forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 8:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 12:59 pm 
Аватар

subata написа:
Винаги ще намерите някакъв кусур дееба... няма лошо все повече млади хора да се интересуват от начина на управление на страната ни.Изкарахте ебати гад-бляд племето.Всички са селяни, чалгари, фешъни и т.н.Аз вярвам в младите хора в България и се надявам нещата да тръгнат на добре.А ако не вярвате нищо не ви пречи да си сипете обиди по българите, каквито сте и самите вие

:!: :!: :!:
Каре, може да ти е до гуша, ама без обединение на група хора (или група банкови сметки) нищо не става. Представи си ако Левски е делил българите на диви селяци, нагли чорбаджии, говняни бездушници. Ядрото си го е направил той от хора избрани, но плана е бил да ползва всички в борбата като му дойде времето.
А делението произтичащо от отвращение е оправдано, но не върши работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 1:58 pm 
Аватар

Вчерашната ми мощна пръдня в офиса след тенджера със смилянски боб също е оправдана, но не върши никаква работа. Заради лекарско предписание винаги вечерям бобец четвъртъците, омитам по кило и нещо, а всяка петък сутрин се опитвам да се сдържам, защото наистина пърдя една идея по-зловонно, отколкото е редно. От два месеца постоянно е така и няма промяна. Понеже ми писнаха кухите фрази, с които ме заливат постоянно, ( "Вярвай, че утре стомахът ти няма да те предаде!", "Черноглед си и преувеличаваш, не смърди толкова брутално") реших да си правя, каквото си знам. Ям си боб, пърдя си и грам не ме ебе, че не "върша никаква работа"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 2:15 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
subata написа:
Винаги ще намерите някакъв кусур дееба... няма лошо все повече млади хора да се интересуват от начина на управление на страната ни.Изкарахте ебати гад-бляд племето.Всички са селяни, чалгари, фешъни и т.н.Аз вярвам в младите хора в България и се надявам нещата да тръгнат на добре.А ако не вярвате нищо не ви пречи да си сипете обиди по българите, каквито сте и самите вие

Каре, може да ти е до гуша, ама без обединение на група хора (или група банкови сметки) нищо не става. Представи си ако Левски е делил българите на диви селяци, нагли чорбаджии, говняни бездушници. Ядрото си го е направил той от хора избрани, но плана е бил да ползва всички в борбата като му дойде времето.
А делението произтичащо от отвращение е оправдано, но не върши работа.

Тука съм твърдо с morning glory - аграрите да го духат, а Слави е от най-големите. Една група по принцип е на нивото на най-кофти матриала в нея, така че по-добре да не се умешваме :) За да не съм офф напълно - ДСБ все повече ме радват точно затова - вместо да тръгнат популистки като другите партии (при което биха имали далеч по-добър шанс да спечелят изборите), държат на някви принципи и ценности и събират електорат с идеи, а не с приказки! Може да е малко, но така поне подържаш нивото високо и вършиш истински качествена работа. ДСБ е единствената истинска опозиция (в смисъл на това, че работи - създава проекти, закони, идеи и се стреми да ги прокарва, че даже и понякога успява) , а при добро стечение на обстоятелствата ще играе важна роля в следващото правителство, което е показателно, че не е нужно да събираш сульо и пульо само за да правиш голяма група - качеството е важно също толкова, колкото и количеството. Боли ме фаро, че чалгарите от селата ги сметат за "елитарна" и не знам си каква партия. Кур за тех, нема в историята държава където селяните да са вземали решенията и да е прокопсала! Атака за тех и Кузов да ебе децата им :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 5:41 pm 
Аватар

И Костов мислеше така и затова го ядеме вече 8 години. Всяка успешно начинание се случва с разделение на труда - трябва ти ядро и изпълнители. В тоя случай "елита" и "електората". Първия без 2-ия не става, а и 2-ия го яде кат елита е смешен.
Когато някой си верва, че е елит на гол тумбак (т.е. без последователи) стига дотам да се гали влюбено пред огледалото. Щото много е смешно когато излезе някое "аграрче" и направи за смях "елитните" по всички параграфи.
Умен е този, който може да проведе посланията си и до най-ниското ниво. Умен е бил Левски.
Има една книга на Тери Пратчет - "Малки богове". Много е поучителна. Бог си, когато някой вярва в тебе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:28 pm 
Аватар

subata написа:
Не виждам къде обиждам на "българи".Вие го правите това

Ирония и сарказъм?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 12:08 am 
Аватар

Сега четем на серГЕЙ книжлето, след това почвам "Защото НЕ сме социаглисти" . Тоя горкия колко пропаганден парцал е сътворил... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 12:10 am 
Аватар

soleta написа:
Сега четем на серГЕЙ книжлето

Къде го намери тоя шедьовър :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 12:22 am 
Аватар

STALKER написа:
soleta написа:
Сега четем на серГЕЙ книжлето

Къде го намери тоя шедьовър

Не питай...

Едвам съм го изкопчил, тоя беше почти сигурен, че ми трябва за да го изгорим. :lol: :smt005 А то наистина е комично, да му четеш простотиите. В две последователни изречения съставя и защитава противоположни тези по 1 въпрос... И това почти във всяка глава... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 9:46 am 
Аватар

Цитат:
Бившият външен министър и лидер на СДС Надежда Михайлова е водач на листата на партията за евроизборите на базата на 38% от обработените резултати от вътрешните избори на синята партия, които се проведоха в събота. Това съобщи в неделя вечерта председателят на Комисията по вътрешните избори Владимир Кисьов.

Около 9700 членове на СДС имаха правото да избират между 29 кандидати за листата за ЕП и 220 кандидати, които искат да участват в изборите за Народно събрание.

Над 70% е активността на тези вътрешни избори, съобщи Владимир Кисьов.

Според коалиционното споразумение между СДС и ДСБ, представител на СДС ще е водач на общата листа за ЕП, което означава, че Надежда Михайлова ще е номер едно в бюлетината, следвана от депутата от ДСБ Светослав Малинов, който пък спечели най-голяма подкрепа при гласуването в своята партия.

Владимир Кисьов каза, че нарушенията на вътрешните избори са били дребни като единствено СДС-Велико Търново ги бойкотира.

"Те нямаха право според мен да не откриват избирателни секции, защото не са те органът, който решава дали да има избирателни секции или не. И пет души от една организация от 200 души да искат да отидат да гласуват, те трябва да им осигурят възможността да гласуват”, каза той. Предстои изборната комисия да се произнесе по казуса.

Отсега е ясно, че председателят на СДС Мартин Димитров ще води листите на дясната коалиция за народни представители в Плевен и в Пловдив, след като спечели вътрешните избори.

В София, където според коалиционния договор СДС ще води в 24-и избирателен район, победител е главният секретар Иван Сотиров, а втори - лидерът на столичната структура и общински съветник Борислав Бориславов. В 23-и и 25-и софийски район след представителите на ДСБ местата са за депутата Лъчезар Тошев и Димитър Лозанов от СДС. ДСБ ще обяви до десетина дни номинациите на местните си структури.

Във Варна и в Добрич спечели синият ветеран Александър Йорданов. Зам.-председателите на СДС Тони Даскалов и Вълчо Чолаков ще водят листите в Благоевград и Бургас. Неуспелият кандидат за лидер Румен Христов, близък до бившия председател на партията Пламен Юруков, печели първото място на листата в Русе.

Лидерите на СДС - Кюстендил Пламен Данаилов и Анелия Любенова, които са получили най-много гласове за кандидати за НС, обявиха, че няма да се кандидатират, защото са против коалицията с ДСБ.

Ебаси ташака е това СДС, заеби :smt090 Ще си мечтаят за евродепутати ,колкото аз за жАкпота от 6/49. Кур за теж, два за грозното Наде , вече сте - 1 глас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 11:18 am 
Аватар

Кво па имаш против Надето :) ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 12:15 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Цитат:
Бившият външен министър и лидер на СДС Надежда Михайлова е водач на листата на партията за евроизборите на базата на 38% от обработените резултати от вътрешните избори на синята партия, които се проведоха в събота. Това съобщи в неделя вечерта председателят на Комисията по вътрешните избори Владимир Кисьов.

Около 9700 членове на СДС имаха правото да избират между 29 кандидати за листата за ЕП и 220 кандидати, които искат да участват в изборите за Народно събрание.

Над 70% е активността на тези вътрешни избори, съобщи Владимир Кисьов.

Според коалиционното споразумение между СДС и ДСБ, представител на СДС ще е водач на общата листа за ЕП, което означава, че Надежда Михайлова ще е номер едно в бюлетината, следвана от депутата от ДСБ Светослав Малинов, който пък спечели най-голяма подкрепа при гласуването в своята партия.

Владимир Кисьов каза, че нарушенията на вътрешните избори са били дребни като единствено СДС-Велико Търново ги бойкотира.

"Те нямаха право според мен да не откриват избирателни секции, защото не са те органът, който решава дали да има избирателни секции или не. И пет души от една организация от 200 души да искат да отидат да гласуват, те трябва да им осигурят възможността да гласуват”, каза той. Предстои изборната комисия да се произнесе по казуса.

Отсега е ясно, че председателят на СДС Мартин Димитров ще води листите на дясната коалиция за народни представители в Плевен и в Пловдив, след като спечели вътрешните избори.

В София, където според коалиционния договор СДС ще води в 24-и избирателен район, победител е главният секретар Иван Сотиров, а втори - лидерът на столичната структура и общински съветник Борислав Бориславов. В 23-и и 25-и софийски район след представителите на ДСБ местата са за депутата Лъчезар Тошев и Димитър Лозанов от СДС. ДСБ ще обяви до десетина дни номинациите на местните си структури.

Във Варна и в Добрич спечели синият ветеран Александър Йорданов. Зам.-председателите на СДС Тони Даскалов и Вълчо Чолаков ще водят листите в Благоевград и Бургас. Неуспелият кандидат за лидер Румен Христов, близък до бившия председател на партията Пламен Юруков, печели първото място на листата в Русе.

Лидерите на СДС - Кюстендил Пламен Данаилов и Анелия Любенова, които са получили най-много гласове за кандидати за НС, обявиха, че няма да се кандидатират, защото са против коалицията с ДСБ.

Ебаси ташака е това СДС, заеби Ще си мечтаят за евродепутати ,колкото аз за жАкпота от 6/49. Кур за теж, два за грозното Наде , вече сте - 1 глас

Вотът е преференциален бе, мейт :smt003 МоШно тикче до името на Светльо Малинов :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 2:09 pm 
Аватар

http://www.sofiaecho.com/2009/04/13/704 ... ment-polls
:roll:
http://www.dnes.bg/article.php?id=69313

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 2:24 pm 
Аватар

Тея курвенски номера със съда, с кризисното положение, с 8-те процента и другите малоумия около изборите си мисля, че просто ще отворят очите на повече хора... или поне се надявам да е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 2:35 pm 
Аватар

shalala написа:
Тея курвенски номера със съда, с кризисното положение, с 8-те процента и другите малоумия около изборите си мисля, че просто ще отворят очите на повече хора... или поне се надявам да е така.

Toва е нагледен пример как се прави политика по байганьовски начин. Бате бойко + комунистите демонстрират типичната байганьовщина преди избори. Нема никога да се орпавиме заради такива аграрни елементи в българската политика :/ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 3:21 pm 
Аватар

shalala написа:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 5:31 pm 

soleta написа:
shalala написа:

Toва е нагледен пример как се прави политика по байганьовски начин. Бате бойко + комунистите демонстрират типичната байганьовщина преди избори. Нема никога да се орпавиме заради такива аграрни елементи в българската политика :/

Ако елементите извън политиката не бяха аграрни, тия вътре също нямаше да са. Каквито хората, такива и политиците. Няма да се оправим, защото по-голямата останала част от българите е не по-добра и няма как това да се промени за 5 или 10 години. Вече близо 65 унищожават нацията, поне толкова ще са необходими да се върнем към приемливо ниво, ако изобщо някога започнат да текат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 6:38 pm 
Аватар

Чудим се само, за кво си играят на шикалки, ами не въведеат двупартиен режим (БСП-ДПС) още сега. По-добре ужасен край, отколото ужас без край. :) Да я погребваме вече тая република на прехода и да се почва на ново, ама тоя път без "мирен преход".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 6:48 pm 
Аватар

soleta написа:
Кво па имаш против Надето ?

Има грозни мустаци И е тъпа и нагла като жител на ГО пред асансьорите на Сентрал МОЛ
Сериозно кръгла нула е тази , изложи се като външен министър сега ще се излага като евродепутат, ама то щом архонта е там сметай за какво говорим МоЩно и аз като Карето тикчето за Светльо Малинов и ни мЪ ибе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 7:02 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Има грозни мустаци...

Да не бъркаш :arrow:
Изображение с Изображение :?: :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 7:02 pm 
Аватар

И Надето имаше навремето ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 7:03 pm 
Аватар

Не бъркам, Надето съм я виждал 2-3 пъти на живо , качествен мустак вадеше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 7:14 pm 
Аватар

aquadark написа:
soleta написа:
shalala написа:

Toва е нагледен пример как се прави политика по байганьовски начин. Бате бойко + комунистите демонстрират типичната байганьовщина преди избори. Нема никога да се орпавиме заради такива аграрни елементи в българската политика :/

Ако елементите извън политиката не бяха аграрни, тия вътре също нямаше да са. Каквито хората, такива и политиците. Няма да се оправим, защото по-голямата останала част от българите е не по-добра и няма как това да се промени за 5 или 10 години. Вече близо 65 унищожават нацията, поне толкова ще са необходими да се върнем към приемливо ниво, ако изобщо някога започнат да текат

Напълно съм съгласен с тебе :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 7:16 pm 
Аватар

Надето е 127-мо, а там само качествен матриал минава, достатъчно е да кажем Жоро Младенов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 9:03 pm 
Аватар

Винаги има изключения :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 9:17 pm 
Аватар

Започвам кампания за изборити в Йевро парламента кат независим :smt006 Мотото ми е "От ПитонЯ по -яко няма ",там разни архонти, Надета , Дьендита ша ги изям с парцалити . Обещавам чи кат спичеля изборити всички в Страсбург ша са давят във урината на питоня :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 10:41 pm 
Аватар

"Путьо Пи6това", ти комуниси4еска подлого, фене на лит(*кс-етрополе Ислямско знаме, до кога 6те срами6 форума на Левски, пи6ейки тук? До кога, другарю комунист?Изображение Падай веднага в кофата с карантията и да те мятам на ку4етата, 4е бързам Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 8:06 pm 
Аватар

http://www.obshtestvo.net/content/view/1204/6

На който му се чете :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 8:08 pm 
Аватар

Ебати жалките :smt006 Така се насраха че да не могат 8 процента да хванат, че и скимтят на умрело

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 8:14 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ебати жалките Така се насраха че да не могат 8 процента да хванат, че и скимтят на умрело

Айде, айде, а 90% от тия, от които се очаква и трябва да гласуват, сигурно не са от България, от друга планета са вероятно, неселяни са, неаграрни елементи, непълни малоумници и кретени, неорки и неперничани, които водят непернишки начин на живот. Айде нема нужда.

Веднъж да се съглася с Анарходарк, дето беше писал на предната страница мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 8:29 pm 
Аватар

Значи само юберменшите на България трябва да гласуват за СДС :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]