forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 3:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 12:45 pm 
Аватар

Аз знам, че той е болен и няма вариант, при който да спре да пише тези неща. Ама пак ти казвам, тъпото че всяка година му даваме нови поводи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 12:48 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Аз знам, че той е болен и няма вариант, при който да спре да пише тези неща. Ама пак ти казвам, тъпото че всяка година му даваме нови поводи.

По-добре с нас да се занимава, отколкото да преправя историята като си няма друга работа. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 12:55 pm 
Аватар

sct02 написа:
Интересно, с Ели се виждам почти всяка седмица,

а защо се виждате? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 1:26 pm 
Аватар

Black Jack написа:
south, не си ме разбрал. Не става въпрос за съгласяване с тези простотии, които както отбеляза Radio Werewolf, са си все едни и същи от няколко години. Тъпото, е че му даваме поводи да си ги пише всеки път. И вместо към "Изпадналия Киево" да добави "Полуаматьорския Дебрецен", той го добавя към "Беларуската гара".
Проблема не е в Г.А., проблема си е в нас.

Мислиш ли дали има значение дали падаме или биеме? Списъка си расте без значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 5:15 pm 
Аватар

"Рома са в криза" сменят треньора... това дава още по-големи шансове за спечелването на купата на УЕФА от 4-тия турски гранд Еничерспор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 5:24 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
"Рома са в криза" сменят треньора... това дава още по-големи шансове за спечелването на купата на УЕФА от 4-тия турски гранд Еничерспор.

СпаГети отива ли си? Жалко. Много симпатичен треньор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 6:42 pm 
Аватар

И така. По темата. Надявам се да харесате изкуВството ми и да отдадете чест на генерала :smt005

Прикачени файлове:
penev_general_uniform.png
penev_general_uniform.png [ 549.68 KiB | Прегледано 3521 пъти ]

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 6:57 pm 
Аватар

Ранният Блеки,някак си по -нетолерантен ми изглежда :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 7:42 pm 
Аватар

И последно ония маркуч Янко ще яде ли свинско или ще се пробва на телешко? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 8:06 pm 
Аватар

Goviado написа:
И така. По темата. Надявам се да харесате изкуВството ми и да отдадете чест на генерала :smt005

Окичи му гърдите поне с един медал,то какъв генерал е без него.Дай му го "за геройчна
отбрана на кочината''. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 8:46 pm 
Аватар

Цитат:
Муши: Болно ми е, че не ми се даде шанс да радвам великата публика на лит(*кс-етрополе

"Гриша Ганчев е пич, разбрахме се точно за 30 секунди. Новите шефове ми направиха отлично впечатление. Те имат доверие в мен и аз ще се постарая да оправдая шанса, който ми дават", заяви Муши пред БЛИЦ.

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 8:46 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Goviado написа:

Окичи му гърдите поне с един медал,то какъв генерал е без него.Дай му го "за геройчна
отбрана на кочината''. :lol:

Дам. Дайте още идеи да го окичим до дербито...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 1:12 am 
Аватар

Да се изкажа за безспорният евроубиец чорбаспор и прословутите прехвалени 80 милионни футболистчета от отбора на ДИНАМО.

Преди 4,5 месеца (миналия полу сезон) бях в Еврофутбол в същия ден имаше само 1 лайф,Динамо срещу Спартак Москва,на пръв поглед (аз не следях руското първенство) известни отбори и на късмет играх за Спартак москва,и от там почна драмата бяхме 5 човека гледаме мача от интернет играем сварка и пускаме нещо в НАЙ-ТЪПИЯ В ЖИВОТА МИ МАЧ,заклевам се не бях виждал такива сакатлъци вие не можете да си представите колко тъп и скучен без никакви голови положения да не говоря голове,безобразно криви хора бях свидетел на шутове които Бдин (Видин) ако имат младежки отбор нямаше да направят,пред наказателното шут с всичка сила и топката отиде в тъч на трибуните...ако мога да намеря запис ще го кача в всеки сайт този мач да види всеки 1 човек на тази зема какъв отбор би чорбаспор.Пет човека изгубихме по 40-50 лева на този мач,но за сметка на това бяхме доволно посипани от смях на реакций на футболисти,пасове и шутове.Говоря за ниво футбол под "В" група,в квартала които се събираме да ритаме щяхме да ги убием,и все пак Динамо би след 3 невиждано некадърни грешки на природата гола.

От доста време мислих да го кажа,но не съм добър в обяснението и едва ли съм обяснил добре,но не можех да се сдържа вече,мача беше найстина по-слаб от всякакво ниво дори "на площадката пред блока"

Обещавам ще търся запис,гарантиран смях на сметката на ЕВРОУБИЕЦА !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 9:27 am 
Незнам путкаква причина във фОРИНА не бе казана и дума за грандиозната,среднощна фиеста на червените цигани на летище София!? Пропуск в системата,системен страх или страх от системата е този недостоен акт на фОРИНА на Левски,да остави без коментар катунския събор на 300 бесни,софийски циганина в разгара на Рамазана ?
Все пак Цесека Орджан сенини са първият турски отбор след Анкарагюджу и Гьозтепе,които посрещнаха своя отбор вътре в летището,а не пред самия терминал,както направиха кръвните съперници на Цесека Ергьоджан сикифу,Галатасарай и Бешикташ
Акт с огромна нумизматична стойност е подареното от Георги Караибрахим Атанасоглу негово лично молитвено килимче от Спорт1 джамията му,което бе постлано пред "Обиеца и гробар на шампиони" и по което триумфално минаха,за съжаление,многото българи,в иначе чисто турския,червен отбор!Евала,Георге,аферим за святото дело.Знаем какво е за един истински муслим да се раздели с най-святото му.Аллах ще те възнагради!
От мен,три скромни пожелания-да ти се секне спермата,да ти се спре дъха и не напоследно място,да умреш...
Няма по-голяма радост от това,да изкрещиш в лицето на света най-лелеяната,висша цел и мечта на османските власти,съхранена от червените нещастници през годините,а именно,канонизирания от исляма вик "К** за Левски".
Разбираемо е това поведение на червените малоумници.Все пак по феодалните канони,робът винаги трябва първо да споменава името на Господаря си,на хегемона си.На дребната,робска душица,разбира се,и е разрешено да я обижда и ругае,в малък тесен кръг,посред нощ,когато Господарят спи,та това,всъщност,изцяло осмисля робската му същност,но е доказателство какво ОГРОМНО влияние има това име в робската му психика!Какъв отпечатък е оставило то върху робската психика за цял живот...
Не е за пренебрегване и поведението на червените караконджули, 96,7651 % от които за пръв път се сблъскват с понятието "чужбина" в безмитната зона във вътрешността на летището.Оправдана е нечовешката им радост от това,че за пръв път влизат в летище.Ясно засвидетелстваха и волята си,че след като са покорили безмитната зона,време е да покорят и чужбината,дори превозени като багаж...Иначе не е ясно защо червените травестити се накатериха по гишетата за чекинг и с цялата радост на света скачаха отгоре с викове "Аллах е велик"
Трите факли,подарак от Йозгюр Ариф-Асен,познат повече като ислямското Дуче,бяха коро/ана върху главата на червените празненства в разгара на свещения Рамазан...
Седем пъти ура за 300те праведници и първенци,които се вслушаха в съвета на имамите и не посетиха Мека за традиционната годишна обиколка на светите места,заради опасенията от масова зараза със свински грип,а направиха своето ритуално обикаляне и кланене под звуците на своите ОБЛАГОРОДЕНИ,откраднати и облагородени с копроцин,син камък и Б-51,от почти всички сръбски и гръцки фолкорни ансамбли

П.С:Не забравяйте,путки,че на хаджи Пенчо рано или късно му пада главата :idea: Смърт за Цесека

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 11:17 am 
Аватар

Олимпиакос преди 3 години - http://www.youtube.com/watch?v=5N7n1O7SR7o
Свинете преди 3 дена - http://www.youtube.com/watch?v=boAXUYVwzv8

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 5:40 pm 
Аватар

Тръгна им по вода на свинете, дееба...Тоталния безкадърник Раниери смени Спалети. Все си мислех, че само Баткаев мое да сътвори подобна глупост :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 5:45 pm 
Ега под водата има бомба.Съветска мина от Втората световна война...
Поздрави на поляците за годишнината :smt007
Може би в 5:45 сутринтааа,мооже биии,моооже биии.... :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 8:26 pm 

Супа спорт няма пари да организира мача срещу фулам.
Погледнете в Спиртал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 8:55 pm 
Аватар

Слагачи навеки!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 10:20 pm 
Аватар

част от слагачите обаче доста шамари са отнесли преди мача....инфо от първа ръка... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 10:28 pm 
Аватар

Майка им да еба курвенска,България навеки ще помни 1944 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 02, 2009 11:03 pm 
Аватар

Ние разбира се знаем, че българи и руснаци изповядват една вяра - православното християнство.
Също така помним, че Освобождението от 1878 г. дойде на руските щикове във война, провокирана от героизма и самопожертвователността на българските въстаници през април 1876 г.
В задачата се пита обаче какво общо имат с тези святи събития и факти комунистите, чорбарите, турците, циганите и де що се сетите резана мюсюлманско - безбожна измет от цфка "Ислям"?!?!
НИЩО!!!
И ако руснаците са им хвърлили един бой преди мача - добре са направили!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 2:48 pm 
Аватар

Изображение

http://donbalon.eu/news61072.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 3:06 pm 

Бахти Джихада

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 3:12 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:

е какво да разбирам че абонаментната им карта ще включва и мачовете за лига европа :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 5:05 pm 
Аватар

tonimn написа:
е какво да разбирам че абонаментната им карта ще включва и мачовете за лига европа :shock: :shock:

Е какво толкова странно има. Все едно наркоманите им ще си влизат безплатно, а за по-очовечените хуманоиди излиза около 10-13 лева на мач билетът. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 7:54 pm 

Ха-ха-ха. А на много места в нета свинчовците драскат, че сме щели да се слагаме на феновете на Лацио. Добре де, има ли страна, в коята да не са се слагали на някой отбор? Със свяко свое действие ме убеждават, че са най-смешната публика, събрана от кол и въже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 7:57 pm 
Аватар

Изненадваш ли се, че всички неща, което ги правят жалки ги приписват на нас, защото си го знаят :smt006 Песни, слагачество, комунизъм, правителствена закрила...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 9:02 pm 
Аватар

Kryten написа:
Изненадваш ли се, че всички неща, което ги правят жалки ги приписват на нас, защото си го знаят :smt006 Песни, слагачество, комунизъм, правителствена закрила...

Най-обичам, като почнат да пишат за говедата, а всъщност се описват себе си :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 10:33 pm 
Аватар

Прибиват те като куче, а ти вадиш плакат Братя. :lol: :smt005
Само свинете могат да са толкова тъпи. :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]