forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 4:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:55 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
echoes написа:
псуване, разбира се, само от пълни малоумници, но.. лично аз съм супер разочарован и друго очаквах от него, да, определено. :?
И кво да направи Гонзо, като не държи той акциите и от него реално зависи много малко? Айде да си подаде оставката, та съвсем да няма нито един кадърен в това ръководство!

Галфонзо в момента освен да замазва лайната на Борат, нищо за отбора не прави, а и да иска едва ли може. Затова единствената мъжка постъпка е да си подаде оставката, ако въобще му пука за Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:57 pm 
Аватар

Коефициентите за чорбата падат. Явно букмейкърите мислят различно от Батков, Рятко и Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:59 pm 
Аватар

Буахахахах
Бойкот и то срещу свинете?? Как може да са толкова тъпи тея журналисти :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:59 pm 
Аватар

Сега казаха в новините на Нова, че за мача са продадени общо 7 000 билета. Явно и еничарите не са много активни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:06 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Коефициентите за чорбата падат. Явно букмейкърите мислят различно от Батков, Рятко и Гонзо.

при тия новини от Левски най-нормалното нещо на света е коефициентът за чорбата да падне :wink:

sp0tt написа:
Днес в пункт на еврофутбол хората масово залагаха на Х и т.р. 1:1 или 0:0 . Букмейкъра плямпаше, че мача е уговорен :?

мене слушай
цапваш колкото можеш на 5:3 за нас и ти си човека
отговорни хора ми го казаха, единият кара Ауди :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:18 pm 
Аватар

Бием едно на мъка и това е! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:30 pm 
Аз само не разбрах какъв е смисъла да плюете батков във форума ? всички знаем че батков е жалък педераст , но ако ще го плюете плюйте го на стадиона , викайта му Курво , бийте го , ебете го и готово . По-малко плюене тук и повече на стадиона , и него вече няма да го има ;)

едит : и все пак , аааааа баткофффффффффффф педерастттттттттттттттттттттттттттттттттт алееееееееееее але-ееееееееееееее-еееееееее-ееееееееееееееееееееееее !

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:40 pm 
Между другото предвиждам велико дерби,в което главната роля ще имат феновете :lsfc4

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:41 pm 

Аз предвиждам пълна тъпня и някое равенство...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:44 pm 
Аватар

Като нищо може и да ни надупят както ше сме с половин отбор, ма па ако не пусне Симонович и Йовов, може да има нещо интересно в атаката ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:47 pm 
Аватар

Говорете колкото си искате днес, утре искам форума да е празен и тук да коментират само чудженците.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:57 pm 
Аватар

групата за мача

Цитат:
1. Георги Петков, 2. Виктор Генев, 7. Еньо Кръстовчев, 8. Георги Сърмов, 10. Христо Йовов, 11. Елин Топузаков, 14. Веселин Минев, 15. Шакиб Бензукан, 16. Мариян Огнянов, 17. Дениран Ортега, 20. Жоазиньо, 24. Николай Димитров, 25. Лусио Вагнер, 27. Седрик Бардон, 30. Лъчезар Балтанов, 55. Йордан Милиев, 70. Саша Симонович, 99. Георги Христов, 31. Цветан Димитров, 44. Борислав Балджийски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 9:05 pm 
Аватар

Ще кажа и още нещо, за което вероятно ще бъда псуван, но така ги мисля нещата: в момента Борат е най-голямото зло за ЛЕВСКИ, и ако загубата от свинете утре провокира събития които ще доведат до продажбата на клуба, то тогава по-добре да паднем, щото ако бием или завършим реми, Борат цяла година ще опява как дори с наличните футболисти сме по-добри от пачата, после ще дойдат Вадуц или Дюделанж и ще ни спукат гъза! Смърт за Борат!

Защото си в Америка и изобщо не си в час какво е Георги Иванов за нас и какво става.
Понамали малко децибелите относно Гонзо.

Последна промяна Richard Long на Съб Сеп 19, 2009 9:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 9:05 pm 

титулярчетта :smt003 и влизащите резерви
FLAME написа:
групата за мача

Цитат:
1. Георги Петков, 2. Виктор Генев, 7. Еньо Кръстовчев, 8. Георги Сърмов, 10. Христо Йовов, 11. Елин Топузаков, 14. Веселин Минев, 15. Шакиб Бензукан, 16. Мариян Огнянов, 17. Дениран Ортега, 20. Жоазиньо, 24. Николай Димитров, 25. Лусио Вагнер, 27. Седрик Бардон, 30. Лъчезар Балтанов, 55. Йордан Милиев, 70. Саша Симонович, 99. Георги Христов, 31. Цветан Димитров, 44. Борислав Балджийски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 9:07 pm 
Аватар

Дали няма да пробва Сърмов и Балтанов дефанзивни заедно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 9:32 pm 

blue_fury написа:
титулярчетта :smt003 и влизащите резерви
FLAME написа:
групата за мача

Цитат:

Мангалусио е в добра форма напоследък, а и има доста дербита зад гърба си.Трябва да играе.Балтанов задължително титуляр.Иначе къде ги виждаш лом от ром и еньо в игра :roll: С тях трагикомедията би била пълна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 10:19 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Ще кажа и още нещо, за което вероятно ще бъда псуван, но така ги мисля нещата: в момента Борат е най-голямото зло за ЛЕВСКИ, и ако загубата от свинете утре провокира събития които ще доведат до продажбата на клуба, то тогава по-добре да паднем, щото ако бием или завършим реми, Борат цяла година ще опява как дори с наличните футболисти сме по-добри от пачата, после ще дойдат Вадуц или Дюделанж и ще ни спукат гъза! Смърт за Борат!

Защото си в Америка и изобщо не си в час какво е Георги Иванов за нас и какво става.

Да, само дето изобщо не вярвам да стане - Борат остава ПОНЕ до края на сезона, независимо какво стане (а дано не)!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 10:44 pm 
Аватар

Обиваме свинята майка !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 10:46 pm 
Аватар

Я който има нещо против Гонзо, да ходи у лЕво и да пренасочи гнева си към дебелия мустакат шибаняк !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 10:50 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Richard Long написа:

Да, само дето изобщо не вярвам да стане - Борат остава ПОНЕ до края на сезона, независимо какво стане (а дано не)!

оооо, а аз дори смятам, че Боратко ще ни "радва" още много години... дори да падаме до края на сезона никой не може да го мръдне. Видехте в Ботев колко години селянина ги въртеше а Батков си е фигура в България и то не само на футболно равнище.

Последна промяна Radio Werewolf на Съб Сеп 19, 2009 10:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 10:50 pm 
Аватар

Гонзо - бог ! Батков - педал, комунист ! смАрт за тая пОмия!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:00 pm 
Аватар

Цитат:

Aз много добре знам кво е Гонзо за мен, затва започнах че никога не съм и няма да кажа лоша дума за него, ок? Но да ме триеш че казвам мнението си след въпросната пресконференция е смешно. Ако смяташ че Гонзо там изрази собствена позиция а не квото Батков му е казал, или имаш имаш друга информация, сподели. А относно Мустака, ето кво ми каза сериозен човек, на който нямам причина да не вярвам:

"Баце , от много сигурен човек знам , че мустака е уговорил с боклукчите този сезон и е прибрал голяма сума пари за това!Не е взел изброените футболисти (ставаше дума за Делев, и тримата от Сливен за които Лечков му е искал 700 000), за да ги вземат прасетата , за да излезнат по-отговорни на пазара .А това , че свинете не са платили нищо за всичките си нови играчи сигурно не те изненадва.Проблема на ЛЕВСКИ е , че няма отговорни собственици , а един монополист , който не инвестира във футболисти , а в недвижими имоти."

Тва е, ти гледай че съм в Америка, щото е най-важното. Ако искаш и тва го изтрий, жив и здрав :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:04 pm 
Аватар

Това, което направи ден преди мача онази комсомолска свиня Батков не подлежи на коментар. Въпросът е - какво правим ние и какво ще става утре?
Липсата на Живко надали ще се усети чак толкова, защото все пак той не играе почти от месец и има адекватен заместник в лицето на Бензукан. Онзи впиянчен фалафел дори се радвам, че го разкараха - ако свинете ще го подминават както го подминаваха онзи ден в Испания, по - добре че го няма.
Дарко и Зе обаче ще липсват (и не само утре) със страшна сила. Вместо Дарко просто е задължително да се налага Балтанов. Малко се надявам, че с двама опорни (той и Сърмов) халфовата ни линия ще бъде по - балансирана защото досега се получаваше че няма кой да пресира, да пресича пасовете и да върши черна работа за сметка на двамата офанзивни (Бардон, Дарко) и двете чисти крила (които и да са те).
На мястото на бразилчето поне утре според мен Йовов става задължителен. Има опит, може да измисли някои пас или нещо от фаул, знае как да клати чорбарите.
Казано накъсо, Борат въпреки че се постара не успя окончателно да обезкръви отбора и не виждам защо утре трябва да подхождаме като обречени. Каквото и да става от всички сектори трябва непрекъснато да подкрепяме отбора дори ако нещата тръгнат на зле (ОСОБЕНО пък ако тръгнат на зле!) и дори за миг да не се поддаваме на отчаянието, подклаждано от продажни боклуци в сайтове и вестници или плиткоумни конспиративни теории за ремита, титли и пр.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:28 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Цитат:

Aз много добре знам кво е Гонзо за мен, затва започнах че никога не съм и няма да кажа лоша дума за него, ок? Но да ме триеш че казвам мнението си след въпросната пресконференция е смешно. Ако смяташ че Гонзо там изрази собствена позиция а не квото Батков му е казал, или имаш имаш друга информация, сподели. А относно Мустака, ето кво ми каза сериозен човек, на който нямам причина да не вярвам:

"Баце , от много сигурен човек знам , че мустака е уговорил с боклукчите този сезон и е прибрал голяма сума пари за това!Не е взел изброените футболисти (ставаше дума за Делев, и тримата от Сливен за които Лечков му е искал 700 000), за да ги вземат прасетата , за да излезнат по-отговорни на пазара .А това , че свинете не са платили нищо за всичките си нови играчи сигурно не те изненадва.Проблема на ЛЕВСКИ е , че няма отговорни собственици , а един монополист , който не инвестира във футболисти , а в недвижими имоти."

Тва е, ти гледай че съм в Америка, щото е най-важното. Ако искаш и тва го изтрий, жив и здрав :smt006

:smt043
1. Това изречение за отговорните ме разбива, би ли ми го превел, че не го разбрах? ("за да ги вземат прасетата , за да излезнат по-отговорни на пазара").
2. Би ли ми казал с какво са подплатени твърденията на твоят "сигурен" източник, че цура не е платила и лев на Лечков? Известен ли ти е изразът "бизнес-отношения"?
Така, сега аз ще ти кажа нещо. Щом ще се "информираме".
Аз, лично АЗ, не някой, на когото мога да имам доверие, а лично АЗ от още по-сигурен източник знам, че Батков е купил шампионата от боклукчиите, щото те нямат пари да си оправят стадиона, Спас Делев е с порок на сърцето и всеки момент може да се срине на терена, дори както си върви, а тримата от Сливен НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, пак казвам, НИКОГА нямаше да дойдат в Левски. Вярвай ми, и Лечков лично го познава моят информатор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:43 pm 
Аватар

Съвсем изтреще :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:45 pm 
Аватар

Не бе, нали ще си играем на "цитати" :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:54 pm 

Всички знаят разни неща и накрая акулките взимат титлата.Те тва е. :smt006 Важното е утре отново да си бием свинете които за пореден път си мислят че могат да измъкнат нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 12:04 am 

АЙДЕ СИНИТЕ!Днеска мошно пеене и скачане, независимо от резултата :!: Пък и според мен ако се раздадем докрай на трибуните няма как наште безкадърници да не бият :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 12:09 am 
Аватар

Ами може да ви е странно, ама аз съм по-спокоен за утрешния мач, отколкото преди седмица - когато сме най-зле сме ги чукали най-мощно, а и в крайна сметка - дори да ни бият, няма да е нещо "неочаквано". Само че не виждам що да не ги ебнем и така, каквито ще са "надъхани" от титаничното равенство/изпускане на резервите на световния колос ПълнаШунка, а вечния им трън в очите е след загуба от ДокоСф, загуба от евроджуджето Виляреал и разпродаден отбор :smt005

Притеснението ми е в дългосрочен план - мача с чорбата е само един, но до края на сезона остават още много, а ние сме си зле откъм играчи....а тия 3-мата (без фалафела, който играеше ако му се играе/не е пиян) бяха малко или много единствените, които правеха нещо по терена! Дано Лъчо Балтанов влезе бързо в ритъм и покаже, че е израстнал! За другите 2 поста обаче нямаме никаква алтернатива към момента, а скоро няма и да имаме.....дупките стават прекалено много :?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 12:09 am 
Аватар

По-отговорни аз си го превеждам като по-малко безотговорни :P

Значи Борат за нови играчи пари не дава, ама на боклуците дава, тва ли намекваш? Аз казвам кво ми е казал човека, под нищо може да е имал предвид малко мангизи, за бизнес-отношения съм чувал, такива прасетата имаха и с Черноморец а Платини отиде там без пари, човека нямам причина да не му вярвам, а ако слуховете че на Борат бизнеса запада са истина смятай колко от продажбата на квартета отиват в ЛЕВСКИ и дали няма да вземе мангизи от Титан, при положение че свинете от 2005-та не са се пробвали в ШЛ... Утре ще се види кой крив-кой крив...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]