Върщам се от мача преди малко!
Като начало - кур за свинките със станиолите, кур за смешните им плакатчета - за пореден път доказаха, че гледат мач само ако ние падаме! Кур и за ушев дето 3 пъти ме пребърка в сектор В и се опита да ми вземе втората връзка ключове, щото съм ги бил донесъл да ги метам

!
Оттам нататък - яка атмосфера, прасюгите естествено бяха надвикани, въпреки че на брой бяхме горе-долу поравно! Много ефектно с блесканията, супер се получи, браво на замесените! За самия мач - смешно е да се говори, толкова трагично слаби двата отбора не са били. Прасетата ги видяхме, пълна дупка, единствено ги спасяват моментни проблясъци на някой, но не стават за чеп за зеле! Ние - ужасно зле, Лъчо има днес хиляда грешки, от които станаха и положенията на свинките, Деко не разбрах, че играе, Дарко - ужасно, ама ужасно много се мотае, Христов - не знам тва момче какво му трябва, има някакъв потенциал, обаче играе безумно. Минев - ок като за централен, Бистрон днес много добър мач за неговите стандарти, Жиката - средна работа, но поне много желание и стабилен отзад. Вагнер - слабичко, не помага в атака. Жо - слабо днес, много слабо. Зе - до гола - много зле, след това ги развинти, но го е шубе и много се бави! Гонзо - в мачовете с чорабата Гонзо не се коментира, той просто вкарва! Сърмата - добро включване, Рашко - много добро включване, ама и той много я мотае! Гошето - ОГРОМЕН за пореден път, какво ще правим без него - не знам! Съдията - излишно да говорим, първото ок, второто се насра, измисли дузпа и после тотално оплете конците, скри се като мишок! НЕ разбрах кого и защо изгони при гола, гледам че бил Гаджев, някой разбра ли за какво точно? Дузпата - ташак, естествено, но сме свикнали.
С оглед подпирачката от съдията (основната вина не е там, но когато им подариш гол няма как да не се отчете), и няколко безумни отигравания, особено в края и особено на Лъчо, както и перфектното изпълнение на Данчо Тъча/Аута - можем да сме доволни от 1-та точка. Оттам нататък - никога не можем да сме доволни, че не сме били свинете, особено тези безумно слаби свине! Не можем да сме доволни, че нямаме едно читаво разиграване, една атака - само сипем, пък ако стане. Това не е стил и начин на игра, още по-малко пък на Левски! Надявам се поне напрежението малко да спадне, да вземем мача с Черноморец, а после и със Спартак, да им дойде малко самочувствие и да заиграят, защото аз толкова страхлив Левски не съм виждал отдавна....