forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1402 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 19, 2009 11:56 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:
Тоя Насо може ли да е такъв дразнител бе да му еба майката прокажена :boisw С гащите дето ги свали срещу публиката да го погребат :boisw :boisw :boisw :boisw

Е кво, много реално си каза нещата...за разлика от времената когато смучеше хуя на Батков

Всички които говорят против Батков са мръсни предатели... човека е на голяма загуба а вие се ебавате

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Петков не е наказан за реванша. Няма картони до този момент.

Заслужена победа на Дебрецен. Трагична игра в дефанзивен план.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

blue_fury написа:
Основни играчи изневериха тоя мач. Гошо Петков и цялата защита направиха изключително груби грешки, Сърмов всяко негово спиране отиваше в протвников играч, Тасевски, Георги Христов само подаряваха топките на противника,

Сърмов пък кога ни е бил основен играч? Дееба и олигофрена, от 1000 опитани далечни удара има един гол срещу шибаните Локо Мездра! И тоя сопол - основен футболист?! :boisw Принципно гледам да не си изпускам нервите, но Дебрецен дойдоха, играха си европейски и грамотен футбол и резонно си ни биха, а ние разчитаме на некви сополи да ни правят играта....едно време се дразнихме, когато Йовов излизаше централен нападател, но го предпочитам него 1000 пъти повече отколкото Жоро Певеца - не можем с такива играчи да гоним какъвто и да е футбол...

Догодина цирка ще е, че Азербайджан вече ще са се научили на футбол и вече от тех ще получаваме футболни лекции.

П.П.: усети се и липсата на Миро Иванов...да беха почнали двамата с Еньо, поне очакваш да са бездарни и не си разочарован когато нищо не направят...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Sirakov написа:

Е па аз с моя гигантски ръст от 175 см и мижави 100 кила ше заема половината врата, да се проват да минат ако могат! :smt005

Я.. Лилчо Арсов :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Да умират всички, че бързам... да заспивам. :smt092

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 19, 2009 11:57 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:
Тоя Насо може ли да е такъв дразнител бе да му еба майката прокажена :boisw С гащите дето ги свали срещу публиката да го погребат :boisw :boisw :boisw :boisw

Е кво, много реално си каза нещата...за разлика от времената когато смучеше хуя на Батков

Кое му е реалното , какво плюе като мангал пред кметство , истината е че с трици маймуни не се ловят :smt006 С 0 дадени ,няма как да вземеш 6 милиона :smt006
Абе Трент , специалисте по блекбърнски футбол , колко пропуска направи ПевецО от половин метър днес или колко пъти топкото се удари в главата му все едно в изсъхнал боабаб :smt006

Последна промяна Mr. Smith на Сря Авг 19, 2009 11:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

SZ_FEN написа:
Hess написа:
SZ_FEN написа:
Пичове не виждам защо се шашкате толкова. От Май 2008 до Юли 2009 са 14 месеца на рушене на основи. Вие искате за 1 месец да се възстанови това което е рушено за 14. Еми не става така.

Каквото и да стане ще играем есента в Лига Европа, т.е. ще започнем да вървим във възходяща насока. Ако това не ви харесва винаги можем да шибаме унгарците в Будапеща :D .

Братле, извинявай ако съм груб с теб, но искам да ти задам 1 въпрос.
Ти, вярваш ли си наистина?

Нека ти отговоря. Какво ще спечеля ако хленча, скимтя и мрънкам само?

Да. Вярвам, че една участие в Лига Европа ще върне самочувствието на играчите и треньорите.

Последните 3 години загубихме у дома и отпаднахме последователно от:
Тапмере Юнайтед (Финландия)
Бате Борисов (Беларус)
Жилина (Словакия)
Деберцен (Унгария)
Няма смисъл от оплакване и хленчене, всичко си е в реда на нещата....Само Левски....сини боговеееееееееее
Е ще ме извинявате ама имам и капка самоуважение и не съм идиот. Този отбор не заслужава моята подкрепа, поне не и сега. Мерси, очаквам подобаваща покана от ваша страна да се присъединя към онези дето "пеят само за победа"

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Биха си ни.Тва е.Мястото ни е в Лига Европа, ако ме оправдаят ще съм много радостен, но ме съмнява :? . Нека не страдаме много за тоя мач, просто тва са ни възможностите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 19, 2009 11:58 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Основни играчи изневериха тоя мач. Гошо Петков и цялата защита направиха изключително груби грешки, Сърмов всяко негово спиране отиваше в протвников играч, Тасевски, Георги Христов само подаряваха топките на противника,

Това пак казвам, мисля че е от пренавиване; бяха изперкали и грешаха. Отделно грешката минев. И не се опитваха изобщо да пресират угрите и да не ги оставят да играят. Докато те нас - да. Трябваше на полувремето ратко да се усети и да смени тактиката.

певица пее естрадна песен!

Последна промяна El Kot на Сря Авг 19, 2009 11:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 19, 2009 11:59 pm 

СмАрт за целия ни състав , Край , Легам си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 19, 2009 11:59 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
STALKER написа:
Mr.Smith написа:

Кое му е реалното , какво плюе като мангал пред кметство , истината е че с трици маймуни не се ловят :smt006 С 0 дадени ,няма как да вземеш 6 милиона :smt006

Каза, че сме слаби и немаме отбор за ШЛ...Кое не е верно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:01 am 

Обаче всички сте доста стабилни! Едните подкрепят играта другите плюят по нея! На едните вратаря им крив, на другите -тревата ... Целия мач се обърка от ТЪПИЯ гол който падна в 11 минута и след това пълното здухване до момента с гредата, а след това още повече. Защитата под всякаква критика (особено при втория гол). Наще се пазеха сами и това си е ! То защо ли и Гошо спря да им вика и да се нервира второто полувреме ... При втория гола 3мата наши си правят пикник във вратарското поле ... А колко пъти оставят нападател на Дебрецен от 4-5 метра пред наказателното, да влезне в него, че чак да се освободи и да отправи удар ... С една дума - ГЛАВЕН ВИНОВНИК - ЗАЩИТАТА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:04 am 
Аватар

Radio Werewolf написа:
STALKER написа:

Каза, че сме слаби и немаме отбор за ШЛ...Кое не е верно :smt006

според мен, вината на Наско е, че премълча факта, че нямаме и отбор за лига Европа.

Насо ако искаше да каже истината , щеше да я каже още 2008 -а , ама нали веднага огиваше на гости в Израел , та сега само се плюнчеше като миньорец на заплата и се правеше на велик тактик :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:05 am 
Аватар

А и щех да забравя - КУР за кретена разузнавал унгарците! На тоя Боднар само като му написах името в Ю Туб и ми излезнаха 5 гола с такава тупалка. Не че мърдата Йовов щеше да се напъва да го пази де

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:05 am 

Играч на мача Вагнер , тоя старец тичаше второто 10 пъти повече от другите !
Е кажете кво е това ?
Евала на Вагнер че се раздаде , всички останали получават 100 смарт точки , то бива бива ама поне желание да има !
Срещу Бате и Жилина имаше яко желание , сега и това го нямаше , всеки се криеше по терена и се молеше топката да не стигне до него ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:06 am 
Аватар

Мислете си, че защитата и Ратко са ни проблема. Баткоф ще ви задоволи на 100%, едва ли му е трудно и Ратко да смени. Ама ако си мислите, че тва ни решава проблема....

И Мауриньо да дойде, сетете се сами, че от Жоро Певеца и Сърмов футболисти няма да направи :smt006 Като на практика играеш без централен нападател и един вкаран гол е постижение, особено срещу отбор демонстриращ грамотен футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:06 am 
Аватар

Оказаха си се нелош отбор, ама то това си стана дежурно оправдание... Истината е, че на стадион ГЕОРГИ АСПАРУХОВ губим подред от Тампере, БАТЕ, Жилина, а сега и тия... Вече спря и да ме е яд - такава апатия насадиха тия у мен...
Единственото за което ме е яд е, че ни надиграха отвсякъде на наш терен - така, както не го направиха Барселона, Челси, Вердер, Киево, Шалке, Удинезе, Марсилия, Оксер, Ливърпул, Динамо(Киев), Брьондби, Галатасарай, Бешикташ, Ювентус... :smt003

Отборът ни е слаб, нямаме играчи, които да стават за ШЛ на нито един пост. Ратко ме уби с тоя състав и тия смени... Минев определено не става за десен бек(той отляво е само за вътрешна консумация, де), което навежда на мисълта, че по-добър вариант там щеше да е Бензукан, или поне Топчо...

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:08 am 
Аватар

BraToC! написа:
Играч на мача Вагнер , тоя старец тичаше второто 10 пъти повече от другите !
Е кажете кво е това ?
Евала на Вагнер че се раздаде

Ти се бодеш с нещо силно, честна дума :smt081

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:11 am 
Аватар

Надиграха ни и заслужено ни биха.
Няма какво да се обясняваме.
Има и реванш, но ще е доста трудно.
Видях нещо, което е стара слабост на нашите отбори - унгарците стреляха от всяка позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:12 am 
Аватар

Вярно ли е че Петков,Зе ,Тасевски и Сърмов пропускат следващия мач заради картони?

:? :?

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:13 am 

СВОБОДЕН написа:
Стоилов бил паднал от Тамлере. Добре, но след като се махна и дойдоха Вуцов, Велев и Достанич падаме от БАТЕ, Жилина и Дебрецен. Разликата е, че Мъри може да губи, но може и да печели, а другите доказаха, че могат само да губят. Да се върне Мъри час по скоро.

Тва нема да стане скоро за жалост...

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

SAMO LEVSKI SHAMPION написа:
немога да си представя че има такива оптимисти :shock:
то това не е лошо де, даже напротив. завиждам ви. искам и аз да имам няква вяра .. ама съм си твърдо убеден че те под два гола няма как да ни вкарат в реванша
ние отиваме на 4 :roll: става ли ?

Не си ли чувал приказката, че мач с мач не си приличат?

Да, Дебрецен са добри. Спор няма, но не са Барселона. Няма да е чак такова чудо да ги бием там.

Последна промяна SZ_FEN на Чет Авг 20, 2009 12:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Комсомолска мастийо, гадно ли ти е? За 2 сезона - 12 мил. евро...Най-жалкия футболен президент в историята на футбола :bukake

Върнете се в началото
 Профил  

Кво мъри?? зАЩО ЖИВЕЕТЕ С ИЛЮЗИЯТАы ЧЕ КАТО СЕ ВЪРНЕ всичко ще стане както беше през 2006. Вижте, че с Литекс нищо не прави....

тя е само Левски София

Върнете се в началото
 Профил  

Когато спрем да играем на ходом веднъж и завинаги в А група, когато спрем да правим по 50 фала на мач пак в А група, когато започнем да показваме ритъм на игра всеки мач може и да имаме по-големи успехи в Европа. До тогава така ще е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:14 am 
Аватар

tones написа:
Вярно ли е че Петков,Зе ,Тасевски и Сърмов пропускат следващия мач заради картони?

:? :?

Да и Вагнер, Топчо, Бардон, ПевецО , Генев, Веско Минев , Ратко , Баждека , Батков , само с Гонзо сме и то с патериците :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:15 am 
Аватар

:smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 Изключително съм доволен :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:15 am 
Аватар

Категорично по-добри бяха :smt006 Но като нямаме играчи или скамейка, това е, Батков - курво, сънувай ШЛ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:16 am 

За пореден път се оттървахме от капиталистическия турнир на злото ШЛ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 12:16 am 
Аватар

драми ли съзирам? :smt006 :smt006 :smt006
тия дни даваха записи от мачовете в ШЛ срещу Челси и Барселона
играта там и играта сега се различаваха тотално
тогава се опитвахме да играем футбол, сега ритаме топката
кой, как и защо няма значение
това е положението
играхме зле и загубихме заслужено
толкова
има и реванш, шансовете са малки

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1402 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]