forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 5:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:15 pm 
Аватар

Това Кремикоцито като някоя златна мина майна, уж фалирало от 15 години, пък една камара тюфлеци точиха оттам, барабар с Люпи Томов- Сашо :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:15 pm 
Аватар

А още не са го нарязали даже :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:17 pm 
Аватар

да бе, ти живееш в страната на мултихилярдерите, нема страшно :)
отвсекъде тече злато, а в некои хилярдерски квартали и фекалии щото не им останаха пари за канализация хаха той Месията милия даде всичките си 58 милиона за Левски, ей богу, и не останаха за нещо по-различно от септийна яма :lol: :lol: изкопаха я лично момчетата от отбора на една тренировка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:17 pm 
Аватар

Мани майтапа, ама в един репортаж за Кремиковци, показваха едни огромни халета пълни с ламарина, готова за продажба :wink: Кой ли ще се облажи от това :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:19 pm 
Аватар

костов естествено!

Цветан Цветанов арестува хората дето крадваха от Кремиковци, но той просто го направи заради Бойко, който пък естествено го поръча , заради онзи с брадвата , който не му стига веднъж, ами иска и втори път да ограби българската икономика :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:21 pm 
Аватар

Бойо, какви са тези рептилски постове майна :lol: не хващам от къде тръгват и накъде отиват, като магистрала Люлин :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:29 pm 
Аватар

По-всички стандарти, най-мръсната провартизация в Европа е руската, ние сме на второ место. Иван Костов не мога да го обвинявам директно, но като се има предвид що народ забогатя криминално по неогово време, нормално е човек да допусне, че и той е намазал :smt002

Тук понеже Бойо спомена баща си...да кажа и аз...Моя беше директор в "Машиноекспорт", едно от големите външнотърговски предприятия по времето на соца...С контакти, пазари....Доста хора с опит в бранша имаха желание да го купят...Обаче Ал Бож и Костич го подариха на Борислав Дионисиев - ченге и Радосвет Радев - ченге, като благодарност за медийната подкрепа. Мога да разкажа некой неща и за Хидравлика - Казанлък, който баща ми и директора на завода бяха превърнали в едно доста печалившо предприятие с пазари в чужбина, което даваже най-виските заплати в региона по онова време...После по схемата на РМД го прилапа...Александър Томов...с Капрони АД - Казанлък стана почти същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:31 pm 
Аватар

Змей, не мога да се съглася. Най-лошия възможен вариант е Костов да е бил почти нищо не значеща фигурка в целата работа. Сравни Костов с Лилов...

Последна промяна tprodanov на Чет Фев 18, 2010 10:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:32 pm 
Аватар

В България имаше два вида приватизация с малки изключения
Първият тип : от НЕЩО става НИЩО, прилапва се и става ПО-НИЩО :lol:
Вторият тип нещо струващо НУЛА се продава за НУЛА и после развитие НУЛА :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 11:00 pm 
Аватар

ТуристО написа:
2 каси ,че нема да спи у тех повече :smt006

Цитат:
Съдът освободи петима от "Октопод", остави в ареста Алексей Петров

Даеба, замалко :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 11:21 pm 

змея олигарх-рентиер да не се прави на много беден :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 11:54 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
змея олигарх-рентиер да не се прави на много беден :smt004

Змея-подменен, по настоящем рептил, вече разбрахте защо залита налево! :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:01 am 
Аватар

Змея майна като ги знае тия неща и си верва не знам що преди беше най-върлио костовист, а сега стана най-върлио анти-костовист, има нещо сбъркано при него :smt006

Иначе костов е виновен за всичко, а хора като лилов и гоцев може и да не ги обсъждаме :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:06 am 
Аватар

Защото и аз бех заблуден и съм си мислел, че бащата е афектиран и преекспонира, но рано или късно на всеки му идва акъла :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:10 am 
Аватар

змея влечугоподобното - тея примери дето ги даваш , така звучат идеални за 24 часа, ама дай цифри и факти - като е била конкурентноспобна фирмата, кой точно я искал да я купи, какви пари е давал?
Мина много време и ми се губят някои неща, но РМД-та не се ли правеха само за предприятията, където нямаше заявен интерес от инвиститори за приватизация? Това, че заводът е пласирал малко стока в други държави, не значи , че е бил печеливш - много лесно може да пласираш ако просто продаваш на най-ниска цена от всички производители, но в крайна сметка продаваш на загуба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:14 am 

ти наистина ли смяташ, че ако имам цифри и факти ще седна да ти ги пиша у форум0? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:30 am 
Аватар

Виж кво, пределно ясно ми е , че човек вярва на това, което иска. :lol: Квито и факти, цифри и докИменти да ти тропна, нема да те убедя, а и не ми тва целта. Просто се аргументирам. А ако все пак искаш да разбереш, ходи и питай хората в Казанлък кога най-добре е работил завода, кога си взимали най-вискои заплати и са имали най-много поръчки. Може да ги питаш и сега на какъв хал са Хидравлика и Капрони, вещо приватизирани от Лупи Томов - Честния :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:33 am 
Аватар

Бе то и хората в Плодовитово беха много по-добре, когато магистралата свършваше в селото, ама това не значи, че построяването й е грешка :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:40 am 
Аватар

Да точно така, всички извън некой квартали на 24 МИР са заблудени орки, шот спреха да гласуват за Костов и СДС :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:43 am 
Аватар

Е интересното е докато беха пресни впечатленията от управлението как всички беха яко дсб и как като поизбледняха малко спомените, но червената пропагандна машина не се спря за тва време, стават некои хора разочаровани вече :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:46 am 
Аватар

STALKER написа:
Виж кво, пределно ясно ми е , че човек вярва на това, което иска. :lol: Квито и факти, цифри и докИменти да ти тропна, нема да те убедя, а и не ми тва целта. Просто се аргументирам. А ако все пак искаш да разбереш, ходи и питай хората в Казанлък кога най-добре е работил завода, кога си взимали най-вискои заплати и са имали най-много поръчки. Може да ги питаш и сега на какъв хал са Хидравлика и Капрони, вещо приватизирани от Лупи Томов - Честния :lol:

питам пак - РМДта нямаха ли право да купуват само заводите, за които нямаше заявен интерес за приватизация? Или с други думи, единствената възможна алтернатива на ликвидация? Ако съм прав - тогава аргументът ти е абсолютно невалиден!

Иначе, че ставаха далавери и рмд-тата не се получиха, така , както беше идеята е ясно. Ставаха далавери в приватизацията , естествено, дори и при Костов!. Идеята ми е, че говорим за толкова мизерна икономика, че и без никакви далавери държавата щеше да вземе макс 1-2 милиарда повече, което съгласи се са смешни пари за една държава, дори и малка като нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:47 am 

kva chervena propaganda vurhu men i zmeia primerno be?

useshtai se malko be haho

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:52 am 

не ядосвай бранника, че ще изкара графиката :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:57 am 

tva shte da e tochnata grafika maina :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:58 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
не ядосвай бранника, че ще изкара графиката :smt003

Фене на Иван Костов във фейсбукаке, какви са тези иронични подмятания към твой съмишленик и кво и е на графиката? :smt003

Иначе червената пропаганда си се наслоява просто - тръгва от некои вестници и телевизии и се наслоява в обществото, вървят слухове, приказки ала бала и накрая не се знае точно кое е вярно и кое не - все по някакъв начин е стигнала и до вас. Стигнала е и до майка ми и ми разправя някви пълни небивалици, но фактите са си факти - при едно ходене до англия в самолето - тя с вестник уикенд или нещо такова, три оплюващи статии против костов с някви небивалици на които масово хората вярват, аз с файненшъл таймс - две страници посветени на България, костов се споменава на неколко пъти като "политикът-реформатор, поставил България на европейския път на развитие", тва ми е достатъчно :smt006

И относно за за кво бил подготвен и подготвен ли е - е ми достатъчно е да му слушаш отговорите на определени въпроси, напраи цел сайт човеко, да му слушаш идеите, дори изказът - няма друг политик в България на неговото ниво :smt006 И тва, че на 60 години стои тук и се занимава в политика и виси по цел ден в парламента само щот бил някой, вместо ако е откраднал 600 милиона да си гледа живота по некой екзотичен остров за мен не е много силен аргумент :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:59 am 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:

питам пак - РМДта нямаха ли право да купуват само заводите, за които нямаше заявен интерес за приватизация? Или с други думи, единствената възможна алтернатива на ликвидация? Ако съм прав - тогава аргументът ти е абсолютно невалиден!

Иначе, че ставаха далавери и рмд-тата не се получиха, така , както беше идеята е ясно. Ставаха далавери в приватизацията , естествено, дори и при Костов!. Идеята ми е, че говорим за толкова мизерна икономика, че и без никакви далавери държавата щеше да вземе макс 1-2 милиарда повече, което съгласи се са смешни пари за една държава, дори и малка като нас.

Нищо не разбирам от РМД-та, казвам кво съм чул от стария, а нема причина да ме лъже, най-малкото защото до 97-ма и той скача плътно по сините митинги :lol: Ако си спомянш първите година-две Лупи с "ЕвроЛъжицата" подкрепяше правителството на Костов и точно тогава стана далаверата...Нещо ги изработи чрез някъв приватизационен фонд май...Утре ше разпитам дъртия по скайпО :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:10 am 

жорка, добрият политик не се определя по това как говори и кво знае, а колко хора му вярват. от тази гледна точка колкото и невероятно да звучи бб е перфектен. щото политиката не е олимпиада по математика. костов може и да говори прекрасно ( за което съм му показвал симпатии не само във фейсбук, но и на живо), но изгуби доверието на масовия българин. да не забравяме, че ти и бай иван от сопот имате равен глас и тва че ти четеш графики не значи че всички го правят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:14 am 

Brannika kolko poveche pishe tolko poveche se izlaga-tochno blagodarenie na chetiashtata uikend tvoia maiko tupako si u vienna i imash vuzmojnosti za koito dosta dalech po-motivirani momcheta i momicheta nemat!!! ti moe i da si vzel financial times da se pravish na interesen pred stjuardesata ama tva neznachi che moe shvanesh kvo e napisano vutre :)

sega iavno veche ima tochnia vestnik

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:16 am 
Аватар

Е ми за мен е важно кво говори и кво знае, както и ми стига че дсб е с най-образования леекторат - бб като е добър треа да гласувам за него ли? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:17 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Brannika kolko poveche pishe tolko poveche se izlaga-tochno blagodarenie na chetiashtata uikend tvoia maiko tupako si u vienna i imash vuzmojnosti za koito dosta dalech po-motivirani momcheta i momicheta nemat!!! ti moe i da si vzel financial times da se pravish na interesen pred stjuardesata ama tva neznachi che moe shvanesh kvo e napisano vutre :)

sega iavno veche ima tochnia vestnik

Е аз да съм казал, че не съм благодарение на нея? Точно тва показва колко е силна пропагандата :wink: А тва за файненшъл таймс мисля дори да не го коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]