forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 85  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 10:52 pm 

Изображение

Егати "бавната" физиономия :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 11:04 pm 
Аватар

тва е за заблуда на противника :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 11:08 pm 

да не мислиш,че твойта ще е по - различна ако и ти прекараш време в кочината под ръководството на лупи и подкрепа от лайнучето :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 11:19 pm 
Аватар

Тоя сигурно като го викат по име се обръща след 5 секунди :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 11:26 pm 
Аватар

Днес чух нещо, което се чудех дали да го пиша. Батко има бизнес-отношения с някакви немци, които имат акции в Хофенхайм, и вероятно ще има и някое попълнение от резервите на хита в Бундеслигата :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 11:34 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:
ливен е готов да продаде национала Коста Янев, но само ако някой клуб плати определената за него цена, заяви президентът на новака в А група Йордан Лечков.

Както е известно интерес към 25-годишния полузащитник проявява столичния Левски, чиято първоначална оферта беше отхвърлена.

"Левски не е правил втора оферта за него. Коста Янев си има цена. Ако те я платят, няма проблем той да премине на "Герена". Аз съм им казал какви са условията за негов трансфер и те си остават същите", заяви Лечков.

Както е известно през миналата седмица от Левски стартираха разговори за привличането на Янев, но двата клуба не стигнаха до споразумение заради различия по финансовата страна на сделката и трансферът беше замразен.

Според неофициална информация от Сливен са поискали 500 хиляди лева за играча.

Добре, че Борат е стиснат, че ако за тоя Азис бяхме извадили 500 бона щях да се изям от яд :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2009 11:39 pm 

hidden767 написа:
Камбуров, Да Коща и Милиев биха били най-прекрасната селекция за последните 8 години, точно затова няма да стане. Ние сме Левски, при нас смислени трансфери не се правят.

Хиден това мнение ти е от 4 ти :smt006 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:08 am 
Аватар

Липсва Камбуров = селекция тип "нищо особено" :mrgreen:

Или пък току виж Хидън се прилъгал да каже добра дума за БаткО :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:12 am 
Аватар

да зееме азиса и да пробутаме декото и за мене тва ни е най-добрата селекция откак зехме Кабат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:15 am 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Днес чух нещо, което се чудех дали да го пиша. Батко има бизнес-отношения с някакви немци, които имат акции в Хофенхайм, и вероятно ще има и някое попълнение от резервите на хита в Бундеслигата :!:

Да вземе Ибишевич и никога повече лоша дома по негов адрес от мен :!:
:D

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:19 am 
Аватар

Той Градев пак загубил дело :smt006 :smt006

Цитат:
"Гледам и слушам един юрист (Петър Величков - б.р.), който срича и не познава законите, да казва, че лит(*кс-етрополе не можел да осъди Да Коща във ФИФА. Можете да ме запишете пък да видим дали няма да изляза прав - лит(*кс-етрополе ще осъди Левски и португалеца във ФИФА!", категоричен бе Градев.

Той въстана срещу своите "любимци" от Арбитражната комисия и заради прекратените договори на четирима футболисти на Локомотив (Мз) по вина на клуба.

Градев бе човекът, който зашитаваше интересите на мездричани и обяви, че от комисията нямали никакво право да постановят. Въпросните играчи на Локомотив пък бяха представлявани от адвокат Величков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:23 am 
Аватар

SAMO LEVSKI SHAMPION написа:
Първолет Стаматов написа:

Да вземе Ибишевич и никога повече лоша дома по негов адрес от мен :!:
:D

Играч контузен за 6-7 месеца не ни трябва :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:26 am 

Trent написа:

Веднага, щом Батко ми обясни кой ще замести Гонзо ако човека се контузи, получи картон или изпадне в дупка. Кой освен него може да се пласира добре, да скочи и да вкара с глава след ъглов или фаул, което много често е най-доброто на което можем да се надяваме срещу отбори които играят по-дефанзивно. Друго си беше ако имахме Камбуров, който може да вкара както с глава, така и от фаул.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 1:25 am 
Аватар

http://dacosta.freeforums.org/welcome-c ... s-t86.html

Вижте най-долното мнение, яко храна по „Дон Бидон“. Към онази дата Костов не бил давал интервю за българската преса :lol: Добре дошъл в България, администраторе на форума на на Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 1:36 am 

Morning Glory написа:
http://dacosta.freeforums.org/welcome-cska-fans-t86.html

Вижте най-долното мнение, яко храна по „Дон Бидон“. Към онази дата Костов не бил давал интервю за българската преса :lol: Добре дошъл в България, администраторе на форума на на Костов.

Цитат:
Some four years ago i visited the beautiful Italian region of Emilia Romagna.

Then i had the opportunitty to meet one of the finest artist of football - Filipe da Costa.

Young Filipe was a star in the making and only a slick agent preventED him of being much higher today.

Playing against Atalanta primavera squad, Filipe was in a level of his-own ... he was special.

Today i still beleive he can reach the TOP level of European football but poor career management is slowing him down.

Dont give up kid ... u are a STAR! Soon u will be where you belong ... Keep the faith.

Баси колко го хвалат в тоя форум не е истина :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 3:34 am 
Аватар

А бе не очаквам кой знае какво - ритал по Англия и Италия и бил много добър, ма някак си созовал в България - не се връзва просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 9:17 am 

Батков ни разплака майките и ако не беше толкова стиснат след участието в ШЛ щяхме да мачкаме наред в БГ и да сме в ШЛ всяка година.Сега че подлъгал една сръбска "мейнджърка" и взе футболист, който е перманентно контузен, както и брой 100 000 лева (с ДДС :Д) и вече му се прекланяте отново....За това и няма да видим по-добър собственик- каквато публиката, такъв и собственика....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 10:29 am 
Аватар

hidden767 написа:
Trent написа:

Веднага, щом Батко ми обясни кой ще замести Гонзо ако човека се контузи, получи картон или изпадне в дупка. Кой освен него може да се пласира добре, да скочи и да вкара с глава след ъглов или фаул, което много често е най-доброто на което можем да се надяваме срещу отбори които играят по-дефанзивно. Друго си беше ако имахме Камбуров, който може да вкара както с глава, така и от фаул.

бате енчо играе с глава :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 11:05 am 
Аватар

Бате Енчо ми е любимец, ма е малко безкадърен :lol: Камбуров определено щеше да е по- добър избор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 11:07 am 
Аватар

acrimonious написа:
Бате Енчо ми е любимец, ма е малко безкадърен :lol: Камбуров определено щеше да е по- добър избор :smt006

Според мен не сме видели пълния потенциал на бате енчо. За мен в малкото изиграни мача досега показа добри неща. Сега очаквам естонеца да ме нокаутира :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:26 pm 
Аватар

бате енчо е толкова безкадърен,че не знам защо и го купихме. По-добре да играят децата от школата :wink: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:28 pm 
Аватар

БанкерО написа:
По-добре да играят децата от школата :wink: :smt006

Деца с неговия ръст в школата няма :smt006 Особено нападателите са средно една диня над МирО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 12:36 pm 
Аватар

Това не пречи да не играят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 2:58 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Камбуров беше дърво като голмайстор, а сега е още по-слаб.
Ако беше добър, щеше да си играе в чужбина, а не да се връща.
Когато стана шампион с Доко Пд в мачовете с/у Брюж (май с/у тях играха) не пипна топката. беше напълно обезличен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 4:27 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Когато стана шампион с Доко Пд в мачовете с/у Брюж (май с/у тях играха) не пипна топката. беше напълно обезличен.

Винаги ме е дразнел този аргумент - най-малкото защото по този начин се плюе и по Гонзо. Да не забравяме, че в чужбина не е толкова лесно да се адаптираш...

А мачовете на Локо с Брюж изобщо не са барометър, тогава целия им отбор беше налял оловото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 4:34 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
acrimonious написа:

Камбуров беше дърво като голмайстор, а сега е още по-слаб.

Камбуров си е качествен играч каквото и да си говорим. Доказал го е.
Въпроса е в каква форма е в момента...но съм убеден, че пак щеше много да ни помогне. Много ме беше яд като го изпуснахме...той замина за чужбина...а сега немога да проумея за какво му е да иде във софийските вагони :?
Единственото което ми идва на ум е трансферната ни политика...което е доста вероятно...не се пак е по-добре на тия години при нас....отколкото в Надежда :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 5:22 pm 
Аватар

Цитат:
Градев: Да Коща подписа с Левски още през декември
Пет, 2009-01-16 14:09
Мениджърът Георги Градев направи нови разкрития около скандалния случай с преминаването на Филипе Да Коща от лит(*кс-етрополе в Левски.

След като агентът изригна вчера в студиото на телевизия РИНГ по адрес на адвокат Петър Величков, който бе обявил, че "армейците" нямат шанс да си върнат футболиста и че ще спечелят евентуално дело във ФИФА, днес съобщи, че играчът е имал договор със "сините" още през декември.

"Решенията на комисиите в БФС нямат никакъв шанс да издържат, ако със случая "Да Коща" се заемат международните инстанции. Левски е подписал договор с играча още през декември, което е в разрез с всякакви правила. Извънредното заседание на Арбитража бе съвсем умишлено преместено от 15-и за 6-и януари, за да не могат от лит(*кс-етрополе да се разплатят с Да Коща", каза Градев.

Той допълни, че "две яки момчета" са чакали португалеца на летище "София" при неговото завръщане, за да не му дадат възможност да контактува с представителите на "армейския" клуб.

Припомняме, че от доста време насам се тиражират информации, че Да Коща действително е бил подписал договор с Левски още преди да скъса взаимоотношенията си с лит(*кс-етрополе.

От "Армията" вече са подготвили документацията, която да бъде изпратена до ФИФА. Ако от световната централа се произнесе в полза на шампионите, то Да Коща ще отнесе сериозно наказание, а Левски - глобен.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt006
Тоя Градев нема да му се верва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 5:36 pm 
Аватар

Trent написа:
Vincenzo написа:

Винаги ме е дразнел този аргумент - най-малкото защото по този начин се плюе и по Гонзо. Да не забравяме, че в чужбина не е толкова лесно да се адаптираш...

А мачовете на Локо с Брюж изобщо не са барометър, тогава целия им отбор беше налял оловото.

Гонзо направи доста добри мачове в Европа с Левски, а Камбуров се скри. Джаейоба показа много по-добра игра от Камбуров в същите мачове. Гонзо може и да не е във форма, но е лидер, докато Камбуров е играч като Чиликов. Може да вкара 3 на Берое, но в сериозните мачове - скатавка.
Аз лично съм на мнение, че трябва да се залага на млади играчи, които са жадни за изява, отколкото на стари (макар и известни) играчи. За това предпочитам да разчитаме на Г. Христов, отколкото на бита карта като Камбуров.
Преди 11 години чорбата се напълни с наистина доказани играчи-легионери - Стоичков, Костадинов, Туньо, Ламята и точно с тези играчи ги прегазихме на финала. Така, че имената не играят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 9:21 pm 
Аватар

Като говорим за дървета -голмайстори , Чичовото също си беше безкадърник , но това не му попречи да стане голмайстор на Примера и да пълни кощницата на Пидал Мадрид и ПарцИлоната :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 10:34 pm 
Аватар

Само дето имаше статистика че от 24 вкарани гола 23 му бяха от вратарското поле и 1 от дузпа. общо взето малко като на Валери головете

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 85  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]