forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:31 pm 
Аватар

Мога да се хвана на бас с всеки на каквото пожелае, че ГЕРБ няма да направят коалиция с турците или комунягите. Говорил съм с ББ, а се познавам много добре и с шефа на предизборния им щаб. Ако ББ не може да стане премиер в коалиция със сините, ГЕРБ ще остане в опозиция, а Боойко ще си бъде кмет. Това значи, че ще ни управлява още по-лайняно правителство, създадено от БСП, ДПС и АТАКА. Аз ще гласувам за синята коалиця, както съм го правил последните 20 години. Според мен най-малкото зло ще е ББ + Костов. Всички други варианти ще са плачевни за държавата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:33 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Бойко съвсем не е комунист, вервай ми Иначе за другото и аз се опасявам, че вече е разпределена баницата именно така.

Абе човек ти наистина ли го мислиш това? :lol: :smt005 Вие които ще гласувате за него сте точно като комуняги, яко ви лъжат и пак дай да гласуваме за него. Безкадърен човек, нямащ си и капка идея от икономика, фискална политика и управление на каквото и да е било друго нещо освен пожарна команда :smt006 За тоя човек големите 4, означават 4мата престъпни боса, с които си порка биричката :smt002 Искаш да ми кажеш, че и той не е от хората с куфарчетата? :smt006
Доста сте заблудени за бате ви бойко :) А за човека, който го познава лично... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:38 pm 
Аватар

Нищо не мисля, Солета. Почивам на факти, и на опита си от годините, както и от познанствата, които имам, и нямам намерение да ти обяснявам какво знам, и какво не знам. И как реши, че ще гласувам за Бойко, при положение, че 20 г. съм седесар :lol: Некак си си абитуриент, па имай малко респект към белите коси и на седем:едно, който ми е набор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:41 pm 
Аватар

Нищо не мисля, Солета. Почивам на факти, и на опита си от годините, както и от познанствата, които имам, и нямам намерение да ти обяснявам какво знам, и какво не знам. И как реши, че ще гласувам за Бойко, при положение, че 20 г. съм седесар Некак си си абитуриент, па имай малко респект към белите коси и на седем:едно, който ми е набор

Аз не говоря за тебе, за другите сладури, които ще гласуват за него :) :smt006 Аз също ти говоря на база лични преживявания и случки с участие на бб :) И на малко прочетени книжки, хубаво че съм се научил от малък да чета и са ми интересни някои работи. :smt006 Единствения нормален избор за България е Костов. :smt006 Всичко друго е орина, ама народО е прост и си гласува за тва кой се усмихва по-хубаво...
А за респекта, аз си имам респект, ама тва треа ли да ми пречи да си спориме :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:43 pm 
Аватар

Е, научи се тогава да се изказваш акуртно, не с ВИЕ, а с ТИ... щото под общ знаменател като ме турнеш, и ше спориме до утре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:44 pm 

Голям кеф как за 20 години животец вече всички знаят всичко :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Никакъв респект към дъртите тука, всеки поучава и е разбирач :lol: Не говоря за Солетката, а по принцип.

Последна промяна Omraz на Съб Май 30, 2009 1:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

soleta написа:
Вие които ще гласувате за него сте точно като комуняги...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:45 pm 
Аватар

aquadark написа:
Голям кеф как за 20 години животец вече всички знаят всичко

E ти понеже си на 40 :) :smt006

20 години, ама важното е как си живял и кви неща си преживял :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:46 pm 
Аватар

Това е така,защото тука няма дърти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:46 pm 
Аватар

Не бе, нема лошо да знаят всичко, то нали има приказка "Не питай старило, питай патило", ама е несериозно за некои неща да се изкривява действителността, па и аз съм телец, а както знаем за телците, може да са говеда и да са пеераси понекога, ама чуството им за справедливост е много развито. Омраз, не се обаждай, че ще те сменя с друк адвокатин :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:47 pm 
Аватар

soleta написа:
Вие които ще гласувате за него сте точно като комуняги...

Тва както го четеш означава, че ВИЕ демек хората които ще гласуват за него, към тях се обърщам :smt006
Не бе, нема лошо да знаят всичко, то нали има приказка "Не питай старило, питай патило", ама е несериозно за некои неща да се изкривява действителността, па и аз съм телец, а както знаем за телците, може да са говеда и да са пеераси понекога, ама чуството им за справедливост е много развито. Омраз, не се обаждай, че ще те сменя с друк адвокатин

И аз съм теле, и всекви чувства са ми много развити хахаах :lol: :lol: :lol: :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:50 pm 
Аватар

Абе солета, тея дето ще гласуват за ГЕРБ айде да не са баш като комунистите :smt003 При всички положения е по-добре Бойко-Костов, отколкото сегашната сган.А ако ББ направи коалиция с БСП, мисля че това ще е краят и наистина трябва да се предприемат радикални мерки, щото ще ни се ебе майката следващите 4 години...

п.п. Да не ме обвиниш, че ще гласувам за Герб, защото няма :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:52 pm 
Аватар

Суба, ония направиха ли ти фанелката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 1:55 pm 
Аватар

subata написа:
Абе солета, тея дето ще гласуват за ГЕРБ айде да не са баш като комунистите При всички положения е по-добре Бойко-Костов, отколкото сегашната сган.А ако ББ направи коалиция с БСП, мисля че това ще е краят и наистина трябва да се предприемат радикални мерки, щото ще ни се ебе майката следващите 4 години...

п.п. Да не ме обвиниш, че ще гласувам за Герб, защото няма

Е нема с кой друг да направи правителство :) Иначе тия кадето ще гласуват за ГЕРБ са точно същите като комунягите. Аз не искам някакви нефелници да ме управляват. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 2:01 pm 
Аватар

soleta написа:
subata написа:
Абе солета, тея дето ще гласуват за ГЕРБ айде да не са баш като комунистите При всички положения е по-добре Бойко-Костов, отколкото сегашната сган.А ако ББ направи коалиция с БСП, мисля че това ще е краят и наистина трябва да се предприемат радикални мерки, щото ще ни се ебе майката следващите 4 години...

п.п. Да не ме обвиниш, че ще гласувам за Герб, защото няма

Е нема с кой друг да направи правителство Иначе тия кадето ще гласуват за ГЕРБ са точно същите като комунягите. Аз не искам някакви нефелници да ме управляват.

Е то и аз искам определена партия да има мнозинство, но няма как да стане.При всички положения, ББ-СК ще е много по-добре от навъдилите се атаки, бнс, бсп, дпс и прочие измислени политици.И мисля, че ще стане, защото за Герб и Синята Коалиция ще гласуват доста повече хора от очакваното.Естествено това е лично мнение и се надявам да съм прав :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 2:02 pm 

За ГЕРБ ще гласуват голямата група вечнонедоволни, които всеки път гласуват за някой нов. Примерно почти всички бакшиши са зад Бойко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 2:07 pm 
Аватар

Omraz написа:
За ГЕРБ ще гласуват голямата група вечнонедоволни, които всеки път гласуват за някой нов. Примерно почти всички бакшиши са зад Бойко.

+99% от младите, които не се интересуват от политика.
+Голяма част от хората, гласували за СДС дълго време.
+Немалка част от пенсиите.

Мисля, че ББ като нищо ще събере 30-40%...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 2:12 pm 
Аватар

Ами според анкетата на дир.бг, Синята коалиция има над 20% - доста повече от комунягите. Вярно е, че комунистическия електорат не чувал за интернет обаче. Аз също искам изцяло синьо правителство, но съм реалист и знам, че няма да стане. Най-важното е да влязат в парламента обаче.
Солета, не знам кое е ти е толкова смешно. С ББ съм се виждал по бизнес дела в общината, не ми е приятел. Не те знам кавки книжки си чел, но се досещам, че са тези на Георги Стоев. И аз съм ги чел, пък и поназнайвам и други неща за Бойко. Съзнавам, че е простоват, не е политик, наивен е и лесен за манипулиране. За това му трябват хора като Костов, които да му вливат акъл. Нека си е премиер, това не е толкова важно. Важен е екипа, който ще създаде. И пак казвам, това ще е просто по-малкото зло, а не съвършеното управление. Вие, младите, сте буйни глави (което е хубаво), но не трябва да се отрича всичко, а да се предлагат алтернативи. Всяка една алтернатива на БСП+ДПС+Кобурга е по-добра за България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 2:16 pm 
Аватар

Има страшно много Костовисти (а и Иван си има харизма, както се казва "От кал да е, Иван да е"), така че при силно ДСБ и добри комуникации и индикации за съвместна работа СДС-ДСБ, като нищо да има само 3-4 партии, представени в парламента. Командира е много силен в момента, и това ще се види на изборите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 2:25 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами според анкетата на дир.бг, Синята коалиция има над 20% - доста повече от комунягите. Вярно е, че комунистическия електорат не чувал за интернет обаче. Аз също искам изцяло синьо правителство, но съм реалист и знам, че няма да стане. Най-важното е да влязат в парламента обаче.
Солета, не знам кое е ти е толкова смешно. С ББ съм се виждал по бизнес дела в общината, не ми е приятел. Не те знам кавки книжки си чел, но се досещам, че са тези на Георги Стоев. И аз съм ги чел, пък и поназнайвам и други неща за Бойко. Съзнавам, че е простоват, не е политик, наивен е и лесен за манипулиране. За това му трябват хора като Костов, които да му вливат акъл. Нека си е премиер, това не е толкова важно. Важен е екипа, който ще създаде. И пак казвам, това ще е просто по-малкото зло, а не съвършеното управление. Вие, младите, сте буйни глави (което е хубаво), но не трябва да се отрича всичко, а да се предлагат алтернативи. Всяка една алтернатива на БСП+ДПС+Кобурга е по-добра за България.

На тоя каде го гръмнаха не съм му чел нито една книга, сори ако това ме прави тъп :roll: А бате ти бойко съм го виждал с такива хора, от типа на братята от Дупница, с които пък се срещаше друг един виден български политик. :smt004 И пак казвам, като е простоват - аут! :smt006 Простовати хора не й трябват на България :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 3:04 pm 
Аватар

Добре бе, трябва да си дебил и да не виждаш как комунистите всячески се опитват и пречат на сините, айде да кажем десните. И трябва да си луд, за да гласуваш за тях, не зная тия хора, техния електорат, на какво се уповават, в очите ги гледат и ги лъжат, а наборчето мазно се усмихва из зад очилцата си и най-нагло лъже целия народ за благоденствието при управлението му, а страна е в разруха, раздирана от скандали, проблеми, неефективно МВР, съдебна система, подкупи, измами, ДДС-та, НАП-ове, европари... С кой акъл ще идат да ги подкрепят? И после по опашки ще дуднат как не се оправяме пак, и как при бай Тодор е било по-добре... Никак не съм оптимист за тия избори, макар че ми се иска СДС, Костов, Бойко, да ги бият до посиняване комунистите, да ги изтикат в опозиция, а депесе да не вкарат повече от 3-ма в парламента, а на сокола да му оскубат перушината и да го пъхнат там, от където е тръгнал да гяволее...

БСП нямат реален електорат. Тези 10-15%, които ще гласуват за тях са или изкуфели пенсии или държавни служители, облажили от управлението им, които знаят , че ако дойде друг може и да им се наложи да си търсят нова работа. Държавната администрация е изключително раздута - стотици хиляди работят там, като сложиш и другите части от обществените сектори - здравеопазване, образование, полиция и т.н. - над милион души зависят пряко от властта. Демек всички, които в момента са на добра позиция дето могат да крадват, и които усещат, че при друго управление може да им се наложи да се трудят или даже да бъдат уволнени - ей ти ги тези дето ще гласуват за БСП!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 3:07 pm 
Аватар

Всичко зависи от избирателната активност. Всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 3:11 pm 
Аватар

Абсолютно си прав. Ако има над 80% активност, ДПС няма да вкарат и 1 депутат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 3:15 pm 
Аватар

Boyo написа:
БСП нямат реален електорат. Тези 10-15%, които ще гласуват за тях са или изкуфели пенсии или държавни служители, облажили от управлението им, които знаят , че ако дойде друг може и да им се наложи да си търсят нова работа. Държавната администрация е изключително раздута - стотици хиляди работят там, като сложиш и другите части от обществените сектори - здравеопазване, образование, полиция и т.н. - над милион души зависят пряко от властта. Демек всички, които в момента са на добра позиция дето могат да крадват, и които усещат, че при друго управление може да им се наложи да се трудят или даже да бъдат уволнени - ей ти ги тези дето ще гласуват за БСП!

Че това е схемата на изборите всеки път - който крадне и е в админстрацията (раздутата) - мошно за тех си гласуват + старите комунисти и родите им + вече много голяма част от фамилии и фирми, които имат земане-даване с комунистите, и лобират за тях пред електората, а комунистите им връщат услугата с "печеленето" на държавни поръчки. Пример веднага за тия пишлеменца, дето на по 18-19 години плъзнаха навсякъде по скайп, мейлове, фейс-букакета, форуми, не знам си кво... още с отвес между краката, а вече ОСЪЗНАТ социалист.... да ти ебем пичката лелина, червено Емо такова :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 4:22 pm 
Аватар

Според мен СДС ще изчезне от политическата карта след изборите , такава ташак партия скоро не е имало в политиката, може би само социалдемократите на Лупи са :lol: Пък и по-добре, нито имат кадрови потенциал,нито са обединени , а Мартинчо е безгласна птица :smt006 А бате Бойко съм го виждал да се среща с Костов още докато се плюеха по медиите ежедневно , сутрин, обед и вечер , пък и ако иска да е някой в политиката трябва да забрави всичките си мутрафонски истории :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 4:33 pm 
Аватар

Брей, къв хубав и позитивен разговор се е провел. Така обичам, така, писна ми да чета псевдонационалистически брътвежи от 3 дена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 4:39 pm 
АТАКА ПОБЕДА,АТАКА ПОБЕДА :smt003
САМО ВОЛЕН ЩЕ СПРЕ КРАЖБАТА НА КОРУПЦИЯТА И ЩЕ СПРЕ ТУРЦИЯ ЗА ЕВРЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 4:40 pm 

Makedonija написа:
АТАКА ПОБЕДА,АТАКА ПОБЕДА
САМО ВОЛЕН ЩЕ СПРЕ КРАЖБАТА НА КОРУПЦИЯТА И ЩЕ СПРЕ ТУРЦИЯ ЗА ЕВРЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

Не само Волен!!!
Яне Янев ще ги разобличи! Не виждате ли как размахва пръст и заплашва!

:smt003

Последна промяна Omraz на Съб Май 30, 2009 4:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 30, 2009 4:41 pm 
Аватар

ДОКТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]