forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:31 pm 
Аватар

Засадата на Гонзо не знам с какво сърце я свири тоя страничния. Иначе да си играем мачовете даже на помощното по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:32 pm 
Аватар

Kryten написа:
Оказва се че официалния терен не трябвало да се пипа до 1 август.

Това го предрекох още по време на мача.
Black Jack написа:
А, аз мисля, че трябва контролите да са на официалниО терен. Ама Баждека го пази да не се изаби оти, че требе да развръзва па кесията.

Иначе извода е от днешния мач е:
Ислямски фанатик е новият идол на синия Бългаприя

или....

Последовател на Бен Ладен покори сектор "Б

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:32 pm 
Аватар

Жеан не го видях да играе с топката, влязох сигурно 5 минути след началото след като направил пропуск.
Дам Тиберканин играеше отдясно, подпомаган от Лъчо Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:33 pm 
Аватар

Абе, Жанчо до сега не съм му видял силен мач. Само загадва за класа, но с тия нападатели които имаме вече трябва по-бързо не само да я разкрие, но и да я задържи, ако не, прав му път.

Едит: Малкия негър май излиза най-стабилен. Още през пролетта показа, че много му се играе, здраво се раздава, прави опасности, а и е само на 19 години. На Зе Соарес и Жанчо дано им потръгне, защото вече изобщо не са им гарантирани местата.

Последна промяна Alek на Сря Юли 09, 2008 10:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:34 pm 

Играта - майната и. Резултата - майната му. Единствено има значение въпросът защо отново не бе привлечен играч, който да вдигне класата на отбора. Вили се излага с това, че пуска Зе и Жо с нескопосаните резерви. После ще каже, че не са го впечатлили. Как да го впечатлят, като ги пуска във втория отбор и няма с кого 1 пас да вържат. Определено са верни слуховете, че им е дигнал мерника. За мен Жеан също е добър футболист, но не мога да оборя тези, на които вече им е до гуша от пропуските му. Поне според мен мястото му е на мястото на Бардон, зад Г&Г, ако не бъде привлечен уникалния чутовен дефанзивен халф. Или първа резерва на ГХ. Зе също има място сред титулярите, освен ако Ники не претърпи някакъв ренесанс. И Куарешма да вземем , като го пуснем с Яшар и Борко, няма как да направи нещо. Определено имаме нужда от още попълнения. Бистрон за мене си има качества, за тези пари няма как да се вземе нещо кой знае колко по-добро. Ако титулярите са тези от 2 полувреме, пак сме доста ниски като ръст... Но от друга страна пък няма от какво толкова да сме разочаровани, на всички би трябвало да им е ясно, че Батков свястна селекция никога няма да направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:35 pm 
Аватар

Ядосаният Вуцов допълни още: „През първата част имаше играчи, които спяха на терена. Ще дам на всички равен шанс и в събота. Знам, че има и голяма умора. В четвъртък и петък предстоят много тежки бягания. Ако се наложи, ще взема и още по-сериозни мерки”.

Това как да го разбирам - тичането е наказание в случая ли или ? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:35 pm 
Аватар

Ама да го заплюеш още отсега и да обявиш пред цяла България че не става след като са изиграни 2 контроли и е вкарал в едната... Пълна селяния според мен

thegboy написа:
Това как да го разбирам - тичането е наказание в случая ли или ? :shock:
Не, просто приключват физическата част на подкотовката до петък, ще има и тестове (лиШче, химикалка, знаеш как е :smt003 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:37 pm 
Аватар

Наистина е голяма глупост от страна на Вуцан. Малко прекалява и да има повече уважение към футболистите, все пак не е в Спартак Варна, и Жеан не е случаен футболист. Дразни Вуцан, има разлика между дух в отбора и кавги.

Едит:

Ааане, много селско изказване в Гонг, много! Направо ми идва да му тегла една майна, а и на всичките """специалисти""" в България. И Мъри и Вуцан го правехе тоя номер с футболистите които не харесват. Мъри си пускаше Балтанов с резервите срещу някой корав чешки отбор и разправяше как не може да се разчита на младите. За какви глупаци ни имат?! Зе Соареш ни беше най-добрия играч пролетта, Жо си е прекрасно крило, Жан и от космоса се вижда, че е играч. Не може с идването да кажеш, тия не ми харесват...

Последна промяна Alek на Сря Юли 09, 2008 10:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:38 pm 
Аватар

Именно, след 2 контрола да правиш скандали при това публично. Ще бере ядове това момче ми се струва. А ако не ги вкара в играта както хората пък съвсем да му мисли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:42 pm 

некой не снима ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:43 pm 
Аватар

Здраво се нервирах тази вечер. Как ги намираме тия треньори... единия мълчеше като риба и не смееше да каже какво иска, другия пък е с психични отклонения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:43 pm 
Аватар

аз съм много доволен от второто полувреме!Първото с изключение на Жо и Марто Димов другите много зле.Второто ги скъсахме,много готини атаки.Аз бях зад вратата на Калиакра и забелязах 4е Тиберканин и Хичо си сменят местата постоянно,а Христов е навсекъде,много ме радва.Гонзо игра добре според мен,изобщо нападението и крилата са супер(дано Зе се стегне,4е да има конкуренция,защото в момента Тиберканин е с класа над него).Тея дет псуват по отбора толкова от рано НА КАФЕВООООООО.Аз лично съм против тея контроли щото онея играят 10 човека отзад.В Австрия ще се види дали става тоя отбор,щото там отборите ще играят открито.Иначе решението Лъчо да е десен бек не е лошо,добре си паскат с Рашид и има по-добре центриране от Живко.Тва е като лично мнение. :8)

пс вратаря на Калиакра нема такъв образ през цялото време си говори с публиката накефи ме :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:47 pm 
Аватар

вратарчето какво ви разправя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:50 pm 

Абе бива... видя се второто, че има леб у тоя отбор. Като махнем Жоазиньо и Жицата , първото беше пълна скръб. Много ме издразниха тия говеда бе , през цялото време се ходеше пред публиката и нищо не се виждаше. Засада при отменения гол на Гонзо имаше , бях точно на линият.
Сакам снимки....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:52 pm 

Тоя от Калиакра като ни вкара мошния гол за 1-2, некъв вика на вратарчето им "Абе къв е тоя, взимаме го, я го викни" - и вратаря "Еееееей Караджа, ела тука" :lol:
После нещо за педераси говореше :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:54 pm 
Аватар

Е не! Вуцан няма ли да се сети, че не е треньор на селяните от Калиакра, а е треньор на Лесвски! Не може да прави такива селски изказвания!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=50383
Ето му го интервюто...(чели сте го сигурно вече), но какво прави най остро впечатление: )

Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов беше повече от недоволен след ремито между „сините” и Калиакра в София.

(така дотук ОК)

Наставникът на Левски сложи мерника на бразилеца Жеан Карлос, който според него не е играл като професионалист.

Аз съм изненадан от може би най-скъпия футболист на Левски Жеан Карлос. Не става дума за хиляда процентните му пропуски. Говоря за това, че не игра като професионалист”, отсече афектираният специалист.

Не съм доволен от бразилците, но без Жоазиньо.

И сега какво? Не съм доволен от играта, нямаше нищо общо с футбола ала бала...
НО Жеан Карлош е крива мотика как ли не, бразилците са сакати, за Жоазиньо добре че момчето просто си игра първото полувреме и просто няма какво да каже...
А някое друго име? Предполагам Яшар е бил на висота? Кръстовчев и той? Карето в защита?
Абе говоря ви аз, че Вуцан не ги обича бразилците и им е вдигнал мерника...не са само спекулациите в медиите..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:57 pm 
Аватар

Виж сега, Яшар струша 25 000 евро ( примерно ) не може да го сравняваш с Жеан-чо. Да го пусне с титулярите и тогава ако нищо не играе да коментира. Не става Яшар и тем подобни да ти правят атаките и да очакваш чудеса от нападателите. ( нищо лично към това момче, просто коментарите са, че е слаб )

Нещо за Сърмов? Той играл през първото полувреме, явно Гаджев е по-напред при Вуцан.

Последна промяна Alek на Сря Юли 09, 2008 10:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
вратарчето какво ви разправя :lol:

:D :D при втория гол на Калакра вика те тва е траснферя на сезонЯ!! :lol: :lol: Имаше един удар на Тиберканин и тоя разпраа:Тая ли черна маймуна ше ми вкара бе!Кат го каза се издразних малко!При отменения гол на Гозно разпраа :А бе добре я вкара ма имаше засада.По едно време некъв излезе на терена да земе топката и оня вика :Вкарай я бе вкарай я.А бе ташаци си праи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 10:59 pm 

аз снимАх:

http://levskifc.com/gallery/thumbnails.php?album=403

Димов пак ми 'ареса...
Борко не е мръднал грам напред...
Жо беше най-добър първото...
Жеан ни мъ изкефи...
Гонзо - големец... КЗ всички дето мислят че няма място в Левски
Тиберканин - добро включване...
Христов - ше стане, ше стане... футболист е!
Лъчко - добро включване като десен бек...
Гаджев - игра по-добре миналата контрола...

пак липсваха всякакви атаки по крилата първото полувреме и през голяма част от второто... все още ще се въздържа от генерални оценки, но като "стил" сме яко хаос в момента... :roll:

Последна промяна pe3ucTop на Сря Юли 09, 2008 11:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:00 pm 
Аватар

Изображение

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:01 pm 
Аватар

al3kz написа:
Виж сега, Яшар струша 25 000 евро ( примерно ) не може да го сравняваш с Жеан-чо. Да го пусне с титулярите и тогава ако нищо не играе да коментира. Не става Яшар и тем подобни да ти правят атаките и да очакваш чудеса от нападателите. ( нищо лично към това момче, просто коментарите са, че е слаб )

Нещо за Сърмов? Той играл през първото полувреме, явно Гаджев е по-напред при Вуцан.

Не бе виж сега...не казвам кой е играл добре и кой зле..и аз нищо лично за Яшар, обаче не може 3 пъти да повториш, че целият отбор е играл много зле, нищо общо с фурбол и след 2 изреченя виновни са само Зе Соарес и Жеан Карлош...в случая не говорим за цени...за нищо. Просто за отношение. Просто бразилците та бразилците та Жеан та Зе...просто не може професионалист да напада така открито играчи още на втората контрола.

Последна промяна t0p4o на Сря Юли 09, 2008 11:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:01 pm 
Аватар

Ето малко снимчици от мача :smt006 Сори за лошото качество :?

http://prikachi.com/users/fenkataaa/249t.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/250J.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/251I.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/253h.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/254M.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/255D.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/256O.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/258P.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/259h.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/260I.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/261G.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/262N.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/263w.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/264n.jpg

http://prikachi.com/users/fenkataaa/265X.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:03 pm 
Аватар

FLAME написа:
Изображение

:smt006

:lol: :lol: Хааа обаче след мача как един го наплю и го напсува съдията :twisted: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:04 pm 
Аватар

t0p4o написа:
al3kz написа:

Не бе виж сега...не казвам кой е играл добре и кой зле..и аз нищо лично за Яшар, обаче не може 3 пъти да повториш, че целият отбор е играл много зле, нищо общо с фурбол и след 2 изреченя виновни са само Зе Соарес и Жеан Карлош...в случая не говорим за цени...за нищо. Просто за отношение. Просто бразилците та бразилците та Жеан та Зе...просто не може професионалист да напада така открито играчи още на втората контрола.

Нали и аз това се опитвам да кажа. Вуцан здраво се изложи днес в опита си да се прави на интересен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:08 pm 
Аватар

мощно ябълки и джанки по терена и по публиката :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:11 pm 

t0p4o написа:
Е не! Вуцан няма ли да се сети, че не е треньор на селяните от Калиакра, а е треньор на Лесвски! Не може да прави такива селски изказвания!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=50383
Ето му го интервюто...(чели сте го сигурно вече), но какво прави най остро впечатление: )

Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов беше повече от недоволен след ремито между „сините” и Калиакра в София.

(така дотук ОК)

Наставникът на Левски сложи мерника на бразилеца Жеан Карлос, който според него не е играл като професионалист.

Аз съм изненадан от може би най-скъпия футболист на Левски Жеан Карлос. Не става дума за хиляда процентните му пропуски. Говоря за това, че не игра като професионалист”, отсече афектираният специалист.

Не съм доволен от бразилците, но без Жоазиньо.

И сега какво? Не съм доволен от играта, нямаше нищо общо с футбола ала бала...
НО Жеан Карлош е крива мотика как ли не, бразилците са сакати, за Жоазиньо добре че момчето просто си игра първото полувреме и просто няма какво да каже...
А някое друго име? Предполагам Яшар е бил на висота? Кръстовчев и той? Карето в защита?
Абе говоря ви аз, че Вуцан не ги обича бразилците и им е вдигнал мерника...не са само спекулациите в медиите..

Значи аз не мога да разбера как тоя идиот вдига мерника на футболисти, които ни струваха майка си и баща си. Вярно е - и на мен не ми вдъхват доверие, а и като знам как се вземат футболисти при нас... нормално е да са куци коне. Но на подобни играчи трябва да дадеш шанс най-малкото заради цената. Той като ги оплюе на първата контрола как да играят мотивирано? Ами тия хора не са малки деца и едва ли е много приятно да им се вика така по мачове и пресконференции, все едно са някакви кунчокунчевци. Тва ебава майката и на обстановката в съблекалнята и на мотивацията, изобщо на целия климат в отбора.

И какво е тва "пас, пас, пас", "айде сега момчета - контра". Все едно че Левски е слязъл на нивото на съименниците от Елин Пелин. Кой треньор на сериозен клуб дава такива наставления? Ти си там да градиш схемата, тактиката, а не да се вживяваш във всяка атака все едно си у сектор Б. Футболистите ни знаят кога да си подават, тва се учи в ДЮШ и не е нужно да се подвиква. Но аз съм сигурен, че тоя цървул няма да осъзнае къде се намира и ако Батков не го насмотае, ще си ебе майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:12 pm 
Аватар

al3kz написа:
Нали и аз това се опитвам да кажа. Вуцан здраво се изложи днес в опита си да се прави на интересен.

:beerch

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:15 pm 

Мача беше пълна греда от където и да го погледнем . Да пуснеш 'резервен' отбор с 3-4 твърди титуляра и 'титулярен' отбор с 3-4 пълни резерви си беше идиотия, която само гениалния В.Овч. може да измисли. Жоазиньо, Жеан и Зе Соарес не бяха и не са за 1вото полувреме, Жиката твърдо да си остане там ... защитата беше стабилно умрела. Второто полувреме, обаче, на много високо ниво. Съдията във 3те си разновидности педераст, особено оня към нас, дето го плюх яко, мама му деба. Кибертронин е луд, след мача като ходих да се снимам с него забравих как се казва, та Рабе го викна :lol: Хичката си лафихме нещо, че домакина им се кара за фланелките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:20 pm 

Някои от писалите в последните няколко страници не е лошо да си припомнят поговорката, че когато човек си мълчи, не можеш да разбереш колко е тъп. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:27 pm 
Аватар

Поредния добре изкаран ден :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]