forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 8:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:10 am 
Аватар

SF1914 написа:
ТуристО написа:
SF1914 написа:
незнам просто как трябва да мислиш ,ако си циганин и влезеш в сектор Б при положение че има още два сектора ..

Ти па гаси компа и лягай че утре имаш да четеш книги за лятото от даскало.Още не ти е увряла главицата за да разбереш за трябва да се бият мангалите.А другия момент е че като някой бие някой не е нужно и ти да му вкараш един шут просто така за да може после да се похвалиш в някой форум.

извинявай хУлиган

Моето момче,не съм хулиган и тая дума не отговаря на действията ми в сектора и живота. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:14 am 

Цирк мач , бех във В сектор , вратара на тея е БоК колко ни се радваше все едно е зел златната топка :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:16 am 
Аватар

Абе за циганина, както казва туристО има други сектори дето нема да го бият, не ми стана ясно там за един друг бой, дето некви момчета бая го отнесоха. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:17 am 

Силите в Европа вече са изравнени и с оглед на това записахме една изключително добра победа, с която де факто се класирахме за следващия кръг.Отборът игра изключително приятен футбол като за първи мач.Разбира се, това се дължи на уникалните треньорски умения на Кокала, известен още като Джеймс, който явно е провел една доста добра подготовката с момчетата.Умерен оптимист съм, че от следващия кръг ще се съсредоточим изцяло върху представянето в милото ни родно първенство.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

С, аре прекратете моля, щот не ми се трият глупости. Квото е станало е станало, не е нужно да се разнася по форумите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Krastev.10 написа:
Ама цяла пролет един мач не съм излгледал на спокойствие всеки мач трепрене.Сливен ли са много силни или Пирин ,че ни надиграва незнам.Левски вкара в един сезон 96 гола този сезон вкарахме 50 !

Така е по-интересно бре. Писнало ми от мачове, дето бием с 5-0. Искахте тръпка от футболО, те КокалО я донесе. Други оплаквания. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:18 am 

Andy Frain написа:
Умерен оптимист съм, че от следващия кръг ще се съсредоточим изцяло върху представянето в милото ни родно първенство.

Нема спасение, след трети кръг трябва да ни нашибат и в предварителните на Лига Европа преди да ни пуснат да си ходим тука на нашто си.... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:20 am 
Аватар

Ние минеме ли 3-ти кръК, влизаме у групи немедленно и силно акуратно, и ше има да ни е веселооо, ехххееееее

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:21 am 
Аватар

mandja написа:
Andy Frain написа:
Умерен оптимист съм, че от следващия кръг ще се съсредоточим изцяло върху представянето в милото ни родно първенство.

Нема спасение, след трети кръг трябва да ни нашибат и в предварителните на Лига Европа преди да ни пуснат да си ходим тука на нашто си....

Деба и тъпия регламент, от къде го измислиха така, да отпадаме по два пъти на година от слабаци или само по веднъж от аматьори :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:21 am 

mandja написа:
Andy Frain написа:

Нема спасение, след трети кръг трябва да ни нашибат и в предварителните на Лига Европа преди да ни пуснат да си ходим тука на нашто си....

Тия УЕФА да ги еба у садистите скашкани.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:51 am 
Аватар

Luftwaffe написа:
SZ_FEN написа:
Заплюл съм си побетителя от двойките: Вентспилс - Дюделанж и Хафнарфьордур - Актобе.

Е за тая година съм си заплюл да отпаднем от Хафнаркакво.

Трябва да стане чудо, че да играем срещу тях :smt006

FT Hafnarfjordur 0 - 4 Aktobe

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:59 am 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Luftwaffe написа:
SZ_FEN написа:
Заплюл съм си побетителя от двойките: Вентспилс - Дюделанж и Хафнарфьордур - Актобе.

Е за тая година съм си заплюл да отпаднем от Хафнаркакво.

Трябва да стане чудо, че да играем срещу тях

FT Hafnarfjordur 0 - 4 Aktobe

значи газим актобе в третия кръг с 2:0 общ резултат и продължаваме бягството към
ПОБЕДАТА

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 2:17 am 
Аватар

Шнур за Льольо и Хичу-пичу! Толко нерви и псувни първото не съм бълвал нивга! Някой може пак сега да ми говори как Льольо бил легенда щото вкарал на Бартез, но за мен той е тотално изпята песен, и ме дразни че продължава упорито да мъчи и себе си, и отбора, и феновете, и футбола! Хичу футбола му остана на "Емирейтс" и оттогава е една нестихваща трагедия!

А за Кокала, тоя шибан нещастник, имам да кажа само едно: оставка или смърт!
За Борат - сперма по мустаците!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 2:27 am 
Аватар

Тежко първо полувреме, добре че второто се усетихме и достигнахме до задоволителен резултат. Недоволен съм от някои аспекти на играта, като да речем от факта, че някои наши футболисти гледат да навържат 10 играча и да влязат с топката във вратата вместо да подадат. Иначе като цяло добър резултат срещу слаб отбор. Да минава реванша и да идват следващите! Дано дотогава поне малко да си подобрим играта!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 3:08 am 

Каквото и да си говорим ...кофти е да псуваш треньора си, но се видя че с тая игра не може да я докараме до никъде. И точно той е виновен че избира такива малоумни тактики с центрирания при положение че нито един от играчите не може да играе с глава, така както Гонзо. !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 3:10 am 
Аватар

Новия дългоочакван нападател щял да бъде или чех или холандец - значи или Ян Колер или Хаселбанк :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 4:32 am 
Аватар

Страшно кУрав мач днес.....Първото полувреме пълна клизма от нашите момчета,интересно как се надъхаха та вкараха ЦЕЛИ 4 гола във вратата на "Андорския Гранд",през второто.......жалко че тея лайновози можеха да си тръгнат с най малко 8 от тук.....уви малшанс

п.с Агитката беше на ниво не за такъв мач,а за мач от групите(лично мнение)....особенно LSFC като раздели сектора за "какво е морето".......Въпреки това имаше мощно недоволни от знамената,че им пречат да гледат мача.... :boisw

Напред Сини Шампиони....... :o

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 6:07 am 

Смешно първо полувреме и доволно второ... по едно време спрях да броя головете, даже мислех, че сме им вкарали 5 :Д а защо не ни работеше таблото? пари за ток ли няма?

i suck.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 7:58 am 
Аватар

Доволно корав мач, аз сериозно не съм очаквал, че сектор "А" и "В" имат глас да се включват във викането....доста приятно бях изненадан! :smt007

Как цял мач не свалиха тия знамена обаче, нищо не видехме от мачО... :smt003 И аз как съм си по-висок постоянно имаше некой да ме перне през лицето ... от лево, от десно, от горе....по едно време взех само да залягам все едно съм на война, деебиш :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 9:19 am 

Абе проблема не е играта,не е в Кокала,даже не е в Батков :smt006

Проблема поне за мен е там че за 2-3 години откак има ню уърлд ордър в сектора,се еба майката на сичко постигнато от тая публика за последните 60 години. Между сектор Б и сектор Г вече нема разлика или ако има,тя не е в наша полза :wink:

ФутболО,играчите,ръководството майната им,петното че нашата публика е платена остава за цел живот :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 9:34 am 
Аватар

Кучетата си лаят, керванът си върви :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 9:43 am 

Момчета,колко хора горе доло имаше,че не можах да предценИм...и давайте линкчета от снимки и видИю. Иначе първото полувреме -ТРАГИЧНИ.Второто.. нямаше на къде..
Ше ме изкефи да се паднеме със Залцбург.. ше си прайме екскурзииката ::kid ::kid

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 9:46 am 

УЕФА предупреди Левски да внимава за расизъм
Европейската централа стартира сериозна кампания срещу расизма по стадионите

Делегатът на мача Левски - Санта Жулия Алексис Поне е предупредил ръководството на сините да внимават за недопускане на расизъм на стадиона.

Представителят на УЕФА е обяснил, че от този сезон европейската централа стартира сериозна кампания срещу расизма по стадионите. Белгиецът заплашил, че наказанията за подобни нарушения ще бъдат жестоки. Както е известно УЕФА редовно глобява Левски заради изстъпления на феновете по време на европейски мачове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 9:47 am 
Аватар

Да си припомним, че това е първа победа в Европа от 3 години :smt006 . Нормално е да са сковани ,лично аз го очаквахм, независимо кой е противника.Единствената грешка на Велев беше пускането на Иовов,не е във форма, Соарес е класа над него в момента :smt006
Отново кръв в сектор Б,от две години сигурно не пропускаме...може да е мангал,всякакъв може да е, но тва лично аз не го приемам...там съм да гледам футбол и да подкрепям любимият тим,не да гледам боеве и кръв.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:36 am 

сектор Б е умопомрачителен ташак в момента :smt006 изключвайки СД есте

Последна промяна Господин Таки на Чет Юли 16, 2009 10:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:36 am 

Кога ще има транспарант против Батков. Като го удари кризата и спре парите ли? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:42 am 

Отрепко, как си позволяваш да говориш така срещу Благодетеля, Спасителя, Спонсора, нашият боК?! :evil: Е са ше видиш ти на следващия мач като си толкова отворен... Присъединяваш се към Първолет и кой беше там още... :twisted:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:59 am 
Аватар

Anarion написа:
Днес се прибрах от Созопол, та затова бях само телезрител.
И честно казано, изобщо не разбрах за чий се вихри такава истерия тук.
Откровено казано цялата анти - Кокал кампания почва страшно да ме дразни. Някои хора, като влезнат на стадиона не мислят. А вероятно и по принцип избягват да го правят.
"Кокал - педераст" и "Оставка" още през първото полувреме. Много добре, другари. И да кажем, че Кокала се трогне или чорбаджията Батков чуе гласа ви народен. И какво правим после? Отборът го поемат помощниците, например Николай Митов плюс Руслан Михайлов за авторитет? Или отиваме да се молим на сикаджията от "Овча купел" да ни върне Вили Вуцов? Ама не, той Арагонес като го разкараха от "Фенербахче" си умира да работи за нас - само да изритаме Велев и нещата се оправят.
Бе изчакай да свърши мача, виж какъв резултат с каква игра ще излезе - викай тогава каквото искаш. Ама още преди почивката?
И изобщо, мамка му какво толкова искаме от Кокала? Спечелихме ли титлата? Бихме ли чорбата? Развенчахме ли другите претенденти? Да, провали се срещу “Жилина". Но и Мъри се провали срещу "Беверен". Резилът срещу БАТЕ? Да, но той не е водил нито подготовката, нито първия мач който загубихме тук. Наистина, не успя да измъкне победа в Беларус. Но това нне успяха да направят нто Раниери с "Ювентус", нито Адвокаат със "Зенит"...
Писна ми, честно казано и от доводи "Ебаси колко сме зле, щом тия леваци не ги смазахме с минимум 10 гола". Значи на който със сигурност му се гледат 10 гола, да ходи на хандбал. А във футбола вместо десет гола, ако ще "Барселона" и "Саламантия" - Ярлово да играят гаранция за зрелищни разгроми няма. И като нищо вместо 10 гола може да има минимален резултат плюс три греди, шест чисти пропуска, седем мелета и едно чистене от голлинията примерно. И изобщо кога за последно сте гледали мач в Европа - на каквото и да е ниво - завършил с повече от пет гола разлика?! Преди девет години по това време с покойния Федотов начело бихме тук "Дюделанж" - Люксембург с повече от скромното 2 - 0 и нямаше ни призиви за революции, ни видения за невиждани катастрофи.
Да се псува Йовов забелязвам, че е станало нещо като мода. Разбирачите вероятно са пропуснали да забележат, че на практика той изработи с едно докосване ситуацията за 1 - 0 - освободи пространство отляво, намери там Минев в коридор да си центрира на воля и натам стана лесно.
И изобщо - отбора си ве своето, показа и някои хубави неща и направи полезна репетиция за важните мачове. Да се вадят сериозно изводи от този мач е толкова нелепо, колкото и да се прави обстоен анализ на учебна игра с отбор от окръжната група. След седмица още една четворка и чекаме жребия. Толкова.

Анарионе, знаеш, че по принцип съм изключително съгласен с теб, но не и този път. Играем трагично. Имаме на терена 3 халфа с мисъл- Бардон, Дарко и Гаджев, а нямаме една свястна атака по земя. Играем с някакви центрирания при нисък ръст в отбора и нито един добър играч с глава. Освен това мисля, че би било много тъпо да псуваме кокала при загуби и да го хвалим при победа. Победата за мен трябва да дойде заслужено след добра игра, защото когато идва след клизма, идват БАТЕ и Тампере.

Що се отнася до Дюделанж, е да, прав си, обаче тогава бяхме 1000 години в блатото, а след двете силни с мАри си представихме, че нещо може да се промени. След 1-2 години срам пак ще забравим успехите и ще се радваме на разгромите с 4:0 над Мъглеж Микрево (Санта жулия).

Йовов- и аз съм адски против да се псува, но при наличието на Зе, който е в СТРАХОТНА ФОРМА, е просто смях да е на терена. Мъчи топката.

Жо също не е в добра форма, но е около 10000000 по- полезен от Пичо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:03 am 

incheto_1914 написа:
Отрепко, как си позволяваш да говориш така срещу Благодетеля, Спасителя, Спонсора, нашият боК?! Е са ше видиш ти на следващия мач като си толкова отворен... Присъединяваш се към Първолет и кой беше там още...

Осъзнах грешката си, досега се самообливах, сега започвам да похавам бисквитено-фекалийна торта :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:22 am 

angysarmy написа:
ТуристО написа:
Мангал в сектора???За теб това ако е нормално за много от нас не е и ако иска хората да са толерантни към него има още 2 сектора където няма да го бият.

Да, тва ясно, но не говорех само за стадиона, ами принципно. Защото съм бил свидетел на такива сцени и на улицата

Дано да си свидетел на повечко такива сцени

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]