЕ НА лит(*кс-етрополе!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 12:15 am 
Аватар

blue_fury написа:
ДокО изхвърча от Европа след загуби от черноморец, пловдивските им адаши и Х с ЧМ. От цаца турско знаме или падат или правят Х. Ние бием до края с по 3:0. После вкарваме Каунас в групите на ЛЕ. Ние сме си мазохисти така че не би било проблем, и вълка сит и агнето цяло :bigok

И накаря всички пеем "Обичаме те, Батков, и ти блогдарим" :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 9:22 am 
Аватар

Boyo написа:
сашо дик ви е подменил :lol:

за кво им е на селяните да се мъчат да бият днес, като докрая имат лесна програма - пазят се днес, бият после 3 от 4 и са шампиони...

;) Един път и аз да съм съгласен с Бойо. Само коригирам, че Селтекс имат нужда да бият 2/4, защото дори Доко да си вземат всички мачове, те сега са на 6 точки от селтекс, а взимайки всички мачове ще се изравнят. Селтекс ги би 2 пъти в директните двубои, така че...

Затова не играха Том, Дока и джуджето... Ясно е, че ако ще преебават някой, то предпочитат да преебат нас ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 9:26 am 
Аватар

Прекланям се пред отрепките и си поливам главата с Орина. Тотално обърках преценката на ситуацията :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 10:46 am 

Kрайно време е този експеримент с бате ви Гонзу да приключи, преди с некадърността си да е съсипал дори и тези играчи, в които има някакво бъдеще. И ми омръзна да слушам как ми обяснява как играчи като Симонович, Тевия, Ортега и т.н ще вдигнат класата на Левски. Той няма и един добър трансфер. Каже ли Гонзо за някой футболист че ще вдигне класата на отбора, значи да чакаме пълен провал. Да , важно е Левски да не се класира в Европа, но защо трябва да се съсипва и малкото игрови потенциал на отбора. Все пак като се махне Батков желателно е максимум за една година пак да заприличаме на отбор, а не да чакаме 10.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 10:49 am 
Аватар

Zeleniat написа:

Най-силните играчи на Клитекс бяха на резервната скамейка. Дока и Том.
2то полувреме Клитекс не се напъваха, че даже играеха на петички в нападение. Клитекс са почти 100% шампиони и могат да решат кога да се напъват и кога не.
Вината си е изцяло в нас, че се оставихме да зависим от сульо и пульо. Но нали титулярите много са се изморили, че трябва да си почиват в Мездра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Апр 22, 2010 10:50 am 
Аватар

hidden767 написа:
Kрайно време е този експеримент с бате ви Гонзу да приключи, преди с некадърността си да е съсипал дори и тези играчи, в които има някакво бъдеще. И ми омръзна да слушам как ми обяснява как играчи като Симонович, Тевия, Ортега и т.н ще вдигнат класата на Левски. Той няма и един добър трансфер. Каже ли Гонзо за някой футболист че ще вдигне класата на отбора, значи да чакаме пълен провал. Да , важно е Левски да не се класира в Европа, но защо трябва да се съсипва и малкото игрови потенциал на отбора. Все пак като се махне Батков желателно е максимум за една година пак да заприличаме на отбор, а не да чакаме 10.

сега чакаме халф от Брестник, с който ще си вдигнем класата още повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]