forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 16, 2024 7:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]





Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 90  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 9:25 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 7:33 pm
Мнения: 7374
Местоположение: Sofia
Kryten написа:
Хвърляха се поне. Срещу нас като за последно. А преди това падаха от най-случайните отборчета у дома. За мен тия 9 победи няма как да са случайни, 90% миришеха на познат сценарий - дузпи, гостоприемни домакини... При всички положения на нас всеки играеше на 200%, може би само Спартак нищо не бяха.

едит : 10 са си
1. 02.05.2009 D1 A Grupa Chernomorets Burgas CSKA Sofia 0-1
2. 26.04.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia Botev Plovdiv 2-1
3. 22.04.2009 D1 A Grupa Vihren Sandanski CSKA Sofia 1-4
4. 18.04.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia Pirin Blagoevgrad 4-1
5. 11.04.2009 D1 A Grupa Minyor Pernik CSKA Sofia 0-1
6. 05.04.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia Slavia Sofia 2-1
7. 21.03.2009 D1 A Grupa Spartak Varna CSKA Sofia 0-2
8. 18.03.2009 D1 A Grupa Lokomotiv Plovdiv CSKA Sofia 1-3
9. 14.03.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia OFK Sliven 3-0
10. 07.03.2009 D1 A Grupa Belasitsa Petrich CSKA Sofia 0-3


Ми не съм гледал всички мачове на Сливен и на чорбата, ама виж в Англия същото - Хъл мачкаха, после изведнъж само загуби, та накрая пак се стегнаха и се спасиха с неколко точки на мъка. Каква е схемата там :) Сега тъпо съвпадение в програмата, ясно е и че Лечков е прасе, но виж мачовете на чорбата - с Чъц имаха голям късмет, с Ботев също, Вихрен, Пирин, Спартак Вн, Локо, Сливен и Бела са слаби и е нормално да бият, със Славия съдията им го взе мача. Остава Миньор - този мач ми е най-съмнителен на мен, гарнирано с това, как ни се хвърлиха на нас ония ден (сто процента им е било обещано много ако ни вземат точки, а според мен беха и зобнали малко). Но това е един мач плюс неколко съдийски аванти из другите - не виждам нито схеми, нито нищо. Иначе Титан немат пари, то е ясно. Взеха чорбата за да се популяризират като име и да се внедрят в София, щото преди тва никой не ги знаеше и немаше шанс да хванат капо (и те реално не беха избрани на първия конкурс). Титан до една година се махат от чорбата, в това съм убеден. Най-малкото пожарникаро само чака да вземе властта и да се саморазправи с тех и с вълка, щото виде , че като направи нещо чрез кметството и те го преебват я през съда, я през парламента :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 9:50 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 3:16 pm
Мнения: 39461
Местоположение: Фаноса ти
Да сравняваш Англия и България, или Хъл със Сливен е се едно да сравняваш двутактов с четиритактов :smt006
Сигурно ние всичките тука бяхме шамани и си пипахме кристалните топки (а некои и златните яйца), когато тръбяхме СЕДЕМ ДЕНА преди мача, че орките ще грабнат мача в Сливен? Или още мачове, за които сега не се сещам, но поне са ти били съмнителни, преди да се изиграят, нали? Програмата на цура така беше наредена, че да наберат инерция, и ако има къде да губят, да не губт фатално (отборите от голямата 4-ка).Уникумното в случая е, че в условията на така предначертана свинска среда, нашият отбор успя да стане шампион, и повечето тук казват, че сме безумно слаби, но аз ще кажа, че сме безумно добри и далновидни, и успяхме да станем шампиони, което за мен е страхотно постижение, с осакатен състав и куц треньор, да грабнеш титлата, след като поне 8 отбора ти играят супер курвенската и косвено те теглеха назад. За мен па титлата ни е изстрадана, но заслужена.
Иначе да - титан излезе на светло, за да се легитимира в дългосрочен план посредством цицка за боклука. ВИе ако си мислите, че бесепето и първанката не ги е еня за отбора, сте големи наивници. Нема сила в света, която да ме разубеди, че има фирма в България (изкл. Божков, той е мозък, цар и царица, и не си знае парите), която може да ПОКРИЕ всичките дългове на цура - лиценз, стари задължения към НОИ, заплати, разходи и т.н. Защо така тихомълком се спря рязко да се говори за дълговете? Изчистиха ли се, какво стана? Някой помни ли колко пари бяха като заължения?

_________________
Without music, life would be a mistake.
Nietzsche


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 10:09 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 32999
Местоположение: София
Цитат:
ега тъпо съвпадение в програмата, ясно е и че Лечков е прасе, но виж мачовете на чорбата - с Чъц имаха голям късмет, с Ботев също, Вихрен, Пирин, Спартак Вн, Локо, Сливен и Бела са слаби и е нормално да бият, със Славия съдията им го взе мача.
Сравни посочените отбори как играха срещу нас. Ботев, хубаво, слаби са. Чъц им легнаха класически, ония цял мач безпомощност и накрая ги оставиха да вкарат. Освен това не си пуснаха и звездите. Вихрен са ясни, но не може 4 гола от малкото наказателно да оставиш. Когато нас ни оставят такива голове да вкараме ми се обади :smt003 Локото класически също им полегнаха второто полувреме, същите голове. То е показателно щом безкадърника Ебан Ебанов им вкара всичките голове. Същото и Спартак във Варна. Сливен видя как играха срещу нас! На метър кожа! Срещу тях познатите голове. Е как да не вдигнат пишките след такива 'изразителни' победи. Сметките единствено за малко не им излезнаха срещу Славия и Ботев, където очакваха да им играят със свалени гащи. И така според мен след 10 победи си помислиха че ще им стигне разликата и че на нас най-малко хикс да издрапат със затворени очи, но не би. :smt006
Сакам и чекам някой път П.С. да разкаже и неговата информация :smt003

_________________
Не е важна истината, важен е имиджът.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 10:43 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 8:41 am
Мнения: 39029
Дреме ми на курО, ако ще и 15 отбора чинно да полягват на свинете, а на нас на скачат като за последно , това единствено може да направи Левски по-силен :smt006 Пък, че нямали сме да играем в ШЛ, голяма работа, все едно всеки сезон играем четвъртфинал там та да ми е мъчно :smt006 А това, че Пирин евентуално ще откажат мачът да е на Васил Левски , еми в правото са си , само че нашите за пореден път показаха колко са големи в безкадърноста си , може ли преди да си опекъл работата, да тръбиш в медийте,че мача ще е в София :smt006 въпреки,че се съмнявам в достоверноста и :wink:

_________________
"....в крайна сметка Левски е единственото нещо, което остава в сърцата ни и то е завинаги. "


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 11:48 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 7:33 pm
Мнения: 7374
Местоположение: Sofia
Първолет Стаматов написа:
Да сравняваш Англия и България, или Хъл със Сливен е се едно да сравняваш двутактов с четиритактов
Сигурно ние всичките тука бяхме шамани и си пипахме кристалните топки (а некои и златните яйца), когато тръбяхме СЕДЕМ ДЕНА преди мача, че орките ще грабнат мача в Сливен? Или още мачове, за които сега не се сещам, но поне са ти били съмнителни, преди да се изиграят, нали? Програмата на цура така беше наредена, че да наберат инерция, и ако има къде да губят, да не губт фатално (отборите от голямата 4-ка).


Просто казвам, че е нормално некой новак първите мачове да гази само от мотивация , че е в А група и требва да се доказва, но после да му свършат силиците и да се срине - и Вихрен беха така едно време, Мездра също есента тръгнаха мощно, Видима в първия си сезон и т.н. Да, много мачове ми беха съмнителни, ама само на това не бих обвинил никой, щото още повече мачове дето очаквахме едно и то стана обратното... Замисли се и върху следното - ако ще уреждат титла не е ли най-логично да пробват да бият слабаците с игра и да си дадат паричките за истински трудните мачове, тези дето в крайна сметка ги провалиха и есента и сега? На мен ми се струва абсурдно да дадеш пари на Бела, вместо на Славия или Локото??? Просто, както хиляди пъти сме говорили, из провинцията всички ни мразят , заради което на нас скачат много повече , отколкото на чорбата. Също ние сме и царе на подценяването на дребосъците, нещо което чорбата никога не допускат!

Kryten написа:
Сравни посочените отбори как играха срещу нас. Ботев, хубаво, слаби са. Чъц им легнаха класически, ония цял мач безпомощност и накрая ги оставиха да вкарат. Освен това не си пуснаха и звездите. Вихрен са ясни, но не може 4 гола от малкото наказателно да оставиш. Когато нас ни оставят такива голове да вкараме ми се обади Локото класически също им полегнаха второто полувреме, същите голове. То е показателно щом безкадърника Ебан Ебанов им вкара всичките голове. Същото и Спартак във Варна. Сливен видя как играха срещу нас! На метър кожа! Срещу тях познатите голове. Е как да не вдигнат пишките след такива 'изразителни' победи. Сметките единствено за малко не им излезнаха срещу Славия и Ботев, където очакваха да им играят със свалени гащи. И така според мен след 10 победи си помислиха че ще им стигне разликата и че на нас най-малко хикс да издрапат със затворени очи, но не би.
Сакам и чекам някой път П.С. да разкаже и неговата информация


Е па Ботев им се хвърли яката и за малко да им вземе точка (пак съдията помогна). За Чъц ти гарантирам, че са най-честният отбор в А група! Вихрен са слаби, помни кви голове им вкарахме за купата - пак така смешни. Бела също са трагични. Локо Пд и Спартак не съм им ги гледал, но и двата отбора са доволно слаби в момента. Сливен ги би есента, не забравяй, напълно нормално е на армията да падне.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:11 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6957
Местоположение: Монтана
Kryten написа:
Схема на чорбата със сливен си беше в пълна пара. Видя се Сливен как изведнъж се оказаха добър отбор. Лошото е че не стигнаха 10 победи за да се насерем ние и да паднем сами на дербито

едит:
На мястото на Стевица Кузмановски за старши треньор на Славия ще бъде назначен Вили Вуцов, на който ще помагат Асен Букарев и Валентин Захариев.

И сега като тръбеше какъв е огромен Левскар е, какво ли ще е 'дербито'. Не е лесно да си Вили Вуцов



И понеже е левскар никога повече през живота си да не работи като треньор??? Странна логика.

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:15 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 32999
Местоположение: София
Не е това логиката. Опира до морал. Ако имаше малко акъл в овчата глава щеше да си трае поне малко. Па нека си е левскар. Сега всеки негов мач срещу Левски представяш ли си? Компрометиран отвсякъде. Ще го унищожат от критики при какъвто и да е резултат и с право!

пс. пропуснахме да му благодарим и за неговия принос за титлата Изображение

_________________
Не е важна истината, важен е имиджът.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:30 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Дек 12, 2004 2:19 pm
Мнения: 3354
абе какво се пените за Вуцов бре
не разбрахте ли, че е пълен нещастник

Пешо Курдов като трньор е на светлини години над него

няма грам представа от тактика, физическа подготовка и е неспособен да взима каквито и да е решения on the fly

Колкото баща му бе голям футболист, треньор и деятел, толкова синъ не Става (не случайно с голямо С)

p.s. между другото очаквах да поеме някой от селските отбори от централна България - Сливен например, ама Венци явно нещо има планове за смяна на треньора в 7-8- кръг


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:48 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Мар 29, 2006 6:12 pm
Мнения: 1692
Не не, Вили просто е удобен за уговорките на славия. Явно Кузмановски е дал нещо отпор.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 1:45 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 24, 2008 2:05 pm
Мнения: 28097
Местоположение: София
Първолет Стаматов написа:
Сигурно ние всичките тука бяхме шамани и си пипахме кристалните топки (а некои и златните яйца), когато тръбяхме СЕДЕМ ДЕНА преди мача, че орките ще грабнат мача в Сливен?


Не забравяй, че орките почти грабнаха мачаът и на Герена, ако не беше Гошо Петков (да пребъде) в последните минути.

_________________
Wine is fine but whiskey's quicker, suicide is slow with liquor...
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 4:17 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 1:59 pm
Мнения: 2206
Ръководството да вземе да обърне внимание малко на физическата подготовка, че нещо много контузии много нещо! Не става само с пиенье и пеьене, трябват и тренировки! :smt006

_________________
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ! АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА, ЗА НИЩО НА СВЕТА!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 4:37 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 4:51 pm
Мнения: 1762
има конкурент на божо митрев :D http://vbox7.com/play:5450bf4e мн голям, дано един ден се върне

_________________
От първата глътка въздух, До последния удар на сърцето!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 4:48 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Дек 21, 2008 4:59 pm
Мнения: 49953
Местоположение: ШОПландия
anta написа:
Ръководството да вземе да обърне внимание малко на физическата подготовка, че нещо много контузии много нещо! Не става само с пиенье и пеьене, трябват и тренировки!

И да ги научат да центрират, деба маа му. С това специално ми скъсаха нервите цял сезон. Чак е хабсурдно и скандаУно.

_________________
"Когато стане трудно остават най-верните."


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 4:58 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 24, 2008 2:05 pm
Мнения: 28097
Местоположение: София
Ако Зе се научи да центрира, ще задмине Роналдиньо и бай Ганя ще го косне за 100 000 евро в Русия :)

_________________
Wine is fine but whiskey's quicker, suicide is slow with liquor...
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 4:59 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Дек 21, 2008 4:59 pm
Мнения: 49953
Местоположение: ШОПландия
Седем:Едно написа:
Ако Зе се научи да центрира, ще задмине Роналдиньо и бай Ганя ще го косне за 100 000 евро в Русия

Ако можеше да центрира, щях да го харесвам повече ;)

_________________
"Когато стане трудно остават най-верните."


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 5:06 pm 
Offline

Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 8:01 pm
Мнения: 2139
Тоя след две ракии ще лази по земята бе....вън :smt006

_________________
Левски


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 6:30 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 8:41 am
Мнения: 39029
Ст.Ст. също беше левскар , но отиде да работи в отбора на Гр.Ган., Нас.Сир. също се води легенда на Левски, но това не му попречи да поиграе при Хр.Дан. и после при СИК , не му попречи да си събуе гащите пред публиката на Левски и тем подобни простотии, Бож.Искр. отиде на бял мерцедес при свинките и той е легенда на Левски, въобще примери за съжаление дал Господ , който да оборят тезата на противниците на Вел.Вуц. :smt006

_________________
"....в крайна сметка Левски е единственото нещо, което остава в сърцата ни и то е завинаги. "


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 7:08 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Дек 21, 2008 4:59 pm
Мнения: 49953
Местоположение: ШОПландия
Smash ThE ReDs написа:
Тоя след две ракии ще лази по земята бе....вън

Е, дюнера е играч от всякъде, ама го скъсаха на изпита по пиене :lol:

Mr.Smith написа:
Ст.Ст. също беше левскар , но отиде да работи в отбора на Гр.Ган., Нас.Сир. също се води легенда на Левски, но това не му попречи да поиграе при Хр.Дан. и после при СИК , не му попречи да си събуе гащите пред публиката на Левски и тем подобни простотии, Бож.Искр. отиде на бял мерцедес при свинките и той е легенда на Левски, въобще примери за съжаление дал Господ , който да оборят тезата на противниците на Вел.Вуц.

Мъри е професионалист и ще е треньор, ако трябва и на централспорчорбааскер стига да му се плаща добре и да може да работи. Тия Стойкосакалиеви изпълнения сме ги гледали... Единствено за Гибона съм съгласен, че е боклук, защото така се изгаври с Българския отбор, като си продаде гъза на турците. Това никога няма да му го простя...

_________________
"Когато стане трудно остават най-верните."


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 7:43 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 8:41 am
Мнения: 39029
от къде знаеш ,че говоря за МАри :smt003

_________________
"....в крайна сметка Левски е единственото нещо, което остава в сърцата ни и то е завинаги. "


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 8:56 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Дек 21, 2008 4:59 pm
Мнения: 49953
Местоположение: ШОПландия
Mr.Smith написа:
от къде знаеш ,че говоря за МАри

Звездите ми го говорят :smt004 :smt006

_________________
"Когато стане трудно остават най-верните."


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 11:26 am 
Локуту София ще играят ли в Европа?


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 11:37 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 11:47 pm
Мнения: 19500
Makedonija написа:
Локуту София ще играят ли в Европа?



Да, в мачовете срещу нас, Черно море и Литекс :smt006

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:03 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 32999
Местоположение: София
Статистиката от тази и миналата година
1. Левски 29 21 5 3 56-17 68
2. Левски 30 19 5 6 56-19 62
Нещо не ми се струва да е кой знае колко по-различно. :roll:

_________________
Не е важна истината, важен е имиджът.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:07 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6957
Местоположение: Монтана
Само към 9 повече точки...

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:11 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 32999
Местоположение: София
И кво? При половин отбор втория полусезон и много по-силно първенство... същата голова разлика

_________________
Не е важна истината, важен е имиджът.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:16 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6957
Местоположение: Монтана
Е, щом смяташ, че 9 точки по-малко в България не е нещо решаващо, няма какво да коментираме. :)

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:22 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 32999
Местоположение: София
Начи първо не са 9. А иначе са си два-три мача. Дали бяхме били или паднали с 1-0 от локо софия и пловдив миналия сезон, кел файда :?:

_________________
Не е важна истината, важен е имиджът.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 12:31 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6957
Местоположение: Монтана
Хайде да погледнем "кел файдата" така - тази година имаме 3 победи и 1 равен с Литекс и лит(*кс-етрополе, а миналата? Нали се сещаш, че това са т.н. двойни точки, защото и конкурента ти губи, тук е тънката нишка.

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 4:26 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 11:47 pm
Мнения: 19500
Kryten написа:
Статистиката от тази и миналата година
1. Левски 29 21 5 3 56-17 68
2. Левски 30 19 5 6 56-19 62
Нещо не ми се струва да е кой знае колко по-различно.


Защо не направиш една съпоставка между точките спечелени срещу лит(*кс-етрополе, Локо Сф, Черно море и Литекс миналия сезон, и точките спечелени срещу тези отбори през този сезон?
Да видим там какви резултати ще изкочат.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 4:36 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 32999
Местоположение: София
Определено в полза на този сезон, ама аре да ни бяха хванали този отбор тогавашните съперници... Само Локото са по-силни и следователно ни биха 2Х :smt006
Като цяло идеята не ми е да изкарвам предния сезон по-успешен, но да не си правим илюзии че ставаме за нещо, особено с този треньор :smt006

_________________
Не е важна истината, важен е имиджът.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 90  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
Преведено от yarnaudov.com