forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 12:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 420 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:06 pm 
Аватар

Aбе тоя Фелипе раздаваше ебати пасовете, отнемаше топки и Кокала да го извади а Йовов дето беше пълен смешник игра до края. Изпусна 3 сто процентови положения и не направи 1 спринт като хората, добре, че подаде на Дарко голов пас, че иначе заслужаваше да иде да рита в Спортист Своге Абе важното е, че бихме, пък Кокала да си прави изводите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:06 pm 
Аватар

Син Октопод написа:
Баш си го изгониха правилно Данчо Той е прегорял нормално, тва му е бил години наред най големия дразнител тия Ботев Но пък доброто в скучая е, че Генев ще поиграе , и наште ще покажат че имат сърце

Генев голям!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:07 pm 
Аватар

http://4storing.com/dw7zk/f00a9a9da85d0 ... c366e.html

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:08 pm 

Велев постъпи като добър педагог и не извади Йовов твърде рано за да не му скапе психиката тотално. Сърдете се на Батков, че Ицо е в отбора, и на себе си, че искахте да се върне. Игра колкото може, във втори мач прави асистенция, но никога не е бил реализатор, а в съвремения футбол офанзивните футболисти трябва да могат да вкарват, независимо дали са крила, халфове или нападатели. Проблемите на селекцията ни са ясни отдавна. Решението също е ясно - в титулярния състав абсолютно задължително вместо Йовов трябва да играе Зе, поне докато играта на последния върви. За мен обаче е учудващо колко добро попадение се оказва Да Коща. Такъв човек ни липсваше отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:09 pm 
Аватар

Първовто играта хич не беше зле,напротив много ми харесаха ама тая глупост 49 минута направи мача ужасен,защото Ботев и до утре да играем няма да изравнят,а пък наште се върнаха много назад и бяха срещу вятъра. Все пак важното е,че зехме 3 точки

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:10 pm 
Аватар

Второто кокало вместо да остави Да Коща, който дава ебати извеждащите пасове и да ги треснем на контра, емо капело праи поредните глупости.. Иначе доволно хора, тва със знаменцата ми хареса също, май можеше малко повече викане след като бройката беше такава

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:11 pm 
Аватар

Йовов изпускал и кво от това ! Виж какъв пас прави за гола неможе да вкарва,ама и тоя момент ще дойде имайте малко търпение.На мен последните 2 мача въпреки,че бяха спечелени трудно,отбора ми хареса (само първото днес)

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:14 pm 
Аватар

Krastev.10 написа:
Йовов изпускал и кво от това ! Виж какъв пас прави за гола неможе да вкарва,ама и тоя момент ще дойде имайте малко търпение.На мен последните 2 мача въпреки,че бяха спечелени трудно,отбора ми хареса (само първото днес)

Че то паса за гола на практика го направи играча на Ботев, за Йовов остана лесното да я даде на намиращия се на метър пред него Дарко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:15 pm 

Според мене съдията прееба мача. Раздаваше картони за нищо свиреше измислени фалове и в двете посоки и много накъса играта, не дава авантажи бе изобщо... ташак

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:22 pm 
Аватар

Викам Данчо и Йовов малко резервички да са. Поне докато не се научат да играят с топка...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:22 pm 
Аватар

Ти чуваш ли се? Съдията свиреше доста добре по мой виждания. Мисля че даже нямаше грешка в мача. Е такива рефери трябва да свирят мачовете. Не ми хареса само, че не пускаше по свободна игра ама кво да се прави. За българските стандарти си беше екстра!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:23 pm 
Аватар

На мен такъв Левски ми харесва създава доста голови положения ! Рано или късно ще започнем да вкарваме има ли положения ще има и голове. За Йовов е добре,че излиза на голови ситуаций сега не вкара ама мачове много

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:24 pm 
Аватар

Темиле как я прати от малкия пенал в тъч в началото на мача :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:27 pm 

И на мен много ми хареса играта на Левски особенно 1то полувреме след червения картон се промениха малко нещата което е нормално да се дръпнат малко назад. Като цяло играта на момчетата беше супер. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:27 pm 

Пичове, направо не е истина Йовов колко положения изпусна. В този мач имахме 8 голови положение, но релизирахме само 1. Ако бяхме реаизирали поне още едно нямаше да сме толкова стегнати след като изгониха Милиев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:29 pm 
Аватар

Йовов изпусна 4 чисти гола... според много хора и предния мач не беше на ниво, мисля че не е за титуляр...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:29 pm 

SZ_FEN написа:
Пичове, направо не е истина Йовов колко положения изпусна. В този мач имахме 8 голови положение, но релизирахме само 1. Ако бяхме реаизирали поне още едно нямаше да сме толкова стегнати след като изгониха Милиев.

Съгасен съм ама просто на Йовов не му беше ден тва е ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 4:50 pm 
Аватар

Тоя мач си е дерби отвсякъде, а днес доволно корави гад-бляд изпълнения майна, уникални пропуски на Йовов, два тотално безкадърни треньора, джиесеми, кастфони, тонклони ,монклони Данчо Милиев трите групи . Лилчака уникален , ебати и рефлекса , фъргаше се като риба на сухо .Веско Минев да ходи да му леят куршум , а бомбата треаше Кокала да уцели, дееба верно пияниците Господ ги пази , тотално адреналина на макс , а и да не забравя Митю пожизнен президент, собственик, главен акционер, чорбаджия на жАлтите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 5:03 pm 
Аватар

Форума е опустял, всички са в Пловдив :). Евала!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 5:20 pm 

JoVani написа:
SZ_FEN написа:

Съгасен съм ама просто на Йовов не му беше ден тва е ...

Лошо няма. Аз все още вярвам в него и в Да Коща. Остава само да влезат във форма и това лято да не напомня на миналото.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 5:22 pm 
Аватар

В такъв момент трябва да извадиш нападател и да вкараш защитник. Грешка е с човек по-малко да се вади креативен халф, който може да задържа топката и да разиграва.
Велев смени Костов и после бързо извади Дарко (предния мач го пропусна заради контузия и за това може би извади и него). В този момент останахме с 3ма нападатели, 2ма опорни полузащитници и защита. играта доста пострада. Това се отрази и на нивото на атаката и въпреки всичко Ботев с човек повече, на техен терен не ни надиграха. Ние имахме 2-3 ситуации, но с тези деф. играчи и това е добре.
Има какво още да се желае. Ще се потвърдят слуховете, че Велев през паузата ги е поцепил от физ. подготовка. Мин. мач не спряхме 90 мин. да натискаме Вихрен. Сега цяло полувреме с човек по-малко имахме повече положения от Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 5:48 pm 
Аватар

ХАЙДЕ ОТНОВО РЕДОВНИТЕ МРЪНКАЩИ СА ЗАЛЯЛИ ФОРУМА!!! Стига сте киселяли бе пичове, стана батия якия мач, три пъти по-интересен от този гад-бляд футбол с оперните певци по трибуните дето сега даваха по Диема. Пропуски, картони, шкембета, телефони, бомби, плакати, моШни агитки = голем мач!

а некой тука май повече се дразнят като биеме, отколкото като падаме!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 5:52 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Йовов няма място в Левски! Ще го повтарям, докато и последния предубеден олигофрен го разбере и това че евентуално може да вкара 2-3 гола до края на първенството няма да промени този факт! Това е играча с най-ниското КПД, когото някога съм виждал. И браво на Да Коща. Ако вместо Йовов бяхме взели Камбуров А група губеше смисъл. Сега заради пропуските на ицката може и да изпуснем титлата.

Олигофренът си ти в случая. Йовов изработи гола и даде един куп хубави пасове, голема работа, че изтървал едно положение (и едно от засада) - нали бихме, а жалтите изпадат. А Да Коща какво точно направи, та браво за него? Евала на Кокала, че го смени бързо бързо, добре че и той не е футболен специалист като тебе

п.с. Тоя клошар Камбуров пък на каква база го хвалиш? Че стана купен голмайстор при една купена титла? Какво друго е постигнал? ходи си гледай ел ей галакси стига стига си мърморил след всеки мач, еби му майката, първи сме , бием наред и жАлти и зелени и оранжеви , кво повече искаш? Друго си е при бащата на правилния футбол, дето голема работа, че всички ни бият наред и ни се подиграват, важното, че вървим по правилния път и играем правилен футбол

п.п.с. и понеже не съм кон с капаци като тебе, съм длъжен да кажа браво на Жоазиньо, който направи първия си силен мач в дерби!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 5:57 pm 
Аватар

Boyo написа:
hidden767 написа:
Йовов няма място в Левски! Ще го повтарям, докато и последния предубеден олигофрен го разбере и това че евентуално може да вкара 2-3 гола до края на първенството няма да промени този факт! Това е играча с най-ниското КПД, когото някога съм виждал. И браво на Да Коща. Ако вместо Йовов бяхме взели Камбуров А група губеше смисъл. Сега заради пропуските на ицката може и да изпуснем титлата.

Олигофренът си ти в случая. Йовов изработи гола и даде един куп хубави пасове, голема работа, че изтървал едно положение (и едно от засада) - нали бихме, а жалтите изпадат. А Да Коща какво точно направи, та браво за него? Евала на Кокала, че го смени бързо бързо, добре че и той не е футболен специалист като тебе

Голът го изработи не Йовов, а оня безкадърен защитник от Ботев дето му подаде топката :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:02 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Голът го изработи не Йовов, а оня безкадърен защитник от Ботев дето му подаде топката

Да бе ясни сте ми, всички са много зле, направо сме пред изпадане в Б група, всички са маскари, тея повече нема да им стъпим

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:06 pm 
Аватар

Да Коща тоя мач, за разлика от мача с Вихрен, нямаше един грешен пас.Всичките извеждащи му носеха опасност за БотяФ.Йовов е много бавен,тромав и изпуска много ! Мойте уважения към него.Винаги ще съм му благодарен за гола срещу Марсилия, но не става вече, или поне му трябва много време за да добие предишната форма ! Пак казвам, уникално първо полувреме в което трябваше да водим с 2-3-4:0 ! Ако Зе Соарес играе на мястото на Йовов нещата заспиват !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:07 pm 
Аватар

Boyo написа:
Selqnina s koleloto написа:
Голът го изработи не Йовов, а оня безкадърен защитник от Ботев дето му подаде топката

Да бе ясни сте ми, всички са много зле, направо сме пред изпадане в Б група, всички са маскари, тея повече нема да им стъпим

И за Да Коща не си прав. Човека изигра силен мач и раздаде ебати пасовете :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:18 pm 
Аватар

Да Коща направи поредните силни контраатаки на противника и беше бързо разкрит и сменен.
А като играе Зе Соареш чудно защо немаме такива силни полувремена...
моШно шампионес и групите на шампионската лига :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:22 pm 
Аватар

Христо Йовов е важен не само от към това, как се справя на терена. Това е опитен футболист със самочувствие и авторитет и това има значение за представянето на отбора. Пък и като КПД, ако трябва да говорим - за два мача в първенството - две асистенции, а днешния пас далеч не беше толкова елементарен и определено се показа класа.

Тежи ни това, че се наситихме с офанзивни футболисти, а от към дефанзивни куцаме и ако срещу Ботев не е проблем, то при по-сериозните мачове мисля, че ще си проличи това нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:23 pm 

Ташак мач,ама пак вместо да поведем 3-0 и да гледаме сеир,правим циркове :wink: Поне драма да има до последно явно :smt006

Иначе доволно хора в курника,гледам и хореото се е получило добре :8)

жАлтити за пореден път се изложиха :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 420 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]