forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 6:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 90  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:08 pm 
Аватар

ъъъ не стана ли ясно, че ще е средата на юли?
2 предварителен, 3 предварителен, плей-оф ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:08 pm 
Аватар

TtG1995 написа:
ааа еми пак май тогава края на лятото началото на есента ако не се лъжа де

Втори се пада началото на август май. А бе, бали му майкята.Първо да видим селекцията. До тогава ми е през курО кога е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:10 pm 

Ми ддз за мен август си е есе :lol:

тя е само Левски София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:14 pm 
Аватар

Още през юли ще играем в евротурнирите. Поне така си спомням. Не знам за уреждането на мачове много, но за мен мачът с Локо Сф на Герена не беше редовен. Само като си спомня поведението на нашите футболисти и изтръпвам. Никой не може да ме убеди, че в този мач всичко беше нормално и просто Локо са много силни. С 4 атаки ни вкараха 3 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:15 pm 
Аватар

Предлагам да си татуирате отново този сайт : http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/ :smt003 Докато играем, де

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:18 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Още през юли ще играем в евротурнирите. Поне така си спомням. Не знам за уреждането на мачове много, но за мен мачът с Локо Сф на Герена не беше редовен. Само като си спомня поведението на нашите футболисти и изтръпвам. Никой не може да ме убеди, че в този мач всичко беше нормално и просто Локо са много силни. С 4 атаки ни вкараха 3 гола.

Локото ни смачкаха в този мач , по всички параграфи , вземаха всяка първа топка, всяка отбита топка беше тяхна, никакъв шанс не ни оставиха :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:20 pm 
Аватар

Така е, и шампиона има трудни мачове на стадиона си. Беше много труден мача, толкова се ядосвах....... направо припаднах почти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:28 pm 

involving 64 teams:
38 winners from 1st qualifying round
5 cup winners from countries ranked 14-18 <-------Ние не сме ли тук?
3 second-placed teams from countries ranked 16-18
7 third-placed teams from countries ranked 9-15
11 teams of the Intertoto competition

ако сме там ще играем Юли-Август

тя е само Левски София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:35 pm 
Първолете,ква работа,кви 5 лева бе?Аз тва лято няма да работя,почивка един сезон.Идвайте да пием :smt006 Иначе ако си пич,сдушил се наляво-надясно с персонала,а-у,можеш цяло лято да си си бомок и шефовете да не те разберат.Смени,врътки,а-у.Аз съм се сменял на нощна смяна с камериерката, :smt003 която не знаеше български,кво остава за чужд език,за да ида на Ароганс на някъв смърт банкет :smt003 и така и не ме разбраха.Но пък след полуфинала Испания-Русия такава случка ни се случи,че направо ни еба майката случката.Трима двуметрови 100 килограмови руснаци,които в последствие се оказаха пехотинци,буквално изметоха фоайето на хотела с нас (5 човека).Никакъв шанс не ни дадоха.Най-голямата грешка беше,първия път след като ме запратиха в бара и успях да се свестя след минута-две,е че успях да нацепя единия в главата.Ония така ме трупяса,че не станах до края на танците :smt003 Като се свестих втория път видях само полицията и колегите,които бяха разхвърлени на всевъзможни места.Саксии счупени,рецепцията на половина изкъртена,лудница...В последствие уволниха трима от колегите,щото се оказа,че кръкали :smt003 на бара и дразнели руснаците със загубата.Мен не ме уволниха,ама ми сипаха да си хапна здраво :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 10:40 pm 
Аватар

Важното е, че си потърсил проблема, но мадар Раша от към пехотинската част са много зли, и да кажем почти непобедими. Иначе аз не пия, но ще дойда да се напиеме :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:04 pm 
Аватар

Makedonija написа:
А според мен доста хора имат да се извиняват в тоя форум за едномесечния цирк,който се състоя тук и който подпали половината покемони да рецитират "легнахме","дадохме го","тоя мач е купен","знам как е станало всичко" всеки кръг Извинение за моряките,които си играха като пичове и биха всичко,което можеха да бият.Литекс на Мъри на който Гришата нямало да позволи да бие чорбЪтЪ и Локото,където ако не беше ония малоумен автогол и неотсъдената им дузпа,щяха да бият с разлика прасетата.Историите за 200 процентната титла,която си бяха подсигурили ТИТАНите по разни там схеми и канали,които бяха обясняване и тем подобни глупости.
Само Левски!

Абсолютно съгласен! Последните кръгове се виде, че първенството си се играе, просто отборите са равностойни и се получават изненади. Не че немаше неколко твърде съмнителни мачове, особено между изпадащите накрая, но нито бяха много като бройка, нито може да се говори за някакви схеми и т.н. квито сашо диков беше начертал поне 5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:08 pm 
Аватар

Схема на чорбата със сливен си беше в пълна пара. Видя се Сливен как изведнъж се оказаха добър отбор. Лошото е че не стигнаха 10 победи за да се насерем ние и да паднем сами на дербито

едит:
На мястото на Стевица Кузмановски за старши треньор на Славия ще бъде назначен Вили Вуцов, на който ще помагат Асен Букарев и Валентин Захариев.
:smt006
И сега като тръбеше какъв е огромен Левскар е, какво ли ще е 'дербито'. Не е лесно да си Вили Вуцов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:14 pm 
Аватар

абе тва беше само неколко кръга в началото и колкото може да е наредено, толкова може и да е случайно
а победите на чорбата в крайна сметка беха срещу слабите отборчета, тук таме със съдийско рамо.

сливен след тва пак нищо не играха, просто имаха късмет с некоя друга точка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:24 pm 
Аватар

Къде е Торо за да попита армейците кога ще имат две поредни титли ? а дубъл ? а требъл ? :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:24 pm 
Аватар

Аз също съм на мнение, че свършиха парите (а и някои се разритаха за повече, а боклукчиите ги нямат в момента). Иначе и аз бях/съм в числото на тея, които смятаха, че първенството е наредено доста кофти, радвам се, че не се получи това, което очаквах! Обаче изобщо не мисля да се оправдавам или извинявам за това, което съм казал - аз съм убеден, че схема имаше - защо не се изпълни е друг въпрос, тълкувания много! Ако нямаше схема, чорбата щяха да са зад нас още преди дербито! Между другото - поне тука да не се пишат глупости за серията на цура - имаха ДЕВЕТ поредни победи, не 10! ДЕСЕТИ КРЪГ беше дербито, а последния от есента направиха равен с Мездра!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:25 pm 
Аватар

Хвърляха се поне. Срещу нас като за последно. А преди това падаха от най-случайните отборчета у дома. За мен тия 9 победи няма как да са случайни, 90% миришеха на познат сценарий - дузпи, гостоприемни домакини... При всички положения на нас всеки играеше на 200%, може би само Спартак нищо не бяха.

едит : 10 са си
1. 02.05.2009 D1 A Grupa Chernomorets Burgas CSKA Sofia 0-1
2. 26.04.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia Botev Plovdiv 2-1
3. 22.04.2009 D1 A Grupa Vihren Sandanski CSKA Sofia 1-4
4. 18.04.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia Pirin Blagoevgrad 4-1
5. 11.04.2009 D1 A Grupa Minyor Pernik CSKA Sofia 0-1
6. 05.04.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia Slavia Sofia 2-1
7. 21.03.2009 D1 A Grupa Spartak Varna CSKA Sofia 0-2
8. 18.03.2009 D1 A Grupa Lokomotiv Plovdiv CSKA Sofia 1-3
9. 14.03.2009 D1 A Grupa CSKA Sofia OFK Sliven 3-0
10. 07.03.2009 D1 A Grupa Belasitsa Petrich CSKA Sofia 0-3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:39 pm 
Аватар

Тук един въпрос ме мъчи. Чорбата купуваха, което както и да го гледаш си е инвестиция - в какво - в титла и евентуални приходи от нея, та дори и ШЛ. Оттук нататък какво следва, обаче? Неуспешната инвестиция е жива загуба и винаги след неуспешна инвестиция има икономически спад. А ако инвестицията е от типа - всичко или нищо, тогава става още по-интересно. Та въпроса който ме мъчи е партията или отрочето й ще се сгромоляса първо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:40 pm 
Свършили парите ли :shock: Тва да не е да искаш да си направиш баница и да купиш две яйца,ама да не ти останат пари за кори и да заебеш работата...Айде опомнете се малко.
Свършили им били парите и зарязали работата.То става въпрос за 1000 лв,нали?
Имало схема,ама не се изпълнило...И аз ония ден щях да правя преврат във Вашингтон,сигурен съм,ама не се изпълни...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Юни 01, 2009 11:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:41 pm 
Аватар

Или казано иначе - даваха за да им се върнат... сега какво правим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:44 pm 
Аватар

Ми не са 1000, ма и яйцата в случая не са по 20 стинки. Титаните лично според мен не могат да си позволят да издържат отбор с по 6-7млн на година. Лично мое мнение - титаните взеха прасетата на кредит, с идеята, че ще получат боклука на София и някакъв пробив в ЕТ. Боклука го имат, но пробива не, та не знам дали ще им излезе сметката. Според мен последните няколко мача се играха - без Ботев-Вихрен примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:44 pm 
Аватар

Еееее... шаманчета.... не е за по форумите.... а как ме сърби да ви обЕсня всичко....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:47 pm 
Аватар

Тате, моля те, нека приказката продължи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:48 pm 
Ми именно,че не става въпрос за 1000лв.Ако е за 1000лв,иди-отиди да си играеш ей така наляво-надясно,пък квото стана в крайна сметка.Тук говорим за ужасно много пари,особено сега,когато влизането в ШЛ е улеснено на 100 процента,освен ако не участва наш,абсолютно бездарен български отбор,който може да загуби още на тренировката.
И да ми говорите как някой налива милиони в една схема,която в крайна сметка е разработена нацяло,нали?Никой не прави схема до половината.И изведнъж ставало нещо...свършвали парите? :shock:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:50 pm 
Аватар

Просто голяма лъжица за тяхната уста. Нищо чудно няма в това да свършиш парите, с кофти разчет. "Да свършат парите" не означава да си продават бентлитата, разбира се...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:52 pm 
Аватар

Аи неслучайно единствено Божков успя да ги крепи толков време без успехи. Той поне знаете какъв е и колко пари има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:54 pm 
Абе явно или в тоя форум има хора,които са толкова навътре в нещата,че дори имат достъп дотам да броят левчетата от джобовете на всяквите такива компании,дето един господ всъщност знае откъде и къде имат пари,или аз съм ебахти филмирания кежо и нищо не разбирам...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 11:55 pm 
Аватар

Не си ITK, майна :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:13 am 

Ръководството на Пирин няма намерение домакинството срещу Левски в последния кръг на „А" група да се играе в София. По този начин благоевградчани отхвърлиха възможността срещата от последния кръг на шампионата да се проведе на стадион "Васил Левски", за да новите шампиони бъдат наградени пред своя публика. Шефовете на "орлетата" проведоха специална среща днес, за да обсъдят молбата на сините си колеги. Благоевградчани обаче прецениха, че града заслужава празник като мача с Левски и така срещата остава за 13 юни от 17 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:16 am 
Аватар

ЩЕ ВИ СЕРЕМЕ НА ПУТКИТЕ ТОГАВА :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:19 am 
Аватар

Като се изсипем хиляди пияни говеда в града им, ще ги питам празник ли искат...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 90  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]