Гонг.бг РАШИД НА СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ, ЖЕАН КАРЛОС - ВЪЗСТАНОВЕН 30 юни 2008 16:02 Мароканският халф Рашид Тиберканин тренира по специално изготвена програма от треньорския щаб на Левски, съобщи сайтът на клуба.
Играчът, който бе харесан от Велислав Вуцов и в близките часове трябва да подпише със „сините”, е във форма и не е необходимо да бъде натоварван максимално, както останалите футболисти на Левски.
В сутрешните занимания, които са преди всичко бегови Тиберканин ще тича по-малко от основната група състезатели.
Нападателят Жеан Карлос вече може да се готви наравно с другите. Бразилецът лекува дълго време травма на коляното, но се смята, че е напълно възстановен. В началото на лятната подготовка Карлос тренираше на облекчен режим.
Междувременно стана ясно, че дублиращият отбор на клуба започва подготовка този следобед от 18 часа на стадион „Георги Аспарухов”. Треньор на отбора ще е Бисер Хаздай, а от другата седмица младите играчи на Левски ще се готвят на специален лагер в Трявна.
Дон Балон Вуцов към Батков: Не ме интересува нищо, искам Асус 30 юни 2008 12:02 Автор: Иван Тепавичаров "Против съм Боримиров да играе след като не е подготвен", казал Вуцов Наставникът на Левски Вили Вуцов е заявил пред Тодор Батков, че на всяка цена иска в отбора да бъде привлечен дефанзивният халф Жонатан Асус, разбра db.
Според запознати Джуниьр е провел разговор с адвоката, в който е настоявал да бъде направено всичко възможно за привличането на футболиста. Самият Вуцов заяви на няколко пъти, че се нуждае от дефанзивен халф, тъй като новото чешко попълнение Давид Бистрон ще бъде твръдо използван в центъра на защитата. Съществуваше вариант, в който чехът да играе и като дефанзивен халф, но Вуцов е решил да го използва като партньор на Рабех в центъра на отбраната.
Както е известно Вуцов хареса Асус по време на визитата си в Израел, когато наставникът на сините бе там, за да преговаря за завръщането на Седрик Бардон. Асус е собственост на Макаби Тел Авив, като причината, поради която той не бе привлечен бе високата трансферна цена, която поискаха за него от израелския клуб.
В момента отборът на сините се готви на лагер в Правец, а наставникът многократно каза, че се нуждае от силен дефанзивен халф. Поради тази причина Вуцов е поискал от Батков да бъдат отпуснати средства, за да може халфът да пристигне на Герена. Самият Вуцов остана много очарован от Асус, като нееднократно заяви, че ако пристигне в Левски ще бъде най-силният чужденец в родното първенство.
Друг интересен момент е и изказването на Боримиров, който заяви, че не е проблем за него да участва в някой мач ако се наложи, въпреки че изпълнителният директор на сините не е водил подготовка с отбора. Това заяви и Вуцов: " Аз съм против това Боримиров да играе, поради простата причина, че той не е водил нужната подготовка с отбора, което няма как да не се отрази върху представянето му", каза Джуниър.
|