forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 5:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 85  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:20 am 

Ебаси, вече ми е толкова непривично да чета за футбол и особено БГ футбол в тоя форум, че подобни теми ме удрят в лицето като парен влак като случайно ги отворя :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:24 am 
Аватар

Факла в лицето ти тогава :evil: :boisw Кур за Терек

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:29 am 
Аватар

Може ли трансфер Банан Карлуш+Миро+Кокала групом в Терек Грозни , в замяна - треньора на Руския отбор :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:31 am 
Аватар

UL написа:
Може ли трансфер Банан Карлуш+Миро+Кокала групом в Терек Грозни , в замяна - треньора на Руския отбор

или просто за петре-джуджето, който ми беше любимото чорбарче :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:32 am 
Аватар

Много ги вътриме така :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:32 am 
Аватар

Никога :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:42 am 
Аватар

Петре-Мангал! :smt070

ГРОЗНИ - ВЕЛИК! :fgod

мечтая си един ден пак да се върне в ЛЕВСКИ и да заиграем футбол с едно докосване....футбол-мечта... :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:47 am 
Аватар

Цитат:
Треньорът на Терек Вячеслав Грозни заяви изненадващо, че бразилският нападател на Левски Жеан Карлос е сигурен за друг руски клуб - Амкар Перм.

„Не следя този играч, защото разбрах, че той ще играе в Амкар. Мениджърът Мирчо Димитров ми каза, че Жеан Карлос е договорен за Амкар. Не знам дали става въпрос за продажба или преотстъпване. След като разбрах това, темата за мен вече е закрита”, сподели бившият треньор на Левски.

„Стана хубав и здрав мач. Като за контрола беше много добър футбол. Мисля, че Левски ни изпусна. Те имаха повече положения от нас, но ние спечелихме. Може би равният щеше да е най-логичен”, така коментира спаринга между Терек и Левски треньорът на руснаците Грозни.

„Искам да благодаря на Венцислав Стефанов, че пусна Благо Георгиев при нас. Той отказа на Шалке, Лече и Торино, за да дойде при мен. Благодаря на г-н Стефанов. Колкото до Жоазиньо, смятам че е много качествен футболист, но доколкото знам, той е важен за Левски. Те искат да станат шампиони”, допълни специалистът.

„Знаете, че обичам България и футболът ви. Пожелавам успех на Левски. Дано играят силно в турнирите. Стискам палци и на националния ви отбор”, декларира още Грозни.

Вячеслав Грозни сподели още веднъж, че неговият тим ще играе две контроли със Славия в близко бъдеще. „Белите” и руснаците са в отлични отношения след трансфера на родния Бекъм в Терек.

Явно в нашия футбол още сме си на стария комунистически принцип "казва ли ти някой, смееш ли да питаш". Вие тия работи знаехте ли ги, щото аз не си спомням да са обявени. За Блажко рекоха, че пича отказал на слаби италиански отбори, ама за Шалке беше под фората на слух и беше отхвърлен. Или са излъгали Грозни от "Славия" или Благой Георгиев и мениджърите му са най-големите тъпанари на тоя свят. Да можеш да играеш в Шалке и да отидеш в Русия и то в някакъв скапан отбор ... незнам какъв човек трябва да си. А за ЖК ако верно са го договорили ми е много интересно кой знае и кой незнае и дали Кокалеско е в течение или един ден докато ги брои ще излязат с един по малко и ще има :smt017

Последна промяна thegboy на Пет Фев 06, 2009 12:48 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:48 am 

Такова мачкане квото наложихме на свинете при Дядя Слава на дербито 98ма никога не съм виждал. Тогава ако ни беха влезнали дори половината положения,ония отиваха на рекорд :wink:

Кур за жужо :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 1:15 am 
Аватар

thegboy написа:
Цитат:
Треньорът на Терек Вячеслав Грозни заяви изненадващо, че бразилският нападател на Левски Жеан Карлос е сигурен за друг руски клуб - Амкар Перм.

„Не следя този играч, защото разбрах, че той ще играе в Амкар. Мениджърът Мирчо Димитров ми каза, че Жеан Карлос е договорен за Амкар. Не знам дали става въпрос за продажба или преотстъпване. След като разбрах това, темата за мен вече е закрита”, сподели бившият треньор на Левски.

„Стана хубав и здрав мач. Като за контрола беше много добър футбол. Мисля, че Левски ни изпусна. Те имаха повече положения от нас, но ние спечелихме. Може би равният щеше да е най-логичен”, така коментира спаринга между Терек и Левски треньорът на руснаците Грозни.

„Искам да благодаря на Венцислав Стефанов, че пусна Благо Георгиев при нас. Той отказа на Шалке, Лече и Торино, за да дойде при мен. Благодаря на г-н Стефанов. Колкото до Жоазиньо, смятам че е много качествен футболист, но доколкото знам, той е важен за Левски. Те искат да станат шампиони”, допълни специалистът.

„Знаете, че обичам България и футболът ви. Пожелавам успех на Левски. Дано играят силно в турнирите. Стискам палци и на националния ви отбор”, декларира още Грозни.

Вячеслав Грозни сподели още веднъж, че неговият тим ще играе две контроли със Славия в близко бъдеще. „Белите” и руснаците са в отлични отношения след трансфера на родния Бекъм в Терек.

Явно в нашия футбол още сме си на стария комунистически принцип "казва ли ти някой, смееш ли да питаш". Вие тия работи знаехте ли ги, щото аз не си спомням да са обявени. За Блажко рекоха, че пича отказал на слаби италиански отбори, ама за Шалке беше под фората на слух и беше отхвърлен. Или са излъгали Грозни от "Славия" или Благой Георгиев и мениджърите му са най-големите тъпанари на тоя свят. Да можеш да играеш в Шалке и да отидеш в Русия и то в някакъв скапан отбор ... незнам какъв човек трябва да си. А за ЖК ако верно са го договорили ми е много интересно кой знае и кой незнае и дали Кокалеско е в течение или един ден докато ги брои ще излязат с един по малко и ще има

абе искали го шалке, колко мене ме сакат у челсито. нали се пак траа се даде некво адекватно обяснение защо са дадени 1,5 м еврака за грозен балкански боклук, който е сичко друго, но не и класен футболист, отговарящ на цената си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:06 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Такова мачкане квото наложихме на свинете при Дядя Слава на дербито 98ма никога не съм виждал. Тогава ако ни беха влезнали дори половината положения,ония отиваха на рекорд

Кур за жужо

Тогава прасетата бяха жалки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:11 pm 
Аватар

Те винаги са били жалки. Откакто гледам футбол не са излизали от криза

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:15 pm 
Аватар

Снощи Костов добре се бил вкючил. За да играе като титуляр без това да е за сметка на Тасевски, Кокала може да прибегне до схемата на игра на Милан. 4-3-2-1 (коледно дърво)

------------------Петков-----------------
---------Рабех-----------Бистрон--------
Живко----------------------------Вагнер-
---------------Сърмов-------------------
Зе------------------------------Жоазиньо
------Дарко-------------Костов----------
-------------Гонзо-----------------------
Дарко есента беше един от най-добрите играчи, а сега да седне заради Да Коща няма да е логично. Има вариант, в който и двамата да са на терена. Схемата е доста условна, но при научени играчи (добри офанзивни халфове имам предвид) става доста ефективна и неприятна за протвиника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:40 pm 
Аватар

И аз смятам, че това е оптималния ни състав. Като бонус може да се има впредвид, че и Карлос и Христов са играли зад нападателите и могат да заменят всеки от двамата. Имаме прекрасни крила ( титуляри и резерви ), само не знам дали Сърмов или Гаджев могат да се справят сами в халфовата линия. Но за мен това е оптималния вариант на отбора, като единствения проблем може да е в халфовата линия при наситена от страна на другия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 12:44 pm 
Аватар

Alek написа:
И аз смятам, че това е оптималния ни състав. Като бонус може да се има впредвид, че и Карлос и Христов са играли зад нападателите и могат да заменят всеки от двамата. Имаме прекрасни крила ( титуляри и резерви ), само не знам дали Сърмов или Гаджев могат да се справят сами в халфовата линия. Но за мен това е оптималния вариант на отбора, като единствения проблем може да е в халфовата линия при наситена от страна на другия отбор.

Ami, понякога трябва да нагаждаш схемата според играчите. Тасевски вкара няколко гола, Коща също загатна подобни възможности. Сега е периода да се тества такъв вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 1:10 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Снощи Костов добре се бил вкючил. За да играе като титуляр без това да е за сметка на Тасевски, Кокала може да прибегне до схемата на игра на Милан. 4-3-2-1 (коледно дърво)

Дарко есента беше един от най-добрите играчи, а сега да седне заради Да Коща няма да е логично. Има вариант, в който и двамата да са на терена. Схемата е доста условна, но при научени играчи (добри офанзивни халфове имам предвид) става доста ефективна и неприятна за протвиника.

тва е абсурд, просто нямаме играч, който да може сам да играе ДМ... а и всъщност в света няма много такива, а тия дето ги има, отдавна са у серии А, премершипи и т.н...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 1:16 pm 
Аватар

Рабех е човека за тази позиция, но отдавна трябваше да се измисли алтернативен вариант в защита, а и дори не се знае, дали ще остане при нас :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 1:23 pm 
Аватар

Според мен тази система е перфектна срещу затворил се отбор на Герена, като Рабех се изтегля напред до Сърмов и отзад остава чеха и един от бековете. Knave, никой не казва, че Да Коща и Тасевски ще се хванащат за ташаците след като загубят топката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 1:28 pm 
Аватар

Alek написа:
Според мен тази система е перфектна срещу затворил се отбор на Герена, като Рабех се изтегля напред до Сърмов и отзад остава чеха и един от бековете. Knave, никой не казва, че Да Коща и Тасевски ще се хванащат за ташаците след като загубят топката...

абе то не е... ама да ти кажа така ги виждам нещата :smt003 дарко мъри го опитваше много като ДМ, ма видяхме че е жив ташак в защита и просто не става за там.. а тоя русия не го знам... ма не ми изглежда като да се връща много. иначе идеяти за рабех да се изнася напред, според мене ще стане ако вместо тулупа Бистрон имахме бърз ЦЗ.. че тоя докато тръгне, то минало и заминало... не знам само Милиев дали е готов за титуляр... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 1:45 pm 
Аватар

Vincenzo написа:

Евлаа за тая система с 1 халф.
Просто Дарко ше играе със Сърмата дефанзивни и Филип пред тех

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 3:50 pm 
Аватар

Къв един халф бе... 1 дефанзивен, двама офанзивни и 2 крила... тва по мои груби сметки прави 5 халфа . А иначе вмомента сме събрали толкова футболисти, дет да играят зад или на мястото на Гонзо, че не съм сигурен дали всеки ще успее да запише поне по 2-3 мача през тоя полусезон... Дарко, Костов, Йовов, Христов го мъчат там все, Банан Карлош също, Тиберканин ако щеш и Жоаоаоаоаозиньо, Миро дългия ше го мъчат пак да играе, Зизов гледам го гласят за играч вече... А в крайна сметка Дарко, Тиберканин и Костов са чудни футболисти за тоя пост... И кат го сметнеш, половин отбор се бори за едно место, а не се мисли за един читаф дефанзивен халф, за свеж лев бек, за алтернатива на Зе-то отдясно... Малко странна трансферна политика, ама айде... Едит: И Яшар е на тоя пост :smt005 С него стават 10 на един пост, от които 5 са в постоянна борба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 3:55 pm 
Аватар

Всяка една схема е условна. Тази схема лесно може да преминава в 4-5-1 или 4-3-1-2. Же и Зе играят оперират по крилата и в защита. Жоазиньо в доста мачове е играл като краен бранител (и при Мъри, и при Кокала). Не, че мястото му е там. Но освен фаза нападение, има и фаза защита. Същото важи и за Да Коща и Тасевски.
Подобна схема налага Анчелоти. Милан имат доста доста добри атакуващи халфове, за това смятам, че може да се пробва и при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 3:58 pm 
Аватар

Жоао е срамота да го слагаме бек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 4:05 pm 
Аватар

Kryten написа:
Жоао е срамота да го слагаме бек.

Ни най-малко. Идеята е, че освен в атака може (и трябва) да се връща в защита. Да покрива зоната си и тн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 4:11 pm 
Аватар

С тази подробност, че напред е много по-полезен. Ето на първата контрола цяло полувреме бек, като си отиде на позицията веднага вкара. Велев ми се струва много глупав в това отношение. Като нямаш нюх откъм ротации, не ги прави, бе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 4:24 pm 
Аватар

Kryten написа:
С тази подробност, че напред е много по-полезен. Ето на първата контрола цяло полувреме бек, като си отиде на позицията веднага вкара. Велев ми се струва много глупав в това отношение. Като нямаш нюх откъм ротации, не ги прави, бе!

Мин. пролет Мъри пускаше Жоазиньо точно като десен бек. Напред беше Хичо.
В подготовката може и трябва да се тестват такива варианти. За това е подготовката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 4:36 pm 
Аватар

Абе такива варианти може да се тестват, ама за 10 мин. на мач, защото на практика такъв вариант следва да се ползва само инцидентно, за запълване на дупка - примерно при червен картон или маса контузии, или някаква друга екстремна ситуация! Не може обаче да се налага да преквалифицираш футболисти, щото имаш 6 човека за 1 пост и само 1 за друг! Това е тъпа трансферна политика и толкова! Като правиш трансфери - търсиш и взимаш играчи, които ти трябват, а не просто щото могат да дойдат! Не да имаш 4 човека крила, ма да върнем Йовов, щото му се идва, ама да вземем и Костов, щото ни падна сгода - хубаво, взимай, ма тогава шитни някой от итя, дето ги имаш, не сега да се чудиш къде да ги сместиш в състава! В същото време имаш само Живко и Вагнер като крайни защитници - еми, деба, помисли малко и поне един купи, дето при нужда да може да замени някого от тях, а не да преквалифицираш Жоазиньо или Соарес, или друг от стоте халфа, дето ги натрупахме.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 5:27 pm 

http://donbalon.eu/news38560.html
това прочетохте ли го, как ще продадеме двете си титулярни крила при положение че други освен Цачев и Николай Димитров нямаме, нито Йовов, нито Да Коща са крила, вярно че е Дон Балон ама може да са научили нещо от сигурен източник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 5:45 pm 

абе то какво ли не почнаха да пишат всички ...

Легендата на австралийския футбол Пол Аугустино предложи на Левски македонски национал. Става дума за родения на Зеления континент защитник Саша Огняновски, който в момента е собственост на австралийския елитен Аделаида.

Това пред "Меридиан Мач" разкри спортният директор на "сините" Даниел Боримиров. Той е приятел с Аугустино, с когото дълги години играеха в Мюнхен 1860. Към днешна дата легендата на "озитата" е спортен директор на австралийския Аделаида, а същевременно е и мениджър.

Аугустино се обади вчера на Боримиров, който е със "сините" в Турция, за да му каже да гледа Саша Огняновски на живо в контролата между националните отбори на Македония и Молдова., която ще се проведе в Анталия.

"Аугустино ми каза, че Саша Огняновски е отличен централен защитник, но няма как да го вземем на този етап, защото сме запълнили квотата с чужденците. Може и да отида да го гледам на 11 февруари в контролата Македония - Молдова, за да добия лична представа от качествата му", коментира пред "Меридиан мач" Даниел Боримиров.

Саша Огняновски, който е роден през 1979 година, ще направи своя официален дебют за националния отбор на Македония именно срещу Молдова. Той е истински гигант със своите 195 сантиметра и 95 килограма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 5:54 pm 

е да те така писаха и за друг македонец Влатко Гроздановски, че даже бил тръгнал и с колата си за София
http://www.sportal.bg/my_news.php?anketa_results&id=32438
а преди 13-14 години редовната им тема беше да пишат че Лафчис ще привлече неговия приятел от Панатинайкос - Дмитрос Саравакос

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 85  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]