forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 2:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 8:55 pm 

Kryten написа:
Цитат:
Махането на Руси Гочев след най-успешната година на школата пък е поредното безумие продиктувано от некадърните съветници на Батьо гонещи своя интерес.Имало връзкари,подкупи,мамини синчета-ДРЕМЕ МИ,ако ще всички деца да са с фамилия Батков и Баждеков нали станахме шампиони на всички нива и унижавахме прасетата където ги хванем.Сега пак ще има промени и други мамини и татини ще се налагат,а малките шампиончета ще търкат пейката.Живеем в Абсурдистан и явно лидера на отбора сме си го заслужили.
Това не е напълно вярно. Първо откога биенето на свинете ни е цел номер едно на школата, това са абсолютни глупости, които се повтарят от всички медии от една седмица. Свинете ги биха всички. Откога се мерим по тези мизерници дето не са вложили 1 стотинка в базата и школата? А за титлите - взехме единствено при най-малките. При тези, които се гласят вече за мъжкия футбол, ни биха Славия по много пародиен начин, и Литекс. Но важното е че сме били цьеськъ-то :lol:

Човекът с главно Ч си го каза - до осми клас са върха, от там нататъка тръгват надолу.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 10:16 pm 
Аватар

"Винаги съм бил човек, който по някакъв начин е имал уважението на хората, така че не ми е чуждо това, което правя. Вече трябва футболистите и всички там около стадиона да свикнат, че вече съм им шеф, не само като футболист да им казвам какво да правя.

Футболистите реагираха нормално, ние с тях с познаваме. Това, което им казах, е, че съм стоял на тяхното място до преди два дена и оттук нататък трябва да разберат, че аз съм им шеф и каквото кажа, това ще стане и винаги ще бъда прав във всяко решение, което взимам.

Дисциплина се пази единствено, когато има правила. Всеки, когато си знае правата и задълженията има дисциплина. Правилата са им обяснени и те трябва да ги спазват. Който не ги спазва, да си носи последствията. Аз компромис с работата си и с Левски няма да направя за никой.
"

:fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 10:29 pm 
Аватар

Richard Long написа:
"Винаги съм бил човек, който по някакъв начин е имал уважението на хората, така че не ми е чуждо това, което правя. Вече трябва футболистите и всички там около стадиона да свикнат, че вече съм им шеф, не само като футболист да им казвам какво да правя.

Футболистите реагираха нормално, ние с тях с познаваме. Това, което им казах, е, че съм стоял на тяхното място до преди два дена и оттук нататък трябва да разберат, че аз съм им шеф и каквото кажа, това ще стане и винаги ще бъда прав във всяко решение, което взимам.

Дисциплина се пази единствено, когато има правила. Всеки, когато си знае правата и задълженията има дисциплина. Правилата са им обяснени и те трябва да ги спазват. Който не ги спазва, да си носи последствията. Аз компромис с работата си и с Левски няма да направя за никой.
"

:fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod

Командира :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 11:02 pm 

След като изслушах си променям становището по въпроса и подкрепям решението на Батков, дори се абстрахирам и от момента в който стана всичко. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 11:12 am 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=185957

Каква е вероятността Чорни да се върне в България, в смисъл да не му продължат забраната с още 10 години, някой има ли представа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 11:58 am 
Аватар

Няма такава вероятност, макар че Костов скоро може и да е пак във властта :smt006

И много поздрави от Чорнииии и долу ръцете от Месията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 1:34 pm 
Аватар

krivia написа:

Каква е вероятността Чорни да се върне в България, в смисъл да не му продължат забраната с още 10 години, някой има ли представа?

от казаното...става пределно ясно кой стои зад месията тошо....и кой дърпа конците...но всъщност това не е било никога тайна.....
от една страна ако се върне и поднови "дейността" си....има голяма вероятност да потекат реки от пари към клуба...но от друга...този филм...вече сме го гледали.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 1:36 pm 
Аватар

всъшност някой може ли да хвърли светлина върху непросветената ми личност с какво точно незаконно се занимава чорни. До колкото знам официалния му бизнес е алуминий, но ми се губи с какво точно застрашава националната ни сигурност, че го гоним?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 1:37 pm 
Аватар

Застрашаваше националната сигурност с тва, че отказа да вкара некъв голем рушвет на Мангал Костов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 1:40 pm 
Аватар

по някакви спомени имаше слухове че се вкарват по някаква многонулева сума в долари всеки месец за да не се позволява да се изгражда втори мобилен оператор, но това е отделна тема..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 1:50 pm 
Аватар

Цитат:
Майкъл Чорни сподели пред вестник Обзървър, че е натрупал първия си милион, използвайки българска фирма, преговаряла за чуждестранния дълг. Майкъл Чорни се издига от собственик на лотария в Ташкент до революционер на съветската индустриална машина.

Цитат:
Михаил Семьонович Чорни е роден през 1952 г., гражданин на Израел. Един от първите кооператори-цеховици в СССР. Заедно с брат си Лев в началото на 90-те години основава фирмата „TWG”, която скоро придобива контрол върху практически целия алуминиев отрасъл. В Русия е съден по няколко дела за фалшиво авизо, но нито едно от тях не е завършило с присъда. В много страни неведнъж са го подозирали в пране на мръсни пари и връзки с мафията. В Израел в момента също се води дело за пране на пари и подкупване на политици. Забранено му е да влиза на територията на Великобритания, САЩ, Швейцария, Франция и България. Чорни беше собственик на най-големия и единствен до 2000 г. мобилен оператор в България МТел (продаден по-късно на австрийския телеком), на в. “Стандарт” и ФК „Левски”. Сега официален собственик на “Стандарт” и ФК “Левски” е Тодор Батков, адвокат и пълномощник на Чорни в България.

http://e-vestnik.bg/1441

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 1:56 pm 
Аватар

Във времената, в които живеем, на човек му отнема около 5 секунди да намери информацията, която му е нужна. Не знам за кво бяха тия въпроси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 2:02 pm 
Аватар

Батков лъже с 200 бона Кокала, сините остават без треньор срещу ФК Баку

Цитат:
Заради 200 хиляди лева Левски може да остане без треньор за мачовете с ФК Баку в предварителните кръгове на Шампионската лига, пише "Меридиан Мач". Точно толкова дължи собственикът на сините Тодор Батков като неустойка за предсрочното уволнение на Емил Велев. Адвокатът обаче се ослушва и не иска да плати. "Сега ще ви видя. Ще останете без треньор за мача с Баку", казал Кокала на Батков, след като преди това отказал да подпише заповедта си за уволнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 2:10 pm 
Аватар

Според близки до клуба, точните му думи били "Сега ще ви видя, калпазани такива"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 2:13 pm 
Аватар

Kryten написа:
Според близки до клуба, точните му думи били "Сега ще ви видя, калпазани такива"

Аз пък знам от леля Теменужка чистачката, че всъщност думите му били, цитирам: „Сега ще ви облея с Орината си, мюсюлмански отрепки такива, правя ви фенове на селския Ашдод!“, след което Велев разперил двете си ръце, като с дясната направил общоприетия знак за „ОК“, намигайки с лявото си око :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 3:06 pm 
Аватар

targovishte написа:
Батков лъже с 200 бона Кокала, сините остават без треньор срещу ФК Баку

Цитат:
Заради 200 хиляди лева Левски може да остане без треньор за мачовете с ФК Баку в предварителните кръгове на Шампионската лига, пише "Меридиан Мач". Точно толкова дължи собственикът на сините Тодор Батков като неустойка за предсрочното уволнение на Емил Велев. Адвокатът обаче се ослушва и не иска да плати. "Сега ще ви видя. Ще останете без треньор за мача с Баку", казал Кокала на Батков, след като преди това отказал да подпише заповедта си за уволнение.

Точно се радвам, че като видя няква такава глупост в сайтовете и като не се постне първите 2ч. във форума и си викам "Евалата!". Ама не... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 3:19 pm 
Аватар

е нека всички се посмеят...не бъди егоист.... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 3:21 pm 
Аватар

krivia написа:

Цитат:
Имате много поздрави от Мишата
:smt003 :smt006

Той идва........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 3:33 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:e568bc21 :D :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 7:31 pm 

http://donbalon.eu/news57003.html

Ето така се прави... докато ние се чудим, а гледам, че даже и леем сълзи пак за Бащицата. 4,4 млн. евро за футболист взет без пари... И това не е единствен случай, в който селското бизнесменче Гриша забива в земята малоумниците в Левски и лит(*кс-етрополе. Самият факт, че при тях в онова село работи най-добрият ни треньор, най-добрият им футболист е наш кадър и правят добри трансфери от някакво забутано селце с 30 хил. говедари, орачи и общи работници е достатъчна причина Баткоф и сие да си прережат вените... Ако не беше от с. Ловеч, този отбор щеше да е тотален хегемон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 7:46 pm 
Аватар

4 милиона :smt006 Тия го вземат за титуляр явно или за първа резерва :smt006 Определено голям удар на Гришата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 8:03 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
4 милиона :smt006 Тия го вземат за титуляр явно или за първа резерва :smt006 Определено голям удар на Гришата :smt006

Малко ми се струва огромна тая сума. В гонг не пише нищо за пари, а донбалон е един сигурен източнииик.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 8:10 pm 

И 1млн да беше,пак е нещо :smt006

Факт е че джуджето-наркоман движи нещата,ама понеже е тъпо селско комунистическо парче с парите на тате му пречи наистина да е хегемон в БГ :wink:

Едно е да си от Микре,друго е да си от Смолян :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 8:43 pm 
Аватар

Абе 4,4 милиона не се обявяват току така от български отбор, но холандците 100/100 са обявии сумата - те поне ще си платят данъците, така че не ми се вярва да е измислена цена и ГГ също ще плаща данъци. И да не забравяме, че в 4,4 млн евро са включени доста неща - трансфер на Ловеч, заплатата на играча за 5 години, комисионата за мениджъра му и още някои дребни детайли, които оформят внушителната за родните стандарти напоследък трансферна цифричка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 8:51 pm 
Аватар

Гонзо още държи рекорда за изходящ трансфер от българското първенство, нали или както е модерно сега - вие какво мислите? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 9:30 pm 
Аватар

Гонзо беше в долари :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 10:26 pm 
Аватар

и какво доказват тия цифри....нищо....единствено че григор се нуждае от кинти...явно има да връща.... :smt003
и не забравяйте...ние не можем да си позволим...да си продаваме играчите за такива дребни суми....при нас трансферите са в обратна посока и то за много по големи пари......... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 10:41 pm 
Аватар

В Ринг казаха, че сумата по договора е тайна, защото така са се споразумяли двата клуба. Според същият договор, джуджето от Микре ще получи 20% при следващ трансфер на играча. А заплатата и премиите на футболиста никога не влизат в трансферната сума. Тя е само за клуба. един вид обещетение за предсрочното прекратяване на договора. Казаха още, че имало оферти от Кьолн и Астън Вила, които били по-добри, но Манолев искал да играе редовно в евротурнирите и за това са предпочели ПСВ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 10:45 pm 
Аватар

Да беше избрал Вила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 25, 2009 10:49 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
В Ринг казаха, че сумата по договора е тайна, защото така са се споразумяли двата клуба. Според същият договор, джуджето от Микре ще получи 20% при следващ трансфер на играча. А заплатата и премиите на футболиста никога не влизат в трансферната сума. Тя е само за клуба. един вид обещетение за предсрочното прекратяване на договора. Казаха още, че имало оферти от Кьолн и Астън Вила, които били по-добри, но Манолев искал да играе редовно в евротурнирите и за това са предпочели ПСВ.

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2527220

Да не се мъчиш с преразказа - чети си линкчето по-горе.

След като заплатата, казах ЗАПЛАТАТА, премии НЕ СЪМ споменавал (премиите ти си ги сложи в изречението ти) не влиза в сумата, обясни 94 милиона как се разпределят за Роналдо, явно си ИТК, щото аз имам точен списък по точки и пера кое колко пари е.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]