По темата - по-хубав жребий няма (добре че бех на моренце, та не го гледах

), но това трябва да се избие от главата на футбалерите и Батков (който пак почна да плещи простотии) до последния съдийски сигнал на втория мач, след който се прегръщаме, щото сме в групите! Дотогава имаме ТЕЖЪК СБЛЪСЪК ЗА ВЛИЗАНЕ В ШЛ и нищо друго - излизат, изяждат тревата, бият ГРАМОТНИЯ И ДОБРЕ ПОДГОТВЕН отбор на който там играе с нас! Нали сме голям европейски отбор - големите европейски отбори правят точно така! И Батков и Вуцан не дрънкат глупости, а сериозно заявяват, че знаят че ни чакат тежки срещи и сериозна съпротива, но ние сме длъжни да играем на върха на възможностите си (което е абсолютно вярно, не сме в никаква позиция да се правим на много велики след издънката миналата година, новия треньор, новия отбор и т.н.). Между другото :
Цитат:
Левски влиза служебно и в групите на Шампионската лига?
От: SportLine.bg
--------------------------------------------------------------------------------
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Уникален шанс за "Левски" да влезе отново в групите на Шампионската лига и да вземе 7 милиона евро, без дори да е изиграл и един мач, се отвори вчера, показа проверка на "Новинар". По жребий "сините" трябва да премерят сили с победителя от двубоя "БАТЕ Борисов" - "Андерлехт", но двата тима може да бъдат изхвърлени от турнира заради черно тото.
Съмнения за договорка на първия мач в Белгия имаше още секунди след края на срещата, спечелена сензационно от беларуските гости с 2:1. Вчера от Пресслужбата на УЕФА потвърдиха, че тече проверка на Комисията по феърплей. При доказване на нередности около срещата санкциите ще са изваждане и на двата клуба от турнира, като в този случай "Левски" ще пропусне III предварителен кръг и ще влезе директно в груповата фаза. "Получихме сигнал за двубоя в Брюксел, като на реванша ще има специален наш представител, който ще следи за спазване на феърплея", обясни дежурният служител на Пресслужбата на УЕФА по телефона за "Новинар", като подчерта, че скоро ще има официално становище по казуса. Според неофициална информация пък най-масовият залог е за победа на "Андерлехт" с 2:0 на реванша в Беларус. Както е ясно, в щаба на белгийците изненадващо демонстрират завидна увереност и спокойствие въпреки негативния резултат за тях. Те дори са си запазили хотел в София и са повече от уверени, че ще елиминират "БАТЕ Борисов".
В лагера на "Левски" пък се готвят за мач с беларусите и нямаха информация вчера, че може да се стигне до влизане в групите на Лигата по служебен път. "Ако не успеем да бием отбор като "БАТЕ Борисов", ще ме е срам да се появя на улицата", коментира босът на "сините" Тодор Батков, който се възмути, че по време на контролата с "Ирони Ришон" (6:0) край "Герена" се провеждаше шумна циганска сватба. Вчера наставникът Вили Вуцов събра отбора на тежка трапеза по обяд, а след това бе отслужен водосвет за здраве и успехи.
На заем от в. "Новинар".
Това ако стане - прасюгите ще измрат напълно, а октоподО окончателно е превзел УЕФА и можем да разчистваме витринка за купата на ШЛ
Не баш по темата:
tprodanov написа:
абе не че е по темата, ама кви коли карате, дето стигате с тях за 3 часа и половина до морето, и до кое море? Щото аз съм забелязал, че за да поддържаш средна скорост 110-120, това означава, поне по магистралата да не падаш под 160, а след това силата да е с теб и да си безкомпромисно-безсмъртен в изпреварванията. Има мнооого голяма разлика между скоростта на таблото и крайната средна скорост като пристигнеш. Иначе 2000 и кусур километра за 9 часа може, ама ако ебеш батман в гъза. Най-доброто ми постижение е до Мюнхен, което са 1200км, ако не се лъжа - за 11 часа. Това е с предреждане на колоната на митицата, мошни подкупи на предварително уговорени српски митничари, люти изпреварвания и каране в лявата лента на немско-австрийския аутобан.
Ми аз лично карам Фиат Стило и на 27 юли (неделя) следобяд, както и на 31 юли (четвъртък) пак следобяд взех София-Бургас (съответно обратното) за 3:45 мин. (каране) Средна скорост (изчислена път-време, т.е. чисто каране) - 101 км/ч. На магистралата карам 145-150 (повече само като изпреварвам колона, но това става 2-3 пъти за цялата магистрала и за кратко), но не падам под 140 (ключов момент), през останалото време - 100-110. Магистралата скъсява доста времето, няма какво да си говорим. Проблем е само Сливен-Петолъчката, ама там е кратко и дори и да има повечко проблеми с изпреварването - наваксва се лесно!
А тия дето предлагат 2000 км. за 8-9 часа....... може, ма ако е затворена магистралата само за теб