forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 10:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:30 pm 
Аватар

alexbod написа:
Препоръка към някои кретени,пишещи тук и "гледали"мача в сектор Клавиатура:А уточнете се,кой шутира преди гола!Иначе в тоя мач имаше 2 положителни неща.Гола на Гонзо(сърдечно ти благодаря за кой ли път)и минимумката след него.

Доколкото видях беше Рашид - не знам защо други казаха Лъчо и Сърмов, не е като да имат нещо общо тия тримата... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:30 pm 
Аватар

То мегафона не бачкаше :lol: По едно време имах чувството, че съм на опера. СЕктора не върви на добре, хич :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:31 pm 
Аватар

Black Jack написа:
knave написа:
из кината ли да те гоня?

Твоя работа къде ще ме гониш. Като ме хванеш тогава говори, щото както казах, иначе изглеждаш все едно си от нежният пол.
Не смятма да ти отговарям повече. Със здраве.
:smt006

все тая как изглеждам.. нормално е да си ядосан, че докато со гледал как сбръчкани старци се праат на лоши ченгета, ние сме куфяли като луди след гол на Гонзо срещу чорбата пред Бъсектор. Но ме издразни това, че влизаш да пишеш глупости с ясната цел да дразниш...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:31 pm 
Аватар

Рашид я би! Той в момента ни е най-креативния и разнообразен футболист за мен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:32 pm 
Аватар

На трезва глава се пише по - хубаво, ама мойта вече е мотана. Та:
- аз от отбора съм доволен. Половината си не могат, ала всички се раздадоха докрай. Мога да простя липса на умение и талант, стига да има желание и битка. Имаше ги
- второ - къде ги критиците на...знаете кого? Да обобщя - на света има два типа играчи. Такива като Гонзо Велики...и останалите
- чорбарското присъствие на мача. Нетипично за себе си имах покана за "А" сектор, та проследих от идеална позиция сблъсъка на агитките. Пичове, аз с години съм бил в "Б" сектор. И гаранция ви давам - в момента, в който заприлича на сектора на враговете човешки такъв, какъвто беше днес аз повече няма да стъпя там. НИЕ не сме стадо. На НАС не ни трябват хореографии, манифестации и прочее комунистически прояви. Ако в този сектор има хора, на които трябва да им се обяснява кога какво да викат значи просто не са за там. И за своя чест сектора, макар и да започна хаотично и несигурно с всяка изминала минута започна да си възвръща доминацията
- разликата остава шест точки, ала вземем ли мача в Бургас стават три. Което си е нищо. А напролет иде Видовден за комунягите.
- и накрая: ние никога няма да се предадем. Така че да идва следващия. Той ни е нувен не толкова заради треите точки, а за да опитаме за пореден път да се върнем на нашия път
- и последно: несвързано е, ама съм полупиян и пиша несвързано
====================================================
Не на мъртъвци,
не върху кости се крепи България,
а на духа на своите светци

Само "Левски"!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:33 pm 
Аватар

Абе улави, кво нападнахте Валето бе?! Чалгар, новософиянец ?! :shock: :smt003 :smt005

Кои бехте вие, че забравих? Айде чакам да ми кажете, кои сте и после продължавайте да храните хора, които ако ги видите на живо нали знаете кво ше направите :) Детски историй! ;)

Иначе мачо доволен отсекъде ;) :smt006 Свинете само първото полувреме викаха :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:33 pm 

Що някои като почнат песен отгоре и тия отдолу трябва да мълчат?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:36 pm 
soleta написа:
Абе улави, кво нападнахте Валето бе?! Чалгар, новософиянец ?! :shock: :smt003 :smt005

Кои бехте вие, че забравих? Айде чакам да ми кажете, кои сте и после продължавайте да храните хора, които ако ги видите на живо нали знаете кво ше направите :) Детски историй! ;)

Иначе мачо доволен отсекъде ;) :smt006 Свинете само първото полувреме викаха :) :smt006

Добре де!
Кажи ми защо предизвиква хората с коментари ,които е ясно ,че ще дразнят. Ако иска да ходи на мач.Да не ми го съобщава.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Аватар

Лазаров прави фаул срещу Живко и следва... дузпа за чорбата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Кво му е на сектора?Преди на мач с уродите,като ревнехме 2-3 пъти АКО ВИКАТЕ,ЩЕ ВИ БИЕМЕ,те си кротваха.Сега вече спорове се водят дали сме ги надвикали.Исках да отведа 1годишния си син на мача.Обаче той има навик да си хвърля шишето с биберона.А Нашите Старшини не позволяват май такива своеволия.......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:37 pm 

Цитат:
Що някои като почнат песен отгоре и тия отдолу трябва да мълчат?

защото има мегафон и не може всек, който си реши, да си почва няква песен в някоя част на сектора.

иначе свинете и второто викаха, ама не се чуваха, просто защото тогава и ние викахме. за рзлика от през първото :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:38 pm 

Anarion написа:
На трезва глава се пише по - хубаво, ама мойта вече е мотана. Та:
- аз от отбора съм доволен. Половината си не могат, ала всички се раздадоха докрай. Мога да простя липса на умение и талант, стига да има желание и битка. Имаше ги
- второ - къде ги критиците на...знаете кого? Да обобщя - на света има два типа играчи. Такива като Гонзо Велики...и останалите
- чорбарското присъствие на мача. Нетипично за себе си имах покана за "А" сектор, та проследих от идеална позиция сблъсъка на агитките. Пичове, аз с години съм бил в "Б" сектор. И гаранция ви давам - в момента, в който заприлича на сектора на враговете човешки такъв, какъвто беше днес аз повече няма да стъпя там. НИЕ не сме стадо. На НАС не ни трябват хореографии, манифестации и прочее комунистически прояви. Ако в този сектор има хора, на които трябва да им се обяснява кога какво да викат значи просто не са за там. И за своя чест сектора, макар и да започна хаотично и несигурно с всяка изминала минута започна да си възвръща доминацията
- разликата остава шест точки, ала вземем ли мача в Бургас стават три. Което си е нищо. А напролет иде Видовден за комунягите.
- и накрая: ние никога няма да се предадем. Така че да идва следващия. Той ни е нувен не толкова заради треите точки, а за да опитаме за пореден път да се върнем на нашия път
- и последно: несвързано е, ама съм полупиян и пиша несвързано
====================================================
Не на мъртъвци,
не върху кости се крепи България,
а на духа на своите светци

Само "Левски"!

:smt006 :smt038 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:38 pm 

който е гледал мача по тв, да каже имаше ли наистина дузпа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:39 pm 
Аватар

Loathing написа:
soleta написа:

Добре де!
Кажи ми защо предизвиква хората с коментари ,които е ясно ,че ще дразнят. Ако иска да ходи на мач.Да не ми го съобщава.

Защото така си е решил- човек със години и с акъл. Някви 15 годишни мъжаги не мисля, че са хората които имат какво да му кажат точно на него :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:39 pm 

От третата камера на Сашо Диков се видя, че има чиста дузпа, ако трябва да бъдем честни...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:40 pm 
Аватар

steisi1914 написа:

пусни си сега Канал 3
никаква дузпа няма

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:40 pm 

сашо диков не гледам от години

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:41 pm 
Аватар

steisi1914 написа:

Никаква.
И относно надвикването по ТВ нее се чуваше да ни надвикват кой знае колко освен КЗЛ след гола им :smt006 И некво много некоординирано ломотене(предполагам че е е новият им кючек за който говорите).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:41 pm 

ultras_opan написа:
От третата камера на Сашо Диков се видя, че има чиста дузпа, ако трябва да бъдем честни...

Ти пък що не вземш диков под ръка и да отидете някъде да правите любов?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:42 pm 

а ве ако за всяко най малко докосване се дава дузпа на мач трябва да има по 100 дузпи да не говорим 4е тоя мангал лазаров от 1 минута почна да си проси дузпа

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:43 pm 

steisi1914 написа:

КАТЕГОРИЧНО дузпа НЯМАШЕ,беше много явна симулация

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:44 pm 
То ,че кючека смърди е ясно ,ама ти чу ли някоя наша ПЕСЕН не СКАНДИРАНЕ. :roll:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Аватар

О.,качвай мача,че си пуснах нета след като приключи дербито.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Върщам се от мача преди малко!

Като начало - кур за свинките със станиолите, кур за смешните им плакатчета - за пореден път доказаха, че гледат мач само ако ние падаме! Кур и за ушев дето 3 пъти ме пребърка в сектор В и се опита да ми вземе втората връзка ключове, щото съм ги бил донесъл да ги метам :shock: !

Оттам нататък - яка атмосфера, прасюгите естествено бяха надвикани, въпреки че на брой бяхме горе-долу поравно! Много ефектно с блесканията, супер се получи, браво на замесените! За самия мач - смешно е да се говори, толкова трагично слаби двата отбора не са били. Прасетата ги видяхме, пълна дупка, единствено ги спасяват моментни проблясъци на някой, но не стават за чеп за зеле! Ние - ужасно зле, Лъчо има днес хиляда грешки, от които станаха и положенията на свинките, Деко не разбрах, че играе, Дарко - ужасно, ама ужасно много се мотае, Христов - не знам тва момче какво му трябва, има някакъв потенциал, обаче играе безумно. Минев - ок като за централен, Бистрон днес много добър мач за неговите стандарти, Жиката - средна работа, но поне много желание и стабилен отзад. Вагнер - слабичко, не помага в атака. Жо - слабо днес, много слабо. Зе - до гола - много зле, след това ги развинти, но го е шубе и много се бави! Гонзо - в мачовете с чорабата Гонзо не се коментира, той просто вкарва! Сърмата - добро включване, Рашко - много добро включване, ама и той много я мотае! Гошето - ОГРОМЕН за пореден път, какво ще правим без него - не знам! Съдията - излишно да говорим, първото ок, второто се насра, измисли дузпа и после тотално оплете конците, скри се като мишок! НЕ разбрах кого и защо изгони при гола, гледам че бил Гаджев, някой разбра ли за какво точно? Дузпата - ташак, естествено, но сме свикнали.

С оглед подпирачката от съдията (основната вина не е там, но когато им подариш гол няма как да не се отчете), и няколко безумни отигравания, особено в края и особено на Лъчо, както и перфектното изпълнение на Данчо Тъча/Аута - можем да сме доволни от 1-та точка. Оттам нататък - никога не можем да сме доволни, че не сме били свинете, особено тези безумно слаби свине! Не можем да сме доволни, че нямаме едно читаво разиграване, една атака - само сипем, пък ако стане. Това не е стил и начин на игра, още по-малко пък на Левски! Надявам се поне напрежението малко да спадне, да вземем мача с Черноморец, а после и със Спартак, да им дойде малко самочувствие и да заиграят, защото аз толкова страхлив Левски не съм виждал отдавна....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:45 pm 

Здравко си я просеше, а Живко супер глупаво я направи...пак той.. табуретката спасява хикса накрая.... дано си пийнат хувабо тази вечер в син ситито, а ние тука ще се надъхваме :smt015

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Loathing написа:
То ,че кючека смърди е ясно ,ама ти чу ли някоя наша ПЕСЕН не СКАНДИРАНЕ. :roll:

:oops: Не....Кои пяха химна? Ние или те :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Ква дузпа бе друсан ? Нема такава грозна симулация. Електричката да го прекръстят лястовичката :x Деба и симуланта долен, дупедавец.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:47 pm 

rosenn написа:
Ква дузпа бе друсан ? Нема такава грозна симулация. Електричката да го прекръстят лястовичката :x Деба и симуланта долен, дупедавец.

Щом 5 ТВ прасета (умерени) ми казаха, че нямало дузпа, друго не ми трябва да знам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:47 pm 

защо никой не се сети да купи банани за свинската маймуна на вратата?!? щяхме да му дадем бананите и да си се занимава цялото полувреме, през което щеше да пази пред сектор Б, а именно второто, през което наште ми харесаха много повече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:48 pm 

ДипломатО написа:
Loathing написа:

:oops: Не....Кои пяха химна? Ние или те :roll:

ТУРСКИ ХИМН НЕ ЧУХ !

п.п КРЪСТОСАЛИ ПРАСЕ С МАЙМУНА И ПОЛУЧИЛИ БЕКОНО :smt005

Последна промяна Господин Таки на Съб Ное 01, 2008 10:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]