forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 5:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:36 am 
Аватар

Бе става въпрос, че по-напред вече ви се обясни за тва „мАри“, ама нема значение. Щом така ви е по-леко - ок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:39 am 
Аватар

Кале, настоявам лично да ти се наложи Бан... всичко друго ще е бягане от проблема :arrow: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:15 am 
Аватар

Днес имаше мощно скандиране на:
Кой сега е номер едно - Сашо Томов номер едно!!! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:16 am 
Аватар

А големия транспарант написан в стил флирт4е.ком ? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:18 am 
Аватар

Black Jack написа:
shalala написа:
:smt038

Гледахте един мач на Литекс и това на 100% ви доказа, че треньорът вкарал за първи път български отбор в ШЛ и за първи път от 20-на години достигнал 1/4 финал в европейски турнир не става за нищо, затворена страница е, мишка е и т.н. Дори не става въпрос за това, трябва ли или не да сме му благодарни за нещо. Нека просто да се гледа обективно. Изгониха го от Левски, изчака, не можа да си намери отбор в чужбина и стана треньор на най-добрия отбор в България след Левски, в който може да отиде. Но това всъщност е един селски отбор, който миналия сезон със зор се добра до УЕФА, ама с много зор и късмет. След това от същия този отбор се продадоха капитанът и основен играч няколко години подред Йеленкович и Станислав Генчев, а се взеха само няколко франсета накуп, за които 1000 пъти беше повторено, че са избрани преди Мъри да им стане треньор и той няма нищо общо със сегашната селекция.
Освен това ако се сещате в Левски също започна много трудно. Загуби спечелен мач от трагични свине и така титлата отиде при тях. После дойде и простотията с Беверен, но накрая се стигна до приказки и до мечтаната ШЛ.
И още нещо, което поне за мен е много по важно и от 1/4 финала и от ШЛ. Преди когато Левски ставаше шампион и атакуваше групите на Шампионската лига или пък преди мачовете с Ливърпул през пролетта, винаги всякакви коментатори повтаряха "С тази ли игра Левски ще атакува ШЛ?", а нашите надежди бяха, ако може по някакъв начин да излъжем някой отбор и да влезем. Преди атаката на Мъри на ШЛ се говореше, че Левски "рисува по терена", а на стадиона ние викахме "ЕЙ" след 10-тия пореден точен пас, когато противника не може да пипне топката.

ПИША ГО С ГОЛЯМ ШРИФТ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ И ЗА ВСИЧКИ "СТАНИМИРОВЦИ", И ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВЗИМАМ ДУМА ПО ТАЗИ ТЕМА!
"РИСУВАНЕТО НА ЛЕВСКИ ПО ТЕРЕНА ПРИ СТАНИМИР СТОИЛОВ ПРОДЪЛЖИ ТОЧНО 18 МЕСЕЦА ОТ ОБЩО 54! ОТ ОКСЕР ДО КИЕВО! ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ БЕШЕ ПРОСТО БЛЪСКАНЕ НА ТОПКАТА ОТ СТРАНА НА ФУТБОЛИСТИТЕ И ТАКТИЧЕСКА НЕГРАМОТНОСТ ОТ СТРАНА НА ТРЕНЬОРА! ПРИ СТАНИМИР СТОИЛОВ ИМАМЕ 8 (ОСЕМ) ПОРЕДНИ ЗАГУБИ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ И 9 (ДЕВЕТ) МАЧА ПОРЕД БЕЗ ПОБЕДА В СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТУРНИРИ! ПРИ СТАНИМИР СТОИЛОВ ЛЕВСКИ РЕГИСТРИРА ЕДНИ ОТ НАЙ-СРАМНИТЕ СИ МАЧОВЕ В ИСТОРИЯТА СИ - ПУБЛИКУМ, БЕВЕРЕН И ТАМПЕРЕ! ПРИ СТАНИМИР СТОИЛОВ БЕШЕ НАПРАВЕНА И НАЙ-ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ ПЪРВИЯТ И ВТОРИЯТ ОТБОР В ШАМПИОНАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА -16Т.

САМО ДА ТЕ ПОПРАВЯ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМАТА РАЗЛИКА Е 17 ТОЧКИ И Е В НАША ПОЛЗА......... СВИНЕТЕ БЯХА НА 17 СЛЕД НАС....... ЗА ДА НЕ СИ ПОМИСЛЯТ СВИНЕТЕ, ЧЕ СА ВЕЛИКИ ТЕ ПОПРАВЯМ.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:39 am 
Аватар

Литекс че бяха зле, бяха. Свинете че не са съвсем умрели, не са, имат си прилични за А група играчи и бяха много надъхани след цялата мизерия да живнат малко, затова и успяха.
Мъри като треньор за мен си е легенда на клуба и затова според мен бая народ се дразни като се почнат разни яки остроумия в стил мАри, мишкуване и не знам си какво. Предполагам че подобна е била ситуацията с Наско като играч в периода му в Славия, макар че той има бая по-тежки изцепки към публиката ни.
И да има станимировци, заради това, което постигна в Левски, когато бай Вуцан успее да направи нещо подобно, ще има и вуцановци. Нормално е постигналите големи неща с един клуб личности да бъдат уважавани от феновете на дадения клуб, а не след 3 месеца да бъдат оплювани по-грозно и от свиньете(Блеки удари дъното с поредните мачове в Европа, ГА би се гордял с него).

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:58 am 
Аватар

Гонзо за вас е Питър Норт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 3:06 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/video.php?video_id=7779

Трябва наште да им отвърнат подобаващо за това КЗЛ, най-добре с поне 7 гола в първенството:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 6:23 am 
Аватар

Цитат:
ОТ ОКСЕР ДО КИЕВО! ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ БЕШЕ ПРОСТО БЛЪСКАНЕ НА ТОПКАТА

Offtopic: Не всеки гледа само статистиката. Играта на ЛЕВСКИ в шампионската лига ми достави най-голямо удоволствие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 8:02 am 
Аватар

Знам само, че последния сезон при Мъри беше най-слабия ни сезон от може би 10 години.Отпадане от Тампере и в първенството ни биха отбори който не ни бяха били от десетилетия.На Герена не сме имали толкова загуби в тоя сезо,колкото за 5 години назад.Мъри ми падна в очите след уволнението.ИЗМИШКАРИ се по най-долен начин.Всички знаят какво говори в НФК и няколко други клуба.Всички знаят какви неща ( сериозно ) обяви той." Спокойно, ще кажа ВСИЧКО след мача с лит(*кс-етрополе, не искам да създавам напрежение " ..... минаха 4-5 месеца от тогава мъри още си трае като МИШКА ! От тогава насам, тоя човек ми е антипатичен ! А и вчера го затвърди. Мача снощи да ви напомняше на някой друг ? Ами да на последните 5 дербита .... уникално слаб ЛИТЕКС както и ние в дербитата ... уникално плаха тактика.Как може в 78` минута да вадиш най-добрия ти натерена, нападател ( ТОМ ) и да го замениш с такъв ... ПЪЛЕН СМЯХ !!!

P.S. Пак казвам, благодарен съм на Мъри за мачовете с ОКСЕР,ДИНАМО,МАРСИЛИЯ,КИЕВО,УДИНЕ ... благодарен съм му за химна на шампионската лига, НО дотам ! Не се гордея с това 1:17.Не се гордея с това, че ни биха Беверен и Тампере.Не се гордея с това, че на Герена ни би най-смешния български отбор наречен Локомотив София.Не се гордея с резила срещу Черноморец, срещу Литекс и тези 16 точки, който ни ебаха майката тоя сезон.

Последна промяна RIOT на Пон Авг 04, 2008 8:10 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 8:05 am 
Аватар

nazional написа:
Литекс че бяха зле, бяха. Свинете че не са съвсем умрели, не са, имат си прилични за А група играчи и бяха много надъхани след цялата мизерия да живнат малко, затова и успяха.
Мъри като треньор за мен си е легенда на клуба и затова според мен бая народ се дразни като се почнат разни яки остроумия в стил мАри, мишкуване и не знам си какво. Предполагам че подобна е била ситуацията с Наско като играч в периода му в Славия, макар че той има бая по-тежки изцепки към публиката ни.
И да има станимировци, заради това, което постигна в Левски, когато бай Вуцан успее да направи нещо подобно, ще има и вуцановци. Нормално е постигналите големи неща с един клуб личности да бъдат уважавани от феновете на дадения клуб, а не след 3 месеца да бъдат оплювани по-грозно и от свиньете(Блеки удари дъното с поредните мачове в Европа, ГА би се гордял с него).

:!: :!: :!: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 8:58 am 
Аватар

Айде, престанете с тази Шампионска лига, тук някои станаха по-големи чорбари и от чорбарите. :idea: Паднахме се с трите най-силни отбора, с които можехме изобщо да се паднем, Вердер като "най-слаби" имаха бюджет, "само" 25 пъти по-голям от нашия, Челси и Барселона - 100 пъти. Ако сте си мислели, че можем да вземем нещо повече от 1 точка от шестта мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 9:06 am 

Знам само, че можем да си подкрепяме отбора.
Знаем, че кура е за литекс, за цецка - поне два.
Знаем, че имаме материал за 10 хил. плаката, знамена, траснпаранти, като дойде ред на дербито.
Знаем, че е време да си върнем емблемата.
Знаем, че ние сме ЛЕВСКИ :!: ЛЕВСКИ от София :!:
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 9:08 am 
Аватар

south написа:
Айде, престанете с тази Шампионска лига, тук някои станаха по-големи чорбари и от чорбарите. :idea: Паднахме се с трите най-силни отбора, с които можехме изобщо да се паднем, Вердер като "най-слаби" имаха бюджет, "само" 25 пъти по-голям от нашия, Челси и Барселона - 100 пъти. Ако сте си мислели, че можем да вземем нещо повече от 1 точка от шестта мача...

и за лош късмет и трите отбора бяха на първо място в собствените си първенства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 10:17 am 
Аватар

На кратко ,може да се каже че Батков е победител.Ние се дърляме по оста Мъри-Вуцов и забравяме че Левски е носителя на морални и нравствени ценности,неща които собственика никога не е притежавал и не смяната на Мъри,а начина по който бе извършена доказва за пореден път комунистическата първенющина на КомсомолецО.Така че мен не името на треньора може да ме накара да ходя,или да не ходя на мачове,но имаше един период мутренско-червенопазарен,който ми беше противен и бях си свел ходенето на мачове до огромен минимум,малко по малко бяхме почнали да заприличваме на същността си,и като отбор и като публика и ....много скоро ще видим.Само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 10:21 am 
Аватар

Дето се вика, утрото е по-мъдро от вечерта, а бай Иван показа мъдростта на старините :mrgreen:

Много си брав, Иване, само накрая искам да го променя по-оптимистично - и на нас, и на отбора им хареса - апетита идва с яденето, а веднъж като видиш пътя нагоре и знаеш, че е там, по-лесно става. И за отбора и за феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 10:30 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Некой беше написал преди време, че в тоя форум има повече фенове на мАри, отколкото фенове на Левски. Признавам - духовито ми се стори, посмях се, а сега даже намирам и истина в това мнение.

При напускането на всеки един от отбора 2005-2007 г. тук пишех едно и също нещо: „Благодаря ти, само аз си знам колко радост си ми донесъл.“. Толкова, името му остава в историята, написано със голям шрифт. Но основното тук е, че всичко е история. Мисля, че не съм и d1VaKa примерно, че да ми се чете тука някакъв морал или политпросвета. Мерси, Мъри, чао. Особено след като отиде във втория най-противен отбор в България.

Така че, фенове на мАри, съжалявам за неуспеха ви тази вечер.

Никой от тук не е фен повече на Мъри отколкото на Левски, може да си убеден.Става въпроос единствено да го уважаваме, защото е направил много за нас.Вместо това той е наричан мишка, путка и куп подобни термини, които с нищо не е заслужил.И прави голямо впечетление, че всичките си мислите, че Мъри е главния виновник (айде и аз да вкарам малко заучените свински фрази) за 1:17 и 16те точки миналия сезон.Сигурно Мъри изгони половината отбор? Сигурно Мъри се беше стиснал за пари и гледаше да взима само свободни агенти.Много добре знаем откъде точно почна "кризата" в отбора и кой е главния виновник за нея.Иначе съм съгласен за едно, което някой спомена в предишните мнения - Мъри трябваше да излезне след мача с прасетата и да си каже всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 10:48 am 
Аватар

Tech0 написа:
nazional написа:

:!: :!: :!: :wink:

Ужасно точно!!!! Споделя мнението ми на 100%!

south написа:

Също много прав!

Честно казано и на мен ми се искаше селтекс да бяха отупали свинете, но играта беше тотално безидейна и което беше странното, нямаше нищо общо със стила на Мъри със задържане на топката.. Всичко беше с дълги безидейни пасове, а всичко по- интересно сътвори Том (който странно за мен беше заменен). И свинете вкараха гол и направиха положения от там където имаха шанс- центрирания от корнери и фалове.

П.с. И не забравяйте, че колкото по- отвисоко паднеш, толкова повече боли ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 10:51 am 
Аватар

Мисля че бай Иван много точно го е написал

Колкото до снощи, по-скоро повечето тук чакаха с нетърпение първата издънка на Литекс за да се нахвърлят върху Мъри и използваха момента да кажат 'ето, видяхте ли го некадърника'. Всъщност си мисля че това е по-скоро продиктувано от страх от нов неуспех на Левски и всичко се фокусира върху това колко виновен е Мъри както за финландците, така и за 16те точки (от които технически 3 са по вина на Вуцан щом ще се заяждаме за дреболии). И аз не искам нов провал, но грешното впечатление че с отстраняването на изчерпания мишок, путка, предател (беше наречен и чорбар) нещата ще тръгнат по мед и масло, може да изиграе лоша шега. Нека започнем да нижем победите в официални мачове пък после да коментираме. Ала Вуцов няма да може да се оплаква от липса на играчи. Едва ли сме имали много по-балансирани и равностойни футболисти, колкото сега.

Пък свинете нека си мислят че играят нещо. Като си тръгне геи и това едно положение ще им се струва много. Все пак няма как във всеки мач защитниците да им вкарат голове. Това е все едно ние да разчитаме от 2 години на Жиката и Игор (вече Бистрон) да ни вадят мачовете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 12:17 pm 
Аватар

ПЕРФЕКТНА СТАТИЯ:

ЛЕВСКИ - Това е истинската БЪЛГАРИЯ!

Изпратено от Bulgarien на 2008, August 2 - 01:12.

Има една поговорка "Късмета е със силния" и днес, на 1 август 2008 година, тя за пореден път стана факт. Левски е изправен пред триумфално завръщане в европейския футболен елит, там където просто му е мястото. Едва ли за поредна година ще се повтори "недоразумението" с Тампере, и съм убеден, че играчите на Левски осъзнавайки големия си шанс, ще се погрижат да станат продължители на традицията Левски да играе в Шампионската лига. Миналия сезон Левски не блестя в родния шампионат и сдаде без бой титлата на отбора на малцинствата, но сега има шанса да се реабилитира за проспаният сезон с едно добро представяне в Европа. Реално погледнато Левски е единствения български отбор в момента, които може да направи пробив в Европа и прави чест на БФС, че лиши така наречения "шампион" на България лит(*кс-етрополе от правото да играе в Европа за сметка на по-добрия и по-опитен отбор на Левски. Представете си какъв срам за България би било представянето на лит(*кс-етрополе в турнира за ШЛ? Не мисля, че българските запалянковци биха искали да гледат поредния позор на отбора на червената футболна мафия. Някой друг МТК, Галатасарай, Тулуза? Не мерси! Цяла България стиска палци за Левски, и единствено шепата червени маргинали от сектор Г, пали свещи и се моли "на турския господ" Левски да падне, за да могат да си повдигнат и без това лабилното самочувствие след секса в турската баня, за формен от ликвидатора и антуража му. Какво са 300 червени фена от малцинствата и лидера им Митко джуревеца, известен и като потния Дуче в сравнение с милионите българи искащи любимия им отбор достойно да се представи в Европа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 12:26 pm 
Аватар

Ireland написа:
ПЕРФЕКТНА СТАТИЯ:

ЛЕВСКИ - Това е истинската БЪЛГАРИЯ!

Изпратено от Bulgarien на 2008, August 2 - 01:12.

Има една поговорка "Късмета е със силния" и днес, на 1 август 2008 година, тя за пореден път стана факт. Левски е изправен пред триумфално завръщане в европейския футболен елит, там където просто му е мястото. Едва ли за поредна година ще се повтори "недоразумението" с Тампере, и съм убеден, че играчите на Левски осъзнавайки големия си шанс, ще се погрижат да станат продължители на традицията Левски да играе в Шампионската лига. Миналия сезон Левски не блестя в родния шампионат и сдаде без бой титлата на отбора на малцинствата, но сега има шанса да се реабилитира за проспаният сезон с едно добро представяне в Европа. Реално погледнато Левски е единствения български отбор в момента, които може да направи пробив в Европа и прави чест на БФС, че лиши така наречения "шампион" на България лит(*кс-етрополе от правото да играе в Европа за сметка на по-добрия и по-опитен отбор на Левски. Представете си какъв срам за България би било представянето на лит(*кс-етрополе в турнира за ШЛ? Не мисля, че българските запалянковци биха искали да гледат поредния позор на отбора на червената футболна мафия. Някой друг МТК, Галатасарай, Тулуза? Не мерси! Цяла България стиска палци за Левски, и единствено шепата червени маргинали от сектор Г, пали свещи и се моли "на турския господ" Левски да падне, за да могат да си повдигнат и без това лабилното самочувствие след секса в турската баня, за формен от ликвидатора и антуража му. Какво са 300 червени фена от малцинствата и лидера им Митко джуревеца, известен и като потния Дуче в сравнение с милионите българи искащи любимия им отбор достойно да се представи в Европа?

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:10 pm 

http://www.sport1.bg/sport1/node/103575#comment-1787111 :smt006 :smt006 :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:11 pm 

Ае много бъркате темите бре хора-голем миш-маш стана у тоя форум :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:36 pm 

Дуче ще прегърне,ще прегърне хуя ми ,а нии ще запеем,ще запеем песента.
ТУУУРСКИ ПЕДЕРАС ШАЛАЛАЛА ооо ТУРСКИ ПЕДЕРАС ШАЛАЛАЛАЛА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:43 pm 

7:2 е РЕЗУЛТАТ написа:
Дуче ще прегърне,ще прегърне хуя ми ,а нии ще запеем,ще запеем песента.
ТУУУРСКИ ПЕДЕРАС ШАЛАЛАЛА ооо ТУРСКИ ПЕДЕРАС ШАЛАЛАЛАЛА.
ХАХАХАха дайте ми въжето :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:50 pm 
Аватар

Някой знае ли, защо пак се драха помежду си свинете вчера? Да не са искали да скъсат на Дучан ризата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 1:57 pm 

Radio Werewolf написа:
Някой знае ли, защо пак се драха помежду си свинете вчера? Да не са искали да скъсат на Дучан ризата?

:lol: :lol:
И искам да ти кажа ,че пак са се били много на малко,демек 10 човека от една упределена фракция са били един човек,стар обичаи на цуцулинка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:09 pm 
Аватар

7:2 е РЕЗУЛТАТ написа:
Radio Werewolf написа:

:lol: :lol:
И искам да ти кажа ,че пак са се били много на малко,демек 10 човека от една упределена фракция са били един човек,стар обичаи на цуцулинка

жалко, че Дучан никога не ходи сам... бих искал да го хванат не 10 а 100 левскари и да му се изредят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:17 pm 
Аватар

Били са се кой ще е жена да Дуци след мача. Всички му се натискат да ги оножда шопарът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:48 pm 

Kryten написа:
Мисля че бай Иван много точно го е написал

Колкото до снощи, по-скоро повечето тук чакаха с нетърпение първата издънка на Литекс за да се нахвърлят върху Мъри и използваха момента да кажат 'ето, видяхте ли го некадърника'. Всъщност си мисля че това е по-скоро продиктувано от страх от нов неуспех на Левски и всичко се фокусира върху това колко виновен е Мъри както за финландците, така и за 16те точки (от които технически 3 са по вина на Вуцан щом ще се заяждаме за дреболии). И аз не искам нов провал, но грешното впечатление че с отстраняването на изчерпания мишок, путка, предател (беше наречен и чорбар) нещата ще тръгнат по мед и масло, може да изиграе лоша шега. Нека започнем да нижем победите в официални мачове пък после да коментираме. Ала Вуцов няма да може да се оплаква от липса на играчи. Едва ли сме имали много по-балансирани и равностойни футболисти, колкото сега.

Пък свинете нека си мислят че играят нещо. Като си тръгне геи и това едно положение ще им се струва много. Все пак няма как във всеки мач защитниците да им вкарат голове. Това е все едно ние да разчитаме от 2 години на Жиката и Игор (вече Бистрон) да ни вадят мачовете

Абе стига глупости...едва ли е имало човек който да не иска селтекс да смажат свинете....убеден съм че ако Вуцан им беше тренер,щеха да изорат терена...Вуцов мое да не разбира от тактика,ама поне отборите му не играят хоро....

Направете му на Мъри мавзолей и му се радвайте...беверен,тампере,публикум,загубена титла срещу контузен свински отбор играещ с един нападател,а ние им излизаме с 3 дефанзивни халфа,1-17,без гол в дербитата миналия сезон...секо гостуване мъка,дори срещу симитли е село....едни и същи оправдания...

Отиде и в 2рия най-омразен отбор....нали уж на стаж щеше да ходи или са свършили отборите по света където мое да отиде да гледа 2-3 месеца тренировки?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]