forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 10:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 9:24 pm 
Аватар

Абе какво значение има в коя урна сме. Ако играем в Лига Европа, това ще означава, че ни е отстранил отбор с коефициент 1.633 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 10:25 pm 
Аватар

Хм, аз днес след 1 бегъл поглед на примерното разпределение по коефициенти в урните, стигнах до извода, че може и да сме във втора урна. Даже го разправях на едно приятелче :? Кат гледам отборите, тва в коя урна ше сме е доста безмислено на фона на нивото на Левски в момента. Както казвате, тезата за повече точки в ЛЕ почва доста да издиша като се скиват отборите :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 10:35 pm 

Преди малко си мислех, че след загубата в София ние имаме психологическото предимство. Нашите никой не ги чака да бият, доката сега цяла Унгария очаква Дебрецен да ни елиминира и всичко различно от елиминация ще се смята за провал.
Хм, дали пък загубата в София да не беше част от стратегиятa на Ратко за този двубой :D . Той такива грешки направи в София от гледна точка на състав и тактика, че цялата работа започва да изглежда много подозрителнa :D .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 10:46 pm 
Аватар

Хубаво нещо е оптимизма,дори и до шията да си в лайната да гледаш към звездите.Но от това точки не се печелят за жалост.
От предстоящите мачове до декември независимо кой ни се падне и независимо в кой турнир сме реалността са два равни максимум ако ще в първа урна на ШЛ да сме.Ако дай боже отстраним Дебърцин, както каза бащицата ще има ново попълнение.По досегашната ни невероятна трансферна политика очаквам това да е някой бивш наш играч изгонен отвсякъде-Мечо например.Със средната възраст на отбора контузиите тепърва започват,равностойни смени няма(юношите се обиграват ,защото никой не е очаквал да играем до декември,за да държи дълга скамейка).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 10:48 pm 
Аватар

В спортала пишат, че взимаме 2 млн евраци само за това, че сме в плейофите! БаткО да вземе да даде за някой халф и нападател :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 10:52 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
БаткО да вземе да даде за някой халф и нападател :evil:

:smt018 Месията е научен да взима , не да дава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:20 pm 
Аватар

В група с Аякс,Селтик и Фулъм и си представете какво ще ни причинят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:36 pm 
Аватар

PhilipLS написа:
В група с Аякс,Селтик и Фулъм и си представете какво ще ни причинят.

6 точки :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:41 pm 
Аватар

10 точки.
Три победи тук и равен на Фулъм навън :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:48 pm 
Аватар

Това със Селтик не ми се вярва изобщо да ви кажа :? . По скоро ще бием Дебрецен с 2-0 и да играем в Шампионската лига :) .
А за Достанич ,ако това е имал на предвид е най-големия :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:53 pm 
Аватар

Един бърз гол, иначе няма спасение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:54 pm 
Аватар

Имал таратанци :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:07 am 
Аватар

Абе вие сериозно ли мислите, че ще бием Селтекс и Фулхам?! Хахаха, ебати кафевината, ние направо прескачаме групите на ШЛ :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:09 am 
Аватар

rkk написа:
Гошо
Живко (ако не - Шакиб)
Топчо
Рабех
Минев
Сърмов
Бардон
Дарко
Зе
Жо
Христов

Не знаем Саша на какво дередже е, а от друга страна се чудя защо толкова много от вас вадят Зе от състава, като той беше един от малкото в първия мач, които не само се опитваха да направят нещо, а и го правеха :wink:

Aбе какъв Минев тоя толкова трагичен ! Как я подава тая топка все едно си мрази съотборниците.Рита,джаска нищо футболно невиждам в тоя.Съвсем друго ниво си е Лусио и подаванията му подавия и центриранията му са къде по-добри.Няма такива хаотични действия като Веско бездарника.Сърмов също няма никакво място на терена,ама нямаме друг.НА върха на атаката бих пуснал Еньо

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:15 am 
Аватар

Сърмов се стараеше... а и абсолютно сам трябваше да спира 2-3ма халфа на унгарците :wink:

А лично за мен, Минев вляво си играе нелошо...

Последна промяна rkk на Съб Авг 22, 2009 12:18 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:16 am 
Аватар

Krastev.10 написа:
rkk написа:
Гошо
Живко (ако не - Шакиб)
Топчо
Рабех
Минев
Сърмов
Бардон
Дарко
Зе
Жо
Христов

Не знаем Саша на какво дередже е, а от друга страна се чудя защо толкова много от вас вадят Зе от състава, като той беше един от малкото в първия мач, които не само се опитваха да направят нещо, а и го правеха :wink:

Aбе какъв Минев тоя толкова трагичен ! Как я подава тая топка все едно си мрази съотборниците.Рита,джаска нищо футболно невиждам в тоя.Съвсем друго ниво си е Лусио и подаванията му подавия и центриранията му са къде по-добри.Няма такива хаотични действия като Веско бездарника.Сърмов също няма никакво място на терена,ама нямаме друг.НА върха на атаката бих пуснал Еньо

За Сърмов и Кръстовчев съм на същото мнение. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:19 am 
Аватар

ФулАм и те се евроидиоти, ще ги бием 2 пъти :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:23 am 
Аватар

Ако ги бием с кокала, тогава ще са евроидиои :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:24 am 
Аватар

STALKER написа:
ФулАм и те се евроидиоти, ще ги бием 2 пъти :smt003

В момента са страшни и ще ни строшат ,но А.Джонсън е аут за 5 седмици.Бият Челси тоя кръг. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:32 am 

Реално погледнато- ако има някаква логика и справедливост във футбола- отпадаме. Обаче реалностите са скапани, оптимистично- 0:2 за 5 минути между 84 и 89-та минута и влизаме в групите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:54 am 
Аватар

По-рано се замислих,че отдавна не сме играли с европейски отбор на високо равнище( изкл.контролата с Вердер) и това ни пречи да покажем добра игра в Европа.Мачовете с Тампере,БАТЕ,Жилина,С.Жулия,Баку,Дебрецен не водят до никъде.Дори и да отпаднем от ШЛ ,мисля че в битките със стойностни европейски отбори в ЛЕ може да покажем добра игра и да постигнем добри резултати,въпреки моментното ни състояние.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 5:19 am 

Е ние Тампере и Бате като не можем да бием, къв е смисъла да играем с по-добри отбори? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 7:44 am 

По тезата за тактиката на Достанич в защитата оная вечер, не ви ли се стори много странно държанието на всички в защитата?
Унгарците атакуваха а нашите бягаха не да ги срещат като са с топка в краката направо срещу тях ами или настрани или се дърпаха назад към вратяря Петков което позволи на тия мушмороци да стрелят от където и когато си поискат към вратата.
Има няколко версии за това безпрецедентно отношение на защитатата ни според мен:
1. Продали са мача (малко вероятно с оглед парите които ни чакат в групите)
2. Не харесват тренера и това е поредния бойкот.
3. Подценяване, който е играл футбол знае че като подцениш даден противник после трудно можеш да му противодействаш.
4. Достанич е заложил крупна сума във Виетнамското черно тото че ще паднем (еднолично е играл без знанието на футбалерите ни.... пак малко вероятно)
5. Толкова си можем с тези играчи в защитата.
Искренно се надявам да е 5-тото.
Но всичко ми е много странно аз гледам Левски от 1993 г., играли сме с много по-силни отбори от Дебрецен.... играли сме и с по-слаби, падали сме и сме побеждавали но така безхаберно в защита никога не съм виждал да играем.
Изтеглете си мача от Арената и го изгледайте на спокойствие след като са минали няколко дни от мача да видите абсурдните решения на футболистите ни, момчетата от маалата да бях хванал в някой случай щяха да реагират по адекватно.
Незнам.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 8:41 am 
Аватар

5-0 за нас, а аз оставам в Будапеща, че ще се женя.Всички сте поканени, ама наметнете по едно сако върху сините фАнелки и гледайте да не изпиете повече от 5-6 бОтилки водка и да изядете повече от 300 кюфтета на скара. :smt006

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 9:15 am 

Хубаво е че има майтапи във форума, ако приемем че тук са хората които обичат Левски и го подкрепят по време на мачовете и милеят за него колкото за самия себе си значи вече сме влезли сами за себе си в Шампионската лига, време е футболистите да разберат че трябва да се събудят и да играят за Нас феновете които милеем и ни е грижа какво става в този отбор. Нека да паднат но да го направят като мъже с игра и до последното изтискване на силите си дори с пролития на кръв ако трябва.... трябва да се наясно че Ние публиката на Левски отдавна сме при най големите и ги чакаме там, няма да има рязани греди, няма да има изорани терени и т.н неща присъщи за една друга част от футболна България.... време е те начупят гредите и да изорат терена (в преносмия смисъл) в Будапеща в наша чест и да ни поднесат една от най великите победи в историята на клуба и един от най големите обрати.
Аз никога не съм гледал мач наживо на Левски и знам че много съм изпуснал но впредвид разстоянието и времето с което разполагам ще се постарая някой ден да присъствам и да дам всичко от себе си колкото и малко да е то с подкрепата си.
Някой ще си кажат какъв фен си ти като не си гледал Левски но не е така, от как тия палячовци ни победиха не ми се ходи на работа, нямам настроение изобщо не ми е до нищо.... и преди съм се чувствал така след загубите от Бате, Жилина и т.н но сега е момента да се вдигнат тия хора стига толкова срам, време е да разберат че със страх в Европа не се играе неможе да доминираш във вътрешното първенство а навън срещу отбори които ще паднат от всеки един друг Български отбор да се дъниш.
Имам някаква надежда че ей така просто от обич към Левски някой от футболистите разлиства понякога този форум дори и като скрит потребител... та да им кажа, нема се косите от загубите само се става по добър и по мъдър време е вече да започнете с победите защото аз и всеки един член от този форум знае и вярва че можете да го направите във вторник вечер.
Поиграйте за нас феновете които сме в шампионската лига вече и ви чакаме там ако не отпаднете но с мъжка и достойна игра... стига с тоя срам!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:00 am 
Аватар

Не ме е яд толкО, че няма да влезем в ШЛ, а че вяма да имам възможност да гледам пак как Жижко пази някоя голяма звезда :smt022

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:31 am 
Аватар

Според мен нямаме лоши играчи,но ако продължаваме с тая схема нищо добро не ни чака.Гошо Христов сам напред заобграден от 2-3ма с по 20см.по-високи защитници и балонни центрирания...С двама в атака ще е по-добре.Надявам се на реванша да играят по-навито и да не е само Сърмата в центъра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:36 am 
Аватар

След като излезе Дарко, играхме двама в атака.. Даже така се оголваме още повече отзад, защото Йовов и Зе са свикнали да се юркат напред, Седрик също и Сърмата остава отзад абсолютно сам :wink: Не сме свикнали на такава схема.. Ако имахме здрав централен нападател, щеше да е друго :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:37 am 
Аватар

Няма начин, от тая схема не мърдаме !!! Какви ще да са футболистите - натъкмиме тоя оня и станат работите :smt006

Хаскойския каунЪ сички го научиха, затова го сменихме мАри, ама на никой не му прави впечатление, че не сме мръднали един сантим от тогава и си кретаме със същата схема и отигравания от статични положения и прочее :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:38 am 
Аватар

rkk написа:
След като излезе Дарко, играхме двама в атака.. Даже така се оголваме още повече отзад, защото Йовов и Зе са свикнали да се юркат напред, Седрик също и Сърмата остава отзад абсолютно сам :wink: Не сме свикнали на такава схема.. Ако имахме здрав централен нападател, щеше да е друго :?

Ма той Дениран нападател ли игра ... виЙ как успяхте да разпознаеете на какъв пост е :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]