forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 9:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:03 pm 
Аватар

Аре гоце почна да дава акъли :lol: :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:07 pm 
Аватар

Кой изселва евреите от Испания ,бе отрепко :bigok Томас де Торкемада за теб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:11 pm 
Аватар

Как пък дядо му убит от комунистите,а той стан охрана на Тодор Живков? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:19 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Кой изселва евреите от Испания ,бе отрепко Томас де Торкемада за теб

А КОЙ в следващите няколко века превръща Испания от колониална имеприя в изостанала, аграрна държава, която за капак получава и гражданска война? Кой, кой... кой,... кой, кой, кой,... кой,...кой, кой? :bigok Няма победили торкемадисти - НЯМА :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:26 pm 
Аватар

Точно пък еверите нищо не са направили за Испания :bigok Факт :bigok Испания е нещо благодарение на арабите ,които 600 години облагородяват тая пустиня и от перуанското злато :bigok Аутодафе за теб юдео-масонска отрепко :bigok Намерих ти и личния блок http://isaksamuilov.log.bg/?rubric_id=19 , отречи го ако можеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:34 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Точно пък еверите нищо не са направили за Испания Факт Испания е нещо благодарение на арабите ,които 600 години облагородяват тая пустиня и от перуанското злато Аутодафе за теб юдео-масонска отрепко Намерих ти и личния блок http://isaksamuilov.log.bg/?rubric_id=19 , отречи го ако можеш

Кой каза, че евреите я развиват. Прочети внимателно какво съм написал - писах, че след като ги гонят, после вървят само надолу до тотална маргинализация на великата някога империя. Няма някой, който да се е опълчил и да не си заминал в тишина (като Кобурга, "който днес изпращаме с тишина" :bigok )
И не говорехме за евреите въобще? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:38 pm 
Аватар

Стават зле щото англичаните , решават че е по-евтино да им крадат златото , отколкото да пращат колонизатори да го търсят в Перу и Мексико :smt006 После по католическа линия продължават надолу и надолу и пропуснах португалците, които също ги чукат отзад :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:44 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Стават зле щото англичаните , решават че е по-евтино да им крадат златото , отколкото да пращат колонизатори да го търсят в Перу и Мексико После по католическа линия продължават надолу и надолу и пропуснах португалците, които също ги чукат отзад

А англичаните случайно ли не обичат цяла католическа Европа? Кой финансира англичаните? А фламандските събития и течения - откъде произтичат? КОЙ питам аз - кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой , кой? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:45 pm 
Виктор Емануил,италиански крал,хванат за хазарт с Кобургите.
Евреи!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:47 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Mr.Smith написа:
Стават зле щото англичаните , решават че е по-евтино да им крадат златото , отколкото да пращат колонизатори да го търсят в Перу и Мексико После по католическа линия продължават надолу и надолу и пропуснах португалците, които също ги чукат отзад

А англичаните случайно ли не обичат цяла католическа Европа? Кой финансира англичаните? А фламандските събития и течения - откъде произтичат? КОЙ питам аз - кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой, кой , кой?

Сигурно евреите са финансирали жените на Хенри 8-ми да не му раждат синове :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:53 pm 

Сър Франсис Дрейк е в дъното на всичко!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:54 pm 
Аватар

О'мраз,тенесисте олигарх,кога ще играете :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:56 pm 

Няма да е тая седмица май :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 10:56 pm 
Аватар

Умните хора умеят да използват случайните събития. Останалите им остава да се дразнят, да гадаят и да гледат мача. Това за евреите и така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:04 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Е нали ти гласува за него бе Пак се самообливаш

Първо това го разбрах вчера. Второ, дори и да го знаех по-рано нямаше да ми попречи. Мен не ме притеснява факта, че някой е бил свързан с партията и/или се възползвал от нея. Абсолютни предразсъдъци си това "той е бил такъв, следователно е лош". Интересуват ме личностните качества на човека и какви са му намеренията днес, а не настоящата или бившата партийна принадлежност.
Боби с това мисля, че отговорих и на твоите въпроси.

kozarets1914 написа:
А ти слушай баба си - тя ще те научи как се живее в 21 век като ти обясни как се впряга каруца

Изключтиелно си залухав :smt006 Баба ми разказа история на която е била свидетел, а не ме е учила как да живея, драги Морти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:05 pm 
Аватар

Цитат:
Лидерът на ДСБ Иван Костов потвърди, че се е чул с Бойко Борисов и са се разбрали за старта на преговорите. Според източници на "Монитор" председателят на синята партия щял да заеме шефското кресло в Народното събрание.

:bigok

Кой, питам, КОЙ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:06 pm 
Аватар

Гордея се с града си - 81% избирателна активност :smt006 :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:07 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Цитат:
Лидерът на ДСБ Иван Костов потвърди, че се е чул с Бойко Борисов и са се разбрали за старта на преговорите. Според източници на "Монитор" председателят на синята партия щял да заеме шефското кресло в Народното събрание.

Кой, питам, КОЙ?

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:14 pm 

Монитор и Телеграф са забранени за четене :smt006 Костов не би бил полезен като председател на парламента, не вярвам да стане такъв. Тази длъжност е за някой възрастен юрист. Предполагам Командира ще поеме ролята на сив кардинал :bigok
Днес се чува, че Бойко щял да предлага Румяна Желева за еврокомисар, което никак не ме радва :smt006 Тая колкото е грозна, толкова е и проста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:14 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Мен не ме притеснява факта, че някой е бил свързан с партията и/или се възползвал от нея. Абсолютни предразсъдъци си това "той е бил такъв, следователно е лош". Интересуват ме личностните качества на човека и какви са му намеренията днес, а не настоящата или бившата партийна принадлежност.
Боби с това мисля, че отговорих и на твоите въпроси.

Още преди половин час можех да напиша дума по дума това, което ти написа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:15 pm 
Аватар

Omraz написа:
Няма да е тая седмица май

ще се чуем към края на седмицата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:17 pm 
Аватар

Omraz написа:
Монитор и Телеграф са забранени за четене Костов не би бил полезен като председател на парламента, не вярвам да стане такъв. Тази длъжност е за някой възрастен юрист. Предполагам Командира ще поеме ролята на сив кардинал
Днес се чува, че Бойко щял да предлага Румяна Желева за еврокомисар, което никак не ме радва Тая колкото е грозна, толкова е и проста.

Верно е това за тая Желева. Убеден съм, че друг вариант им е бил бившата десна ръка на Надето - Ники Младенов, но него четох, че го гласят за външен министър :bigok

Иначе - цитатът го пуснах, за да облеем още веднъж с телесни течности Буеки :bigok Сините ще получат максимум две министерства, при това не от основните :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:20 pm 
Аватар

Цитат:
Синята коалиция е против Божидар Димитров като министър на културата

До края на следващата седмица ще е готов новият кабинет, прогнозира пловдивският депутат от Синята коалииця Димо Гяуров, който е част от преговорния екип с ГЕРБ. Той повтори, че няма да поставят условия за подкрепата си за правителството на Бойко Борисов и ще се наложи да се правят някакви компромиси. Това ще е в интерес на обществения интерес да се състави стабилно правителство, което да изчисти негативите от досегашното управление, каза Димо Гяуров. Той все пак не приема един от спряганите за културен министър – директорът на НИМ проф. Божидар Димитров, защото освен пряката му ангажираност с кражбата на История славянобългарска от Зографския манастир в Атон е работил за три главни управления на ДС. Припомням История славянобългарска е открадната от българския манастир в Атон „Св. Георги Зограф” през 80-те години на миналия век от нашите тайни служби. На 13 септември 1996 г. „анонимен дарител”, оказал се по-късно ген. Бриго Аспарухов, оставя увитата във вестник История в кабинета на тогавашния и настоящ директор на Националния исторически музей – Божидар Димитров. Скандалът приключи с решението на президента Петър Стоянов да върне оригинала на Зографския манастир на 12 януари 1998 г.
Синята коалиция не иска непременно министерски кресла, а гаранции за конкретни политики и цели, които сме си поставяли по време на предизбораната кампания, каза още Димо Гяуров. Според него се налага пълна ревизия на финансовото състояние на държавата, актуализация на бюджета и подготовката на бюджета за 2010 година. В началото на мандата трябва да се изработи и Избирателен кодекс, смята депутатът от Синята коалиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:21 pm 
Аватар

Omraz написа:
Днес се чува, че Бойко щял да предлага Румяна Желева за еврокомисар, което никак не ме радва Тая колкото е грозна, толкова е и проста.

Дреме ти , все едно Пръмова свърши някаква работа като комисар :smt006 Абе кви са тия милиционерски длъжности :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:24 pm 
Аватар

Димо Гяуров... за една нощ от редник - генерал... Толкова ми е омразен тоя :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:25 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Omraz написа:

Дреме ти , все едно Пръмова свърши някаква работа като комисар Абе кви са тия милиционерски длъжности

Изложи сА, майна. Името идва от фХенския език, щото всичките са членове на Европейската комисия, която се явява федералното правителство на ЕС, чиито правомощия постоянно се увеличават, а пък големите риби натискат да се отнемат гарантираните комисарски места на дребни риби като нас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:25 pm 
Аватар

Бат Бойко :s_police яко го е закъсал за хора, щом всякакви отрепки тип Маняка са влезли в парламента, дано да не е така с правителството, тук СК може да помогне, но ми се струва, че повече от някой друг зам-министър и разни областни управители няма да им дадат.
Костов като председател на НС е тотално безполезен, нещо свързано с икономика му е мястото.
Гъзарите, дето обливаха Кунева, сега като стане ясен новият ни кандидат - еврокомисар ще ги питам за сравнение :smt006

абе ще бъде интересно, чекаме новото правителство, за да го облеем :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:29 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:
Omraz написа:

Дреме ти , все едно Пръмова свърши някаква работа като комисар Абе кви са тия милиционерски длъжности

Изложи сА, майна. Името идва от фХенския език, щото всичките са членове на Европейската комисия, която се явява федералното правителство на ЕС, чиито правомощия постоянно се увеличават, а пък големите риби натискат да се отнемат гарантираните комисарски места на дребни риби като нас

Мда , самообливам с фХанкофонска орина :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:32 pm 
Аватар

nazional написа:
Бат Бойко яко го е закъсал за хора, щом всякакви отрепки тип Маняка са влезли в парламента, дано да не е така с правителството, тук СК може да помогне, но ми се струва, че повече от някой друг зам-министър и разни областни управители няма да им дадат.
Костов като председател на НС е тотално безполезен, нещо свързано с икономика му е мястото.
Гъзарите, дето обливаха Кунева, сега като стане ясен новият ни кандидат - еврокомисар ще ги питам за сравнение

абе ще бъде интересно, чекаме новото правителство, за да го облеем

аВе, мейт, пред Пръмова дори МанЯка изглежда като сър Уинстън :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:33 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:

Изложи сА, майна. Името идва от фХенския език, щото всичките са членове на Европейската комисия, която се явява федералното правителство на ЕС, чиито правомощия постоянно се увеличават, а пък големите риби натискат да се отнемат гарантираните комисарски места на дребни риби като нас

Мда , самообливам с фХанкофонска орина

вХеме е! Гласувай с 19 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]