forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 10:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:42 pm 
Аватар

Simply Ultra написа:
Аз не виждам кво чак толко лошо видехте у програмата В смисъл, там са написани нещата (или поне повечето неща) така както треа да бъдат, отделен е въпросът, че тия срокове са нереалистични за изпълнението им

В първите 15тина страници са описани проблемите и се казват общи и абстрактни приказки за решаването им. Абсолютно нищо конкретно, не казва по какъв начин ще се постигне. Мерките въобще не са конкретизирани, остава да гадаеш. Ама карай - колко души в България четат предизборни програми и от това се определя за кого ще гласуват? Червените баби гаранция не са сред това малцинство :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:42 pm 

То на НГ на Кали доста пъти не и се верваше :smt003

Коктейлите на В.Звездев с кИбапчИта :smt005 :smt005 :smt005

Смазвам от смех като се сетя как гореха свински парцали по балконО и све стана черно....както и З.който беше обул чехлите на Адам :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:43 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
То на НГ на Кали доста пъти не и се верваше

Коктейлите на В.Звездев с кИбапчИта

Смазвам от смех като се сетя как гореха свински парцали по балконО и све стана черно....както и З.който беше обул чехлите на Адам

За Микрата нищо ли нема да кажеш? Да не пуснем снимка! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:45 pm 
Аватар

Toro написа:
Simply Ultra написа:
Аз не виждам кво чак толко лошо видехте у програмата В смисъл, там са написани нещата (или поне повечето неща) така както треа да бъдат, отделен е въпросът, че тия срокове са нереалистични за изпълнението им

В първите 15тина страници са описани проблемите и се казват общи и абстрактни приказки за решаването им. Абсолютно нищо конкретно, не казва по какъв начин ще се постигне. Мерките въобще не са конкретизирани, остава да гадаеш. Ама карай - колко души в България четат предизборни програми и от това се определя за кого ще гласуват? Червените баби гаранция не са сред това малцинство

Науката обилно би полял с Орина тази програма и авторите и :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:45 pm 

Пусни бе :lol: :lol: :lol: Да видим кво са направили с бедната кола отрепките П.З и К. :smt005

Лошо че немаме снимка от невероятните коктейли :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:46 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Пусни бе Да видим кво са направили с бедната кола отрепките П.З и К.

Лошо че немаме снимка от невероятните коктейли

Има лица на девойки на снимката, а не ми се занимава да цензурирам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:47 pm 

Аре пускай бе,ебал съм ги в лицата :smt003

По-лошо от букакето с колата нема как да има :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:47 pm 
Аватар

Да добавя още нещо, което ми направи впечатление:
Цитат:
Ще преоценим съществуващия солидарен пакет на НЗОК и ще го
превърнем в НАЦИОНАЛЕН ЗДРАВЕН СТАНДАРТ /НЗС/ за лечебно
диагностична и профилактична помощ.

Цитат:
Разработване на концепция за борба с корупцията в
правоохранителните органи, включваща промени в Конституцията, Закона за съдебната власт и Наказателния
кодекс:

Цитат:
Изработване на Концепция за наказателна политика и нов
НК, която да включва:

Това е част от мерките, които се вземат за решаване на проблемите. Първо да гласуваме за тях и да ги изберем, а те после "ще преоценят", "ще разработят", "ще изработят" концепциите си. Колко време ще им отнеме? Половин мандат ще си пишат домашното и ще си оставят година-две да осъществят? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:54 pm 
Аватар

Toro написа:
Да добавя още нещо, което ми направи впечатление:
Цитат:
Ще преоценим съществуващия солидарен пакет на НЗОК и ще го
превърнем в НАЦИОНАЛЕН ЗДРАВЕН СТАНДАРТ /НЗС/ за лечебно
диагностична и профилактична помощ.

Цитат:
Разработване на концепция за борба с корупцията в
правоохранителните органи, включваща промени в Конституцията, Закона за съдебната власт и Наказателния
кодекс:

Цитат:
Изработване на Концепция за наказателна политика и нов
НК, която да включва:

Това е част от мерките, които се вземат за решаване на проблемите. Първо да гласуваме за тях и да ги изберем, а те после "ще преоценят", "ще разработят", "ще изработят" концепциите си. Колко време ще им отнеме? Половин мандат ще си пишат домашното и ще си оставят година-две да осъществят?

Искаш да кажеш, че ако ти опишат една по една конкретните мерки, примерно от Концепцията за наказателна политика, ще те убедят да гласуваш за тях, въпреки „мангала Костов“? Както обичам да казвам, смешно е да си играем на политика в условията, в които действително сме. Програмата далеч не е цвете (ГЕРБ-ер :smt003 ), но е най-доброто, което съм чел в България, особено като се имат предвид двустраничните програмки тип „рекламна брошурка на ЕВРОКОМ КАБЕЛ“ на БСП и Атака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:56 pm 
Аватар

Аз ще си гласувам за Синята коалиция така и така. Нямам нищо против Костов, за разлика от мнозина. Просто винаги съм взискателен и се опитвам нещата да са перфектни. Показвам слабите места в момента :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:56 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Аре пускай бе,ебал съм ги в лицата

По-лошо от букакето с колата нема как да има

А, не, не, забрави, едното лице все пак е на З. жена му :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 22, 2009 11:59 pm 

З.е перманентно пиян,нема да я познае :smt005

Айде баварци,изчезвам да пийна неколко Бекс-а(науката да обесни шо то4но бекс :smt005 ) за да напълня устите на феновете на селския 4елси с орина сутринта и да завъртя поредната 6естица в нбу :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:00 am 
Аватар

:shock: Абе вие всичките ли тука четете пОрграми...Speechless :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:00 am 
Аватар

Toro написа:
Аз ще си гласувам за Синята коалиция така и така. Нямам нищо против Костов, за разлика от мнозина. Просто винаги съм взискателен и се опитвам нещата да са перфектни. Показвам слабите места в момента

Ти ще си гласуваш, но няма сила под формата на предизборна платформа, която да убеди аграрния елемент бачи Кико да гласува за „мангала Костов“. Изборите в България продължават да се провеждат въз основа на таксиджийската идеология.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:04 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Toro написа:
Аз ще си гласувам за Синята коалиция така и така. Нямам нищо против Костов, за разлика от мнозина. Просто винаги съм взискателен и се опитвам нещата да са перфектни. Показвам слабите места в момента

Ти ще си гласуваш, но няма сила под формата на предизборна платформа, която да убеди аграрния елемент бачи Кико да гласува за „мангала Костов“. Изборите в България продължават да се провеждат въз основа на таксиджийската идеология.

Днес случайно си бях пуснал БНТ. Точно преди Панорама да почне минаха клипове на всички партии, абсолютно всички - Лидер, БСП, ДПС, РЗС и т.н политически покемони. Но не и на Синята коалиция. На мен това ми говори точно, че ония, които са против "мангала Костов", са насрали яко. А щом ги е страх от него, значи има причина. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:05 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Toro написа:

Бате, ти наистина ли си мислиш, че нейде по светО некой се влияе от платформи по 40 стр. Обамата спечели с 2 думи - хопе и чендже :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:06 am 
Аватар

Науката е костовист, не се безпокойте за нищо. Изборната победа е сигурна, Костов пак е с требъла! Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:07 am 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
Toro написа:

Бате, ти наистина ли си мислиш, че нейде по светО некой се влияе от платформи по 40 стр. Обамата спечели с 2 думи - хопе и чендже

Е, добре бе, а в Швеция примерно на какъв принцип подбират за кой да гласуват?

ЕДИТ
Примерът ти не е особено честен - подаваш ми страна, в която политическите пристрастия се предават на наследниците така, както и религията. Гласува се праволинейно и предвидимо, както и тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:12 am 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:
Morning Glory написа:

Бате, ти наистина ли си мислиш, че нейде по светО некой се влияе от платформи по 40 стр. Обамата спечели с 2 думи - хопе и чендже

Е, добре бе, а в Швеция примерно на какъв принцип подбират за кой да гласуват?

В Швеция управляват "наште" от 60-70 г. там дилеми нема - уелфеър стейт :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:21 am 
Аватар

Управляват, при тва с ебати програмата.

Целата работа е, че ако програмата на Синята коалиция беше страница и половина, същите хора сега щехте да иронизирате как била страница и половина. Ясно е кво имам предвид.

Само да вметна, въпреки че със сигурност си пределно наясно, че програмата на ЗеУените е 36 стр. Предполагам, че не съществува на хартиен носител :smt003 И в тоя дух - поканите за концерта на Синята коалиция бяха на рециклирана хартия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:27 am 
Аватар

Аз от теб научавам, че даже и програма имат :smt003 явно на некой се е заиграл :lol:
Съвсем сериозно ти казвам, че тея локуми политиците си ги пишат, за да има какво да се чешат по дебатите :wink: Избирателя гласува за...PR, да го наречем...некъв виртуален образ. Или ми казваш, че щеше да се откажеш от коалицията, ако не ти беше харесала програмата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 23, 2009 12:33 am 
Аватар

STALKER написа:
Или ми казваш, че щеше да се откажеш от коалицията, ако не ти беше харесала програмата?

Не, нали точно това обяснявах на Торо. Както и обратното - че тая програма няма да убеди СитизЬен КЬейн да гласува за Синята коалиция заради ПиАр-а на Костов и остатъка :smt003

По-скоро акцентирах на „таксиджийския принцип“ при гласуването, а под него разбирам да гласуваш за Жорж Ганчев, ЦарО, Богомил Бонев, Волен, Яне, ББ и т.н., ясен е списъкът. Това, че вероятно не е само българско явление (макар че тука, при нас, определено е най-солидно изразено) не го прави пренебрежимо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 2:55 pm 
Аватар

Аз пък не виждам защо плюете. Повечето други партии програмите са им абсолютно безсмислени изречения от типа "ще работим за просперитета на българите" "ще направим българите богати" "ще върнем България на българите" и прочие. Сините ясно са изредили какви са според тях основните проблеми, които трябва да се решават. Естествено , че няма да опишеш в детайли какво ще направиш - това би било минус, още повече в необразована държава като България. Най-малкото ще позволи на медиите да сипят бълвоч - ще вадят думи от контекста и хората ще бъдат заблуждавани. Докато така, който иска да си избира партия според програмите - чете и вижда коя партия е най-наясно с проблемите в държавата и си решава. Да не говорим, че според мен все още в България трябва да си избираш за кой да гласуваш по това къде има най-кадърни и честни хора, а не по дали некой ще намали или вдигне с 1% осигуровките, просто защото боклуците да твърде много. Иначе требва да гласуваме примерно за НДСВ, щото те все вадят силни програми, ама накрая Симеончо си прави коалиция с комунистите и не му пука кво написал в програмата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 3:08 pm 

торо,
тва с предизборните клипове е точно и ясно регламентирано под формата на договор, подписан от всички участници в предизборната кампания
нема нито конспирация, нито заговор...
как си представяш телевизия да се откаже от златния елей който и се изсипва по време на избори :smt006
айде малко да мислим преди да пишем детинщини...
и не мога да разбера защо сте се хванали за някви програми. змей0 е прав, че тях никой не ги чете и , че са важни двете думички, които са ти послания, всичко останало е вятър и мъгла. между другото ви гарантирам, че програмите на всички партии са написани изрядно и грамотно. друг е въпросът дали обещанията са изпълними. давам ви гаранция, че въпросните текстове и на бсп и на сините и на царя и на бате бойко са написани от хора, които са с 1 вагон книги пред всички нас.
така, че в тоя форум да се правим на ебати анализаторите е също толкова абсурдно, колкото и бойко да се прави на политик:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 10:16 pm 

крайните си антиислямистки и антиимигрантски послания крайните десни партии се стремят "да щурмуват" Европейския парламент (ЕП) на наближаващите избори, пише Франс прес.

От България на изток до Великобритания в по-богатия запад партиите, следващи твърда линия, се възползват от опасенията на общности, които страдат от масово съкращаване на работни места и изземане на жилища заради рецесията.

Правителствата от ЕС, особено в бившия комунистически Източен блок, изразиха опасения от нарастването на популярността на крайнодесните партии.

Националната партия в Чехия агитира за "окончателно решение на циганския въпрос" в предизборни телевизионни клипове.

"Окончателното решение" е нацистки евфемизъм за предварително планираното убийство на милиони евреи, роми, хомосексуални и хора с увреждания", заяви генералният секретар на Съвета на Европа Тери Дейвис.

"Европейската конвенция за правата на човека гарантира правото на свобода на изразяване, но поставя и ограничения. Лично според мен призивът за окончателно решение на циганския въпрос излиза извън тези граници", допълни тя.

В Унгария, която е сериозно засегната от кризата, ултранационалистическата партия Йобик също има агресивна предизборна кампания.

"Урокът от 30-те години е, че, ако икономическата и социалната криза не бъде удържана и контролирана, тя може да създаде почва за укрепването на радикалните движения", изтъква унгарският премиер Гордон Байнаи.

Крайнодесните партии могат да получат поне 15 места в ЕП, чийто състав в момента е 736 души. Българската националистическа партия "Атака" очаква да спечели поне четири места с кампанията си "Не на Турция в Европа", отбелязва АФП.

:8) :8) :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 24, 2009 10:34 pm 
Аватар

Точно заради ибрикчии на БКП, като Болен скоро можем да почнем да казваме кюр вместо кур, ебати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 7:56 pm 

http://news.ibox.bg/news/id_1825681206 :evil: тая тема ме вълнува последните няколко дни
не ми се иска да вярвам че ще се нагъзиме на евреите за поредната им прищявка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 9:26 pm 
Аватар

Какви 100 години от смъртта... трябвало да минат.. Дайте да преименуваме Цар Борис III, Стамболийски и още сумати улици и булеварди :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 9:30 pm 

rkk написа:
Какви 100 години от смъртта... трябвало да минат.. Дайте да преименуваме Цар Борис III, Стамболийски и още сумати улици и булеварди

Именно, сега да видиме к'ва ще е реакцията :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 25, 2009 9:47 pm 
Аватар

blueman_bg написа:
http://news.ibox.bg/news/id_1825681206 тая тема ме вълнува последните няколко дни
не ми се иска да вярвам че ще се нагъзиме на евреите за поредната им прищявка

Ебати неблагодарните боклуци! Не е трябвало царО да спира ония вагони... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]