forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 1:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:33 pm 

Изображение
Нещо да допълните?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:33 pm 

ИЗКЮЧИТЕЛНО АМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБА ИГРА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:34 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:
Trooper написа:
Мен ме е срам, че деля една трибуна с някои!!! Ако сега след мача няма дружно почупване на свински каски, се чудя дали има вече смисъл това, което някои хора се опитваме да правим... Кур за всички, "подкрепящи" отбора с въртене на 3-4 песни по цял мач и викове "Оставка"!!!

Ти какво искаш бе братле ? От 2 години тия капути долу на терена и тия в управата вече си правят ебати ташака с нас.За 2-3 години повечето от нас са пропатували над 8-9 хиляди километра само и само да са зад отбора ! В "нормалните" страни при такава подигравка следват радикални промени,защото КЛУБЪТ НЕ Е НА ФУТБОЛИСТИТЕ НИТО НА ПРЕЗИДЕНТА, КЛУБЪТ Е НАШ ! До кога половината от тия капути ще се толерират, ДО КОГА ? Като фенове сме пълни МИШКИ ! Всички знаете каква е ситуиацията в сектора ! При нормално обстоятелства на мача с Жилина щеше да има 100 бомби и 900 факли по терена, и до там са БАТКОВ и кирливия му отбор, но НЕ И ПРИ НАС ! ПЪЛНА ДУПКА СМЕ ! ТОВА НЕ Е МОЯ ЛЕВСКИ !

Напълно съгласен съм! Нищо в тоя клуб не е наред - от футболистите, през шефчетата им, до смешната ни прехвалена публика! Време е да се види дали въобще има някакво бъдеще в тоя сектор! ЕДИННИ И СИЛНИ! Това май ще си остане само химера, за съжаление :smt091 ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:36 pm 

Дани Боримиров : С тези изпълнители толкова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:38 pm 
Аватар

Гонзо напсува много моШно някакъв фен, ама не се знае кой е и какъв е, бахти ташака :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:39 pm 
Аватар

Лошо,много лошо..... :?

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:39 pm 
Аватар

Ако продължават така въобще да не си мислят за УЕФА! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:43 pm 
Аватар

Това което постигнаха Мечо,Йовков,Топузаков,Ричард за 3-4 години, тия капути за няколко месеца го съсипаха ! Да умират всички до един от малария !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:46 pm 
Аватар

с тая игра незнам за къде сме а и кокала май незнае да ги нареди :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :levski :levski :levski :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:46 pm 
Аватар

Еба тия няколко месеца, те още старите си го беха съсипали. :mrgreen:

Без Ричард и Боримиров не става... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:47 pm 

Айде престанете с тоя Мъри да ви ***. Нали при него стана 15 точки разлика, при него станахме за смях от Тампере, при него играхме толкова жалко последния сезон :evil:
Велев че не става, не става, въпроса е, че нямаме футболисти.

Гонзо - вън!
Киш - wtf!?
Жоро Христов - няма място в Левски!
Гаджев - пародия
Деко - няма място в Левски!
Сърмов - пародия
Хичо - без сърце!

БАТКОВ ВЪН!

Не може чорбата да разпродадат всичко лятото и да играят с някакви си Тонев, Тошев, Чипев и Иван Иванов и да мачкат на ред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:51 pm 

СВОБОДЕН написа:
Сега се вижда ясно каква глупост свърши Батков миналата година когато смени Мъри. При Мъри, Левски и да губеше го правеше с достойнство. При Вуцов, а после и при кокала няма никаква идея в играта. Спечелените до тук точки се дължат на индивидуалните качества на футболистите. С тази игра не е сигурно, че ще преодолеем Жилина, а дори да продължим не ми се мисли какво ще ни се случи в групата където ще има далеч по силни отбори. И тук пак ще кажа, че добрите треньори не трябва да се сменят с лека ръка дори отборът да не печели титли. Никой не сменя сър Алекс или Венгер, макар че има сезони когато не печелят титлата или отпадат на ранна фаза от турнирите. Преди две години Ман. Юн.не излезе от групата което е равносилно за тях на нашето отпадане от Тампере, но никой не смени треньора и две години по късно са шампиони. В Левски като че ли да се сменят добрите треньори е правило. Защото Мъри далеч не е единствения. Неке си припомним как бяха сменени Херо след като е спечелил дубъл и Англ Станков който пое отбора с пасив от пет точки на паузата и после допусна само два гола за цял полусезон, а Литеск купиха всички мачове, но вината за изпусната титла беше хвърлена върху треньора. И тук вече става ясно, че е важно президента или собственикът на отбора да има не само финансови средства. Трябва все пак да разбира от футбол или да има добри съветници които да разбират от тази игра. Защото само със събрани на куп дори и класни футболисти добър отбор не става. Това се вижда когато го правят в по големи отбори какъвто е Челси и където правят същото като в Левски. Гонят добрите треньори и ще имат доста проблеми. За това за съжаление ни предстои да изпием доста горчива чаша през този сезон. Защото класирането и титлите не са най важното нещо във футбола. По важна е играта. Когато я има резултатите рано или късно идват. Левски сега няма игра и е логично да няма добри резултати.

ходи си у лофяч :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:52 pm 
Аватар

Новите песни в сектора доста ми харесаха :mrgreen:

p.s.Къв е Батков според вас? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:54 pm 

БаткоФ е за бой и ебане.....всичко кафево в Левски от него дойде!

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

BlueHouse написа:

Не може чорбата да разпродадат всичко лятото и да играят с някакви си Тонев, Тошев, Чипев и Иван Иванов и да мачкат на ред.

Абе мачкат и те марулите, онзи ден Миньор ако имаше маааалко класа ги разкриваше.
Футболът в А група е от междугалактическо ниво :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

frantzi написа:
:smt075

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

frantzi написа:
СВОБОДЕН написа:
Сега се вижда ясно каква глупост свърши Батков миналата година когато смени Мъри. При Мъри, Левски и да губеше го правеше с достойнство. При Вуцов, а после и при кокала няма никаква идея в играта. Спечелените до тук точки се дължат на индивидуалните качества на футболистите. С тази игра не е сигурно, че ще преодолеем Жилина, а дори да продължим не ми се мисли какво ще ни се случи в групата където ще има далеч по силни отбори. И тук пак ще кажа, че добрите треньори не трябва да се сменят с лека ръка дори отборът да не печели титли. Никой не сменя сър Алекс или Венгер, макар че има сезони когато не печелят титлата или отпадат на ранна фаза от турнирите. Преди две години Ман. Юн.не излезе от групата което е равносилно за тях на нашето отпадане от Тампере, но никой не смени треньора и две години по късно са шампиони. В Левски като че ли да се сменят добрите треньори е правило. Защото Мъри далеч не е единствения. Неке си припомним как бяха сменени Херо след като е спечелил дубъл и Англ Станков който пое отбора с пасив от пет точки на паузата и после допусна само два гола за цял полусезон, а Литеск купиха всички мачове, но вината за изпусната титла беше хвърлена върху треньора. И тук вече става ясно, че е важно президента или собственикът на отбора да има не само финансови средства. Трябва все пак да разбира от футбол или да има добри съветници които да разбират от тази игра. Защото само със събрани на куп дори и класни футболисти добър отбор не става. Това се вижда когато го правят в по големи отбори какъвто е Челси и където правят същото като в Левски. Гонят добрите треньори и ще имат доста проблеми. За това за съжаление ни предстои да изпием доста горчива чаша през този сезон. Защото класирането и титлите не са най важното нещо във футбола. По важна е играта. Когато я има резултатите рано или късно идват. Левски сега няма игра и е логично да няма добри резултати.

А бе знам ли, не е кат` да не е прав :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:57 pm 

Точно така написа:
Новите песни в сектора доста ми харесаха :mrgreen:

p.s.Къв е Батков според вас? :mrgreen:

Туй не ми хареса, защото го пеят Ботев за Хрисотолов.
Трябва да проявяваме малко творчество, а не да плагиме някакви елементарни рефрени от селските отбори :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:00 pm 
Аватар

Не знам...да се смея ли, да плача ли, да псувам ли...СРАМ! Добре нека паднем, но да е с игра... Гошо Петков, Рабех и Жо - другите ВЪН!

Върнете се в началото
 Профил  

thegboy написа:
frantzi написа:
СВОБОДЕН написа:

А бе знам ли, не е кат` да не е прав :roll:

абе братле всички фенове на мъри да си ебават макята бе,са се връщтам от стадиона и да ти кажа не ме боли толкова от загубата , боли ме от олигофрените които скандират името на тренера на един селски отбор, оставаше и да се се запее курви сте .....и абе да си ебат макята наркомани и пияници тва е да заминават в Г сектор :evil:

Последна промяна frantzi на Нед Сеп 21, 2008 3:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Абе ние го храниме батко,ама ние сме същите ташаци!Какво направихме,за да го разкараме тоя нещастник?Нищо! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:03 pm 
Аватар

Е, като я цели та какво, работата му е да организира атака, е не се справя много добре. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:07 pm 
Аватар

Пълен ташак сме! Кур за футбола!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:07 pm 

Бе в тоя форум верно има някои недовършени индивиди... Болни сте...
Колкото за мача-то какво да се каже... Трагедия сме от сума ти време, няма вече Топчо, няма вече Бардон, Ричард, Боримиров... Треньорът не е треньор, президентът е алкохолик, имаме си агент в ръководството... Убийствена картинка. Не мога да разбера дали има някаква поличба, когато ония са много зле и ние задължително да сме трагедия... Ужас пълен

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:08 pm 
Аватар

на мен ли ми се струва или резаните ще станат шампиони с най-смешния си отбор в историята?:) Претендент за В-група Шампион? България е страната на абсурда ха ха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:09 pm 
Аватар

Не бъдете недоволни , момчетата се уморени ! Не се играят лесно 2 мача за 3 дни я ! Тфа си е тичане , скачане , после спане ... трудно е !
Сега е момента да се покажем като единни и силни ! Нека съберем пари за слухово апаратче на кокалО ! Он не чува вече .
А за батков сладурО едно шише с по-големо гърло да си го завре в г.за !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:10 pm 
Аватар

Да го духат ! Ей тва ми е коментара за мача... просто ни ебават майката отсекъде.
А Кокалеско не чул зи никакви оставки. Другия мач дано чуе.Батков еба майката и на отбора и на публиката и на сие..
Нямам думи, направо ми се ревеше, ще ги еба сичките боклуци нещастни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:13 pm 
Аватар

Не искам да говоря много,но аз никога не съм гледал отбор на Левски ,който да няма никакъв дух и сърце като тия,не съм виждал такова безразличие към загуба,не съм усещал толкова разидинена публиката ни....не съм.Кур за футбола,само НАШИЯТ си ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:14 pm 
Аватар

Пълна трагедия - футбалери и трибуни. Нищо не направиха ония долу. Киш не може да спре топката, ние почваме да викаме на локото че са смешни :| мизерия
сега срещу литекс ще викаме ли за мъри? ще играят ли нещо тия долу? или направо да излезнат със свалени гащи. кур за сите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:14 pm 

Все пак да не забравяме че направиха голям мач в УЕФА преди 4 дена, не може да искаме да бият всеки път.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]