forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 10:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:42 pm 
Аватар

Блеки е прав, но никога няма да започна да ръкопляскам на хора, които ни мразят и се подиграват с нашите светини !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:44 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Батенце,тия колкото повече страдат толкова повече ми капе мед от сърцето.Ти си същия като баща ми и досега спорих с него точно за това.Серем им на победата...тия се гаврят с нас и се хващат за всяка простотия и ни я натякват 100 години а ние ще им ръкопляскаме.Смърт...а сини очила не нося...синьо ми е сърцето !!!

Ама бате (как я мразя тая дума :smt003 ) изрично отбелязах, че не говоря за феновете им, Кюрда, Г.А. и прочие червена измет. Казах, че ръкводните им органи, тия с парите, очевидно имат повече мисъл от наще ръкводни органи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:44 pm 

e заради тва Изображение

и купищата други подобни, сера във всеки един техен миг на радост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:48 pm 
Аватар

Black Jack написа:
ТуристО написа:
Батенце,тия колкото повече страдат толкова повече ми капе мед от сърцето.Ти си същия като баща ми и досега спорих с него точно за това.Серем им на победата...тия се гаврят с нас и се хващат за всяка простотия и ни я натякват 100 години а ние ще им ръкопляскаме.Смърт...а сини очила не нося...синьо ми е сърцето !!!

Ама бате (как я мразя тая дума :smt003 ) изрично отбелязах, че не говоря за феновете им, Кюрда, Г.А. и прочие червена измет. Казах, че ръкводните им органи, тия с парите, очевидно имат повече мисъл от наще ръкводни органи.

Ама един отбора,това са феновете му.Тия тая победа сега ще я наредат до тия над ливърпул и нотингам и ще ни я натякват още 100 години.Трябва да им се показва ,че всяка една тяхна победа е благодарение на партията а от последните 20 години благодарение децата на партията и безбожния късмет дето ги огрява точно тогава когато нас никога не ни огрява.Това е...смърт за тях !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:51 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Блеки е прав, но никога няма да започна да ръкопляскам на хора, които ни мразят и се подиграват с нашите светини !!!

А да си слагаш аватар и подпис "Евроидиоти" ще почнеш ли? Всеки с такова мислене че ние сме евроидиотите а резултатите на цС*ка ислямско знаме Обиеца на шампиони са велики, може да слага червения шал и да отива да се прегръща с 27-те свине които присъстваха днес на славната си победа над Динамо Москва (КОИ?) връх на футболните им постижения в евротурнирите!

иначе по темата - както отдавна е казал Запознат : В ДЯВОЛА СА СЕ КЛЕЛИ МАМИЦАТА ИМ! :evil:

и кур за тия пияници дето струват 70 милиона а не можаха да бият селските прасюги на Любчо
и кур за вратарчето и защитата им пуснали 2 мега смешни гола
и кур за всички останали които играха по-зле от Видима-Раковски

важно е "марката" цуцка да се чува от олигавеното прасе на Анал1 и зурлите в транс да му се кефят
КУР ЗА ТЯХ И ВСИЧКИ КАТО ТЯХ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 10:56 pm 
Аватар

UL написа:
angysarmy написа:

А да си слагаш аватар и подпис "Евроидиоти" ще почнеш ли? Всеки с такова мислене че ние сме евроидиотите а резултатите на цС*ка ислямско знаме Обиеца на шампиони са велики, може да слага червения шал и да отива да се прегръща с 27-те свине които присъстваха днес на славната си победа над Динамо Москва (КОИ?) връх на футболните им постижения в евротурнирите!

иначе по темата - както отдавна е казал Запознат : В ДЯВОЛА СА СЕ КЛЕЛИ МАМИЦАТА ИМ! :evil:

и к.р за тия пияници дето струват 70 милиона а не можаха да бият селските прасюги на Любчо
и к.р за вратарчето и защитата им пуснали 2 мега смешни гола
и к.р за всички останали които играха по-зле от Видима-Раковски

важно е "марката" цуцка да се чува от олигавеното прасе на Анал1 и зурлите в транс да му се кефят
КУР ЗА ТЯХ И ВСИЧКИ КАТО ТЯХ!

Поредният заблуден :lol: И той, милия си играе роличката в некой филм, ама ме праща при чорбата :lol: Сладури.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:01 pm 
Аватар

Блеки ти си завършен чорбар. Дори по-голям чорбар от мои приятели чорби.
Гнус ме е да ти чета мненията след наши загуби и то в този форум...ако бях отишъл в някой свински форум - ок. Хайде аз ще продължавам да си живея във филма а ти си слагай рогатия аватар и подпис "Евроидиоти", плюй тонове помия срещу отбора и агитката и разбира се не забравяй да изтъкнеш че си ГОЛЯМ ЛЕВСКАР който просто разбира нещата и стои над тях...не е като другите заблудени със сините очила които не могат да проумеят изключителната истина - "да пеем само за победа"
Все пак това е единствения начин да не се "изложим" нали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:02 pm 
Аватар

Що продължава да се води тоя спор? Блацки Жак, не забравяй, че това е форум на крайни привърженици на Левски. Не може да очакваш да срещнеш разбиране на твърденията си сред повечето хора тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:06 pm 
Аватар

говоря с едно прасе, и отпадането на литекс май ги праща в трета урна утре, естествено и някои други резултати...

Последна промяна echoes на Чет Авг 27, 2009 11:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:09 pm 
Аватар

UL написа:
Блеки ти си завършен чорбар. Дори по-голям чорбар от мои приятели чорби.
Гнус ме е да ти чета мненията след наши загуби и то в този форум...ако бях отишъл в някой свински форум - ок. Хайде аз ще продължавам да си живея във филма а ти си слагай рогатия аватар и подпис "Евроидиоти", плюй тонове помия срещу отбора и агитката и разбира се не забравяй да изтъкнеш че си ГОЛЯМ ЛЕВСКАР който просто разбира нещата и стои над тях...не е като другите заблудени със сините очила които не могат да проумеят изключителната истина - "да пеем само за победа"
Все пак това е единствения начин да не се "изложим" нали...

Моите мнения ви бъркат в гъза, щото са си абсолятната истина. Никой все още не успял да ме опровергае с факти, гледам и ти няма да си първия. Като имам за какво да плюя си плюя. Като имам за какво да хваля другите, макари и да се казват лит(*кс-етрополе, си ги хваля. Аз не съм като вас и вашите заучени фрази.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:10 pm 
Аватар

При положение,че ние ще играем във въпросната лига,не виждам какво толкова има да се пише. Прасетата след 3 седмици отново ще замлъкнат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:12 pm 
Аватар

psalm69 написа:
Иван Пеев са триумфира :smt005
http://www.picvalley.net/u/318/79356_418.JPG

Изображение

Червената секлецарка винаги готова :)

Най-якото беше след един мач Добруджа - цС*ка 0:5 когато му казах да не се коси.......в този мач все един от двата отбора на сърцето му ще бие :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:14 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
При положение,че ние ще играем във въпросната лига,не виждам какво толкова има да се пише. Прасетата след 3 седмици отново ще замлъкнат

Неее....още днес по чорбарско-комплексарски отново бе казано "Цуца влезе в лигата през ПАРАДНИЯ ВХОД"... :smt003 :smt002
На тия цялото им съществуване е за да избиват комплекси от ЛЕВСКИ...но нали са създадени за да ги ебем... :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:17 pm 
Аватар

Пропускате да обърнете внимание на нещо доста важно и неприятно - прасетата ще си цъкат на НАШИЯ стадион - националния, докато ние играем на стадиона в гетото, който не се е пълнил от 6 години и едва ли ще се напълни пак някога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:20 pm 
Аватар

UL написа:
Suum cuique написа:

Неее....още днес по чорбарско-комплексарски отново бе казано "Цуца влезе в лигата през ПАРАДНИЯ ВХОД"... :smt003 :smt002
На тия цялото им съществуване е за да избиват комплекси от ЛЕВСКИ...но нали са създадени за да ги ебем... :smt001

Прасетата си биха-ок,смърт за тех и твай. Не ги разбирам тея неща с очилата и тем подобни. Разбирам да е дербито и да си ни бият (което нема как да стане),а ние да говорим,че сме ги надиграли,а то е некъв умрел мач.
Но най-прасешкото е,че ние като бихме Удинезе те говореха,че тва са резерви хипер слаби. А сега те като бият тоя умрел отбор,ще го изкара ултра-гига силен отбор,по-добър от Зенит и свинята майка. Идва дербито и ще видим кой кого.Дотогава да си пишат поръчковите журналистчета :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:21 pm 
Аватар

ебати гнусната седмица деееба, КУР ЗА ФУТБОЛО! вместо да сме си единствения български отбор в европа, дето играе в групите на ШЛ с ливерпул, лион и тн., са кур верно - на герена, свинете на националния, отново истории, величие, гробища за шампиони, евроидиоти... а ако не вземем и дербито, не ми се мисли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:21 pm 
Аватар

Добре, що се кривите душата, че лит(*кс-етрополе днеска направи нещо много голямо и се държаха мъжки момчетата на терена ? Какво носите от девет кладенеца вода - Динамо това, Динамо онова - в криза са, ама са си руският Динамо, не са някакви анонимници от страна, дето я търсим на картата.

Едно време чорбарите като се чудеха с какво да оправдаят Удинезе, Марсилия и прочее само и само да не се каже, че Левски е направил нещо, викахме, че са ултра жалки, сега каква е разликата ? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:23 pm 
Аватар

Цитат:
Моите мнения ви бъркат в гъза, щото са си абсолятната истина. Никой все още не успял да ме опровергае с факти, гледам и ти няма да си първия. Като имам за какво да плюя си плюя. Като имам за какво да хваля другите, макари и да се казват лит(*кс-етрополе, си ги хваля. Аз не съм като вас и вашите заучени фрази.

Ти си като сестра ми. Сестра ми е на 4 и половина.

Обясняваме й, че не е редно да рисува с майонеза и течен шоколад по стените. Тя казва, че така са "по-яки и вкусни" и наистина си вярва, че това е "абсолютната истина", която тя "доказва с факти", а ние отричаме с нашите "заучени фрази"... Сестра ми ще стане на шест и ще се промени :!:

Ние да сме живи и здрави, Ивайло Ангелов да умре от хламидиална инфекция, а в групите ще видим кой кого :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:26 pm 
Аватар

И ти ли изпълзя от дупката си? Кога, ще се видим да ми ги кажеш тия неща?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:32 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
UL написа:
Suum cuique написа:

Прасетата си биха-ок,смърт за тех и твай. Не ги разбирам тея неща с очилата и тем подобни. Разбирам да е дербито и да си ни бият (което нема как да стане),а ние да говорим,че сме ги надиграли,а то е некъв умрел мач.
Но най-прасешкото е,че ние като бихме Удинезе те говореха,че тва са резерви хипер слаби. А сега те като бият тоя умрел отбор,ще го изкара ултра-гига силен отбор,по-добър от Зенит и свинята майка. Идва дербито и ще видим кой кого.Дотогава да си пишат поръчковите журналистчета :smt006

Е като ги бием в дербито кво.....толкова често го правим........после почва червената латерна едно и също.......съдията, Боримиров, Сираков, Синьото БФС, те не ги интересувало БГ първенството, те били запазена марка в Европа :lol:

Иначе тва за парадния вход ако не си зацепил е подхвърлено да се каже че НИЕ сме влезли със загуба в ЛЕ. Естественно ние сме играли за Шампионската лига където играят малко по-силните отбори класирали се над тия от квалификациите за ЛЕ ама трябва да си нещо повече от малоумно прасе за да го разбереш :smt006

Morning Glory написа:
Пропускате да обърнете внимание на нещо доста важно и неприятно - прасетата ще си цъкат на НАШИЯ стадион - националния, докато ние играем на стадиона в гетото, който не се е пълнил от 6 години и едва ли ще се напълни пак някога.

Не се кахъри толкова.......искам на Националния да им видя рекорда от предишните групи на УЕФА - 8000 чумави прасета срещу Викинг :)......ама те ходят само срещу Еврошампиони - Ливърпул, Манчастар, за да ги Обият, особенно сложили техни фанелки :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:38 pm 

Цитат:
Отборът на лит(*кс-етрополе записа поредна славна евровечер в своята история. Освен че отстрани мултимилионния тим на Динамо насред Москва, тимът на "червените" счупи нов рекорд за български отбор в европейските клубни турнири. "Армейците" вече девет поредни мача нямат загуба в Европа, с което подобряват досегашното постижение на Локомотив (София) от 8 мача. Трети в тази класация е Левски със серия от 7 поредни мача без загуба.

Направете път на т. 16 от славната им история. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:48 pm 
Аватар

коя точка подред беше НАЙ-ИЗНЕНАДВАЩОТО ПОВЕЖДАНЕ... :roll: :smt044 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:50 pm 
Аватар

Black Jack написа:
И ти ли изпълзя от дупката си? Кога, ще се видим да ми ги кажеш тия неща?

Съвсем добронамерено ти обясних, че си с акъл на четиригодишно момиче (макар и умно) и надъхаността ти почти винаги е забавна и сладка, но понякога и дразнеща ;-)

Ако се видим и ме удариш със златния пръстен по носа... имам ли право да те оскубя по кичура или не би се счело за феърплей :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 11:59 pm 

Renaissance написа:
Цитат:
Отборът на лит(*кс-етрополе записа поредна славна евровечер в своята история. Освен че отстрани мултимилионния тим на Динамо насред Москва, тимът на "червените" счупи нов рекорд за български отбор в европейските клубни турнири. "Армейците" вече девет поредни мача нямат загуба в Европа, с което подобряват досегашното постижение на Локомотив (София) от 8 мача. Трети в тази класация е Левски със серия от 7 поредни мача без загуба.

Направете път на т. 16 от славната им история. :smt005

Заеби ти... Гледай серията:

2006/07
лит(*кс-етрополе - Бешикташ 2:2 (сл.прод.)
2007/08
Омония - лит(*кс-етрополе 1:1
лит(*кс-етрополе - Омония 2:1
Тулуза - лит(*кс-етрополе 0:0
лит(*кс-етрополе - Тулуза 1:1
2009/10
лит(*кс-етрополе - Дери Сити 1:0
Дери Сити - лит(*кс-етрополе 1:1
лит(*кс-етрополе - Динамо 0:0
Динамо - лит(*кс-етрополе 1:2
:shock: :shock: :shock: Истински обийци :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 12:01 am 
Аватар

Желая им най-искренно все мачове като ТУЛУЗА да са им в "славните серии" :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 12:03 am 

Не е важно дали продължават!
ТЕ ПОБЕЖДАВАТ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 12:12 am 
Аватар

Това мУмче Блейк е луд :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .
Истината - лит(*кс-етрополе изигра не лош мач, срещу трагични динамоФци....
Трениоро им е спИцИалист, събраха фуДболери от Ботяф, Слювиен и Пирин.
Биеха 10 мача под ред, в най-важните си мачове НЕ ВКАРАХА ГОЛ !
ЛЕВСКИ лит(*кс-етрополе 2:0
ТИЧА лит(*кс-етрополе 1:0
ЛОКО СФ лит(*кс-етрополе 0:1 (авто-гол)
ЛИТЕКС лит(*кс-етрополе 1:0
ЕВРО-БОЙЦИ :D

шампион е Левски София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 12:22 am 

Цитат:
лит(*кс-етрополе се натресе в клуб "Евроидиоти"
Чет, 2009-08-27 21:56
лит(*кс-етрополе победи само с 2:1 Динамо и за ужас на поне половин България влезе в клуб "Евроидиоти". Така е. Не се радвайте! Плачете!

Ако една веселяшка дружинка от селото на дядо Матейко носи почетното и заслужено звание "Идиотите на Европа" играе в новата Лига Европа и ако в същата лига играе знаменитият лит(*кс-етрополе, нима има повод за радост!? Нима и лит(*кс-етрополе не се превръща в "евроидиот"!?

Сега всички привърженици на "червените" могат да благодарят за участта си не на Спас Делев, не на Иван Иванов, не на Иван и Иванчо, на Данчо, не на Любо и Ради, не на... Те следва да се надупят в поклон на Тодор Батков, пожелал заклинателно лит(*кс-етрополе да играе там, където е неговото формирование. Само той и никой друг, той, адвокатът, носи основна заслуга за участта на "армейците".

След два дни Мадона може да изпее стария си хит "Не плачи за мен Аржентина!". Нея няма да я мислим. Но няма кой да избърше сълзите на верните "червени" фенове. А и Москва не вярва на сълзи!

Плачи, Българио! Те победиха милиционерите, но влязоха в блатото на евроидиотите! Кофти!!!

А за всички, които не могат да изтраят, нека излязат поне на терасата и извикат - ЦЕ-СЕ-КА! лит(*кс-етрополе!!!

Проспорт.бг

:shock: :shock: :shock: :shock: Айде някой да мми го преведе тва?!? Свинките полудяха бе братче....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 12:26 am 

Тия друсат с нещо много силно. :shock:

:octo пак в действие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 12:31 am 

Renaissance написа:
Тия друсат с нещо много силно. :shock:

:octo пак в действие!

И некачествено...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]