forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 3:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:14 pm 
Аватар

frantzi написа:
абе братле всички фенове на мъри да си ебават макята бе,са се връщтам от стадиона и да ти кажа не ме боли толкова от загубата , боли ме от олигофрените които скандират името на тренера на един селски отбор, оставаше и да се се запее курви сте .....и абе да си ебат макята наркомани и пияници тва е да заминават в Г сектор :evil:

Не разбирам защо наричате Мъри Стоилов "треьор на едно селско отборче" , "путка" и т.н.

Мъри преди всичко е легендарен треньор не Левски. Има ли нужда да изброявам какво постигна ? И нещо повече - с какво го постигна ? С футболисти, които до един бяхме отписали и освен Марек и Беласица, никой не искаше да чуе за тях. А защо ми се струва че някои позабравиха как Мъри отказа да е треньор на националния, за да си изпълни ангажимента с Левски.

Айде стига го плюхте този човек, много ми е неприятно като видя фенове на Левски да плюят Мъри, Гонзо и т.н. Това са хора, дали много на отбора и ако не друго, поне заслужават малко уважение.

--------------------------------------------------------

А за отбора - все си мисля, че основно ни куца треньора. Футболистите наистина имат качества, но трябва да заиграят правилно и с нужната идея каквода правят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:14 pm 

Гонзо сипе зверски псувни към фен на Локо (Сф) - ще го пребива.
Е не!Няма ли край?! :smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt043 :smt043 :smt118 :smt118 :smt118 :smt119 :smt119 :smt119 :botoom1 :botoom1 :botoom1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:15 pm 
Аватар

сигурен съм, че Батков чете форума и се радва... "Еба ли ви се майката ааа?? На ви оставка... на ви долу батков... чакайте мачо с Латекса и 0-2 на Герена и тогава ще ви гледам пак сеира..." :D :D :D

Според мен Батков просто се ебава с нас, чрез отбора ни:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:18 pm 
Аватар

Icho написа:
Все пак да не забравяме че направиха голям мач в УЕФА преди 4 дена, не може да искаме да бият всеки път.

все неможем ние се градим отбор турците и те махнаха сумати фесове и пак си играят на нас все нещо пречи все ние сме уморени , :drunk :drunk :drunk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:20 pm 

BlueHouse написа:
Айде престанете с тоя Мъри да ви ***. Нали при него стана 15 точки разлика, при него станахме за смях от Тампере, при него играхме толкова жалко последния сезон :evil:
Велев че не става, не става, въпроса е, че нямаме футболисти.

Гонзо - вън!
Киш - wtf!?
Жоро Христов - няма място в Левски!
Гаджев - пародия
Деко - няма място в Левски!
Сърмов - пародия
Хичо - без сърце!

БАТКОВ ВЪН!

Не може чорбата да разпродадат всичко лятото и да играят с някакви си Тонев, Тошев, Чипев и Иван Иванов и да мачкат на ред.

Споко бе пич, не се шашкай толкоз ти не остави читав играч бе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:21 pm 

Icho написа:
BlueHouse написа:
Айде престанете с тоя Мъри да ви ***. Нали при него стана 15 точки разлика, при него станахме за смях от Тампере, при него играхме толкова жалко последния сезон :evil:
Велев че не става, не става, въпроса е, че нямаме футболисти.

Гонзо - вън!
Киш - wtf!?
Жоро Христов - няма място в Левски!
Гаджев - пародия
Деко - няма място в Левски!
Сърмов - пародия
Хичо - без сърце!

БАТКОВ ВЪН!

Не може чорбата да разпродадат всичко лятото и да играят с някакви си Тонев, Тошев, Чипев и Иван Иванов и да мачкат на ред.

Споко бе пич, не се шашкай толкоз ти не остави читав играч бе :lol:

А трябва ли?! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Стига вече с тея скандирания "Мъри Стоилов". Хората, които го викат, да се усетят колко са жалки. Все едно е най-добрия треньор на света, единственото спасение, манна небесна. Чорбар скапан. И той си гледа интересите, да не мислите, че го боли кура за Левски?! Аз съм склонен да вярвам, че се е радвал като сме паднали от БАТЕ. Трябва ни ЧУЖДЕНЕЦ!!! Мъри и Наско гъза да стоят далеч от Левски. Що някой не викаше оставка преди 4 месеца, когато ЛОКО СОФИЯ НИ ИЗКЪРТИ НА ГЕРЕНА НАЧЕЛО С МЪРИ????????????????????????????????????

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз се чувствам изгаврен,за вас не знам... Просто тея лайнари се ебават с нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:22 pm 
Аватар

На Батков му дреме на кура за публиката :smt006 Най-малко ние можем да го бутнем, освен... ако.... но това е невъзможно, разбира се.

Още веднъж се убеждавам, че всички решения в клуба се взимат еднолично и без възражения, къде под натиск от емоции, къде от прекалена употреба на алкохол, но Батков е единствения виновник за състоянието на отбора. Маха с лека ръка треньори, градили всичко с къртовски труд (Херо, Станков, Мъри), а после мрънка под мустак недоволен, а не може да погледне по-далеч от перчема си. Наистина, ако батко остане начело на отбора, и не извади пари за играчи, които от самлоет се вижда, че имаме нужда, ще се мъчим и тази година, и догодина, и докато той кара влака. Не знам за какво още седи, а не си вдигне шапката, Миша да продава отбора на футболни хора и да се свършва с тая агония.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:24 pm 

Мъри Стоилов и той е един мишок и страхливец, не можа две години да се опъне на Батков и Наско да иска стойностна селекция(докараха му Борко Стойчев и Тасевски и толкоз) с тях се осра

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

angysarmy написа:
Аз се чувствам изгаврен,за вас не знам... Просто тея лайнари се ебават с нас

Баце, те от много време се гаврят с нас. Не знам вече какво трябва да стане, за да отнесат шамарите и да завалят бомбите.

Върнете се в началото
 Профил  

Имам предложение към админите-да се заключва целия форум поне до 2 дни след края на някой покъртителен мач от рода на този, че явно тенденцията да се пишат пълни глупости няма да спре...

Аз още се чудя Левски ли гледам наистина или... Докато Чорни и Батков още бърникат в Левски не виждам нищо добро...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:27 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Що някой не викаше оставка преди 4 месеца, когато ЛОКО СОФИЯ НИ ИЗКЪРТИ НА ГЕРЕНА НАЧЕЛО С МЪРИ????????????????????????????????????

Защо наистина ? :smt006 Позамисли се над собствения си въпрос.

А Батков, ако се махне, което не виждам как ще стане, вие какво очаквате ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:27 pm 
Аватар

Icho написа:
Мъри Стоилов и той е един мишок и страхливец, не можа две години да се опъне на Батков и Наско да иска стойностна селекция(докараха му Борко Стойчев и Тасевски и толкоз) с тях се осра

А ние какви сме? Мъри 2 години не се опънал на Батко.Ние още 10 години няма да му се опънем...Щото видиш ли Мъри е най-големия виновник за всичките ни провали :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:29 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Да го духат ! Ей тва ми е коментара за мача... просто ни ебават майката отсекъде.
А Кокалеско не чул зи никакви оставки. Другия мач дано чуе.Батков еба майката и на отбора и на публиката и на сие..
Нямам думи, направо ми се ревеше, ще ги еба сичките боклуци нещастни

:!: :!: :!:
Няма кво повече да добавя освен това че сектора беше жалък второто полувреме........може би е нормално след тази гавра с нас и отбора, но просто бяхме трагедия........не искам да си спомням за този мач!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:32 pm 

Батков педераса в случая си мисля,че не е виновен.Кокала също.Добре Батков може да е курва,кокала също,но не те играят на терена.Не те показват пълно бездушие на терена,не те играят като футболисти в аматьорските групи.То вярно Батков съсипа този отбор и сложи треньор,който става за треньор,колкото аз за шампион на първенството по плетене на кошници,но основната причина за днешния мач беше некадърността на голяма част от състава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:32 pm 
Аватар

subata написа:
Icho написа:

А ние какви сме? Мъри 2 години не се опънал на Батко.Ние още 10 години няма да му се опънем...Щото видиш ли Мъри е най-големия виновник за всичките ни провали :smt085

ами така ще е не даваме пари за никой кривия си отиде в черно море ние не го искаме а сега е най добрия няма политика взимаме някой и му ебаваме майката :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:36 pm 
Аватар

И още нещо.....аз не мисля че Кокала е педераст.....нито че е добре да се псува действащия на скамейката треньор на ЛЕВСКИ - който и да е той! Кокала може да е бездарен треньор но не е педераст!

БАТКОВ КУРВО, НАПУСНИ ОТБОРА, СПАСИ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:36 pm 
Аватар

Естествено че Батков ще се заяде с Мъри, както и появилите се от дупките си форумни мишоци. Нали има его, което трябва да се защитава...

Не знам вече какво трябва да се направи, знам че не сме в състояние да направим нещо за да си отстяваме позицията относно Батков както правят дори малките клубчета в нормалните държави. Вече не се и надявам защото знам че повечето 'фенове' са силни в разединението и омразата (към всичко коет моеш съ сетиш), но при обединението са завършена НУЛА

Съвсем отделен въпрос е какво правят някои играчи в отбора и наистина ли си представят че така може. Визирам не новите, а някои от така набедените 'лидери' на отбора. А тоя словака на вратата ако изиграе още един мач за Левски просто не знам какви идиоти са насъбрани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:37 pm 

thegboy написа:
frantzi написа:
абе братле всички фенове на мъри да си ебават макята бе,са се връщтам от стадиона и да ти кажа не ме боли толкова от загубата , боли ме от олигофрените които скандират името на тренера на един селски отбор, оставаше и да се се запее курви сте .....и абе да си ебат макята наркомани и пияници тва е да заминават в Г сектор :evil:

Не разбирам защо наричате Мъри Стоилов "треьор на едно селско отборче" , "путка" и т.н.

Мъри преди всичко е легендарен треньор не Левски. Има ли нужда да изброявам какво постигна ? И нещо повече - с какво го постигна ? С футболисти, които до един бяхме отписали и освен Марек и Беласица, никой не искаше да чуе за тях. А защо ми се струва че някои позабравиха как Мъри отказа да е треньор на националния, за да си изпълни ангажимента с Левски.

Айде стига го плюхте този човек, много ми е неприятно като видя фенове на Левски да плюят Мъри, Гонзо и т.н. Това са хора, дали много на отбора и ако не друго, поне заслужават малко уважение.

--------------------------------------------------------

А за отбора - все си мисля, че основно ни куца треньора. Футболистите наистина имат качества, но трябва да заиграят правилно и с нужната идея каквода правят.

абе аз ли съм идиот или .........
мъри в момента е тренер на един селски отбор факт!
аз ходя на мач заради Левски ,не заради мъри !!!!!
са изясни ли ти се ? :evil:
който иска мъри на село ае :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:38 pm 
Аватар

Кур за мача!!!!!!

Смърт за човека с микрофона!!!!Това не се търпи вече.Не стига пак чорбарските викове за оставка,а ми вече сме и селяндури. :evil: :evil: :evil: :evil: Предпочитам без уредбата,отколкото така,както беше днес.ПЪЛЕН РЕЗИЛ!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:39 pm 
Аватар

Само Левски! Кур за Батков! Следващия мач ще скандираме името на треньора на отбора, срещу който играем и така ще подкопаем дъното, че ще излезем от противоположната страна на земното кълбо. Само и единствено мустакатият педераст ни докара до там. Като изключим това, Мъри завинаги един от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:41 pm 

Стига сме обсъждали Мъри. Все едно да се занимаваме с Херо или А. Станков. Мъри е минало, мерси, чао, успех... Батков и да го плюваме, мисля че ще стане от трън на глок при продажба на отбора. Погледнете прасетата - все недоволни. Те в Ливърпул и Манчестър не са доволни от собствениците та ние ли?! Никой няма да доийде и да даде 10млн евро за трансфери и да построи стадион за 100млн! Батков е постоянна величина, за добро или за лошо. Дайте да коментираме играта. Никаква идея, никакво желание, сами кюскане. Спукаха топката... През центъра няма 1 атака по земя, стига с тея крила. Зе Соареш ако го видя да тръгне 1 път на ляво, заклевам се, че ще черпя като за сватба! Никой не смее да се надирае с противник. Рабех дето е защитник, колкото пъти се включва, все минава по 1-2, а нашите крилца само бегат по тъча и центрират (поне и това да можеха). Няма шутове от далече, няма двойни. Играе се бавно, мудно. Не знаят кой къде е и като получи някой топката, почва да мисли тепърва какво да прави!!! Атаки по крилата се правят при сгъстена отбрана. През центъра се атакува на скорост и при повече пространство. Локо не бяха се затворили тотално, но ние все с тея крила. През центъра само високи топки към Гонзо и той там се ръга милия и нищо не става. От втора позиция няма никакви включвания. Примерно някой подава на Гонзо пас ПО ЗЕМЯ и веднага трябва да се набере със спринт към него, двойно подаване и става положението. При нас обаче няма такива неща. То при нас НИЩО НЯМА!!! Тук треньорите са стотици години назад по отношение на подготовката си. Трябва ни чужденец. Тук с това НСА и тея тъпаци треньори, дето 1 книга за тактика и стратегия не са прочели нищо няма да стане!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:42 pm 
Аватар

БАТКОВ Е ВИНОВЕН БЕ!!! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА БЕ!! АКО БЕШЕ КУПИЛ НАВРЕМЕ ИГРАЧИ КАТО РАБЕХ, ЖО, даже Дарко и другите бразилци Мъри навреме щеше да направи постепенно нов отбор, който пак да мачка - комбинация между онзи и новия отбор, а не да се продават и изгонват героите накуп - Топчо, Игор, Ричи, Дани(като футболист), Седрик, Ицо, Мечо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:42 pm 

shalala написа:
Само Левски! Кур за Батков! Следващия мач ще скандираме името на треньора на отбора, срещу който играем и така ще подкопаем дъното, че ще излезем от противоположната страна на земното кълбо. Само и единствено мустакатият педераст ни докара до там. Като изключим това, Мъри завинаги един от нас.

само Левски шнур за фен клуб муди :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:43 pm 

bobsan_levskar написа:
Кур за мача!!!!!!

Смърт за човека с микрофона!!!!Това не се търпи вече.Не стига пак чорбарските викове за оставка,а ми вече сме и селяндури. :evil: :evil: :evil: :evil: Предпочитам без уредбата,отколкото така,както беше днес.ПЪЛЕН РЕЗИЛ!!!!!!

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:43 pm 

МагазинерО написа:
но Батков е единствения виновник за състоянието на отбора. Маха с лека ръка треньори, градили всичко с къртовски труд (Херо, Станков, Мъри)

Е при такова изказване няма как да не се включа просто. Човече, ти луд ли си, нещо има ли ти или се правиш нарочно??? Говоря конкретно за включването на лицето Херо(ин) в тая категория. Какво е градил Херо(ин) с къртовски труд? Дойде на полусезона зимата на 2000-та година с обигран отбор от Любко и с една камара точки преднина, за няколко мача ги пропиля всичките и добре, че на дербито Бербатов пропусна поне три 1000000000% положения, а Гонзо накрая вкара, щото ако не се беше получило така тоя сезон Херо(ин) затриваше всичко. Да не говорим, че по онуй време Грашнов още беше шеф, а не Тодор БАТЭ... ама на вас май никак добре не ви се отразяват алкохола и наркотиците :lol: :lol: :lol:

Тая година сме шампиони и на пролет сме в УЕФА, аз тук залагам една каса бира за това твърдение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:44 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Батков е постоянна величина, за добро или за лошо.

:smt064

qiao zhi написа:
Дайте да коментираме играта.

Със същия успех можеш да коментираш това -> " "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:45 pm 
Аватар

Просто на другия мач 90 минути Батков Курво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:46 pm 
Аватар

shalala написа:
qiao zhi написа:
Батков е постоянна величина, за добро или за лошо.

:smt064

qiao zhi написа:
Дайте да коментираме играта.

Със същия успех можеш да коментираш това -> " "

ма остави го момчето, нека се изкаже за играта може нещо умно да излезе. Така е, момчетата са уморени, допуснахме елементарни грешки, не бяхме достатъчно концентрирани в завършващата фаза

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]