forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 8:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 6:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
tprodanov написа:
Това да обсъждаме футболисти в момента ми се струва адски странно. Преди го бях казвал, къщата ни гори, ние сме тръгнали да бършем прахта от мебелите...

Добре бе, а на Берое дали не им изгоре къщата, пък си биха Литекс като пичове, са биха и Красиморец навън...А ние, кога?

Ми щом Илиян не искаше да дойде тук, значи техната гори по-малко..

Илиан е много близък с Наску, Мъри и Боримиров. Там трябва да се търси причината за неидването. Парите едва ли са били единствената пречка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 6:08 pm 
Аватар

дрън-дрън

сираков пък е много близък с батков, даже все повече си мисля, че близостта им започва още преди 25 години
не трябва да се забравя и че сираков организира туша на лафчис и идването на грашнов/батков
а сираков ако наистина беше срещу батков щеше да излезне и да каже нещо, както направи боримиров

Последна промяна Boyo на Пон Мар 15, 2010 6:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 6:12 pm 

Съгласен съм за Илиян. Най-правилното за мен е авторитетен и опитен треньор да поеме Левски, но като не можем да си позволим такъв, то Илиев се явава най-добрият вариант. Изгледах почти целия мач на Берое и доколкото разбирам от футбол, впечатленията ми са следните: В отбора няма нито един футболист с кой знае какви качества. На моменти бракът в отиграванията е дразнещ и неумението на отделните играчи се набива на очи, но всички са отбор и са научени на няколко от най-важните аспекти на тактическата дисциплина. Илиян изповядва рационалният стил , наглася тактиката си спрямо всеки противник и е научил на теория играчите си как да се възползват от грешките на противника. Причината Берое да не печели във всеки мач е липсата на качествени изпълнители. Няма как да не си зададем въпроса какво би постигнал Илиян с по-добри футболисти, каквито има в Левски. Все пак да не забравяме кое е най-важното за отбора ни - с Илиев или без, смърт за ТБ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 6:16 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Съгласен съм за Илиян. Най-правилното за мен е авторитетен и опитен треньор да поеме Левски, но като не можем да си позволим такъв, то Илиев се явава най-добрият вариант. Изгледах почти целия мач на Берое и доколкото разбирам от футбол, впечатленията ми са следните: В отбора няма нито един футболист с кой знае какви качества. На моменти бракът в отиграванията е дразнещ и неумението на отделните играчи се набива на очи, но всички са отбор и са научени на няколко от най-важните аспекти на тактическата дисциплина. Илиян изповядва рационалният стил , наглася тактиката си спрямо всеки противник и е научил на теория играчите си как да се възползват от грешките на противника. Причината Берое да не печели във всеки мач е липсата на качествени изпълнители. Няма как да не си зададем въпроса какво би постигнал Илиян с по-добри футболисти, каквито има в Левски. Все пак да не забравяме кое е най-важното за отбора ни - с Илиев или без, смърт за ТБ.

ами, точно това е работата на треньора. Да нареди и да научи отбора.
Последните месеци в Левски треньорски елемент отсъства. Играем по инерция и на импровизация. Отборната игра никаква я няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 6:22 pm 

Ами доскоро в България имаше култ към един треньор, който с телешки инат заявяваше че щял да играе еднакво и срещу Ботев и срещу Барселона и нямало да си променя философията за футбола. Той искаше отборът му да копира Арсенал с играчи от Хасково. Не мерси за такива треньори. Така че на мен ми е ясно каква е работата на треньора, но май на голяма част от хората у нас не им е....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 6:26 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Ами доскоро в България имаше култ към един треньор, който с телешки инат заявяваше че щял да играе еднакво и срещу Ботев и срещу Барселона и нямало да си променя философията за футбола. Той искаше отборът му да копира Арсенал с играчи от Хасково. Не мерси за такива треньори. Така че на мен ми е ясно каква е работата на треньора, но май на голяма част от хората у нас не им е....

Стоилов няма смисъл да се сравнява с хората, които го наследиха в Левски. Няма място за сравнение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 6:26 pm 
Аватар

да бе, сектата на мъри заглъхна напоследък , какво ви става :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 7:03 pm 
Аватар

Пожар създаде проблеми с преброяването „Ти от кои си”

Поради повреда и технически проблем, независещи от RING.BG, в момента данните от Националното преброяванe "ТИ ОТ КОИ СИ?" на феновете на Левски и лит(*кс-етрополе не могат да бъдат показани.

Причината е пожар, който избухнал в Телефонната палата, където се съхраняват и сървърите, които отчитат гласовете.

Това не налага спиране на инциативата като всички постъпващи гласове се броят акуратно и ще бъдат обявени веднага при отстраняването на проблема.

Очакваме в най-скоро време проблемът да бъде разрешен.

Молим да ни извините за неудобството.
=====================================================================================================
:sm_cigar
който се набутал с глупости, се набутал
живи и здрави :smt044

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 7:15 pm 

STALKER написа:
tprodanov написа:
Това да обсъждаме футболисти в момента ми се струва адски странно. Преди го бях казвал, къщата ни гори, ние сме тръгнали да бършем прахта от мебелите...

Добре бе, а на Берое дали не им изгоре къщата, пък си биха Литекс като пичове, са биха и Красиморец навън...А ние, кога?

Споделям нението ти.

Берое имаше същия президент-лайно като нашата кафява лястовица. Пари получават от дъжд на вятър. Продадоха някои от звездите си (Дзаферович, Беконо, Галин Иванов). Въпреки всичко играят навито, бият като гости отбори по-силни от нас, а имат и по-добър треньор от нас (това последното не е толкова трудно да се постигне).

Казвал съм го преди, ще го кажа и сега макар да знам какво обливане ще отприщи коментара ми: Батков си е Батков, всичи знаем какво прави той, играчите ни обаче са пълни лайна и като хора и като футболисти. Близко източен член за всички тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 10:10 pm 
Аватар

Що се отнася до постройката - малко глупаво ми се струва да претендираш, че си най-добрия отбор в България и в същото време да се съобразяваш с каква постройка са Миньор, т.е. всеки мач да излизаш с коренно различна схема. Е ясно е, че срещу Барселона нЕма да си 3-ма нападатели.
За футболитите съм сколнен да се съглася със SZ_FEN - на моменти ясно си личи как не си дават особено зор, примерно някоя топ тръгва да излиза в тъч и при малко напъване я хващаш, ама не. Пък и на фона на другите отбори тия келеши си получават добри заплати, че и редовно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 1:55 am 
Аватар

На мен ми се струва странно да играем с 2-ма нападатели и забелязвам, че Миро и Еньо си пречат като играят един до друг. Няма никакъв синхрон помежду им. А и схемата 4-4-2 ми се струва стара и трудно се използва в модерния футбол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 9:30 am 
Аватар

hidden767 написа:

Със всичко съм съгласен с изключение на болднатата част :lol: В момента сме клуб на пенсионера + неадекватни чужденци и вечните млади таланти.
Нямаме 1 футболист за който да кажа че е добър, може би Петков (на който му се чудя как още не е хванал пътя на някъде) е Жоазиньо дето май е по-нисък и от мене :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 10:20 am 
Аватар

hidden767 написа:

:smt038 :smt038 :smt038 Точно на място казано! Според мен няма смисъл да обсъждаме въобще треньори, играчи и т.н. Проблема е в Батков!Вече съм напълно убеден, че този комунист иска да се разправи с Левски генерално и така да сбъдне мечтата на ред олигофрени като милко балев, и останалите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 11:12 am 
Аватар

гил галад написа:
:smt038 :smt038 :smt038 Точно на място казано! Според мен няма смисъл да обсъждаме въобще треньори, играчи и т.н. Проблема е в Батков!Вече съм напълно убеден, че този комунист иска да се разправи с Левски генерално и така да сбъдне мечтата на ред олигофрени като милко балев, и останалите!

Е това вече наистина е точно на място. И това, докато ние спорим бил ли е на далавера от продажбата на рабех примерно и каква ни е постройката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 11:20 am 

ДипломатО го каза много добре в една друга тема:

Цитат:
И сме останали шепа луди дето си трошим нервите, още по-малко билкари/аптекари и незнаен брой "любители на футболната игра" за които има значение единствено дали отбора играе добре или не.Неща като морал, идеали и т.н. са им напълно чужди.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 11:41 am 
Аватар

aquadark написа:
ДипломатО го каза много добре в една друга тема:

Цитат:
И сме останали шепа луди дето си трошим нервите, още по-малко билкари/аптекари и незнаен брой "любители на футболната игра" за които има значение единствено дали отбора играе добре или не.Неща като морал, идеали и т.н. са им напълно чужди.

Подкрепям мнението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 2:10 pm 
MiniGonzo написа:
На мен ми се струва странно да играем с 2-ма нападатели и забелязвам, че Миро и Еньо си пречат като играят един до друг. Няма никакъв синхрон помежду им. А и схемата 4-4-2 ми се струва стара и трудно се използва в модерния футбол.

Тя схемата си е перфектна, но изпълнителите куцат... в крайна сметка не само еньо и шоколада са виновни за това, че тези зад тях не могат да подадат една свястна топка...
но генералният проблем на Левски е другаде и всички сили трябва да бъдат насочени НАТАМ!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 5:30 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
MiniGonzo написа:

Тя схемата си е перфектна, но изпълнителите куцат... в крайна сметка не само еньо и шоколада са виновни за това, че тези зад тях не могат да подадат една свястна топка...
но генералният проблем на Левски е другаде и всички сили трябва да бъдат насочени НАТАМ!

Липсва най-вече духа с който сме свикнали да виждаме отбора, а лошото е, че този дух започва да липсва и по трибуните...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 1:24 am 
Аватар

За какъв дух става дума като само Бардон и Жо знаят защо са на терена и на моменти Сърмов и Минев се опитват :smt006 Само с дух не става, трябва качества... Качественото го продадохме за стотинки, ей богу, ша ги иба и гъбите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 3:05 am 

MiniGonzo написа:

Схемата си е супер,стига да имаш иЗпълнителиТе :bann2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 10:54 am 

banged написа:
MiniGonzo написа:

Схемата си е супер,стига да имаш иЗпълнителиТе :bann2

Схемата с която почнахме Йовов и Енъо на линия ли са или Йовов е пред Енъо? Защото ако Йовов е зад Енъо и той излиза 3 пъти на голово положение, а Енъо не...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 11:12 am 
Аватар

мисля, че на този въпрос и Гонзо не може да ти отговори :lol: :lol: :lol:

иначе след двойната смяна, Йовов се върна в центъра, на мястото на Бардон - това е перфектната позиция за него в момента. Може да задържи топката без да я загуби, може да даде страхотен пас напред, връщаше се назад и крадеше топки... Въобще още Мъри трябваше да направи Йовов плеймейкър , а той го направи нападател, при все че от 17 годишен пропуските са му запазена марка... после найсе треньора същата грешка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 1:29 pm 

От Сираков насам не сме имали нападател, на когото пропуските да не са запазена марка. Пантелич-уникален, Чиликов - в тъпите мачове добре, във важните дупка, Домо - едно от 5 положения, Гонзо - мъка и лакти, и т.н. Трансферната политика не е объркана от вчера. Като кажете "продадохме този, продадохме онзи и сега нямаме играчи". И с този и с онзи, все сме нямали. Няма нужда от абсолютизации. Играчите, които сме имали, достойни за Левски, се броят на пръсти последните десетина години. Така че без генерална промяна в мисленето, нищо няма да се промени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 4:57 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?id=227186
След като Фалафела Онижи и обруга Месията и го завлече моШно, БоК Рабех е на път да се подиграе и с комунистическото отроче онв анадолско знаме :smt035 подиграва се :smt035 Онижава :smt035 ще! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 17, 2010 10:03 pm 
Аватар

Имам един вАпрос за сецЕалистЕ - я каже точно каква ни беше тактиката с Литекс, че гледах, глеах, ама съм просто момче и не разбирам :smt102

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:30 am 
Аватар

Големи специалисти сме тука всичките! Какво има да бистрим тактиката, когато в Левски от много години не се спазва основното определение за футбола, че е проста игра за умни хора! Напълно съм съгласен с мнението малко по-нагоре на хидън, че от десет години нямаме качествен голаджия. Аз ще добавя само, че от десет години нямаме качествени играчи за повечето постове! А положението за последните четири години е, че въобще нямаме играчи за никакви постове...каква тактика, какви пет лева?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 12:17 pm 
Аватар

thegboy написа:
Имам един вАпрос за сецЕалистЕ - я каже точно каква ни беше тактиката с Литекс, че гледах, глеах, ама съм просто момче и не разбирам :smt102

Като един от старши треньорите ще отбележа, че в този мач тактика нямаше. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 5:03 pm 

Тази група за мача със Славия ми харесва:

Групата на Левски
Вратари: Георги Петков, Божидар Митрев
Защитници: Виктор Генев, Стефан Станчев, Елин Топузаков, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Йордан Милиев
Халфове и нападатели: Майкъл Тевия, Александър Александров, Мирослав Антонов, Христо Йовов, Мариян Огнянов, Иван Цачев, Жоазиньо, Седрик Бардон, Николай Димитров, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 5:29 pm 
Аватар

Честно казано, на мен не. Човек тънал 3-4 години в посредственост, и който се е спуснал по наклона обратно от ШЛ до Беласица няма обратен път нагоре. Нито Хичо ще стане футболист, нито Лъчо, нито цигането. Стефан Станчев, ок, да идва Гошо Чакъров, Балджийски, имахме и едно малко дръвче нападател Мишел, винаги вкарва, ей така, без да иска, без красота, изклизмени голове, но пък влизат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 5:42 pm 
Аватар

Само на хидън искам да кажа, че ако намира кусури на Гонзо като деветка на Левски, в сравнение с всичко останало откак има демокраций и аз гледам футбол, то или си въобразява, че Ибрахимович и Дрогба са се предлагали да си плащат, ама някой ги е изгонил или наистина аз съм много объркан относно футбола.
:shock:

За теб сигурно Рууни за нищо не става, щото се бори и се ръга като биче? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]