forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:15 pm 

Tsarya написа:
Сега по Ринг.бг казаха, че Достанич е от вчера в София с почти сигурен подписан договор, 90% се връща и Сираков и за някой бивш наш юноша споменаха ма не разбрах кой!!!

Въпросният юноша бил Тошко Колев :( :smt005 ?!

Последна промяна blueman_bg на Вто Юли 21, 2009 6:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:16 pm 
Аватар

blueman_bg написа:
Tsarya написа:
Сега по Ринг.бг казаха, че Достанич е от вчера в София с почти сигурен подписан договор, 90% се връща и Сираков и за някой бивш наш юноша споменаха ма не разбрах кой!!!

Въпросният юноша бил Тошко Колев ?!

ДАААААААААААААААААА БЕ :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:17 pm 
Аватар

Най-омразната ми мъдрост е наведена главица,сабя не я сече.....винаги се забравя,че докато си навеждаш главата,ти се отваря гъза.Днес случайно се срещнах на улицата с един доста възрастен левскар,десетки години ходил на мачове на любимия Левски,видял какво ли не,видял е и е почувствал истинското гонение на властоимащите комуняги към трънчето им в петата-публиката на Левски,човека е над 70 години все пак и този човек днес ми разправя,знаеш ли Иване,това не е нашият Левски и най-жалкото е че това не е нашата публика..........Това е човек,който като бях по-малък,часове ми разказвал за великата синя публика,за славният Левски,за Любомир Алдев,денонощно работещ на стадиона,за да има Левски,......днес нямаше какво да му кажа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:23 pm 

SZ_FEN написа:
Smirnoff написа:
SZ_FEN написа:
Пичове, нека сами да ви припмня нйкои нелицеприятни реалности.

1. Левски е личния клуб на Батков. Когато купим, миноритарен дял дори, ще можем да приказваме. Именно за случаи като този американците казват "money talks and bull shit walks". Батков има клуб и прави с него каквото си поиска. Ние нямаме клуб и можем да приказваме каквото ни дойде, но само толкова.

2. Кокала е слаб треньор. Не знам какъв треньор е Достанич, какъв е бил Мъри, но Кокала е по-добър само от Вили Вуцов. Това не означава, че не може да се научи, но с кадровия потенциал който имаме на нас ни се стрича лайното преди всеки мач независимо дали играем с ЦЕЦА или с Миньор Перник. Дали се чувствахме по този начин когато Мъри и Нако бяха в отбора?

Пълни глупости! В момента, в който си купя билет мога да претендирам към показаната жалка продукция и смешното управление, което води до нея! В момента, в който си включа телевизията, която е платила за излъчване на мача, мога да претендирам! В момента, в който си купя шалче от фен-шопа мога да претендирам! В момента, в който звънна от М-телския си номер мога да претендирам! Да, може сумите от всички тези пера да са малки, но събрани заедно оформят доста голяма част от бюджета на клуба, така че айде да не се правим зорлем на стадо говеда. И да си купя една акция, и да не си купя, не виждам каква е разликата освен че получавам титул на собственост и право на дивидент. НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ПАРИ, КОИТО СА ВЪВ ФУТБОЛА, ИДВАТ ОТ НАШИЯ ДЖОБ!!! НЕ ПАДАТ ЕЙ ТАКА ОТ НЕБЕТО!!! Парите които чакаме от ШЛ и с които Паткоф иска да се напечели също са дошли от джоба на феновете с разпределител УЕФА. Защо? Защото дадена фирма рекламира по ТВ, ТВ пък купува правата за даден мач, те отиват в УЕФА, а от УЕФА при нас. А как дадената фирма е събрала пари за реклама? Като е дигнала цените на стоките, купувани от нас. Така че айде стига с това "НЯМАМЕ ПРАВО НА НИЩО, ЩОТО НЕ СМЕ МУТРИ, ОСТАВА НИ ДА БЪДЕМ ТЪПИ ГОВЕДА. Смешно и изкривено разбиране за пазарна икономика, което битува не само по отношение на Левски....

Ами глупости ще са като човек няма и елементарно икономическо образование. Нещата които изброи сa действията на един клиент на отбора. Твоето влияние върху него е толкова колкото влиянието на един потребител върху търсенето на продукта на една компания. Не, че това е малко, но нищо повече.
Въпросните действия не ти дават правото да вземаш решения от името на собствениците. Когато си пускаш телевизора получаваш ли акции на Левски? Когато ходиш на мачове след това викат ли те на събрание на надзорния съвет на Левски? Не разбира се. Въпросните неща могат да ти се случат само когато се бръкнеш в джоба и инвестираш пряко малко парици в Левски.

Хаха е ок, нямам ик. образование, щом казваш. А и нямам твоите уникални заложби и компетентност, които вече от месеци наблюдавам. Сега си спомням, че водени от огромната ти ерудиция, щяхме да правим нещо като форумна каса и да събираме пари за футболисти на Левски, радвам се, че тази прекрасна концепция намира продължение и вече ще купуваме МИНОРИТАРЕН пакет акции

Както и да е, тук никой не казва, че феновете трябва да поемат управлението над клуба - напротив това е налудничава и анархистка идея. Тук се казва, че мога да претендирам, че предлаганият от Левски продукт не ми харесва. А този продукт е резултат от управленските решения на Батков. Така че мога да "приказвам" колкото си искам на стадиона и извън него, мога да крещя на трибуната "Оставка!" до безумие, мога да изпращам Батков всеки път с "Вън от Левски!"... като клиент. И дано повече клиенти го правят с течение на времето, та поне те да имат ясна позиция... Но ГОВЕЖДОТО "нямаме право да приказваме" ми прилича на някакво мазохистично комунистическо проникновение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:28 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Но ГОВЕЖДОТО "нямаме право да приказваме" ми прилича на някакво мазохистично комунистическо проникновение.

Нямаме право да приказваме за мен не е равносилно на по- добре за клуба е към момента да не приказваме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:32 pm 

Smirnoff написа:

Хаха е ок, нямам ик. образование, щом казваш. А и нямам твоите уникални заложби и компетентност, които вече от месеци наблюдавам. Сега си спомням, че водени от огромната ти ерудиция, щяхме да правим нещо като форумна каса и да събираме пари за футболисти на Левски, радвам се, че тази прекрасна концепция намира продължение и вече ще купуваме МИНОРИТАРЕН пакет акции

Както и да е, тук никой не казва, че феновете трябва да поемат управлението над клуба - напротив това е налудничава и анархистка идея. Тук се казва, че мога да претендирам, че предлаганият от Левски продукт не ми харесва. А този продукт е резултат от управленските решения на Батков. Така че мога да "приказвам" колкото си искам на стадиона и извън него, мога да крещя на трибуната "Оставка!" до безумие, мога да изпращам Батков всеки път с "Вън от Левски!"... като клиент. И дано повече клиенти го правят с течение на времето, та поне те да имат ясна позиция... Но ГОВЕЖДОТО "нямаме право да приказваме" ми прилича на някакво мазохистично комунистическо проникновение.

Не бе, не си ме разбрал. Аз щях да пратя един мангал с една стара кутия от обувки (в която си държи ваксата) да събере малко стотинки от участниците във форума и да си спретнем една корпорацийка.
Не го вземай лично. Диплома по бизнес или икономика не означава икономическа компетененост. Аз вече имах две дипломи по икономика когато разбрах, че нищо не разбирам и ми се наложи да взема алтернативни мерки.
Когато човек притежава частна собственост той има ексклузивните права да се разпорежда с нея както намери за добре (има и изключения на това, но не ми се ще да го удрям на теория). Батков притежава футболен клуб и следователно притежава правото да се разпорежда с него както намери за добре. Не, че отношението на публиката му е безразлично и няма последствия от него, но той (Батков) е в позиция да взема решения. Ние сме в позиция да пишем на този форум и да се дървим на този и онзи.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Юли 21, 2009 6:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:33 pm 
Аватар

аре гледайте мача...стига спорихте за глупости....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:35 pm 
Аватар

targovishte написа:

За 35мин 2 греди и още няколко положения за Баку!
И тоя 9.Фелипе мн здрав и мощен нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:36 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Цветанко Ризов написа:
Най-малкото Наско ще доведе Лукойл. .

Лукойл са умрели да наливат милиони, шъ знайш... Те съкратиха бюджета на тяхното хранениче БК Лукойл Академик, дето и без тва бюджета е едва ли по-голям от 1/5 на Левски, а ми говориш, че ще купят Левски... Това е било преди кризата, сиреч http://www.youtube.com/watch?v=-h_EsgC5xBk

:lol: :lol: Нерде баскетбола, нерде футбола? какво ми сравняваш губещ спорт с печеливш такъв? Аре не ме разсмивай още...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:36 pm 

Tsarya написа:
targovishte написа:

За 35мин 2 греди и още няколко положения за Баку!
И тоя 9.Фелипе мн здрав и мощен нападател.

За съжаление си прав

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:48 pm 
Аватар

Цветанко Ризов написа:
acrimonious написа:
Цветанко Ризов написа:
Най-малкото Наско ще доведе Лукойл. .

Лукойл са умрели да наливат милиони, шъ знайш... Те съкратиха бюджета на тяхното хранениче БК Лукойл Академик, дето и без тва бюджета е едва ли по-голям от 1/5 на Левски, а ми говориш, че ще купят Левски... Това е било преди кризата, сиреч http://www.youtube.com/watch?v=-h_EsgC5xBk

Нерде баскетбола, нерде футбола? какво ми сравняваш губещ спорт с печеливш такъв? Аре не ме разсмивай още...

1. Не мисля, че някой разглежда който и да е спорт като инвестиция, различна от имидж.

2. Освен това, не съм сигурен колко пари имат Лукойл- ето:

Лукойл Нефтохим Бургас- за 2008г.- оборот 6,87 млрд лева, загуба 473 млн. лв.

Лукойл България- за 2008г.- оборот 4.82 млрд лева, загуба 1,65 млн. лв.

Тва са най- големите от групата, ако искаш влез в brra.bg и ги разгледай всичките... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:51 pm 
Аватар

Оборот и исобено загуба сметам нема нужда да ти казвам как се начислява :smt006
Футбола не е имидж за Лукойл, а още пари. Достатъчно са спонсори по света :smt006 А Валентин Златев го ухапала бълха от порядъка на 6 милиона годишни разходи за Левски, и 11-12 милиона от лапаници :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:54 pm 
Аватар

Екранас ще излъжат руските мЪймуни ... мача е 0 - 1 с гол след 75 мин. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:55 pm 
Аватар

не забравяйте и големия брат....лукойл.ру :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:57 pm 
Аватар

Цветанко Ризов написа:
Оборот и исобено загуба сметам нема нужда да ти казвам как се начислява
Футбола не е имидж за Лукойл, а още пари. Достатъчно са спонсори по света А Валентин Златев го ухапала бълха от порядъка на 6 милиона годишни разходи за Левски, и 11-12 милиона от лапаници

Дам, вероятно няма, счетоводството ми е ежедневие :smt003

Иначе- нали знаеш, че твойто мнение много го уважавам и това, че искам да те облея с орина заради наивитета ти е защото те обичам :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 6:58 pm 

SZ_FEN написа:
Smirnoff написа:

Не бе, не си ме разбрал. Аз щях да пратя един мангал с една стара кутия от обувки (в която си държи ваксата) да събере малко стотинки от участниците във форума и да си спретнем една корпорацийка.
Не го вземай лично. Диплома по бизнес или икономика не означава икономическа компетененост. Аз вече имах две дипломи по икономика когато разбрах, че нищо не разбирам и ми се наложи да взема алтернативни мерки.
Когато човек притежава частна собственост той има ексклузивните права да се разпорежда с нея както намери за добре (има и изключения на това, но не ми се ще да го удрям на теория). Батков притежава футболен клуб и следователно притежава правото да се разпорежда с него както намери за добре. Не, че отношението на публиката му е безразлично и няма последствия от него, но той (Батков) е в позиция да взема решения. Ние сме в позиция да пишем на този форум и да се дървим на този и онзи.

Еми аз тва казвам... ама от първото ти мнение изглеждаше, че нямаме право и да се дървим и да сме недоволни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:00 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Цветанко Ризов написа:
Оборот и исобено загуба сметам нема нужда да ти казвам как се начислява
Футбола не е имидж за Лукойл, а още пари. Достатъчно са спонсори по света А Валентин Златев го ухапала бълха от порядъка на 6 милиона годишни разходи за Левски, и 11-12 милиона от лапаници

Дам, вероятно няма, счетоводството ми е ежедневие

Иначе- нали знаеш, че твойто мнение много го уважавам и това, че искам да те облея с орина заради наивитета ти е защото те обичам

Знаеш, че накъдето си се запътил, аз от там идвам и 100 пъти съм бил, уважавай малко белите ми коси :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:22 pm 

acrimonious написа:
Цветанко Ризов написа:
Не е истина - хората, които са на 2000 км от София, виждат всичко и знаят за какво става дума, а хората, които са в сърцето на сектора, са слепи... Думи нямам...

Аз пък се радвам, че има и други хора, които са в сърцето на сектора, усещат нещата много по- лично и въпреки това виждат по- далече от това "Да махнем батков"...

Виждат финикийци :smt003

Което си е съвсем основателна причина,сички бачкаме за пари-само дето продажбата на нещо което обичаш не се прощава,колкото и пари да зимаш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:24 pm 
Аватар

Тошал Бататюрк за пореден път се гаври с нас,а ние ще си останем с :smt024

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:25 pm 
Аватар

antonatan обаче е напълно прав - тва действително е форумът с най-много ITK дървени филоософи-разбирачи-форумни капацитети на глава от членуващата маса. При 100 редовно пишещи, специалистите са 150, мамата си е ебало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:27 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Тошал Бататюрк за пореден път се гаври с нас,а ние ще си останем с

Некои нема да си останат само с тва Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:28 pm 

Много станахме тия дето шА загазим,Каре :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:31 pm 
Аватар

кой заля Виторио с Орина :lol: :lol: :lol:

Цитат:
Припомняме ви, че Викторио Павлов е бивш футболист на Левски и лит(*кс-етрополе. Той е юноша на червените. Треньорската си кариера обаче започна на Герена, където водеше един от юношеските тимове. Бил е на стаж в испанския гранд Барселона, където Лъчо Танев му уреди в продължение на 17 дни да следи отблизо подготовката на първия отбор. От тогава е много близък с Хосеп Гуардиола. Бил е на стаж и в Еспаньол. През есенния полусезон на миналото първенство Павлов пое само за един мач Локо Мездра, но след загуба на железничарите от Спартак Вн беше освободен от Георги Бачев. Той беше замесен и в скандал с хулигани, когато по време на негово занимание с една от младежките формации на Левски, той беше атакуван от група маскирани лица, които му нанесоха побой. Според очевидци нападателите скандирали "Вън чорбарите от "Левски!" и "Вън турците от "Левски"! Да се маха и Саид Ибраимов!". Твърди се, че падналият на земята Павлов е бил залят с урина. За последно Викторио Павлов води юношата - старша възраст на Левски, родени 1990г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:33 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Много станахме тия дето шА загазим,Каре

ПОМИО, идвай да правим екскурзийка с черния звер :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:34 pm 

По-скандален е текста "Оттогава е много близък с Хосеп Гуардиола" :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:35 pm 
Аватар

От цялата статия се лее скандал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:36 pm 

Morning Glory написа:
Citizen_Kane написа:
Много станахме тия дето шА загазим,Каре

ПОМИО, идвай да правим екск.рзийка с черния звер

Скоро ше наложат бан на чернио звер за сектор Батков :smt003 Оня хипофизния безсмисленик яворчо сан бабила сигурно чека да се появим за да докладва и да мА прИбият майна :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 7:58 pm 
Аватар

Не знам за какво говориш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 8:01 pm 

Виновен е Пеп Гуардиола че наеба отрепките на финала и Косата и останалите подлоги спреха да се интересуват от английски футбол :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 8:03 pm 
Аватар

Тва никога не е било. Косата е от Ман Юнайтед, ама само малко :lol:

Са пак ще прочете и ще мрънка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]