forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 9:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 4:41 pm 
Аватар

Някои от вас наистина ли си мислят, че за селски отборчета като Черно море, свинете, Черноморец, и Литекс има стабилни спонсори и собственици, а за ЛЕВСКИ няма да се намери никой? Всяка година в ШЛ, шампион, и с най-многобройна публика, демек най-потенциален клуб откъм комерсиален успех? И никой няма да се намери, а? Аз тва не го вярвам, Ганя обаче 300 пъти каза в медиите че ЛЕВСКИ не бил за продан!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 4:44 pm 
Аватар

Проблемът е, че Батков няма пари нито за нов треньор, нито за нов нападател.
Балъков му дойде на тепсия със цялостно виждане, проекти и щаб, но като няма пари как да го наеме?
Няма реален кандидат-купувач, к'о да направи?
Да подари Левски на някой стабилен бизнесмен тип Братя Галеви или Фидел Беев ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 4:45 pm 
Аватар

едва ли е било до пари, а до изискванията за нормална организация, работа и среда, които батков знае, че не може да осигури. Затова сега се хвали, че е отпратил некадърника, но току виж акулите започнали да хапят скоро :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 4:51 pm 
Аватар

Kryten написа:
едва ли е било до пари, а до изискванията за нормална организация, работа и среда, които батков знае, че не може да осигури. Затова сега се хвали, че е отпратил некадърника, но току виж акулите започнали да хапят скоро

Доколкото знам проекта на Краси е бил доста амбициозен, като голяма част от инвестициите щяха да си останат като голям плюс за клуба: база, организация и тн.
Идването на голям и скъпо-платен специалист като Джиджи Симони, например, само по себе си не би било голям плюс за отбора, ако не е свързано със цялостна промяна на организацията, начин на работа в клуба, подход при подготовка и хиляди др. неща, за които даже не се сещам.
Това обаче е свързано с много пари и най-вече интелект (и опит) как да ги похарчиш. Батков в момента няма кинти и отбора се оправя, както може.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 4:56 pm 
Аватар

И в този момент (без да съм пряк свидетел в кухнята на клуба) не смятам, че Кокала е основен виновник за състоянието на отбора. Боримиров според мен е големия длъжник. Трябва да вдъхва авторитет, да налага дисциплина и да урежда и организира нещата от спортно-техн. характер. Бил е дълги години в Германия и той е човека, който да трябва да отговаря за спортно-техническите неща в отбора. Мениджърски умения ли му липсват, организационен подход ли, не знам?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 4:58 pm 
Аватар

Да ама Велев е човекът дето иска хора като Йовов да се връщат :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:03 pm 
Аватар

Боримиров па кво е виновен ? Батков изцяло му е взел функциите...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:05 pm 
Аватар

Kryten написа:
Да ама Велев е човекът дето иска хора като Йовов да се връщат

Ами, Йовов не смятам, че е слаб играч. Но е вече на години, в които може да бъде полезен на отбора за 15-20 мин. само. Няма въздух.
Тук идва обаче емоционалния момент на преценка, а не трезвия, какъвто трябва да притежава спортния директор. И Боримиров, и Велев (ако не се лъжа) се засякоха с Йовов като съотборници в Левски. При тях е в сила старото приятелство и тн, а не дали реално на този етап Йовов е по-полезен като титуляр, а не Зе Соарес, например.
и Гигс, и ДелПиеро са легенди в собствените отбори, но сядат на пейката.
Така си ги обяснявам нещата. Там намирам логиката. Може и да греша.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:11 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Ганя обаче 300 пъти каза в медиите че ЛЕВСКИ не бил за продан!

То какви активи има тоя отбор, че да се продава - новия гъзарски рейс, тракторите, валяците и 20 безкадърни футболисти, повечето непродаваеми. Поне базата и стадиона да се водеха собственост на клуба. Така че Батков ако се надява да направи сделката на живота си с Левски - нема да стане. Шанса е да преодстъпи акциите срещу символична сума, на фирма, която ще инвестира в клуба, а не да пълни гушата на Мустакис

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:16 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Някои от вас наистина ли си мислят, че за селски отборчета като Черно море, свинете, Черноморец, и Литекс има стабилни спонсори и собственици, а за ЛЕВСКИ няма да се намери никой?

Е кой от тези отбори е процъфтял? (Черноморец ги изключвам, там тепърва ще се види)..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:37 pm 
Аватар

STALKER написа:
Richard Long написа:

То какви активи има тоя отбор, че да се продава - новия гъзарски рейс, тракторите, валяците и 20 безкадърни футболисти, повечето непродаваеми. Поне базата и стадиона да се водеха собственост на клуба. Така че Батков ако се надява да направи сделката на живота си с Левски - нема да стане. Шанса е да преодстъпи акциите срещу символична сума, на фирма, която ще инвестира в клуба, а не да пълни гушата на Мустакис

Соца ни затри и спорта, дето уж го бил развивал. Кво развиваш, след като си отнел цялата собственост на едно спортно дружество и си го прикрепил към пощите?! Как може един отбор да не притежава никаква недвижима собственост, даже поляните, на които тренира?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:39 pm 
Аватар

специално изразявам собствено мнение ( да не каже някой че е казионно )

вчера спорехме по време на мача с дългогодишното пресаташе на клуба Косьо Петков:
неговата теза, е че независимо от всичко не може да се освирква футболист като Христо Йовов
моята подобна, е че не може да се освирква и треньора на отбора след постигнати някави резултати и започващ нов футболен цикъл

всеки има своята логика:
принципно е безумно феновете да освиркват футболист в синьо, който в момента е на терена и защитава ТВОИТЕ цветове, независимо колко е слаб в момента
ДА при смяна е нужно да покажеш, че не си доволен от представянето му, но не и докато развитието на срещата зависи от него

ДА при объркан тактически или безумно нареден състав освирквай треньора, НО НЕ ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА
защо не се събират искащите оставка пред тунела по време на тренировка ?
защо не седят на Алабин пред офиса на Батков ?
защо ако искаш да ПОМОГНЕШ на любимия си отбор ПО ВРЕМЕ НА МАЧ създаващ дискомфорт на всички на терена ?

много почват да се размиват границите на ТОВА КОЕТО АЗ ХАРЕСВАМ и действията с КОИТО ПОМАГАМ НА ОТБОРА

значи идва момент, в който си готов да жертваш резултати, за да се постигне цел каквато на ТЕБ ТИ ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ в момента ? дори отпадане от европейки турнири във време на нечовешка финансова криза ?

е НЕ! всичко трябва да има граници!
много ми се иска да не участваме перманентно в някаква измислена БАЛКАНЯДА, а лекичко да потръгнем къв европа (имам предвид поведение)
да надскочим личното е сегашно време, за сметка на бъдещото такова
тъпо е да си седим в надробените попара от днес за вчера или да хапваме поретопления обяд от минал сезон...

докато не спрем да се сравняваме с ВСИЧКИ миризливи български отбори и не вземем за мерило дълготрайна европейска институция (сигурен съм, че всеки от вас има такава) все някой ще ние виновен......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:57 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:
Richard Long написа:

Соца ни затри и спорта, дето уж го бил развивал. Кво развиваш, след като си отнел цялата собственост на едно спортно дружество и си го прикрепил към пощите?! Как може един отбор да не притежава никаква недвижима собственост, даже поляните, на които тренира?

Доколкото знам стадиона ни е отдаден. Не знам дали е за някакъв период, но въпросът със отдаването на Герена не стои. Затова и построиха общежитие, затова правят и 'ремонтите'

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 6:48 pm 
Аватар

Боримиров да ни става президент.Или шефът на една от най-голеямите фирми за недвижими имоти на Балканите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 6:51 pm 
Аватар

Tech0 написа:
Мен лично ме е леко срам да стоя зад дебилни плакати като http://sportni.bg/this_galls/sportni/20 ... 284df5.jpg. То е ясно, че IQ-то на доста хора от сектора е отрицателно, но е кофти, че някой от тези хора представляват сектора.

ама реално ебаси, може да е малко смешно, ама понякога се замислям.. колко от тия хора са прочели ЕДНА книга през живота си? ама съвсем реално? ами повече от 1? колко от тия хора изобщо някога през живота си са били примерно на театър? ебаваме се и се нервираме, когато ни мислят за лумпени, наркомани и неграмотници, ама колко от точно тия хора за които говорим, и които всички много добре знаем кои са, знаят примерно кой е Антон Дончев, кой е Георги Марков примерно, или деазнам и аз вече какъв пример да дам.. да не говорим за чужди автори, нали.
знам, че сигурно ше бъде облят с подигравки и ирония сега, то понякога и аз вероятно съм гледал по тоя начин на нещата, но чат-пат наистина се замислям за цялостната картинка и това какви хора колят и бесят в тоя сектор, по какъв начин се случва това... в сектора на Левски, на онзи Левски, дето е бил това, което е бил толкова десетилетия. дето трябваше.. и някои хора още вярваме че е, символ на онези неща, на които.. трябваше да бъде. :roll:
абе заеби, че и аз вече забравих какво исках да кажа, ама срамно ми е, тъжно ми е, наистина. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 7:07 pm 
Аватар

и нещо за мача - некой може ли да обясни малоумието да има такава огромна разлика в цените на билетите? нали уж се говорИ нещо? 30 минути преди началото на мача на касите на тодорини вече нямаше билети за Б, а малко след като си взехме с моите хора от касите на сектора, свършиха и там.. едно приятелче беше на работа и закъсня, слизах към десетата минута да му додам два лева, защото не му достигаха за билет за В. после се чудите защо се викало постоянно "сваляй знамената", защо имало повече цигани (съответно грозни гледки) и така нататък... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 7:14 pm 
Аватар

Искам да изкажа 100% подкрепа към мнението на Дарт Вейдър. Аз лично никога не съм освирквал играч или треньор на Левски. Вчера, на стадиона, не разбрах защо всички псуваха Велев, а никой Батков. Кокала може да е некадърен, играчите също, но псувните и освиркванията с нищо не им помагат да се коригират. Показателно е какво каза Жоро Христова след мачът: "Трябва да ми имат по-голямо доверие и да ми дадат шанс". Сигурен съм, че визираше нас, а не ръководството. Тъй или иначе, аз съм убеден, че не повече от 10% от хората в този форум освиркват играчи и треньор. Тук сме що-годе разумни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 7:24 pm 
Аватар

е точно па Певецо едва ли е визирал нас, след като некои хора продължават да пускат Йовов централен нападател, при положение че он си е там, здрав, готов за игра и така нататък.. ама не. аз лоша дума за Ицо нема да кажа, но вчера се видя, че на тоя етап просто място на терена той няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 7:33 pm 
Аватар

Погледнете отиграването на Йовов при първия гол. Мисля, че са малко хората, които така могат да спрат топката в отбора при такъв пас. http://www.youtube.com/watch?v=IjsfyDOwkzM

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 8:02 pm 
Аватар

Абе, дават ли някъде Черно Море ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 8:03 pm 
Аватар

antonatan написа:
Погледнете отиграването на Йовов при първия гол. Мисля, че са малко хората, които така могат да спрат топката в отбора при такъв пас. http://www.youtube.com/watch?v=IjsfyDOwkzM

Това - едно. А колко са тези, които могат да дадат такъв пас като Влади Гаджев? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 8:12 pm 
Аватар

Тенкю :)

Абе Черноморец са направили не лош стадион :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 8:38 pm 
Аватар

Добър съпорт стана предвид голямата бройка "туристи", но слаб (поне за мен) като за пълен Б. Голямото българско знаме беше добре измислено, жалко че телескопа даде фира. Хореото също, макар и отново да го пообъркахме малко.

За виковете оставки моето мнение ще си го запазя за себе си, но за мен е тъпо да се псува играч, треньор или въобще човек свързан с ЛЕВСКИ.

В заключение видях победа с 4 гола, попях, изкефих се на пеенето и се запознах с Джеси Стоянов ....

Умишлено изпускам "черните" неща ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 9:36 pm 
Аватар

И Базел се мъчат срещу андорски туристи :smt006

48' Basel 1 - 0 FC Santa Coloma

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:28 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Абе проблема не е играта,не е в Кокала,даже не е в Батков

Проблема поне за мен е там че за 2-3 години откак има ню уърлд ордър в сектора,се еба майката на сичко постигнато от тая публика за последните 60 години. Между сектор Б и сектор Г вече нема разлика или ако има,тя не е в наша полза

ФутболО,играчите,ръководството майната им,петното че нашата публика е платена остава за цел живот

Майката на публиката я ебаха преди "новия ред". С огромна част от фактите не си запознат и ако искаш ще ти покажа някои неща, писани черно на бяло и подписвани от разни хора като се върнеш насам :wink: недей да правиш такива генерални изказвания. И естествено че има огромна разлика между нас и тях - те никога не са правили или измисляли нещо сами, без винилената фабрика и без подарени пари. Пикая с кеф Изображениена изказвания от сорта на "платена публика".
Първолет Стаматов написа:
Ти вземи кажи истината, такава, каквато я знаеш. За СД никой не говори - ако ви нямаше вас, сектора отдавна да е мъртъв. Кой изважда и събира лични пари от сектора за хорео, с ръка на сърцето започни да ми изреждаш, и ще спреш да изброяваш още след вашето име. Аре нема нужда, знаеме я "истината".

Изброяването няма да спре след това име :smt006 без помощта "платените фенове" нищо нямаше да стане и по принцип не може да стане
Малко встрани от темата - като се говори само за дивизията или LSL, да се подразбира че става въпрос и за двете организации.

LSFC написа:
Не че нещо, ама единственото скандиране против Батков вчера дойде от София-Запад и никой не ги подкрепи...? Тука колкото и да лаете е все тая.

тука все още никой не е отговорил, хах

Zeleniat написа:
Стига сте хулили сектор Б, за да не бъдете обляни от правоверните. В момента просто сме на етап, както каза някой от форума, "облагородяване на свински песни", докато Батко, да се свети името му, ни "облагородява" във всеки възможен момент

За тебе путьо специално ще уредя обливане, букаке и гокун :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:59 pm 

Айде бе Тодоре освобождавай ги кво ги бавиш. Кокала, Хаздай помощниците им, кондиционния спец, скаути, всичките щот се вижда че никой от тях не си върши работата добре. И ако можеш да вземеш доказани специалисти от Европа ще е най-добре :roll: За Борето не мога да коментирам той е между Батков и Велев прави това което му позволяват финансите и което иска треньора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:06 pm 
С тоя мач направо ни пратиха да роним мамули в Алжир :smt006 Извинявай,любимо синьо отборче,че историята пожелава да се гаврят по такъв безпардонен начин с теб ! :cry:
Тодор Батков=Теодор Багуел --> педофил,изнасилвач,престъпник,лицемер,лъжец!
Единственото превъзходство на Теди е,че беше расист...Макар че всъщност и Батков показва откровена ненавист към малцинствените групи и по никакъв повод и интерес не дружи с тях,все пак ще остане в историята като човекът,Спасителят,който ни избави от лапите на ДПС!
Няма да остане с това,че окраде парите от Шпионската лига и че не направи нито един трансфер за толкова години,че изгони сумати футболисти,които после върна,за да бъдат позорно освирквани и гаврени от великата???? синя публика!Няма да остане с това,че вика на свое усмотрение разни звезди??? в Левски,ама май не смята за нужно да им съобщава,че Левски е "mas que en club",повече от отбор и че в този повече от отбор не е прието да се дават пари.Няма да остане с това,че той назначи този некадърен треньор,който в момента приема извращенията и гаврите върху себе си,докато горе в ложата ведрия и засукан мустак на Месията пие водица и си съчинява поредните ЛЪЖИ,които да наприказва пред камерите!Няма да остане с това,че след всеки резил излиза пред камерите с онази придадена,симпатична огрижено-гневна физеономия,която чак буди състрадание и ни обяснва как до 3 дни започват промените,как "хората,които не оценяват Левскарския дух" няма да осъмнат на Герена....Ех,слава на Месията комунист,лицемер,демагог,Теодор Багуел-Батков!
Да ти повърна в устата и да ти се изсера в сърцето,боклук мръсен!Да се изпразня в лявото ти,червено,предсърдие,смолянска помио! Никога от Левски! Никога за Левски!
Левски Завинаги!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:10 pm 

sct02 написа:
LSFC написа:
Не че нещо, ама единственото скандиране против Батков вчера дойде от София-Запад и никой не ги подкрепи...? Тука колкото и да лаете е все тая.

тука все още никой не е отговорил, хах

sct02 дай да си говорим истината става ли ? Първо - никакво скандиране не е дошло от люлинските наркомани,поне не се чу от по-голямата част от стадиона.Второ - след бутафорното събрание на НКП,което имаше за цел да обедини всички фракции и да смени тумора НФК,властта ако може така да се каже премина и вече официално при същите субекти,не е тайна за никого че и преди те се опитваха да диктуват нещата в сектора,просто сега искат никой да не им се бърка и да наложат абсолютен контрол което няма как да стане.Трето - уважавам СД заради това че сте най-креативната част от Сектор Б,всичко правите със собствени средства,невероятните хореографии са изцяло ваша заслуга и на никой друг,но ще отречеш ли че за момента не можете да се протипоставите на някои простотии които стават,главно защото не искате да си нарушите отношенията с сз,не смеете да им се опълчите,както би трябвало да е поради това че ще си имате проблеми със същите.Нека не споменавам повече подробности и случки,защото както се знае може да загазя,а аз така или иначе си знам че с този пост си навличам някои неприятности,но истината повече не може да се крие,публиката на Левски като цяло не е платена,но една част от нея е поставила бизнеса и далаверите си над Синята идея ! Дано много скоро всичко това остане в историята,макар че лично аз се съмнявам,но нещата не могат да продължават така.

P.S - Надявам се че постът ми няма да бъде изтрит,поради това че е малко или много казващ доста истини,колкото и неприятно да е това за някои хора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:13 pm 
Аватар

antonatan написа:

Ама за 60мин. е малко,от него чакаме да решава мачовете.За момента ЗЕ-ЖО са за предпочитане пред Хичо и Йовов.Ако на единият вдигаме цената,на другия що, хуя ли?Като
нямаш позиция и авторитет пред работодателвт си по достойно е да си ходиш,а не да те
псува(и с право) публиката на отбора който водиш.Певецо кво трябва да направи за да е
център Така е във футбола,във форма си играеш,не си,на пейката.А на тия отигравания
е цар,нестандартен си е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:14 pm 

sct02,suglasen sum che nekoi neshta ne gi znam v detaili. Dai boje da se padnem nekude nablizo-birite ot men,da vidim kva e istinata.

fakta e obache che sumati istinski levskari se otkazaha ili smeniha sektora sled kato vleze v sila novia red,kakto e fakt che lol loshite stewardi sa prebili poveche levskari otkolkoto svine za poslednite godini.

fakt e che kokala e psuvan ne zashtoto e nekadurnik,a po suvsem druga prichina koiato sum ubeden che znaesh..

aide stiga che stanah kato croca s tia fakti

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]