forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 2:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:07 pm 
Аватар

http://mobile.sportal.bg/news.php?category=0&id=203636

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:09 pm 
Аватар

Цитат:
Собственикът на лит(*кс-етрополе Димитър Борисов обяви, че още от утре в тима се връщат всички наказани футболисти. Това са петимата играчи, чието наказание продължи повече от един ден – Кирил Котев, Иван Иванов, Иван Караджов, Йордан Тодоров и Светльо Петров.

Снощи бях с момчетата, до към 11 часа, :smt003 утре ги връщаме в отбора. Освен да ги дам при вас репортери, ама ще ви изядат хляба. Всички връщаме. Не, те няма да пътуват за Базел, просто бяха отстранени временно от тренировки, а сега ги връщам в отбора. Надзорния съвет взе решението”, каза Борисов.

Явно обаче с това решение не бяха запознати изпълнителният директор Венци Живков и самият Любо Пенев, :smt102 които говориха преди на летището да пристигне Борисов. Старши треньорът не спомена за утрешното връщане на играчите, а Венци Живков няколко пъти заяви, че те ще тренират с дублиращия отбор.

Димитър Борисов бе запитан още, дали знае нещо за инцидента в заведението в Горубляне, тъй като бе замесено и името на Калоян Стоянов, но отговорът му бе: „Не, не зная нищо по въпроса.”

На въпрос, дали Димитър Борисов взима решенията или старши треньорът Любослав Пенев, собственикът отговори: „Ние ги взимаме решенията :bigok. Няма събития в лит(*кс-етрополе :smt003 , всичко е нормално. Тези хора бяха временно отстранени, нищо повече.”

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:14 pm 

Е, в защита на горепосочените ще отбележа, че ако Гонзо беше направил същото и него щяхме да го носим да ръце :wink:
Мярката е добра, след като си направил грешката да изпуснеш юздите, ама беше пределно ясно, че е чудо за 3 дни и ще има: "Абе те си осъзнаха грешкатааааа...", "Абе те се извинихааааа...."
Няма кой да играе иначе в кирливия им отбор.
Същата работа като с Рабех :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:14 pm 
Аватар

Цитат:
Няма събития в лит(*кс-етрополе , всичко е нормално.

Цел живот така нормално да я карате, мама ви свинска!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:16 pm 

И тамън казах Рабех :shock: :shock: :shock:
http://sportal.bg/news.php?id=203666

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:21 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
И тамън казах Рабех :shock: :shock: :shock:
http://sportal.bg/news.php?id=203666

cska.sportal.bg

Докато не го видя в игра, не вярвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:23 pm 
Аватар

:?

Ми той, поне официално, именно Гонзо му спаси гз на Рабех при последната издънка :smt006

Любо Пенев взе най-правилното възможно решение с отстраняването на футболистите, но естествено веднага се осраха от страх. Сега вече никой в чорбата няма нито авторитет, нито мотивация.

При нас с Рабех е същата работа, макар да не е в такива мащаби. Мароканския боклук трябваше моментално да бъде изрита и да не се появява покрай Герена :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 2:30 pm 
Аватар

венци живков:

„Трябваше да се случи. Радвам се, че сме първите, които го направихме. Показахме на някои футболистчета, че не може да се подиграват с труда на клуба, с желанието на собствениците да създадат отбор, който да печели титли. Така ще бъде и за напред. Така ще се постъпва с всеки, независимо дали е звезда или дават някакви пари за него. Твърди сме към такива хора”

и след малко димитър борисов:

„Снощи бях с момчетата, до към 11 часа, утре ги връщаме в отбора. Ние ги взимаме решенията. Няма събития в лит(*кс-етрополе, всичко е нормално."

--

така че не знам, кво се нахвърляте баш върху нас, че сме казали, че тва беше правилната постъпка. :shock: отделен въпрос е, че сега единственото мъжко решение на пенев ще бъде да хвърли оставка, а той няма да го направи, но поне изчакайте до тогава, за да ни облеете :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:01 pm 
Аватар

echoes написа:

така че не знам, кво се нахвърляте баш върху нас, че сме казали, че тва беше правилната постъпка. :shock: отделен въпрос е, че сега единственото мъжко решение на пенев ще бъде да хвърли оставка, а той няма да го направи, но поне изчакайте до тогава, за да ни облеете :bigok

Не можем да траем! Пикочните ни мехури се пукат от препълване! Отворете усти, отрепки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:01 pm 
Аватар

Нито изхвърлянето, нито връщането са правилни постъпки. Свинете сами, както обикновенно, се докараха в ситуация да нямат правилен ход. Ей така ги виждам аз нещата

1 Невиждано в лит(*кс-етрополе: Любо Пенев отстрани 9 играчи от отбора, 5 от тях бяха титуляри при загубата в Ловеч!
2 Босът на лит(*кс-етрополе: Подкрепяме Пенев за решенията му!
3 Пенев: Две причини - разваляне на атмосферата и неспазване на режима
4 Маркиньос вече тренира с първия тим на лит(*кс-етрополе
5 Пенев след срещата в Титан: Трима пътуват за Базел, другите ще ги мисля
6 Босът на лит(*кс-етрополе върна в отбора четирима от отлъчените, Пенев е против
7 Живков: Показахме на някои футболистчета, че не могат да ни се подиграват, мислят само за пари
8 Борисов: Утре връщам всички наказани
9 „Смея да твърдя, че момчетата не са такива, каквито са изкарани по медиите. Нито са пияници… мисля, че тук не е точно така и не трябва да се твърди нещо, което не е потвърдено и доказано”, сподели треньорът.

и както и да го гледам виждам безмъдие, безакълие, безволие и безкадърност. Ае ако може и безчорбарие да видим вече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:13 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Нито изхвърлянето, нито връщането са правилни постъпки. Свинете сами, както обикновенно, се докараха в ситуация да нямат правилен ход. Ей така ги виждам аз нещата

1 Невиждано в лит(*кс-етрополе: Любо Пенев отстрани 9 играчи от отбора, 5 от тях бяха титуляри при загубата в Ловеч!
6 Босът на лит(*кс-етрополе върна в отбора четирима от отлъчените, Пенев е против
7 Живков: Показахме на някои футболистчета, че не могат да ни се подиграват, мислят само за пари
9 „Смея да твърдя, че момчетата не са такива, каквито са изкарани по медиите. Нито са пияници… мисля, че тук не е точно така и не трябва да се твърди нещо, което не е потвърдено и доказано”, сподели треньорът.

и както и да го гледам виждам безмъдие, безакълие, безволие и безкадърност. Ае ако може и безчорбарие да видим вече...

Забрави най- важното:

10. "Всичко е наред, продължаваме напред". :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:16 pm 
Аватар

acrimonious написа:
tprodanov написа:

Забрави най- важното:

10. "Всичко е наред, продължаваме напред". :smt003

То тва и за нас важи :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:37 pm 
Аватар

добре бе, леко се изнервям вече. нито съм казвал някога, че е добър треньор, ръководител, бащица или каквото и да е друго, за да ги докара нещата до там, нито нищо. не ме интересува как, защо и какво е станало, за да се стигне до там, че да пият. да пият орина ако искат. и да не искат пак да я пият! не съм чорбар и не съм "чорбаризиран", дано изгният и пенев и всичките останали до един. казал съм единствено, че в конкретната ситуация, до която така или иначе се е достигнало вече, тва да ги разкара беше мъжко решение. и абсолютна жена ако го беше взела, пак щех да го кажа, не ме интересува пенев ли е, менев ли е. и много ясно, че ще стане, когато отбора не върви. що не го направил преди дербито с литекс, като е мъж.. ако го беше направил тогава, щехте да пишете "ебати тъпака, как може точно преди мача, поне да беше изчакал да мине и тогава". а и тука сигурно 1528903 пъти сме си повтаряли, как и Гонзо си пуши и си пие, ама е БОК на терена и никой не му държи сметка, нали?

и кво правиме ако рабех играе в четвъртък?! щото тия отрепки поне още не са изкривили мантинелите, а тоя боклук го направи, на едно место дето минавам всеки ден, на 10 минути от нас, впрочем..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:46 pm 
Аватар

Ами пак не беше мъжко и правилно решение. Преди да хапнеш орехчето трябва да си го премериш на задника, да видиш дали ше може да излезе. Правиш нещо, и след часове наопаки.

А като махаш някого не се прави ей така показно пред телевизиите. Можеше да им направи треньорска контузия и толкова, без обяснения. Обаче не е това въпроса - на него му трябваше оправдание, и понеже няма нищо мъжко в него, той си търсеше с кого да се оправдае. Така си осигури още няколко мача. А в това няма нищо мъжествено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:57 pm 
Аватар

Стига де,Любо не е виновен.За такова решение се искат топки.Две по точно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 4:00 pm 
Аватар

Минев и сливенския циганин също горят за Базел заради грип :smt006 Кой ще играе отзадЕ се пита :smt006 некви идеи :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 4:09 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ами пак не беше мъжко и правилно решение. Преди да хапнеш орехчето трябва да си го премериш на задника, да видиш дали ше може да излезе. Правиш нещо, и след часове наопаки..

наопаки е димитър борисов. очевидно е, че цирка е пълен при тех, но тва пак няма нищо с конкретната ситуация и конкретно ни изказване, на някои от нас тук, тогава, веднага след решението.

tprodanov написа:
А като махаш някого не се прави ей така показно пред телевизиите. Можеше да им направи треньорска контузия и толкова, без обяснения.

треньорска контузия на ДЕВЕТ ЧОВЕКА? ти сериозно ли?!? и то при положение, че от седмица се говореше постоянно за тва, а още след мача журналята го почнаха за караджов, който очевидно вече беше извадил "не показно".. ;)

tprodanov написа:
Обаче не е това въпроса - на него му трябваше оправдание, и понеже няма нищо мъжко в него, той си търсеше с кого да се оправдае. Така си осигури още няколко мача. А в това няма нищо мъжествено.

еми тва си е твое мнение.. според мен, ако това е истина (че тия деветима са щракали с пръсти до 4 сутринта ДВА ПЪТИ през тая седмица), това е правилното решение на треньора им.

и тва ми е последния пост по темата, щото е абсурдно да спорим за тая тъпотия повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 4:34 pm 
Аватар

Много обичам когато някой си прави ташак с някое литературно произведение :smt006 Гонзо_марто самооблей се :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 4:37 pm 
Аватар

Аз предлагам gonzo_marto да бъде пратен във форума на своге.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 4:42 pm 

Съмнява ме той да го е измислил цялото, по-вероятно е да е копи пейст отнякъде, но все пак! - :boisw

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 5:01 pm 
Аватар

Я се съсредоточи във шоколадовата фабрика, да не объркаш съставките :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 5:07 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Много обичам когато някой си прави ташак с някое литературно произведение :smt006 Гонзо_марто самооблей се :idea:

Гледай от положителната страна - поне го знае :smt006

А за Рабех, стига сте го споменавали вече - той на практика плаща за да играе в Левски с толкова глоби, така че си е бая оферта футболист за Батков :smt003 Докато не чух нещо да се казва за глоби при Чорбата, само за вадене от състава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 5:32 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Първолет Стаматов написа:
Некои "другарчета" от форона бурно аплодираха "мъжката" постъпка на другаря Любчо Пенев за решението да извади 9 пияндурника и хомоси. А сега къде са, да го аплодират за путкинската постъпка? ПИТАМ? Да не изброявам имена, които му се кланяха.

:smt023

Някъде да съм писал, че харесвам (според вас аплодирам) Любо Пенев, като треньор само защото е изгонил 9 човека ?

Ако трябва да бъда честен, да това беше едно от нещата заради които харесвам треньора Любо Пенев. Но в никакъв случай единственото, и в никакъв случай най-важното.
Наистина леко си промених мнеието за него след последните действия ( дали ги е върнал той или някой друг и в двата случая е лошо за него. В единия казва нещо върши друго, а в другия някой му извива ръцете и той мълчи), но като цяло го смятам за добър треньор за наще стандарти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 5:39 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Минев и сливенския циганин също горят за Базел заради грип :smt006 Кой ще играе отзадЕ се пита :smt006 некви идеи :smt003

Как кой - ТАНКЪТ естествено! :smt003

Иначе кво против имате най-добрия ни играч Рабех бре, оооу. Много сте крайни ебаси. Аз пък твърдя, че и Певецо, и Сърмов и особено Рабех са добри играчи и имат място в Левски. Певецо просто треа го върнат назад и да ходи при психоложката ако още я има, Сърмов не може да е сам дефанзивен халф (май забравяте с Гаджев и Тасевски ква средна линия беха напраили), а Рабех е най-добрия чужденец, който съм гледал в Левски, само Гонзо треа му бие шамарите да спре да пие :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 6:37 pm 
Аватар

Ето за архива сканирано от вестник

Прикачени файлове:
CSKA SE NASRA.jpg
CSKA SE NASRA.jpg [ 73.2 KiB | Прегледано 3583 пъти ]

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 6:39 pm 
Аватар

цяла Европа им ръкопляскала :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 6:45 pm 
Аватар

Цитат:
Добре ве вие болни типове ли сте !? Ако това че група играчи са се напили и ОПРЕДЕЛЕНО заради това сме загубили 2... Прочетете още мача е ЦИРК ... ТИ ГЛЕДАЛ ЛИ СИ ПРИ ВАС КАКВО СТАВА !? Да ти начертая ли карта на ЕВРОИДИОТА само от последните месеци !? Копеле когато не сте в позиция да говорите ТРЯБВА ДА МЪЛЧИТЕ! Утре като биете Залцбург да не си повярвате много ... защото те в момента са ОТЧАЙВАЩО СЛАБИ ама противно слаби... все едно някой е сменил целия отбор и е пуснал юнушите... Като влезнете в зона Лига Европа тогава говори ;) Ама до вчера 11 днес 6 и много лаете... стига не се излагай за нищо не ставате ;)

:smt005 :smt005 :smt005

Не, че били слаби. Алкохолиците ги провалили иначе щели да разбият Базел, Миньор и Литекс. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 6:46 pm 
Аватар

това да не е от дата беге хуулс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 6:50 pm 
Аватар

кажи и ник, че като гледам стила на писане, май е един познат :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 6:51 pm 
Аватар

Нема кой да е ако не е тзар :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]