forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 6:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 2:58 pm 
Аватар

Я гледай, какво станало според Стандарт:

Вандали драскат обиди за Левски

Вандали надраскаха обиди срещу Левски посред нощ в центъра на София. Бившият офис на "сините" на "Леге", където сега е едно от подразделенията на М-Тел и феншоп, осъмна с грозни думи по адрес на футболния клуб.

Камерите обаче са записали акцията на злосторниците и е много вероятно те да бъдат разпознати. От Националният клуб на привържениците на Левски и неговите подразделения се дистанцираха от провокацията и обявиха, че тя е дело на самодейци.

По обед Владимир Владимиров и председателят на "София-Запад" Антон Калчев имаха среща с изпълнителния директор Константин Баждеков. Те уточниха с него мерките, които ще вземат стюардите, за да се избегнат ексцесии.

Те обещаха, че този път и една бомбичка няма да бъде хвърлена от сектор "Б" заради заплахата от сериозно наказание, които виси над клуба. Освен това двамата бяха категорични, че изцепки от рода на тази на ул. "Леге" няма да има в четвъртък. "Каквото и да става, ние сме длъжни да подкрепим отбора и да се наслаждаваме на двубоя с клуб като Лацио", обяви Владимиров. След това Владимиров и Калчев се отправиха към СДВР за среща с полицията.

В същото време стана ясно, че адвокат Тодор Батков е разказал на прокурори за измамниците, виновни за мнимия трансфер в Рубин. Те са отишли при него в Би Ти Ви, когато гостува на Бареков. Собственикът на Левски се е заканил да гони до дупка измамниците и това е само началото. От прокуратурата признаха, че вече работят по версиите за измама и пране на пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 3:23 pm 
Аватар

Много е важно НКП да се дистанцира от вандалите :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 3:42 pm 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/node/150263

Чакам зимата да дойдат още Легендата, Ингълс, Костя, Нешко, Драгич, Чавдар Антанасов, Захари Сираков и Асен Николов. Заедно с Петков, Кривия, Гонзо и Топчо предсрочно изпълняваме план 2011 за подмладяване на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 3:44 pm 
Аватар

Ако Захари Сираков дойде , няма да е грешка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 3:50 pm 
Аватар

Найденчо, айде стига с футболисти на по 30 и нещо си години. Бах го, ние станахме бетер Милан. И аз нямам нищо против Захари, ама да беше дошъл преди три години. То е ясно, че ако играе на мястото на куцияО кон ЖивкУ, ще е поне с 6 (шест) класи над него (то кой ли няма да е), ама все си мисля, че не трябва да ни е такава трансферната политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 3:52 pm 
Аватар

Един-двама максимум може , пък и да те цитирам е поне 6 класи над Живко :smt006 Тъй или иначе Живко ще си е доживот на този пост :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 3:56 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Един-двама максимум може , пък и да те цитирам е поне 6 класи над Живко :smt006 Тъй или иначе Живко ще си е доживот на този пост :smt006

Един-двама може, както се вика с повечко рутина в действията, с по-голям опит. Ама както е тръгнало, ще са един-двама под 34 години :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 4:20 pm 
Аватар

захари сираков направи последния си силен мач в кариерата май на 5:0
но тогава и все още играеше офанзивен халф, при това отляво
като защитник е един от най-нестабилните , които съм виждал в Левски и поне четирима старци в А сектор са получавали инфаркт по време на мач заради негови отигравания :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 5:21 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Много е важно НКП да се дистанцира от вандалите :smt031

Важно е и още как. Каквото и да си говорим феновете са тези по фен клубовете - каквото кажат те, това се води, че го е казала агитката :smt006 Това, че тука във форума повечето са на мнение, че Батков му е време да се маха, никой не го е еня. Казват ти хората, че се разграничават от обидите по Батков, че няма да се правят мизерии, че трябва да се подкрепи в тоя момент отобра и т.н. и т.н. все действия, с които се застава зад Батков и неговата политика.

Или си мислите, че утре някой ще приеме на сериозно някое и друго случайно подвикване срещу Батков или едно-две скандирания ? :lol:

Истината е, че от години насам Тошко си прави каквото си ще. Хиляда пъти е показал, че му дреме на кура и за фенове и за отбор - излага ни пред цял свят, взима грешно решение след грешно решение, че даже си позволява и да говори като предводител на феновете (ку са сещати за БеФиСеТу :smt006 ) и ние си траем. :shock:

Дали някой там наистина взима пари от Батков - не знам и се надявам да са само слухове, но е факт, че сме станали доста послушна публика напоследък и закономерно никой не ни бръсне за слива :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 5:24 pm 
Аватар

Ако Кривия се върне пролетта, мое и на мач да отида

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 5:47 pm 
Аватар

thegboy,преди време 60% от сегашният фен клуб издигаха плакати срещу БатЯ за по маловажни неща ...сега са кротки агънца и " подкрепа трябва " . лапат пачки и тВа е :) Нека се дистанцират - мършави подлоги !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 12:33 pm 
Аватар

Цитат:
Извънредно: Батков: Босовете на лит(*кс-етрополе са поръчители на казанската афера

от гонг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 12:40 pm 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 12:58 pm 

Ако всичко което казва Батков се окаже без покритие и доказателства срамът ще бъде невиждан :shock: :shock: :? :? :?

Последна промяна blueman_bg на Чет Окт 01, 2009 1:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:02 pm 
Аватар

Скандалното интервю на Тодор Батков

Коментари (6) Чат 01 октомври 2009 | 12:42
Скандалното интервю на Тодор Батков

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че босовете на лит(*кс-етрополе са поръчали „Казанската афера", която гръмна преди дербито между „сини" и „червени". В интервю за Гонг, адвокатът заяви, че има доказателства по въпроса. Ето и това, което бизнесменът каза в обширното си изказване:

-Г-н Батков, Левски записа черна серия от резултати, но имаше и друг черен момент за тима, става въпрос за „Казанската афера". Казахте, че ще лазите, но ще разберете, какво се е случило, докъде стигнахте?

-Не се наложи да лазя, но нещата поне за мен в общи линии са ясни. Правя необходимото всички доказателства да бъдат там, където им е мястото- в спецслужбите и прокуратурата. Заявявам, че повечето от доказателствата, вече са събрани. За мен няма въпросителна, извършителите са ясни. Поръчителите и мотивите, също са ясни. На територията на България са извършени поне две тежки престъпления. Вчера подадох жалба до главния прокурор, в която посочих, кои по мое убеждение са извършителите, без да се притеснявам, че ще се измъкнат и едва ли не, ще нося отговорност за клевета. Знаете, че аз съм сериозен човек и държа на думата си.

-Българи ли са и готов ли сте да им кажете имената? -Да, готов съм! Това са, така наречените, новоизлюпени футболни босове и собственици на лит(*кс-етрополе, Димитър Йосифов Борисов и Иво Димитров Иванов!

-Те са извършителите или поръчителите? -Те са поръчителите и хората, които са се възползвали. Вижте, става дума за две съвсем различни неща. Едното е крупно залагане в няколко тотализатори, по всяка вероятност, някои от тях са нелегални. Не са на територията на България, като са заложили крупна сума, като е ясно каква е и къде е депозирана в брой, в една европейска държава. Ясно е и каква горе-долу е печалбата. Второто е, манипулирането на резултат от спортно събитие въз основа на, което е и залагането и измамата, на която бях подложен аз и Левски. Говоря съвършено точно, все пак съм на 51 години и нося цялата отговорност. Все пак от 20 години съм адвокат, абсолютно съм наясно с нещата, абсолютно съм наясно и с извършителите.

-Много тежко обвинение спрямо босовете на лит(*кс-етрополе...

-Да. Призовавам прокуратурата да доведе нещата до край, не случайно правя това публично изявление, за да няма връщане назад. Призовавам службите, които са натоварени да събират доказателствата, да продължат да го правят безапелационно. Призовавам българското правосъдие, да потърси отговорност на виновните лица. Призовавам данъчните органи, да си съберат данъците от лит(*кс-етрополе, които наскоро бяха публично обявени и са около 4 милиона и половина лева. Говорим за не събран данък на физически лица и не събрани социални осигуровки. Призовавам министъра на спорта, г-н Свилен Нейков, да си събере дължимите суми за ползване на три прекрасни спортни съоръжения без да е събрана нито стотинка. Сумата е милион и седемстотин хиляди лева. Призовавам и българското правосъдие, да си свърши работата с тези двама хубавци, за висящите им дела, които имат! Става дума за тежки престъпления, включително изнасилване, измами и т.н! Ще поискам и час по-скоро в разследването да влезе и БФС. Ще поискам от Вальо Михов да се съберем ПФЛ, защото такива хора нямат място в българския футбол, който и без това достатъчно е замърсен. Ще информирам и ФИФА да търси отговорност на столичния клуб. ФИФА и УЕФА са твърдо против манипулирането на мачове. Нося отговорност за думите си, не искам да разкривам още факти и доказателства. Те имат да обясняват много, много, много, много...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:02 pm 

blueman_bg написа:
Ако всичко което казва Батков се окаже без покритие и доказателства срама ще бъде невиждан :shock: :shock: :? :? :?

Не може да е чак такъв смотаняк. Или може :smt005 Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:05 pm 
Аватар

Големия ташак ще е ако се окаже вярно - тряя да изхвърлят ЦУРА ОТ европа и от А група - при което няма да остане жива греда на КОЧИНПАРК.....

Не е истина - колелото се върти - чорбите дося си правеха ташак с нашия мустакат ГЪЗ, а ся ако ги изхвърлят от "А" група не ми се мисли кво ще стане...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:05 pm 

ЧЕСТвСИНЬО написа:
blueman_bg написа:
Ако всичко което казва Батков се окаже без покритие и доказателства срама ще бъде невиждан :shock: :shock: :? :? :?

Слушам аудиото в гонг говори все едно има някви 10000000% доказателства просто незнам кво да мисля, неслучайно избра и момента за да ни разсее ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:14 pm 

Убеден съм , че този комунист направи така да се спаси от линч довечера... лит(*кс-етрополе е виновен за шизофренията му най - вече !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:15 pm 
Аватар

Ако ТИМ са се съгласили и са застанали зад гърба на хадвоката, то еБатков в момента прави опит да си изчисти името пред феновете и да напусне сцената на БГ футбол с високо вдигната глава.
Другото (по-лошият вариант) е отчаян популистки ход! Батков да е в задънена улица и да прави ненормални неща само и само да спечели миксрокопична симпатия от малкото левскари, които все още му имат някаква вяра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:19 pm 
Аватар

blueman_bg написа:
ЧЕСТвСИНЬО написа:
blueman_bg написа:

Слушам аудиото в гонг говори все едно има някви 10000000% доказателства просто незнам кво да мисля, неслучайно избра и момента за да ни разсее ....

Кво значение има дали свине или дръпнати очички да ни прецакали!?!?! Факт е, че паднахме, факт е , че ние изиграха....да си ходи Батков, независимо дали разкрие кой ни прецака!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:28 pm 

vrah_v_okeana написа:
Кво значение има дали свине или дръпнати очички да ни прецакали!?!?! Факт е, че паднахме, факт е , че ние изиграха....да си ходи Батков, независимо дали разкрие кой ни прецака!!!

Абсолютно съгласен съм, въпросът е че ако се окаже и това партенка на Батков, оставката трябва да бъде придружена с разстрел в центъра на София !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:28 pm 
Аватар

И дори да са виновни те, кво? Тва не променя факта, че батя предаде отбора за пари и че показа, че въобще не му пука за Левски!

Батков - вън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:30 pm 
Аватар

Аз не съм лаком човек :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:40 pm 
Аватар

Интервютно е повече от скандално.

....Има и едно лице, което е от крупните босове в руската организирана престъпност....
....Мога да кажа само малките имена, на двама боса на руската организирана престъпност, не че не ги знам и другите. Сергей от Санкт Петербург и Гриша от Москва....
.....Има и двама български помощници, включително и футболен съдия, който е действащ. Той също ще трябва много да говори.....
.....Това са, така наречените, новоизлюпени футболни босове и собственици на лит(*кс-етрополе, Димитър Йосифов Борисов и Иво Димитров Иванов!......

Не знам дали осъзнава, въпреки че е адвокат, но ако тия неща не ги докаже ще му пръснат гъза. Така, ще му го пръснат, че чак в Казан ще има парчета. Но много е вероятно преди да му пръснат гъза, вече да се качил на влака за Сибир с еднопосочен билет - така за руската мафия не се говори !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:42 pm 
Аватар

ЧЕСТвСИНЬО написа:
blueman_bg написа:

Може, може.....

Много твърдения, много приказки - с доказателствата не знам как ще се оправи! Такива неща се доказват зверски сложно, честно казано изобщо не го виждам! Шанса му е да се разровят медиите и да достигнат до нещо, което да го изкара прав в очите на обществото - в съда едва ли ще направи нещо....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:49 pm 
Аватар

В момента съм сигурен в едно - ОКОЛО МАЧА И ТАЗИ "КОМЕДИЯ" ИМА НАПРАВЕНИ МИЛИОННИ ЗАЛАГАНИЯ, ОТ КОИТО НЯКОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ.
Оттук нататък да се докаже КОЙ действително се е облажил и ИМА ЛИ БОРАТ принос и печалба от цялата тази далавера е почти НЕВЪЗМОЖНО. Нека някой юрист се произнесе, но ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА за крупно залагане на мач и "манипуларане на резултат" не могат да се докажат от събитията, които се разиграха. Защото НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да се залага пари, а манипуларане няма, има НЕ ИГРАЛИ ФУТБОЛИСТИ в даден мач.

Според мен това е АКЦИЯ на БОРАТ за реабилитация пред феновете довечера!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:50 pm 

вие не разбирате ли какво представлява Батков - един алкохолик и шмъркалник, който вече му е отпуснал края... та значи... като какъв точно събира доказателства и те каква тежест ще имат в съда... и въобще какви ще са обвиненията:
1. първо обвинение - за изпращане на факс
2. второ обвинение - за настаняване в петзвезден хотел в Москва
3. трето обвинение - за напълно легални футболни залагания

когато и да му пръснат гАзеца на гадния комсомолски секретар - все ще е късно... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:57 pm 
Аватар

krivia написа:
В момента съм сигурен в едно - ОКОЛО МАЧА И ТАЗИ "КОМЕДИЯ" ИМА НАПРАВЕНИ МИЛИОННИ ЗАЛАГАНИЯ, ОТ КОИТО НЯКОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ.
Оттук нататък да се докаже КОЙ действително се е облажил и ИМА ЛИ БОРАТ принос и печалба от цялата тази далавера е почти НЕВЪЗМОЖНО. Нека някой юрист се произнесе, но ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА за крупно залагане на мач и "манипуларане на резултат" не могат да се докажат от събитията, които се разиграха. Защото НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да се залага пари, а манипуларане няма, има НЕ ИГРАЛИ ФУТБОЛИСТИ в даден мач.

Според мен това е АКЦИЯ на БОРАТ за реабилитация пред феновете довечера!!!

Естествено, че е реабилитация пред феновете (поне в неговите очи) - лошото е, че всъщност излагацията става още по-голяма, и то не само за него, а и за Левски! Ако беше както той казва - ми като стигне работата до съд - тогава говори, не сега....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 1:58 pm 
Аватар

Хващам бас, че собствениците на чорбата до три дни завеждат дело за клевета. Просто ще го размажат като хлебарка. Тоя съвсем е изперкал.

И все повече се убеждавам, че в цялата тая работа няма нищо "спортно", нито "заложно", яко мафия, пране и препиране на пари, банки, офшорки......

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]