Boyo написа:
Пак се вкарвате в некви филми. Съдията беше некадърен, но да кажеш, че е бутал селяните е смешно. Червеният на Минев даже трябваше да е директен. На Еньо беше пресилен, но същото важи и за кишишев, където требваше да има жълт за Зле за симулация (и то най-странното е, че показа жълт на Зле в тая ситуация, не се разбра защо). При втория им гол виновен на 1000% е Рабех с безумното му изчистване - ако имахме един трезвен защитник мача си го взимахме. Жиката беше съборен от наш, а не от оранжев... Не даде по една идентична дузпа и за двата отбора. Интересен мач, но и двата отбора са пълни с посредствени футболисти. Нашите бяха по-мотивирани, а те по-добре тактически - хиксът е нормален
Това, което не ми хареса е, че за пръв път на Герена селяните беха далеч по-културния отбор , който се мъчеше да играе футбол, а ние бехме селяните - симулации, псуване, бутане, ритане. За мен това не подхожда на Левски... Гонзо хубаво ги нахъсва, но ако това е цената не съм доволен. Сравнявате с едно време, но 98-ма нашите бяха тези , които се мъчеха да играят футбол културно, а Селяните вадеха целия си арсенал от селски номерца.
За първи път не съм съгласен и с една запетая от това, което си написал.
Аз селски номерца от лудия Левски снощи категорично не видях. Отново селяните-цигани бяха тия, които при всеки тъч, всеки аут, корнер, при всяко докосване от противник, поглеждаха към съдията, вдигаха ръце, ръкомаха, искаха нещо и ако не го не го получеха, почваха да реват и да му говорят от 20 см в лицето. И то в очевидно ясни ситуации. Кой и кога си позволява такива неща, дали като не е наясно с "организацията"? Трите минути продължение що не коментирате? Колко щяха да бъдат те, ако резултатът беше 2:1? До изравнителен гол ли се игра снощи? А как мазният гей със свирката отърваваше селяните от всеки наш натиск с измислен фаул в тяхното поле? И обратното - как накрая натисна нас в нашето пак с фаулчета, меко казано "спорни"?
Колкото до бавенето на играта накрая - с 9 човека и отборът на стария Гуус Хидинк ще се подмотва в последните минути, борейки се за изключително ценна най-вече в психологически план победа. Ловешките пакистанци почнаха гаврата с футбола и темпото още след 11-та минута, като съвсем почнаха да изгрубяват, след като съвсем явно ги натегнахме след средата на първото полувреме.
Прекали с обективизма и ти.