forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 10:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1402 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:34 am 
Аватар

Sirakov написа:
trkt написа:
Sirakov написа:
Аз си пожелавам 0:3 да ги бием, ебем точки, ебем коефициенти - свинете ше измрат от яд, а по-голям кеф от тва нема да им! Ако ще и 0:20 голова да ни отперат в ШЛ!

чертаеш писти ми се струва :smt006

Не чертаем нищо.....за разлика от ония клоуните на терена мечтая.

лошо нема, но с тая нагласа за реванша ще те боли доста...по-добре ако ще става нещо да ни изненадат приятно отколкото да се надяваме да сме тотално преобразени и че ще ги бием с 3:0...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:34 am 
Аватар

44 курви ! Динамовски кур за вас майка ви да еба свинска :boisw

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:35 am 
Аватар

Мисля, че Мио Пантелич би се вписал перфектно в схемата. Също за голаджия да вземем Йофу, под каквото и име да се подвизава сега. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:35 am 
Аватар

Insomnia написа:
retwerts написа:
Според мен трябва зимата да привлечем нови перспективни играчи.Смятам ,че един Телкийски би вършил добра работа,може Боримиров да го направим пак футболист,след това връщаме и Головской,а Гонзо става играещ изпълнителен директор-член на борда-помощник треньор и сме готови .

Направо да върнем целия отбор от периода 2003-2007. Да върнем и Коловати и Рендето, Темиле, Чиликов, Мартин Станков. Тогава гаранция ще сме по-добре. :smt006

Темиле не успя ли да разтрогне с Митьо Селския, може да излезе без пари :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:36 am 

Явно в докато Батков е президент, да не очакваме повторен пробив където и да било.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:36 am 

Richard Long написа:
retwerts написа:
Kryten написа:
Честно казано за чий хуй ни е тази ШЛ :roll:

Ами поне щяхме да наблюдаваме наще хубавци срещу класни отбори,па и пари щяха да се налят.Ама иначе ти сериозно ли питаш? ШЛ е много по-престижен турнир от Лига Европа.

От тия пари отбора нищо няма да види, ще заминат или в посока Тел Авив, или Батков да си оправя фалиралия бизнес... Класни отбори можеш да гледаш и по телевизията, с тази разлика че няма да ни разковат насред "Васил ЛЕВСКИ"... В ЛЕ също има класни отбори, но има и преодолими, имаме шанс за нещо, или най-малкото ще спечелим точки за коефициента... В ШЛ от 6 мача имахме 6 загуби, при оня поход в УЕФА имахме 14 мача и 7 победи - рекорд и по двата параграфа за български отбор в ЕКТ за един сезон!

Аз се чудя тоя коефициент за какво ни е изобщо?Пари дават ли за него?Батков дали си прибира пари в джоба си е негов проблем,не мога да отрека,че е направил добър стадион,добри спортни бази и юношеска школа,удобства е създал,така че дава пари човека,но прави и много глупости.Най-добре ще е да го продаде,но няма на кой.А иначе от 6-7 милиона,малко или много щяха да отидат и за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:38 am 
Аватар

ебем ти удобствата..единственото смислено нещо което е направил е терена, файда за школата като даваме таланти като Цачев под наем в Пирин...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:39 am 
Аватар

retwerts написа:
Аз се чудя тоя коефициент за какво ни е изобщо?Пари дават ли за него?Батков дали си прибира пари в джоба си е негов проблем,не мога да отрека,че е направил добър стадион,добри спортни бази и юношеска школа,удобства е създал,така че дава пари човека,но прави и много глупости.Най-добре ще е да го продаде,но няма на кой.А иначе от 6-7 милиона,малко или много щяха да отидат и за Левски.

Коефициента е един ден, дай Боже, да имаме два отбора в ШЛ като шампиона влиза директно в групите... Ако в ЛЕ заедно със селяните направим добри мачове, ще вдигнем доста родния коефициент, мисля че в момента сме 17-ти а ни трябва да сме 15-ти за да имаме два отбора в лигата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:39 am 

trkt написа:
лошо нема, но с тая нагласа за реванша ще те боли доста...по-добре ако ще става нещо да ни изненадат приятно отколкото да се надяваме да сме тотално преобразени и че ще ги бием с 3:0...

ами някак си немога да развея бяло знам и да си викам "айде успех в ЛЕ"......следните резултати ни устройват, па макар и отчасти

1:2 (дори след това да отпаднем, няма да ме е яд колкото примерно сега)
0:2
1:3
2:3
2:4
3:4

Може господ да реши да е с нас. Надеждата умира последна. Поне при мен е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:40 am 
Аватар

na qkq prizdnt btov

шампион е Левски София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:41 am 
Аватар

Има нещо закономерно вече 3-та година в тези решителни мачове и то не е факта, че губим а треньорските грешки.
Мъри подцени Тампере, Вили пусна Гонзо дефанзивен халф с/у БАТЭ, а във втория мач Кокъла направи безумни смени ... днес за капак Ратко излезе с ляв беГ отдясно, с дедо Лусио и вместо да смени Г.Христов в 60 мин. извади Тасевски, а пускането на Еньо дори не ми се коментира. Ратко явно е путка. Страхлива путка. Кокъла не би загубилтоя мач. Ратко пуска Ортега в Баку 72 ч. след като е дошъл в отбора и то титуляр. Днес го вкара в 70.. и някоя си мин. При положение, че с/у Миньор бе над 25 мин. на ниво, а Г.Христов тотално разочарова. Нямам думи и за представянето на Сърмов - не помня по-безличен халф да сме имали. Живко, Гаджев и Рабех липсваха. При такава ситуация един треньор трябва да търси решение да подсигури защитата, да не получи гол... Какво направи Ратко? Осра мач, срещу съперник напълно преодолим. Какво толкова им се прехласваме на унгарците? От 3 дни се тръби, че щели бетон да бъркат! Хората ни надиграха с тичане, с къси пасчета и движение за позиция.
Вместо да затворим играта, да ги наритаме при тоя съдия и да чакаме 2-3 положения от които да влезе 1 за чиста победа, ние се оставихме да ни водят за носа и да ни се подиграват. С калпавите дефанзивни действия на Йовов, с несигурния и страхлив Сърмов и т.н. Зе Соареш бе слаб второто, в първото всичко опасно дойде от него за кой ли път. Тъпака Ратко извади Тасевски :lol: азне виждам, кой освен Дарко и Бардон има възможност да стори нещо хубаво в центъра в този ни отбор?
Къде се душманите на Кокъла, да им го тура на фасона чувствителен? Тоя Ратко е путка на квадрат ... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:42 am 

Richard Long написа:
retwerts написа:

Коефициента е един ден, дай Боже, да имаме два отбора в ШЛ като шампиона влиза директно в групите... Ако в ЛЕ заедно със селяните направим добри мачове, ще вдигнем доста родния коефициент, мисля че в момента сме 17-ти а ни трябва да сме 15-ти за да имаме два отбора в лигата...

Нали се сещаш ,че догодина пада хубавия коеф, на България и на Левски и на другите от 05-06!А с тая игра и отбор все ми е на акъла,че ще имаме голям успех в Лига Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:43 am 
Аватар

Richard Long написа:
retwerts написа:

недейте да говорите за коефициент че още ме е яд, точния момент беше като влязохме в ШЛ, следващия сезон ако бяхме влезли пак +ловеч примерно в групи на УЕФА и ей ти го 15 място...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:44 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Има нещо закономерно вече 3-та година в тези решителни мачове и то не е факта, че губим а треньорските грешки.
Мъри подцени Тампере, Вили пусна Гонзо дефанзивен халф с/у БАТЭ, а във втория мач Кокъла направи безумни смени ... днес за капак Ратко излезе с ляв беГ отдясно, с дедо Лусио и вместо да смени Г.Христов в 60 мин. извади Тасевски, а пускането на Еньо дори не ми се коментира. Ратко явно е п..ка. Страхлива п..ка. Кокъла не би загубилтоя мач. Ратко пуска Ортега в Баку 72 ч. след като е дошъл в отбора и то титуляр. Днес го вкара в 70.. и някоя си мин. При положение, че с/у Миньор бе над 25 мин. на ниво, а Г.Христов тотално разочарова. Нямам думи и за представянето на Сърмов - не помня по-безличен халф да сме имали. Живко, Гаджев и Рабех липсваха. При такава ситуация един треньор трябва да търси решение да подсигури защитата, да не получи гол... Какво направи Ратко? Осра мач, срещу съперник напълно преодолим. Какво толкова им се прехласваме на унгарците? От 3 дни се тръби, че щели бетон да бъркат! Хората ни надиграха с тичане, с къси пасчета и движение за позиция.
Вместо да затворим играта, да ги наритаме при тоя съдия и да чакаме 2-3 положения от които да влезе 1 за чиста победа, ние се оставихме да ни водят за носа и да ни се подиграват. С калпавите дефанзивни действия на Йовов, с несигурния и страхлив Сърмов и т.н. Зе Соареш бе слаб второто, в първото всичко опасно дойде от него за кой ли път. Тъпака Ратко извади Тасевски :lol: азне виждам, кой освен Дарко и Бардон има възможност да стори нещо хубаво в центъра в този ни отбор?
Къде се душманите на Кокъла, да им го тура на фасона чувствителен? Тоя Ратко е п..ка на квадрат ... :oops:

Само на юруш не става, трябва и акъл, а Кокала го няма...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:44 am 
Аватар

Предните две години май не ми беше толко тъжно, да му еба майката.

Поприключих за известно време с футбола. Не мога и с тва да се натоварвам.

Тошо Батков и червената номенклатура в крайна сметка успяха да превърнат великия Левски в едно слабичко отборче, което се страхува от топката и от противника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:45 am 

Morning Glory написа:

Тошо Батков и червената номенклатура в крайна сметка успяха да превърнат великия Левски в едно слабичко отборче, което се страхува от топката и от противника.

+1 и лека мощ от мен, надявам се да заспя.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:46 am 

Пълен ташак сме,няма какво да се лъжеме.И като отбор,и като ръководство,и като база и като публика !

Morning Glory написа:

Много точни думи,нямам какво друго да добавя !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:47 am 
Аватар

Колкото и да не ми се иска, признавам Сираков правилно е коментирал причините за загубата.
Ратко уникален тъпак, казал че пуска Минев отдясно и Лусио и това му било изненадата за мача! :shock: :shock: :shock:
Бензукан загряваше преди мача и на почивката, няма причина да не е отдясно при отсъствието на Живко.
Пращайки Минев отдясно Ратко сра в устите на доброжелателите си и обърка тотално мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:48 am 
Аватар

Morning Glory написа:

Не вярвам :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:48 am 

Айде и аз си давам почивка от футбола за неопределено време , дано нашите красавици ме накарат отново да рева като дете от радост след велик мач :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:51 am 

Догодина ако се стигне до ШЛ и евентуално пак до трети или четвърти кръг ще сме НЕПОСТАВЕНИ нали ?

Последна промяна sid на Чет Авг 20, 2009 1:52 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:51 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Колкото и да не ми се иска, признавам Сираков правилно е коментирал причините за загубата.
Ратко уникален тъпак, казал че пуска Минев отдясно и Лусио и това му било изненадата за мача! :shock: :shock: :shock:
Бензукан загряваше преди мача и на почивката, няма причина да не е отдясно при отсъствието на Живко.
Пращайки Минев отдясно Ратко сра в устите на доброжелателите си и обърка тотално мача...

А на тоя капут Минев за кво му плащат заплата бе?!? Ако требе и централен нападател ше играе! Пелето да не извънземен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:52 am 

UGLYBLUE написа:

Първия гол. Лека нощ на всички ако изобщо е възможно такова нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:54 am 

Левски ще влезне в групите, а този мач в Унгария ще е исторически! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:55 am 
Аватар

retwerts написа:
Нали се сещаш ,че догодина пада хубавия коеф, на България и на Левски и на другите от 05-06!А с тая игра и отбор все ми е на акъла,че ще имаме голям успех в Лига Европа.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html

----------------------------05/06---- 06/07----- 07/08----- 08/09----- 09/10-------Total
70---Levski Sofia Bul----16.7500----4.0250-----0.5500-----1.4500----2.3500------25.125

При европохода в УЕФА сме направили 16 точки с 14 мача, година по-късно играем 10 мача и имаме 4 точки заради победите над Сиони и Киево, 07/08 е Тампере, миналата година, и тая - засега имаме 2.35... Ако останем в ШЛ ще ни разцепят канчетата и догодина ще сме с тройно по-нисък коефициент, което значи че ЛЕВСКИ ще бъде непоставен от самото начало! Честно казано, предпочитам европробив в ЛЕ и нови 16 точки, отколкото да ни скъсат шортите и от догодина знаеш...

Последна промяна Richard Long на Чет Авг 20, 2009 1:56 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:55 am 

Richard Long написа:
retwerts написа:

Приятелю пропускаш факта че при класиране в групите на ШЛ автоматично взимаме 4 точки, които се равняват на 2 победи в ЛЕ..... което си е жив берекет на фона на настоящата ситуация .......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:57 am 
Аватар

На реванша унгарският треньор да не вземе да се обърка и да забрави да пусне този мангал Колибали нападател :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 2:08 am 
Аватар

Чекаме само UL да напише оценка на агитката и мое да затваряме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 2:08 am 
Аватар

В тая тема ще има цензура спрямо дебилите, съжалявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 2:09 am 
Аватар

Свиленград написа:
Левски ще влезне в групите, а този мач в Унгария ще е исторически! :smt006

Бате Милко, ти ли си бе ? :shock: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1402 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]