forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 12:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1402 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:47 am 
Аватар

blue_fury написа:
Не играхме пренавито а играхме гипс първото полувреме. Така беше и с БАТЕ и с Жилина и с Тампере.

На баба ти фърчилото , с Тампере не искаха , а можеха , по нататък не можеха , а искаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:47 am 
Аватар

Radio Werewolf написа:

а защо СТАДИОНА БЕШЕ ПОЛУПРАЗЕН???

Мисля, че получи отговор на въпроса си през 90те минути.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:48 am 
Аватар

Цитат:
Вратарят и капитан на Левски Георги Петков остава оптимист въпреки загубата с 1:2 от Дебрецен в първия мач от плейофния кръг на Лига Европа. Според него на „сините” ще им бъде по-лесно в реванша.

Опитният страж обясни поведението си при ситуацията, в което получи жълт картон: „Това ми е първият картон, но го направих, защото техният капитан висеше и исках да го извадя за този мач”.

„Има реванш, там ще ни е по-лесно отколкото тук. Дебрецен са доста добър отбор, играят добре и го показаха и тук. Първото полувреме не знаехме как да реагираме на техните атаки. Ние ги наблюдавахме 3 мача, те играят в тяхното първенство с топки „Адидас” и го имахме предвид, но така е – те са по-бързи и са неприятни за вратарите, летят по различен начин”.

Петков обясни, че отстраняване от Дебрецен не може да провали сезона на шампионите: „Такава загуба не може да ни развали сезона. Левски до сега е играл един път в групите на УЕФА, това ще е втори път. При тях всичко се получи, там се надявам да успеем – по принцип Левски играе по-добре навън”, допълни вратарят.

Гонг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:49 am 

Рабех на реванша ще резне 1 шише Финландия и мощно прави хетрик , убива 2 ма футболисти на домакините + 1 техен фен който топката удря след като е скъсала мрежата :bigok :bigok
И след това спокойно си се прибира и си пие до скъсване в Чергило :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:49 am 
Аватар

С Цецо Димитров на вратата ... нищо добро не ни чака.Момчето е талантливо, но няма никакво чувство за пласиране ... при високи топки е адски, ама адски слаб ....а с тия удари от далеч ... не ми се мисли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:50 am 
RIOT написа:
С Цецо Димитров на вратата ... нищо добро не ни чака.Момчето е талантливо, но няма никакво чувство за пласиране ... при високи топки е адски, ама адски слаб ....а с тия удари от далеч ... не ми се мисли

Не, оказа се, че Гошо няма жълт картон май ?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:50 am 

RIOT написа:

Гошо ше е на врата споко, нема да е Цецо....

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:51 am 
Аватар

Много, много тъжно.....не това, че загубихме - губили сме и друг път. Тъжното и страшното е, че тия просто ни надиграха, бяха по-добри от нас....

Стигнахме дотам унгарски отбори да са по-добри от българския шампион - не само Левски, с който и бг-отбор да играеха - резултатът щеше да е подобен - няма бг-отбор, който да ги отстрани в момента, но това не ме интересува - проблемът е, че тия са по-добри от нашия ЛЕВСКИ.....

Дано след този мач, най-после всички погледнем истината в очите, що се отнася до прословутия "потенциал" на тоя отбор и тия играчи! Аз отдаван твърдя, че такъв не съществува, но от време на време правят някой мач, като тоя срещу Баку и в мен се прокрадва надежда, а и тук, във форума, много хора ме убеждават, че не съм прав и отборът имал потенциал! Време е да спрем да се залъгваме - с тоя отбор - толкова! Тоя отбор е на нивото на Азербайджан, за огромно съжаление! Миналите години отпадахме и беше резил (отпадаш от по-слаб отбор) - сега е по-страшно - отпадаме, защото сме по-слаби от един абсолютно обикновен отбор, който обаче играе футбол..... Не знам какво да мисля за мачовете в ЛЕ - там отборите няма да са по-слаби от тия.....

Както и да е, колкото и да си пишем тук - нищо няма да се промени, други играчи няма да дойдат, така че - ще си гледаме родната кочинка! За тук, тия ритнитопковци май все още стават.....

Най-тъжно ми беше, че след края на днешния мач просто....си тръгнах! Не ми се беше случвало да не изчакам футболистите, за да поздравя поне един-двама от тях за играта - днес нямаше нито един, когото да мога с чиста съвест да поздравя.

А, да - моля, недейте да пускате повече Георги Христов в игра за Левски - няма смисъл.

П.С. - а за посещаемостта мисля се видя кой беше прав между мен и Братоц, ама след подобна игра - кво да си припомняме подобни закачки....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:52 am 
Аватар

Sirakov написа:
RIOT написа:

Гошо ше е на врата споко, нема да е Цецо....

Цецо ще го пуснат нападател, може той да вкара ако не друг:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:52 am 
Аватар

Има, наказан е ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:54 am 

Wildkid написа:
Много, много тъжно.....не това, че загубихме - губили сме и друг път. Тъжното и страшното е, че тия просто ни надиграха, бяха по-добри от нас....

Стигнахме дотам унгарски отбори да са по-добри от българския шампион - не само Левски, с който и бг-отбор да играеха - резултатът щеше да е подобен - няма бг-отбор, който да ги отстрани в момента, но това не ме интересува - проблемът е, че тия са по-добри от нашия ЛЕВСКИ.....

Дано след този мач, най-после всички погледнем истината в очите, що се отнася до прословутия "потенциал" на тоя отбор и тия играчи! Аз отдаван твърдя, че такъв не съществува, но от време на време правят някой мач, като тоя срещу Баку и в мен се прокрадва надежда, а и тук, във форума, много хора ме убеждават, че не съм прав и отборът имал потенциал! Време е да спрем да се залъгваме - с тоя отбор - толкова! Тоя отбор е на нивото на Азербайджан, за огромно съжаление! Миналите години отпадахме и беше резил (отпадаш от по-слаб отбор) - сега е по-страшно - отпадаме, защото сме по-слаби от един абсолютно обикновен отбор, който обаче играе футбол..... Не знам какво да мисля за мачовете в ЛЕ - там отборите няма да са по-слаби от тия.....

Както и да е, колкото и да си пишем тук - нищо няма да се промени, други играчи няма да дойдат, така че - ще си гледаме родната кочинка! За тук, тия ритнитопковци май все още стават.....

Най-тъжно ми беше, че след края на днешния мач просто....си тръгнах! Не ми се беше случвало да не изчакам футболистите, за да поздравя поне един-двама от тях за играта - днес нямаше нито един, когото да мога с чиста съвест да поздравя.

А, да - моля, недейте да пускате повече Георги Христов в игра за Левски - няма смисъл.

П.С. - а за посещаемостта мисля се видя кой беше прав между мен и Братоц, ама след подобна игра - кво да си припомняме подобни закачки....

gong - Стадион: Георги Аспарухов Зрители: 20000
Главен съдия: Лоран Дюамел (Фр)
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:55 am 
Аватар

Гонг да го духа

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

blue_fury написа:
Не играхме пренавито а играхме гипс първото полувреме.

Чакай сега, може и да почвам да забравям български, ама не са ли двете едно и също? :smt003 Пренавитостта според мен именно така се проявява.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

RIOT написа:

Пич, не разбра ли, че Гошо няма друг картон и ще играе на реванша?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:56 am 
Аватар

RIOT написа:
Има, наказан е ;)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=87605 погледни втория абзац, сам Петков казва, че му е първи картон :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Ако тея бомбят пак така кел файда че ще е Гошо. Самият Петков каза нещо много вярно, че топките адидас които са същите от Евро 2008 само че с логотата за ШЛ, са доста по-бързи и позволяват играчи които могат да стрелят да го правят доста успешно.

Върнете се в началото
 Профил  

RIOT написа:
Има, наказан е ;)

Няма, да вържеме бас? И от гонг гледаха в сайта на УЕФА и там няма отбелязан такъв.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Респект за 100-200-те момчета, които пяха 90 минути.Тва е.

Последна промяна Tech0 на Чет Авг 20, 2009 12:57 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

А, сега сме паднали заради топката ли? :shock:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:57 am 
Аватар

къде е деко от шумен питам аз ? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:57 am 
Аватар

RIOT написа:
Има, наказан е ;)

„Това ми е първият картон, но го направих, защото техният капитан висеше и исках да го извадя за този мач”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:00 am 

Пуснал съм си Nino Rota - Love Theme From The Godfather.mp3
Пуша цигара и се успокоявам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

"Както виждате от два удара те вкараха два гола. Ние имахме сигурно около петнайсет удара и само един гол. Ето такива отбори като Дебрецен трянбва да се класират в Шампионската лига. Те заслужават да влязат в групите", категоричен бе Бардо

ЪъЪЪъъъ ? Пиян ли е ?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз се чудя и се мая, кой подшушна на спортно-техническия, че от Делиорман Ортега става чеп за зеле? Атака отляво, Жо пуска на Делиорман, тръгва в коридор по границата на наказателното и чака оня да направи двойното, шанс за опасна атака, но не на същото мнение е Делиорман, който тръгва да тича назад... За ударите на топката в кухата черна манерка просто няма смисъл от коментар... Да го пращат на Овча Купел и да взимат некой качествен, има къде по-добри нападатели в А група - е например тоя Платини е като Платини в сравнение с Ортега...

Последна промяна Richard Long на Чет Авг 20, 2009 1:01 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Някой ще ми обясни ли защо стана боя в Б там до ограда на В сектор??

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Tech0 написа:

Точно толко бяхме. Не питайте кво беше в Б на оградата до А.... Трагедия пълна. Цел мач, 3ма човека си пяхме там. Деба и подчовеците тъпи. И накрая цирка беше, че некви лайна си помислиха, че знамената са си за тех... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:01 am 
Аватар

Изключително щастлив съм, че в началото на 90-те нямаше интернет в покемонските ми години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:03 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Изключително щастлив съм, че в началото на 90-те нямаше интернет в покемонските ми години :smt006
:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:03 am 
Аватар

Richard Long написа:
Аз се чудя и се мая, кой подшушна на спортно-техническия, че от Делиорман Ортега става чеп за зеле? Атака отляво, Жо пуска на Делиорман, тръгва в коридор по границата на наказателното и чака оня да направи двойното, шанс за опасна атака, но не на същото мнение е Делиорман, който тръгва да тича назад... За ударите на топката в кухата черна манерка просто няма смисъл от коментар... Да го пращат на Овча Купел и да взимат некой качествен, има къде по-добри нападатели в А група - е например тоя Платини е като Платини в сравнение с Ортега...

Кво да взимаме, ние преотстъпваме Цачев шото немало кога да играе :?: :smt030 :smt103 :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 1:05 am 
Аватар

Insomnia написа:
soleta написа:
Tech0 написа:

Точно толко бяхме. Не питайте кво беше в Б на оградата до А.... Трагедия пълна. Цел мач, 3ма човека си пяхме там. Деба и подчовеците тъпи. И накрая цирка беше, че некви лайна си помислиха, че знамената са си за тех... :smt006

Аз лично спрях трима души, които щяха да си свият знамената отделно на това още толкова си ги взеха...

ВЪН ПСЕВДО-ФЕНОВЕТЕ ОТ СЕКТОРА!!!

И аз 3 знамена върнах на П. :smt006 Кур за тъпите селяндури бе. Аре нема се ядосвам, майка им да еба.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1402 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]