Boyo написа:
alexbod написа:
Само да вметна.Когато бях на възраста на повечето пишещи тук чаках 7 години да видя отстранен отбор в ЕТ.1 година въобще и не участвахме.Почти 2 години нямахме победа срещу свинете,та и 0:5 преживях.Който му идва отвътре нищо не може да го спре.Победа и пак победа не е наше верую и надявам се никога да не е.Макар че напоследък завладява доста наши съмишленици.Всеки прави сам своя избор.А избора казва доста неща за него като личност.
разликата е, че тогава Левски не изневери на ценностите си. Не влизаше в уговорки, играеше красив нападателен футбол, беше опозиция и то не само във футбола , беше отбора на народа. Защото и като паднахме 0:5 играчите ни излязоха с желанието да размажат свинете. Не се получи, но всички оцениха желанието и всички просто чакаха следващия мач, да им го върнем. В събота ми беше все тая дали ще бием или не, след като виждам как на играчите (освен петков, жиката и гонзо) им е все тая, как на мен да ми пука и защо? За тея 9 години от идването на Грашнов насам Левски плю на цялата си история и на всичките си ценности. Лижем гъзове на комунисти, сродихме се с мутренски отбори, забравихме какво е това нападатален футбол, няма никакъв дух, школата не създава нищо. И не правете грешката да мислите, че хората не идват от една година или от две. Отливът почна края на 90те и не е спирал оттогава, въпреки успехите.
Чест-в-синьо - когато Левски е преименуван на Динамо и Витоша нищо не се е променило освен името, за това и на никой не му е пукало
След като прочетох това мнение просто нямаше как да се сдържа да не напиша нещо... Това което e казал Boyo напълно отговаря на това, което мисля и аз. От толкова много мнения явно само той вижда истинската причина за отлива на левскари от стадиона, а именно фактът, че се превърнахме в отбор който определно не печели всичките си мачове по честен път... Дори ще стигна по-далеч като кажа, че на практика в последните 7 - 8 години сме най - подкрепяният (от съдии и прочие) клуб в България

Само да си припомним колко смешни дузпи са ни давали (даже тук в този форум голяма част от пишещите са се бъзикали с този факт). Просто не знам докога ще си заравяме главите в пясъка и ще бягаме от реалността! Левски отдавна не е символ на честния и красив футбол, но се надявам, че това отново може да стане реалност. Поне аз предпочитам да играем честно, пък ако ще и да сме в средата на таблицата, но пък тогава съм сигурен, че на стадиона ще има много повече хора отколкото сега. Тъжната истина е, че стигнахме дъното - чорбарите да са повече от нас на националния стадион и да ни надвикат тотално особено първото полувреме (вярно май някои тук не искат да го признаят или просто си живеят в някакъв паралелен свят, но фактите са си факти - бях там и станах свидетел на тази жалка картинка)

Оттук нататък...това е кофти, че идея си нямам как точно Левски може да възвърне истинския си облик, този облик който го направи толкова обичан, но се надявам, че поне някой знае отговора. Знам, че на много тук няма да им се хареса това което съм написал (може дори някои да ме помислят за прасе

), но това няма голямо значение всъщност.