forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 6:03 pm 
Аватар

да, и точно с гонзо, алекс и йовов ще градим отбор. Айде молим ви са. Па нека друсаме некачествено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 6:08 pm 
Аватар

Кривие кво дал-дал, нека си дорита в ЧМ. В Левски - за бенефис с морето, 1 полувреме му стига да порита с нашия екип. Ако е толко голем Левскар, да е загърбил кавгата с Насо и 10 пъти да се е върнал при нас. Беше голем при нас, носил е много радост, но сега определено няма да е в полза. Искаше ми се да го вземем поне за 1 година, но с тая политика стари играчи за сезон... не се прави така. По-скоро ни трябва изграден халф на 25-27 години макс, който тича МНОГО, и освен градивен, играе и в дефанса. А Сашо нема сили за 90 минути на високо темпо, иначе си е класа, спор няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 6:41 pm 
Аватар

Alek написа:
това е КРИВИЯ мамка му, един от малкото футболисти заради които да се иде на мач...

Не смятам, че Кривия трябва да се връща в Левски, щото е на бая годинки, а трябва да се мисли в перспектива, но не мога да не се съглася с горното. Който е бил жив края на 90-те - помни :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 7:31 pm 
Аватар

krivia написа:
Цитат:
гледай в събота атомния колко положения ще съдаде с/у цеца. И ще ти кажа какво друсам.

Тва че Морето нямат нападатели, с които той да е играе е друг проблем. Прасето Манолов и чеп за зеле не става.
Стига сте отричали очевАдното - Кривия е най-добрия халф в момента в БГ, Тасевски требе му лъска обувките две години на Герена, барем прихване поне малко от неговата игра.

А Сираков ако му е за връщане да се връща сега за да стане шампиони, догодина за къв ни е, ако ше ги прайм тия смешници шампеоне.

Преди 10 години - да. Сега забрави!
Пак повтарям през 1998 г разнищихме прасетата с 5:0 с играчи като Емил Кременлиев, Ламята, Ивайло андонов, Бончо Генчев все големи имена, ама вече без въздух.
Ако съберем Гонзо, Йовов и Кривия, ще ни хване Черномрец с млади и надъхани играчи и ще ни скрият топката само с бягане и физика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 7:32 pm 
Аватар

Boyo написа:
Според 7 дни спорт и още неколко медии, Кривия 100% в Левски от лятото...

Не е ли по-добре да изчакаме още няколко години? Сега мисля, че е назрял момента да си върнем Павел Панов, а отзад след 1-2 сезона да се включи Ники Илиев. За Кривия има време...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 13, 2009 7:54 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Преди 10 години - да. Сега забрави!
Пак повтарям през 1998 г разнищихме прасетата с 5:0 с играчи като Емил Кременлиев, Ламята, Ивайло андонов, Бончо Генчев все големи имена, ама вече без въздух.
Ако съберем Гонзо, Йовов и Кривия, ще ни хване Черномрец с млади и надъхани играчи и ще ни скрият топката само с бягане и физика.

абе кви големи имена - Ламята, Бончо и Андонов ли са големите имена, ташак си :) Или Кременлиев - най-слабият от шампионския ни отбор :) Само Кайзера погледни - три пъти по-класен от тея дето си изброил. Да не говорим за Гонзо, за въпросния Крив и т.н.

Сега то и аз искам некой като Кривия на 28 год. , ама като нема предпочитам Кривия на 34, отколкото Да Коща на 28 - иначе твойто е все едно вместо красива, но няколко години по-възрастна жена, да ебеш грозна циганка само щото е млада :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 10:03 am 
Аватар

Големи критерии!Ти като кажеш, че Ламята не е играч, не знам въобще кой е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 10:31 am 

Кривия е играч заради който си заслужава да отидеш на стадиона,ако ще на 350 години да е :smt006 Русия гей Филипе да Коща по-далеч от тва майка му да пише за него у форума му,нема стигне :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 10:39 am 
Аватар

гил галад написа:
Големи критерии!Ти като кажеш, че Ламята не е играч, не знам въобще кой е!

Ламята беше играч десет години по-рано, но дори и тогава не е бил "големият" играч в Левски. Добър играч, но по негово време сме имали къде къде по-добри. А като беше в чорбата вече и фалове не можеше да вкарва :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 10:41 am 
Аватар

И кой казва, че не може да играе цял мач Кривия? Ония ден бях на мача в Сливен и твърдя, че си игра на едно ниво 90 минути.

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 10:54 am 
Аватар

Аз не знам как някои прецениха, че Кривия, Гонзо и Йовов ще започват титуляри всеки мач! Първото и най-важно нещо е, че Гонзо до другия пролетен сезон няма да види терен, за Йовов и формата в момента вече е казано всичко, така че битките в ЕКТ наесен оставаме само с един опитен футболист и то вратар!
Изказването, че Кривия не може да издържи 90 минути също ми е много смешно, защото всеки мач играе по 90 мин в отбора след нас в класирането :wink: :!: Така че ако алтернативата е Коста Янев или не нам кой си със селски манталитет, аз гласувам с двете ръце за Сашо.
Само да подчертая, че никой не твърди, че той ще е ядрото на отбора, просто се връща да помага на по-младите, които имат много какво да научат от този човек и играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 10:57 am 
Аватар

А това, че винаги има ПРОТИВ връщането на който и да е бивш футболист е факт, само ще припомня какво беше с Гонзо. Да, ама това е единствение футболист, които може да вдъхнови целия форум да си смени аватарите, ако има някой като него в БГ в момента, то това е футболиста, чийто стар прякор съм си харесал за ник. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 11:04 am 

krivia написа:
А това, че винаги има ПРОТИВ връщането на който и да е бивш футболист е факт, само ще припомня какво беше с Гонзо. Да, ама това е единствение футболист, които може да вдъхнови целия форум да си смени аватарите, ако има някой като него в БГ в момента, то това е футболиста, чийто стар прякор съм си харесал за ник.

Айде айде....не сме си сменили всички аватарите. И не всички боготворим Гонзо (макар че с последните мачове започна да ми става все по-симпатичен). Но като гледам мнозинството са против връщането на Кривия, та може би това наистина е правилното решение - да си седи на морето и да си пече дупето, да си остане звезда в отбора и да си приключи кариерата там. Не ме разбирай погрешно, не мисля че е бил лош футболист, напроти - смятам го за един от най-добрите играли някога в Левски. Никога няма да забравя мача срещу Юве който направи....но вече е на години и не е за Левски.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 11:26 am 
Аватар

Стар бил за Левски,абе както във всички области,няма стар и млад,или можеш,или не можеш.Кривия и по 20 минути да играе,пак ще увеличи поне с 1000 човека публиката на всеки мач,а като е стар за Левски,да вземеме да си отворим козметичен салон,да лекуваме младежки пъпки,които след първата си заплата,най-добрият им финт е на масата в чалготеката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 12:03 pm 

Ivan63 написа:
Стар бил за Левски,абе както във всички области,няма стар и млад,или можеш,или не можеш.Кривия и по 20 минути да играе,пак ще увеличи поне с 1000 човека публиката на всеки мач,а като е стар за Левски,да вземеме да си отворим козметичен салон,да лекуваме младежки пъпки,които след първата си заплата,най-добрият им финт е на масата в чалготеката

Добре бе бай Иване, дай тогава да върнеме Цанко Цветанов, Кременлиев, Златко Янков, Борето (тамън не е забраил как се играе), Наско Сираков, Илиян Илиев, Хубчев, Пацо Николов и негова резерва разбира се Моргун и който още там се сетиш от началото на 90-те примерно....нали нема стари и млади, всичките са можещи. Ше ни лашкат и Беласица с по 3 гола сигурно ако излезнем в такъв състав. Айде има легенди на по 50-60 годин, направо и тех да ги викнеме. Тва е смешно твърдение че нямало млади и стари.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 12:19 pm 
Аватар

Бай Иван така му се иска - да няма млади и стари :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 12:24 pm 
Аватар

Основния аргумент против както виждам е възрастта, само да споменем че Кривия е 34, жив и здрав да е има още 2 години футбол в него. Два сезона да вдъхва увереност и да изкара някой друг мач в първенството или Европа е добре. За мен след контузията на Гонзо и "играта" на Йовов, този човек ще бъде перфектния за отбора.
Но това не зависи от нас, има си хора които решават и се надявам да вземат правилното решение. В крайна сметка пък стига е ставало това, което господина с обецата иска!!! Левски не е само той, за съжаление една камара легенди са засенчени от платените му имиджмейкъри, главно в донбидон.
Последното нещо, което супер много ме издразни е "мумифицирането" родило се в тиквата на Ефремка. Аре баста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 12:27 pm 

Sirakov написа:
Добре бе бай Иване, дай тогава да върнеме Цанко Цветанов, Кременлиев, Златко Янков, Борето (тамън не е забраил как се играе), Наско Сираков, Илиян Илиев, Хубчев, Пацо Николов и негова резерва разбира се Моргун и който още там се сетиш от началото на 90-те примерно....нали нема стари и млади, всичките са можещи. Ше ни лашкат и Беласица с по 3 гола сигурно ако излезнем в такъв състав. Айде има легенди на по 50-60 годин, направо и тех да ги викнеме. Тва е смешно твърдение че нямало млади и стари.....

Пич не те знам и сигурно не бива така да се включвам,но на по-полоско изказване от това твоето не бях попадал тук. :smt116

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 12:39 pm 
Аватар

sborisoff написа:
Sirakov написа:

Пич не те знам и сигурно не бива така да се включвам,но на по-полоско изказване от това твоето не бях попадал тук.

Аз пък по-наивна мисъл от тая Кривия да се върне отдавна не бях чувал. Само закъсали отбори привикват стари легенди. Да се върне за резерва, че да дига публиката в последните 20 мин разбирам, но да залагаме надежди на него... В момента футбола към който се стремим по динамика прилича вече на хокей - Кривия в такава обстановка е загубен след 20 мин игра. Тва да не е дедо Боре, тъпкан 10 години с немска химия и тренирал не като футболист, а като командос по нашите стандарти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 12:59 pm 
Аватар

Не виждам къде е наивността, но карай, сигурно съм тъп.
Последен път казвам, че никой не го смята, че ще е звездата на отбора в следващите две години, ще мачка всечки мач по 90 минути и ще бъде неизменен титуляр. Напротив.
Но хората, които не го обичат, няма да го заобичат, а лично аз не виждам никаква причина, поради която може да си анти-Кривия, ама карай. Тука някои хора явно са лично засегнати от него, щом така подскачат като ужилени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 1:02 pm 
Аватар

krivia написа:
Не виждам къде е наивността, но карай, сигурно съм тъп.
Последен път казвам, че никой не го смята, че ще е звездата на отбора в следващите две години, ще мачка всечки мач по 90 минути и ще бъде неизменен титуляр. Напротив.
Но хората, които не го обичат, няма да го заобичат, а лично аз не виждам никаква причина, поради която може да си анти-Кривия, ама карай. Тука някои хора явно са лично засегнати от него, щом така подскачат като ужилени.

Не бе, Кривия даже много го обичам, ама тва ли е логиката? Говорим за полезност от практическа гледна точка, не за романтизъм и емоции или се бъркам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 1:40 pm 

Цитат:
Левски взима македонски халф

Спортно-техническото ръководство на Левски вече работи по селекцията за новия сезон. Едно от първите имена в списъка с набелязаните играчи е македонският халф Филип Деспотовски, съобщава "Тема Спорт". В момента полузащитникът е собственост на украинския Ворскла Полтава. Деспотовски е роден на 18 ноември 1982 година. Висок е 183 сантиметра и тежи 79 килограма. В сегашния си тим преминава през февруари 2008 година и оттогава се превръща в несменяем титуляр. В кариерата си Деспотовски е играл още в македонските Циментарица и Вардар, както и в сръбския ОФК Белград и гръцкия Етникос. Във Ворскла преминава за сумата от 150 000 долара. Евентуалният трансфер на футболиста на Герена се движи от мениджърите, които доведоха преди две години Дарко Тасевски.
SPORTAL.BG

Тфа ли е новия Дарко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 1:45 pm 
Аватар

А бе Кривия има пълното право да си завърши кариерата в Левски, дори да не е толбкова добър, колкото е ... разберете, че не може всичките ни играчи да са на по 20, трябва да има и някой с опит. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 2:39 pm 
Аватар

Да, Кривия има пълно право да завърши кариерата си в Левски и ДА, всички го обичаме (поне аз не се сещам за някой, който да не го, освен Наско), обаче той НЕ ИСКА да завършва кариерата си сега! Което значи, че ако дойде - ще иска да е титуляр, а не резерва, която "да вдига младите".....и да, у нас може би ще изкара в Левски още 1-2 сезона, в мачове със слаби отбори, и евентуално по 20-тина мин. в Европа и по 40-тина със свинете, латекса и доко, ама за това ли ни трябва? Ако ни трябва за резерва, за повдигане на духа и т.н. - не сега! Ако ни трябва за постоянен титуляр - айде нЕма нужда....

Шапка му свалям за всичко, ама просто не виждам какво ще прави при нас в тоя момент....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 2:44 pm 

sborisoff написа:
Пич не те знам и сигурно не бива така да се включвам,но на по-полоско изказване от това твоето не бях попадал тук.

Не разбирам кво имаш предвид под "полоско" ама айде, предполагам си искал да напишеш "плоско", но това пак не ми дава светлина в тунела....всеки си има мнението, мойто просто беше с лека ирония съчетано.

krivia написа:

Виж, аз Кривия много го харесвах като футболист през 90-те...но не смятам, че сега може да е полезен на отбора. След като смятам така, колкото и да го харесвам, не мисля че трябва да се връща. Не виждам някой тук да е "анти-Кривия". Нямам някакви негативни чувства към него. Просто не мисля, че може да помогне на отбора - това е.

thegboy написа:
А бе Кривия има пълното право да си завърши кариерата в Левски, дори да не е толбкова добър, колкото е ... разберете, че не може всичките ни играчи да са на по 20, трябва да има и някой с опит.

Стари кучета в отбора има достатъчно според мен, не трябва средната възраст да е 21 години, ама не трябва и да е 32.....не мислиш ли? Не съм смятал, колко е средната възраст на отбора, ама ако е под 26 може би наистина ще ни трябва някой по-опитен...а относно завършек на кариерата, смятам че един бенефисен мач Левски - Марица (3:3) (смесени състави млади и не чак толкова млади) ще е един прекрасен край.

@Wildkid: и аз го обичам бе :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 2:45 pm 
Аватар

Напълно съм съгласен с мнението на Гражданина Кейн, халф като Кривия дори и на тия му години няма да намерим в България, така че ако има възможност, твърдо за неговото връщане

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 2:49 pm 
Аватар

сираков, я първо си оправи аватара, пък тогава се стягай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 2:50 pm 
Аватар

Sirakov, някъде по сайтовете пишеше, че средната възраст на тия, които опънаха чорбата е била 23 години (някъде там). :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 2:52 pm 
Аватар

Същото слушахме и за Боримиров и Гонзо. Последният е на почти едни години с Кривия. Аз също смятам, че ще е полезен на отбора. А относно средната възраст...Някъде прочетох, че на мача със свинете, след излизането на Ицо и Гонзо, е средната възраст е била 23 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 14, 2009 3:02 pm 

гил галад: не съм се стегнал бе....а и кво ми е на аватарО :?:

а Гонзо ми се струва, че по-малко му се налага да тича отколкото един халф а? А и 23 години без Гонзо, Йовов и Гошо Петков.....а я вижте с тях колко е. Кат сложим и ЛуЗио Вагнер кво става? Некой да зима калкулатора и да смета :mrgreen:

едит: и да го говориме, и да не го говориме - мустака и баждекаа ако решат да го вземат, ще го вземат, нема нас да питат. Не смятам да се спускам в повече полемики относно Кривия, всеки има право на мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]