forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 90  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 9:07 pm 
Аватар

Макендонец, Берое имат публика срещу нас и Морето общо взето... тва всички отбори го имат. Аз лично предпочитам да има стадион, на който да се играе, а не като в Перник. Бой винаги можеш да си направиш, тва е бел кахър. А Добрич не е ли на майка си у путката... некъде малко преди съветския съюз се пада. Тва са несериозни работи. Аз искам да има футбол, като има футбол, има и хора на стадионите, съответно има и олигофрени, с които да се сбиеш. Така виждам аз нещата. А ти заеби в Сандански и Благоевград да няма хора по мачовете и олигофрени. Ебал съм го, ти искаш само ебаси кьоравите отбори да има. А Миньоро е грешка, че съществуват въобще. Колкото по-рано се засилят към Б група, толкова по-добре за българския футбол, въпреки че вмомента са сглобили нелош отбор. А ако ти е за тва да има с кого да се сбиеш, дай да направиме А група така:
Левски, цуца, добруджа, миньоро, спартак и черно море, нафтата, черноморец, локо пловдив, Ботев, асеновец, металург Сопот, Пирин, Рилецо, бирои и Ботев Враца? Примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 9:11 pm 
Аватар

Сопот са Металик.. Един приятел рита там или поне риташе :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 9:27 pm 
Дъбник и Ахелой само забрави и си е екстра групата :smt006 От тях всички уважаваме,без 2ри номер :smt003
Май не ме разбра кво искам да кажа,ама карай :smt006 юАз искам мачове с отбори и в градове,където има емоция,тръпка,неква стара вражда,закачка.Не можеш да ме убедиш,че ми е яко да гледам в сектора срещу мен петрич сити патриотс,10 седнали мангала :smt006 Футболът е за феновете,а когато едната страна липсва,удоволствието на трибуните не мисля да е пълно :smt006 Добрич незнам дали е в съветския съюз или във Варшавския договор,сигурен съм че не,ама ти гарантирам че ще е в челото по посещаемост,а срещу нас,прасетата,Литекс и варненци ще се пука по шеФовете :smt006 щото си спомням кво беше последния път като бяха в А група :smt006 Бургас е простотия,да изпадат...Сливен са цигани и също е простотия.Мездра да не говорим.югозапада няма да го коментирам,незнам какъв футбол,какви спортнотехнически качества,какво скачане на всички си си втълпил.Аз смятам фитбола и това къде как се играе да не го коментираме,щото тогава ще стигнем до извода,че трябва да си играем само ние,че дори и ние не трябва да играем като се замисля :smt003
Аз искам Търново,Стара Загора,Перник и Добрич да са в А група :smt006 Според мен догодина и в Монтана ще е шоу

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 9:30 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Дъбник и Ахелой само забрави и си е екстра групата От тях всички уважаваме,без 2ри номер
Май не ме разбра кво искам да кажа,ама карай юАз искам мачове с отбори и в градове,където има емоция,тръпка,неква стара вражда,закачка.Не можеш да ме убедиш,че ми е яко да гледам в сектора срещу мен петрич сити патриотс,10 седнали мангала Футболът е за феновете,а когато едната страна липсва,удоволствието на трибуните не мисля да е пълно Добрич незнам дали е в съветския съюз или във Варшавския договор,сигурен съм че не,ама ти гарантирам че ще е в челото по посещаемост,а срещу нас,прасетата,Литекс и варненци ще се пука по шеФовете щото си спомням кво беше последния път като бяха в А група Бургас е простотия,да изпадат...Сливен са цигани и също е простотия.Мездра да не говорим.югозапада няма да го коментирам,незнам какъв футбол,какви спортнотехнически качества,какво скачане на всички си си втълпил.Аз смятам фитбола и това къде как се играе да не го коментираме,щото тогава ще стигнем до извода,че трябва да си играем само ние,че дори и ние не трябва да играем като се замисля
Аз искам Търново,Стара Загора,Перник и Добрич да са в А група Според мен догодина и в Монтана ще е шоу

Забравяш и Русе. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 9:47 pm 
Аватар

И в Русе стадионът ще е пълен :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 9:48 pm 
Аватар

rkk написа:
И в Русе стадионът ще е пълен

А и не е малък като капацитет :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 10:11 pm 

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 10:16 pm 
Аватар

Съгласен като цяло с Македония, обаче не и за Пирин - винаги имат много хора на стадиона, дори и на куците мачове. Може да не пеят сложни песни на три гласа, ама са надървени фенове, поне по псуване немат равни :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 10:29 pm 
Аватар

Точно тия са такива анти-хора. Имаше едно култово тяхно клипче... олеле :smt005 Иначе на стадиона то не е викане 'селяни' на нас, не са червени мини-агитки... Да го барат мощно тия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 10:54 pm 
Аватар

На 95% от отборите в милата ни А група единствената песен, която пеят по време на мачове е К** за ЛЕВСКИ... айде не ми ги хвалете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 11:03 pm 
Аватар

Тая година мечтаните изпадащи са беласица, вихрен и спартак - нема по-безмислени гостувания :smt006 В А група трябва да са си градове като Враца, Перник, Стара Загора, Велико Търново. Бургас също е хубаво да има един отбор в А, но тва да е Нефтохимик. Твай по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 11:06 pm 
Аватар

какви фенове са пирин бе тия са най-голямото посмешище в България, даже Миньоро знаят кой подкрепят и защо а тия от въртене на минети на 3434231423 различни пирина сега и те не знаят за кой са.......съществуват само за да изливат комплексите си от това че са редовен нагъзен "спаринг" на цялата "А" група и веднъж-дваж в животеца си са стигнали финал за купата........ЕГА тоя им е последен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 11:55 pm 

Boyo написа:
Съгласен като цяло с Македония, обаче не и за Пирин - винаги имат много хора на стадиона, дори и на куците мачове. Може да не пеят сложни песни на три гласа, ама са надървени фенове, поне по псуване немат равни

Пирин в момента имат една от най-смешните публики в България. Пирин имаше свястна публика допреди да станат 100 Пирина, допреди 7-8-10 години. Е тогава публиката на Пирин си беше на ниво. Оттогава насам доста свестни момчета се отказаха да ходят по мачове (защото този Пирин в А група си е Македонска Слава (Симитли) и агитката им се е тотално чорбаризирала. Пирин въобще не е това, което беше преди години. Абсолютно селска агитка и отбор подобен на Литекс да речем...

СЛОЖИ ВИ ЕМБЛЕМА -
ПОЛУМЕСЕЦ И ЗВЕЗДА,
А БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ
КУР ЗА Ц(*КА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 2:56 am 
Аватар

Тази година ще има секс с животни в монтана и стара загора,а Нафтекс и още някой ще играят бараж за "А" група :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 3:06 am 
Аватар

Монтана... :lol: "Агитката" на тия е само от кретени. ( последното без кавички ) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 10:07 am 
Аватар

blue_blagoevgrad написа:
Boyo написа:
Съгласен като цяло с Македония, обаче не и за Пирин - винаги имат много хора на стадиона, дори и на куците мачове. Може да не пеят сложни песни на три гласа, ама са надървени фенове, поне по псуване немат равни

Пирин в момента имат една от най-смешните публики в България. Пирин имаше свястна публика допреди да станат 100 Пирина, допреди 7-8-10 години. Е тогава публиката на Пирин си беше на ниво. Оттогава насам доста свестни момчета се отказаха да ходят по мачове (защото този Пирин в А група си е Македонска Слава (Симитли) и агитката им се е тотално чорбаризирала. Пирин въобще не е това, което беше преди години. Абсолютно селска агитка и отбор подобен на Литекс да речем...

така е, преди имаха средно 7-8 хиляди в Б група ! Бех веднъж на дерби Пирин - Берое в Б група, Андонов и Ради Русев още играеха - над 10 хиляди души! Сега е по-зле, но като се пообединиха сега пак ще се върнат феновете. Въобще не можеш да ги сравняваш с Литек - ще видиш сега на финала , че от Литекс ще са с пъти по-малко от пиринци. А другото хубаво качество на парижани е, че нито Левски , нито чорбата ги ебе, а не като в повечето други градове , местният да им е "вторият любим" след нас или чорбата. Да не говорим и че отборът си играе винаги нападателен футбол, играят си честно. Симитли (е село) беше чорбарският отбор, сега след обединението нещата пак се оправиха. Така че предпочитам Пирин пред почти всички други провинциални, некви като Сливен, Литекс, морските и т.н. - пълна апатия на стадиона, фенове дето единствено идват срещу нас и чорбата и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 10:20 am 
Аватар

Ето кои са играчите в "червения" списък на Любо Пенев:

Димо Атанасов - Локомотив (Сф)
Павле Попара - Славия
Станислав Манолев - Литекс
Орлин Старокин - Черноморец
Мишел Платини - Черноморец
Марсио Нуньо - Черноморец
Иван Стоянов - Сливен
Костадин Стоянов - Сливен
Румен Трифонов - Миньор
Николай Манчев - Ботев
Тодор Тимонов - Ботев
Спас Делев - Пирин
Кирил Акалски - Локомотив (Пд)
Даксон да Силва - Локомотив (Пд)

болднатите според мен стават... другото е талаш... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 11:19 am 
Аватар

Спас Делев може да се пробваме да го вземем. Срещу нас направи добър мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 11:44 am 
Аватар

knave написа:

Павле Попара - Славия
Иван Стоянов - Сливен
Румен Трифонов - Миньор
Николай Манчев - Ботев
Тодор Тимонов - Ботев
Спас Делев - Пирин

болднатите според мен стават... другото е талаш...

Що бе, Платини е носител на Златната топка и президент на УЕФА. Привличането му ще е голям удар :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 12:40 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
knave написа:

Павле Попара - Славия
Иван Стоянов - Сливен
Румен Трифонов - Миньор
Николай Манчев - Ботев
Тодор Тимонов - Ботев
Спас Делев - Пирин

болднатите според мен стават... другото е талаш...

Що бе, Платини е носител на Златната топка и президент на УЕФА. Привличането му ще е голям удар

абе вие ташак си правите но момчето и много ама много добър нападател
незнам дали сте гледали мачове на Чернонморец (да благодарим на телевизиите) но много добра физика, техника, пласиране

Мишел Ферейра Мескита Платини
роден 1983
този сезон има 9 гола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 1:14 pm 
Аватар

Не вярвам да вземем нападател, въпреки контузията на Гонзо, ще си се налага Жорето, пък евентуално резерва Кръстовчев. Този Делев ако може да играе по крилцата да заповяда на секундата, че като го Жо или Зе става лошо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 1:19 pm 
Аватар

абе стига ташаци бе, хора!!!

платини вкарал 9 гола на селски отбори и стана голем играч. та певецо вкара 20 и пак се озорва при нас, та тоя дето половината от тея девет са му на празна врата. надявам се чорбата да го вземе!!!

попара? сериозно? иван стоянов? ХАХА

спас делев от тея става, но мога да се обзаложа, че типично по благоевградски този или следващия сезон ще е пикът на кариерата му, после ще става все по-слаб. Гледали сме го тоя филм - Бачев, Бибишков, Хазурови и т.н. - в общи линии всека година има по един такъв :)

димо атанасов е добър, ама немат шанс да го вземат! да взимат старокин, нуньо, пульо и даксон и ще се борят за зона уефа :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 2:04 pm 
Аватар

Цитат:
Обидите по адрес на въпросните футболисти траеха по време на целия сблъсък, а част от сектора с привърженици на "сините" дори започна да ги нарича "черни маймуни".

Така заради изцепките на крайните ултраси Левски почти сигурно ще бъде лишен от домакинство за мача с Миньор, който може да се окаже и шампионски за момчетата на Емил Велев. След двубоя със Славия обаче от щаба на "сините" заявиха категорично, че не са чули расистките обиди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 2:36 pm 
Аватар

Това мирише на човек с мустаци (наакани) и олисяващо теме. От неговия сайт ли го добара, Пържолете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 4:24 pm 
Аватар

От тоя списък ше е хубаво да вземем Манолев и Даксон :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 4:57 pm 
Аватар

Манолев,Ивелин Попов от Литекс,както и Спас Делев за резерва. И задължително дефанзивен халф,щото Сърмов трябва да има конкуренция. Може и да се помисли за защитник,ако фалафелите напуснат,който да е титуляр и Милиев и Генев да се връткат,а Бастун да се маха и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 5:59 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Това мирише на човек с мустаци (наакани) и олисяващо теме. От неговия сайт ли го добара, Пържолете?

Не е от неговия, тва е лошото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 7:25 pm 
Аватар

Няма да е сериозно да ни наказват с каквото и да е :smt006 Дори ще е много цинично :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 8:03 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Цитат:
Обидите по адрес на въпросните футболисти траеха по време на целия сблъсък, а част от сектора с привърженици на "сините" дори започна да ги нарича "черни маймуни".

Така заради изцепките на крайните ултраси Левски почти сигурно ще бъде лишен от домакинство за мача с Миньор, който може да се окаже и шампионски за момчетата на Емил Велев. След двубоя със Славия обаче от щаба на "сините" заявиха категорично, че не са чули расистките обиди.

А тогава прасетата какво трябва да ги накажат за повторните им изцепки срещу Локото - по регламент е изваждане от групата за тях. Иначе нас нека да ни пратят да играеме на Васил Левски с пеуничани :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 8:19 pm 
Аватар

Тва за Васил Левски го прогнозирах миналата седмица :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 90  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]